CLUBUL MICROBISTILOR!!!

Brazilia - Argentina... da' s-a dus visul meu...
au jucat pe dracu!
nu e bre, anu' lor; au avut noroc; chior!
moniq_
Postat pe 2 Iulie 2010 18:45
u jucaat??
si care-i scorul???
fleurdelis
Postat pe 2 Iulie 2010 18:57
bre, Fleur, iti vine a rade?!
moniq_
Postat pe 2 Iulie 2010 18:58
bre io ieri la munca, am pariat pe argentinaa...
da nici nu stiu cu cine-o jucat!
sau cand!
adica,,,,
fleurdelis
Postat pe 2 Iulie 2010 19:01
ia te uita ce-mi fac si astia... bine ca nu am pariat eu azi...
moniq_
Postat pe 2 Iulie 2010 19:01
care si astiaa??
fleurdelis
Postat pe 2 Iulie 2010 19:08
Ce-ti zisei eu, superbe, acu' vreo doua zile? Etse posibila o semifinala Olanda - Ghana..

Pana acum 50% am avut dreptate, asa ca astept meciul de diseara ca sa vad doua echipe aflate in fata unei performante enorme.
Urias fotbalist este Forlan, dar si Gyan de la ghanezi este un jucator exceptional, ma si mir ca a ramas la Rennes - iti dai seama cum ar fi aratat Ghana si cu Essien in teren?

Bine, Ghana fara el a jucat finala CAN, a ajuns in sferturi la WorldCup, iar Chelsea a luat dubla, dar sa trecem peste...
anakin
Postat pe 2 Iulie 2010 19:19
Fleur, astia, de la doi/si-un/sfert! ma postara de doua ori...
moniq_
Postat pe 2 Iulie 2010 19:19
fleurdelis
Postat pe 2 Iulie 2010 19:22
ce mi-am luat-o in freza cu brazilia
nu numai aici pe garbo ...dar mai ales la pariuri.... din vreo 10 bilete ,9 au fost cu brazilia invingatoare!!!
doar un x acolo!!! ....ce mai..pariorul lui fish prajit!!!

mda anakine....ai avut dreptate...dar nu cred ca te asteptai ca olanda sa elimine brazilia in timpul regulamentar.... si tre' sa recunosti au avut o carutza de noroc......nush cand se mai intalnesc cu acesta!!! :sml-happy 0009:

in fine....sa-i vedem in finala...asta daca nu mai apar alte surprize!!!
superbus
Postat pe 2 Iulie 2010 20:53
de altfel ...nu cred ca te asteptai deloc sa elimine olanda pe brazilia... ai fi zis-o raspicat!!!
superbus
Postat pe 2 Iulie 2010 21:09
superbe..
alta data sa ma asculti, fratie, ca le-oi mai cunoaste si eu

ce, te durea sa pui pe Olanda o victorie, acolo, la shto?.. dar lasa, ca altfel trebuia dai o bere lui mandelu'
anakin
Postat pe 2 Iulie 2010 21:29
sa stii ca ma batea gandul sa pun un 2 pauza 1 final pe la jumatea reprizei..dar am ramas doar cu gandul!!!

le-ai zis bine.....s-ar putea sa mearga ghana in semifinala!! frumos e fotbalul!!!
superbus
Postat pe 2 Iulie 2010 22:23
frumos sfertul uruguay- ghana.....ce-a comis-o gyan ghana putea sa fie in semifinala.....daca stia sa bata penaltiul!!

dar ce slabi argentinienii....sau mai precis maradona.....e inadmisibil sa pierzi cu 4-0 cand ai niste superjucatori in echipa.... cred ca e numai vina lui...nu a stiut sa ii aseze in teren!!

parca-i vad pe nemtalai campioni mondiali!!!! sper ca macar spania sa le dea o lectie!!!!
superbus
Postat pe 3 Iulie 2010 18:48
io zic mai bine s-o ia spania decat germania,superbuse...
cum "ce?"
cupa,bre...
preci
Postat pe 3 Iulie 2010 18:53
don't cry for me, Argentina...
moniq_
Postat pe 3 Iulie 2010 18:55
nu plange,mami,ca nu te dam daca nu vrei....
preci
Postat pe 3 Iulie 2010 18:59
Precioaso, eu m-as duce bre, da' cine sa ma ia?!
na si daca ma ia, crezi ca ma si tine?!...
moniq_
Postat pe 3 Iulie 2010 19:23
bre,

am niste emotii pt germania-spania de zici ca-s inamorata,am fluturi in stomac....ehe,he,he...

hai germania...
iasomia
Postat pe 6 Iulie 2010 10:00
Iasomie... si eu la fel! da' la cat mi s-au "implinit" prezicerile...
na' , nu-s artagoasa, da' nu as vrea neam sa treaca Germania....
moniq_
Postat pe 6 Iulie 2010 10:24
In cazul asta o sa aveti emotii si maine, ca asta-seara avem Olanda-Uruguay.
anakin
Postat pe 6 Iulie 2010 11:38
mult a fost...putin mai este... din pacate se termina mondialul !! mai avem doua semifinale si 2 finale!!

azi Uruguay contra Olanda - 21:30
iar maine Germania contra Spania - 21:30

iaso...ai pariat pe nemti???

eu vreau spania.... sper sa ii invinga ca in finala 2008... nemtii sunt cu kick & run...alearga ca nebunii,suturi in forta dar mai putina tehnica, spaniolii sunt fratii nostri seamana un pic cu noi...mai mingicari(si cred ca s-ar revigora nitel si economia lor, vor munci cu spor daca-s campioni mondiali )!!

in concluzie----HAI SPANIA!!!
superbus
Postat pe 6 Iulie 2010 12:11
superbu'

iasomia
Postat pe 6 Iulie 2010 12:15
ups
superbus
Postat pe 6 Iulie 2010 12:45
corect...

ca bagasei stereo,mami..
si aici suntem sportisti...

ia sa am duc la chestiune sa vaz ce ai zis....
iasomia
Postat pe 6 Iulie 2010 12:50
da .. da.. am modificat rapid!!
superbus
Postat pe 6 Iulie 2010 12:57
avem o finalista....Olanda....cu emotii, cu un pic de ofsaid la golul 2 , dar ce mai conteaza?....sunt in finala.....
acum astept si Spania pt a avea o noua campioana mondiala..... de nemti m-am saturat!!
superbus
Postat pe 6 Iulie 2010 23:42
superbu'

cand a inceput campionatu' ,am spus undeva ca germania e e val,si da...tin cu ei..acu' ca se califica olanda am o problema,olanda-germania mi s-ar parea plictisitor...
sau poate nu,hai?....
iasomia
Postat pe 7 Iulie 2010 11:38
frumos meciul de aseara. Raman la opinia ca, daca Oscar Tabarez nu l-ar fi schimat pe Forlan, Uruguayul ar fi putut egala in final.
Deseara va fi strans de tot, din mai multe considerente: 1- ca ambele echipe au aceasi dispunere tactica in etren, cu un plus pe faza constructiei pentru spanioli si pe faza de recuperare pentru nemti, joaca cu un varf fals (Villa vs.Podolski), si au un sistem de fundasi laterali ofensivi in care exceleaza Ramos la spanioli si Philip Lahm la nemti.
Meciul va fi decis de inspiratia lui Low, in masura in care a gasi inlocuitor pentru Thomas Mueller, si de cum va gandi Del Bosque sa il anihlieze pe Ozil.
anakin
Postat pe 7 Iulie 2010 16:14
Viva Espagna!! ...spaniolii au fost peste ei la toate capitolele si doar marele noroc al nemtilor a pastrat scorul de 1-0!! ...

nemtii au fost varza!!! prea morcovari.....le-au luat frica spaniolilor din 2008..... au jucat ce stiu ei mai bine...autobaza si contraatac..... dar nu le-a mai iesit, desi au avut cateva ocazii si erau cat pe ce sa strice finala!!

ce ma bucur ca s-au dus in finala mica..... acolo e locul lor.....

si vom avea o alta campioana mondiala.... ma voi bucura pt ambele...dar mult mai mult pt spania, e echipa cea mai buna de departe,cu cel mai frumos joc!

superbus
Postat pe 8 Iulie 2010 17:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DANS 7 De la: bibicrau 4 Septembrie 2013 13:10
Kite surfing si water rafting 2 De la: al_ma 7 Mai 2012 11:44
pt.o viata sanatoasa,faceti miscare cel putin 30 minute pe zi... 17 De la: garbo_405949 23 Septembrie 2014 13:54
arte martiale 4 De la: Ciresica 30 Martie 2010 18:56
DESPRE PISCINE LOCURI BUNE SI PRETURI MODERATE 18 De la: lucky01 1 Iulie 2009 18:33
Setari Cookie-uri