CLUBUL MICROBISTILOR!!!

superbu'

o facu dinamo de oaie,mami..
ii dadura tricoul lu' haldan sponsorului...
cica "o gafa nevinovata".

aha...
pai..nu se stia bre ca tricoul cu nr 11 este al vesnicului capitan?

prosti mai sunt.

e galeria plina de draci...
iasomia
Postat pe 31 Martie 2010 16:19
mami, macar sa faca ei gafe d-astea pe la festivitati si sa nu faca-n teren... da' ei acolo-s campioni, in teren... la gafe...
zambil
Postat pe 31 Martie 2010 17:28
hai ca aseara vazui gafa si pe la aia de joaca fotbal... apararea lu' manchester la golu' lu' olici... ce-au jucat ei ca niste lorzi nouaj' de minute, si facura gafa de betivi in extra-time...
zambil
Postat pe 31 Martie 2010 17:30
bordeaux o dadu-n bara cu lyon, da' ce-am vazut acolo a fost fotbal de suflet... de suflet cu talent, vreau sa zic... eu tot mai sper sa-ntoarca rezultatu' la ei acasa... as vrea sa-i vaz prin finala, sa joace la jemanfish, de-amoru' artei...
zambil
Postat pe 31 Martie 2010 17:33
pai..spune-mi ce conducatori ai,ca sa-ti spun cine esti...cum ar fi..

iasomia
Postat pe 31 Martie 2010 17:43
ce conducatori, mami?... aia de cluburi de fotbal din romania?.. pai astia-s toti pe listele lu' voicu...

ma uitam si la giovani, cum dadu el cu mucii-n icre negre la masa de joc, acolo... altu' care zice ca-i are pe toti la mana... si daca-l baga la mititica da-n plans...
zambil
Postat pe 31 Martie 2010 17:47
am vazut si eu faza...

cum mai arunca el cu jetoanele-n tavan.
urata boala jocurile astea,neneaca...
iasomia
Postat pe 31 Martie 2010 17:51
mami...nush care e faza cu haldan..o sa ma documentez!

cica pleaca turcaletu...s-o suparat cu prunea... of of...mare drama, mare sponsor!
superbus
Postat pe 1 Aprilie 2010 15:59
mda...acu am citit ceva pe fcdinamo....cica pt sponsorul ala!

pt bani astia fac orice!! doar au vandut o carutza de jucatori in loc sa faca o mare echipa!!
superbus
Postat pe 1 Aprilie 2010 16:31
Pai daca au dat gol cu mana si dupa aia s-au pus cu fundul in poarta ce sa faci ghinionul, dar mai bine tac ca maine cu Craiova nu se stie.Daca bate Poli ma umflu in pene daca nu fac ciocul mic
Astai fotbalul cu Poli, cand tie lumea mai draga pierde, trebuie sa ai nervii tari .Nu stiu Dinamovistii cum latra dar iar hamaie tare ca s-au chinuit saracii cu Mediasul.Poli parca le au tras-o vreo sase goluri daca-mi amintesc.
garbo086452
Postat pe 3 Aprilie 2010 00:35
De la: zambil, la data 2010-03-31 17:47:28ce conducatori, mami?... aia de cluburi de fotbal din romania?.. pai astia-s toti pe listele lu' voicu...

ma uitam si la giovani, cum dadu el cu mucii-n icre negre la masa de joc, acolo... altu' care zice ca-i are pe toti la mana... si daca-l baga la mititica da-n plans...

Turcumi s-a parut cel mai dezgustator, cand s-a apucat sa il numeasca in toate felurile pe Dolha...Chit ca a gresit in cateva meciuri jignirile respective chiar nu isi aveau locul...Sa nu mai vb de Becali, care este seful idiotilor din fotbal...intr-o saptamana il lauda pe unul, saptamana urmatoare il da afara. Cu astfel de conducatori nu vom face niciodata performanta !
Kid0
Postat pe 3 Aprilie 2010 12:48
Asa sefii vostrii Fiti destepti ca-i pina tara de colonei
Mi-a venit graiul superbule a castigat POLI
Iar castigam campionatul pana Miercuri
garbo086452
Postat pe 4 Aprilie 2010 01:30
Domnule Zambil

Mare taran este acest Giovani
garbo086452
Postat pe 4 Aprilie 2010 01:34
aseara fu festival messi... 22 de anisori, numa'... da' cum zicea neamtzu' ala: valoarea n-asteapta numaru' anilor... nu in fotbal, cel putin...

arsenalu'- o echipa englezeasca cu un singur englez, si-ala negru - nu s-a miscat rau, da'n-a putut mai mult... e stresant sa joci fotbal si sa simti ca nu poti sa faci nimic impotriva unui adversar prea bun...
zambil
Postat pe 7 Aprilie 2010 07:59
zambilu'
pai..tu crezi tatutzu.. ca fotbalul se mai face cu sufletul?
ca se streseaza ei?
draci..ii intereseaza sa intre banutu'...

sunt curioasa ce o sa faca ando la rapidulet...
oaliu,maica...ditamai dinamovistu'...

dar cica suntem profesionisti,deh..
in romanica?
draci..
acu' incepe scandalul...
iasomia
Postat pe 7 Aprilie 2010 09:40
iasomico, o sa te miri, da'mai e loc de suflet in fotbaL, chiar si la nivelu'de sus... pai daca nu se enerva messi, mai dadea el patru goluri intr-un meci?.. ca si enervarea tot din suflet vine...
zambil
Postat pe 7 Aprilie 2010 09:45
atunci sa le uram sa fie plini de draci,mami..
daca fac bine la bulan..la sutu' ala, si la gol...
iasomia
Postat pe 7 Aprilie 2010 09:50
pai sa-i ia dracii, mami... da' sa aiba si talent sa se exprime cu mingea la bulan, la nervi... ca altfel tot in scuipati si-njuraturi ne scaldam...
zambil
Postat pe 7 Aprilie 2010 10:00

aicea-ncepe sa semene a "clubu' microbilor",nene...
preciouss
Postat pe 7 Aprilie 2010 21:25
De la: garbo086452, la data 2010-04-04 01:30:50Asa sefii vostrii Fiti destepti ca-i pina tara de colonei
Mi-a venit graiul superbule a castigat POLI
Iar castigam campionatul pana Miercuri

Da , bre ! A castigat Poli la Severin cu Universitatea printr-un gol din ofsaid in minutul 5 ( eram chiar langa arbitrul care n-a fluierat ) si o faza de rahat din minutul 92...dupa ce v-au aratat oltenii cum se joaca fotbalul ! Pacat de multimea de oameni prezenta pe stadion , care a plecat dezamagita de arbitraj !
Oricum Poli a fost JALNICA pe teren ! Nu s-a vazut ca ar fi jucat fotbal ! Mai degraba... BAMBILICI !
eu_vio
Postat pe 7 Aprilie 2010 22:10
vio,

ai fost la stadion,pisi?
ioi,mai spune ceva,sa-l imbolnavim pe superu'...

se omoara dupa femei palite de microb...
iasomia
Postat pe 8 Aprilie 2010 09:00
Da , iaso , am fost la stadion!
Si mi-a placut cum pustii de la Universitatea s-au jucat cu " vedetele " de la Poli . Pacat ca n-au avut parte de un arbitraj corect !
Alexa a fost ...jalnic ! Nici nu s-a vazut pe teren .
Mi-a placut cum au jucat piticii ,cum se luptau sa-i tina pe uriasii de la Tm. Au avut ghinion , dar , lasa ! Sunt inca tineri ! Au ei timp sa capete experienta !
Si , apropo , sunt stelista infocata , dar sunt olteanca si e normal sa tin si cu ai mei !
Chiar daca retrogradeaza Universitatea , tot o iubire alb-albastra va ramane pentru toti oltenii , care nu o vor abandona !
eu_vio
Postat pe 8 Aprilie 2010 09:16
Hristos a inviat si pe aici!

bravo Vio! un mic sfat..schimba-ti echipa favorita, ai tai sunt cam slabi si penibili cu ciobanul behehecali!

Dinamo iar a facut-o de oaie!Foarte slabutz...daca nu batem echipe din astea de mana a doua nu avem fatza de titlu!

ce si-a luat-o Manchester...pacat de ei..meritau sa joace finala!!
superbus
Postat pe 9 Aprilie 2010 08:33
adevarat,adevarat!

las-o mami sa tina cu cine vrea...iote la el...

hai ca fu fotbal de fotbal aseara...castiga cine baga gol,superule..de parca n-ai stii chestia asta...
fotbalul e pe goluri...
iasomia
Postat pe 9 Aprilie 2010 12:26
superbe, eu am tinut cu bayern, zau... si asta pentru Ribery si Robben, care s-au vazut ca sunt cu o clasa peste tot restul de 20.. chiar daca Nani a facut un meci peste valoarea lui.
anakin
Postat pe 9 Aprilie 2010 22:39
eu sant cu liderul ligii 1 FORTZA FORTZA CFR...DE FAPT ORICINE NUMAI SA NU CASTIGE STEUA ASTA DEMULT APUSA..
A LUI BECALI
CINE E IN ASENTIMENTUL MEU SA MA CONTACTEZE
garbo108605
Postat pe 9 Aprilie 2010 23:10
hai ca ma lamurii definitiv.
superule,

il vazusi pe borcea cand spunea crezu' la botezu' lu' aia mica a lu' albu-pantofaru'?

"cred in bunul Dumnezeu autostivuitorul"
buey!!! si citea din Evanghelie!?
sau poate d-aia?ha?

l-au dat astia si pe youtube...valei,valei...

cum mai "autostivuitorul"?

Atotstiutorul!!(Atottiitorul,dupa unii)
hai ca m-am distrat...
iasomia
Postat pe 13 Aprilie 2010 09:46
De la: superbus, la data 2010-04-09 08:33:01Hristos a inviat si pe aici!

bravo Vio! un mic sfat..schimba-ti echipa favorita, ai tai sunt cam slabi si penibili cu ciobanul behehecali!

Dinamo iar a facut-o de oaie!Foarte slabutz...daca nu batem echipe din astea de mana a doua nu avem fatza de titlu!

ce si-a luat-o Manchester...pacat de ei..meritau sa joace finala!!

Superbule , nu ma'ntereseaza behehecali ! DA , e un cioban , dar asta nu inseamna ca din cauza lui imi voi schimba echipa favorita ! Aia "slabi si penibili" sunt pe locul 2 !!!
Ai tai pe ce loc sunt ??? Cumva pe 6 ???
eu_vio
Postat pe 13 Aprilie 2010 09:54
fata,

se luara becali si dragomir in coarne....toata lumea se uita cu o greata nespusa,si schimba canalu'...
ce sa facem?
ne orientam spre alte campionate,ca la noi..nu prea mai ai ce sa vezi...
si de laturi si amenintari,suntem satui...
se ameninta unu' pe altu' ca se dau in gat,adecatelea incalca omerta...

sunt jalnici,mai ca as vrea sa-i vad la zdup...
iasomia
Postat pe 13 Aprilie 2010 09:59
Hai Steaua! de ce, sa schimbi echipa..din cauza patronului?
Schimbi orasul, daca nu iti place primarul?

nuti_vio
Postat pe 13 Aprilie 2010 10:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DANS 7 De la: bibicrau 4 Septembrie 2013 13:10
Jogging / Alergare 7 De la: garbo203234 28 Aprilie 2011 22:15
sport acasa 63 De la: daniilia 13 Martie 2010 19:39
Kite surfing si water rafting 2 De la: al_ma 7 Mai 2012 11:44
sport 9 De la: garbo122620 19 Octombrie 2017 07:38
Setari Cookie-uri