CLUBUL MICROBISTILOR!!!

iasomia
Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:25
superbe, ce faci nene, tot nu-ti trecu supararea de la alegeri?... tu si cu crinutzu' ce-ati ramas in priza, ca partizanii din munti...

hai dinamo - asta asa, ca sa te imbunez, ca pe ei tot nu-i ajuta cu nimica...
zambil
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:50

hai ca iar aduc astia reesapati...acu' cica vine mihalcea...
incredibil,unu' nu a dat rezultate la echipele la care au plecat.

este trist,nu se mai duc suporterii la fotbal...sunt total scarbiti...

nashpa...nici macar nationala nu mai are suporteri...suntem pe locul 68 la nr de spectatori in europa...
iasomia
Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:01
eu am auzit ca vine nea jiji netoiu...de mana cu Ando!!! si asta e foarte bine...sa vedem...sper sa se adevereasca!! dar cred ca astia scriu orice prin ziare..ca acu nu prea au subiecte!!
superbus
Postat pe 13 Ianuarie 2010 11:09
cum n-au?
n-ai vazut ioan becali?
baga de lucescu al mic, cica e pervers.. si-o trage cu nevasta-sa in grup...uite ca imi scapa acu' cum se numesc aia,cum fu cruise cu nicole in filmu' ala..cu ochii...bla,bla...

dap,
vreau clanu' becali la bulau....
iasomia
Postat pe 13 Ianuarie 2010 11:18
si ce e cu asta?!!! cam inclin sa-l cred..... prea i s-a pus pata pe Mutu...cel mai bun fotbalist in ultimii 10 ani!! trebuia sa- l apere cineva si pe mutamba!!! tiganusul de razvan ar trebui sa-si recunoasca vina pt ingrangerea cu serbia nu sa dea vina pe mutu!
superbus
Postat pe 13 Ianuarie 2010 11:23
valei..

am uitat ca tu esti anti-lucescu..

huoooo....
iasomia
Postat pe 13 Ianuarie 2010 11:24
da...de la faza cu mutu ..m-am prins.... nu are tact si anvergura de mare antrenor!!! nu poti da afara cel mai mare jucator...pt ca nu stii sa vorbesti cu el!!

superbus
Postat pe 13 Ianuarie 2010 11:28
mami,

in tara asta nu mai exista fotbal.....
iasomia
Postat pe 13 Ianuarie 2010 11:33
apoi.. nu mai exista de mult !! dupa revolutie am mai trait din rezultatele nationalei.... in rest mult zgomot si nika fotbal!!
superbus
Postat pe 13 Ianuarie 2010 11:37
corect,

nici amintiri nu mai avem....cat draq sa hranesti sufletelu' cu rezultatu' stelei?pt ca in opinia mea asta conteaza..sa fii pe primul loc.
iasomia
Postat pe 14 Ianuarie 2010 12:08
Superbe, mai ai un pic si il sanctifici pe Mutu.. care din punctul meu de vedere a fost si ramane un drogat si un iresponsabil, care nu se poate adapta grupului. Asa incat, chair daca nu imi place stilul lui Lucescu jr., si eu as merge pe intinerirea lotului in campania asta, pe schimbarea stilului de joc, pe crearea unui grup de genul "urziceni".
Pe de alta parte, trebuie sa vezi faptul ca Mutu are un stil anacronic de joc, cu majoritatea mingilor trecand pe la el in terenul nostru, ceea ce inseamna ca grupul joaca pentru el, nu el pentru grup. Aminteste-ti al doilea gol din meciul cu Serbia si o sa ai imaginea a ceea ce spun.
anakin
Postat pe 15 Ianuarie 2010 00:56
hai lucescu jr....!....

bre,
cred ca dan petrescu era bun,sau a fost si tac-su ceva?

in tara asta nu ai voie sa fii fiul nimanui...bag seama.
iasomia
Postat pe 15 Ianuarie 2010 13:49
anakine...zi-mi un fotbalist roman mai bun ca mutu!!

sigur nu e mesia,are multe defecte,ca om e jos de tot ...dar ca fotbalist e foarte bun! de aia il apreciez! dar daca ar sti razvanel sa-l aprecieze ,sa ii dea libertate in teren ...altfel ar arata nationala!!

iaso...petrel o fi bunicel...dar sa te duci in liga a 2-a ruseasca doar pt mai multi arginti ....spune totul despre tine!!

superbus
Postat pe 19 Ianuarie 2010 07:24
superbu'

hai ba mami...e criza mondiala,si are trei copii...banutu' tre sa curga,unde pui ca are rabdare...stii ce zicea un mare intelept din fotbalul nostru?

ca trebuie sa stai ani de zile la echipe micute, ca sa devii coios...

jos palaria...

nu mai fi pricinos asa...bine ca a plecat,sa curga banii,neneaca...
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:16
mda...cre'ca era sarac petrel!! nu avea ce crapa!! sa fim seriosi.... putea sa mai astepte...sau sa incerce intr-o liga secunda din vestul europei ... la rusnaci cred ca se va pierde!!
superbus
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:37
lasa bre superbe, ca se dusera la rusi si altii, mai titrati decat bursucu'...
zambil
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:39
fiecare om este stapan pe destinul lui,superule...
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:39
s-or fi dus...dar la sfarsitul carierei...nu la inceput!! nu asa incepi o cariera!!! dar na...romanu e mereu fomist!!!
superbus
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:41
mami,

iar esti agitat...
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:46
superbe, eu nu te-nteleg, nene.. pai cum adica, s-au dus la sfarsitu' carierei?... adeca erau senili, si d-aia s-au dus?... pai eu as zice invers: mi se pare mai normal sa se duca unu' la-nceput de cariera, cu chef de munca si idei in cap, decat unu care si-a blindat contu' si cu inspiratia pe fundu' rezervorului...
zambil
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:50
corect.

cand o fi mai puriu...sa-l vad la echipe de echipe,sa incheie viata frumos...
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:52
si hai s-o luam si pe partea ailalta... bursucu' s-a facut remarcat luand o echipa de scaieti ce ratacea prtin divizia c si a facut-o campioana... de-i batu' pana si pe aia de la sevilla...

ia sa fi fost el la steaua sau, doamne-fereste, la dinamo... pai nu-l terminau manelistii aia de presedinti de cluburi intr-o juma' de sezon?... il terminau...
zambil
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:56
ioi,zambilu'

nu mai spune, ca acu' sare superu' si face gat ca ne luam de borcea si de ioan becali...

oaliuuuu!
ce-au ajuns cluburile din romania..steaua pe mana unui cioban in spatele caruia stau mii de stele...
si dinamo...pe mana unor mafioti de dambovita...
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:59
lasa mami, ca nici cu folbalistii lu' peste prajit nu mi-e rusine... astia o tin numa-n cumetrii, nenica... mngea le-o dau la adversar, s-oboseasca aia cu ea...
zambil
Postat pe 19 Ianuarie 2010 16:07
pai noi mai avem fotbalisti?
draci...
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2010 16:13
din ce stiu eu...antrenorii buni ce au ales spatiul sovietic...sunt Guus Hiddink si M. Lucescu! dar ambii au peste 60 de ani si oricum sunt pe final de cariera, adica mai antreneaza putini ani( pe nea Mircea il cam lasa si inima, din pacate).

dar au preluat echipe mari , sahtior si nationala rusiei, nu echipe de pluton!!au facut-o pt bani frumosi,milioane de euroi, pt ca mare performanta nu pot face acolo! cupa uefa e o exceptie!!

cat despre urziceni...petrel a preluat-o din divizia A..nu de prin C!
eu zic ca putea ajunge la o echipa din vest, dar a ales purcoiul de parale!!
superbus
Postat pe 20 Ianuarie 2010 11:37
superbu'

in perioada de criza mondiala,este scuzabil sa treci gloria pe locul doi.
nu ai copii? este?
se vede...
cand ai trei copii,ai nevoie de foooarte multi bani, atat pt educatie cat si pt a le asigura un viitor,are si fete...
si apoi..are tot timpu' din lume...
iasomia
Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:29
hai ca nu ii mor copchii de foame, nici nu arunca cu malaiul prin bambuu asa ca ii ajungeau si 200-300 de mii!
superbus
Postat pe 20 Ianuarie 2010 22:30
ba ta! ba tu!

gata,baiatu'..piua...
iasomia
Postat pe 21 Ianuarie 2010 15:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sport 9 De la: garbo122620 19 Octombrie 2017 07:38
buuna!:) 2 De la: garbo271509 1 Aprilie 2012 15:44
cursuri dans sportiv 1 De la: garbo044653 29 August 2009 21:09
DANS 7 De la: bibicrau 4 Septembrie 2013 13:10