CLUBUL MICROBISTILOR!!!

ehh..,erau infierbantati la ora aia bre..,abia fluierase ala sfarsitul meciului..,si trebuia sa refuleze si ei intr-un fel..
roby_cado
Postat pe 28 Iulie 2010 10:11
bre zambile....zic astia ca ati manarit si alegerile...dar ce mai conteaza....ati distrus economia, romanica.. ??? oricum voi sunteti nemuritori.... hahaici,lenta si papagalii din partid.....
superbus
Postat pe 28 Iulie 2010 17:51
Bre superbe, sper ca ti-e clar:

Hajduk! Hajduk!
anakin
Postat pe 29 Iulie 2010 16:04
azi e ziua lui nea Mircea Lucescu...65 de anisori!! LA MULTI ANI!!!

si azi avem doua meciuri in europa

MyPa-- Timisoara 19.00
Dinamo - Hajduk 21.00 protv

anakine....... cred ca o sa ai o mare deziluzie diseara....Dinamo e in forma!!!
superbus
Postat pe 29 Iulie 2010 16:53
sa ne traiasca...nea Mircea..

da' tu ce patisi?
bagasi politichie acilea?hai ba mami...
iasomia
Postat pe 29 Iulie 2010 17:08
m-a luat valul aseara.....

anakine....se zvoneste ca ati fost lasati sa castigati in prima etapa, pt ca ati ajutat cfr-ul anul trecut.....dar nu ati fost in stare s-o bagati in poarta....... dar la cersit penaltiuri sunteti nr 1!!!
superbus
Postat pe 29 Iulie 2010 17:59
Lasa, superbe, ca in tot raul e un lucru bun.

O sa va puteti pregati de Champions league. din nou
si oricum sunteti obisnuiti cu pregatirea
anakin
Postat pe 29 Iulie 2010 18:16
hi hi hi....macar noi jucam an de an in cupele europene!!! dar voi??? nici nu mai stiti ce e aia .... de cati ani nu ati mai pupat o cupa europeana?? vreo 20??? an de an... va bateti la retrogradare.... doar blaturile va mai scapa de divizia B!!!
superbus
Postat pe 29 Iulie 2010 18:31
Bre superbe, noi nu mergem in cupele europene din bun simt, mai.. sa nu ne facem de ras precum DInamo ori Cluj
anakin
Postat pe 29 Iulie 2010 18:34
asa-i voi va faceti de ras prin liga 1 sau 2!!
superbus
Postat pe 29 Iulie 2010 18:46
superbu'

ce zici de meci?
mi-am cam facut draci,da' conteaza rezultatu',ca sa nu mai zic ca ...atunci cand il vad pe ando pe banca ,creste inima in mine.
iasomia
Postat pe 30 Iulie 2010 09:34
apararea e varza la noi....mai ales pe benzi....homei e prea lent iar pulhac viseaza la transferuri in afara in loc sa joace fotbal !

in rest ..de la mijloc in sus...stam bine....chiar foarte bine....ratam cam mult...
mi se pare ca ando se agita cam mult acolo pe banca...dar na...asa e cand pui suflet si el asa a fost mereu!!

anakine...iar ai avut o seara neagra???? o sa mai ai multe sezonul asta!!!
superbus
Postat pe 30 Iulie 2010 12:32
dap..

e sufletist ca la balamuc...
tu erai mic cand i-a aratat poutza lu' valentin...
un nebun frumos...
iasomia
Postat pe 30 Iulie 2010 15:11
la finala aia cu cantec....dar parca i-a aratat fundu ce tupeu pe el....
superbus
Postat pe 30 Iulie 2010 15:17
nu mami..i-a dat la cioc...asa cu ea la vedere...
pur si simplu i-a aratat cu-cu...si a facut gestu' ala...
golanii,deh...
iasomia
Postat pe 30 Iulie 2010 15:19
bine i-a facut lui vali....prea umblau cu manarii ... oricum Dinamo era mai buna.....si daca nu puteau sa ne invinga pe bune.....ne furau
superbus
Postat pe 30 Iulie 2010 15:22
le-a dat titlul inapoi dupa revolutie,superbule...

.
iasomia
Postat pe 30 Iulie 2010 15:25

bre, Superbe...
eu n-am nimic de acolo, nu-s microbist si nici nu ma intereseaza tzurca asta ce se joaca de ani buni in romanica noastra mioritica... da' a spune ca dinamo era mai buna decat steaua e ca si cum ai afirma acum ca pamantul e centrul universului

da' asta e stilul dinamovistilor... "lasati-ne sa ne pregatim pentru champions league"... si ei de abia se mai tin in prima liga carpato-danubiano-pontica
Thor_again
Postat pe 30 Iulie 2010 15:29
thor

citeste pe prima pagina,batrane...
omu' spune ca are doaga sarita cand e vorba de dinamo,deci...are o scuza....
iasomia
Postat pe 30 Iulie 2010 15:31
lasa bre thor...te inteleg ..esti amator.... nu stii jocurile de culise....cine era mai puternic decat familionul ceasca, patronii stelei de atunci????
superbus
Postat pe 30 Iulie 2010 15:31
mami iaso, nu e nevoie sa mai citesc
vorba aia, dupa ceva vreme de garbo, am realizat si eu ca superbu' moare cu antidinamovistii de gat... si cel putin zece - cincisprezece ia dupa el de unul singur, daca e vorba sa isi apere echipa

ceea ce, recunosc, nu e chiar rau
Thor_again
Postat pe 30 Iulie 2010 15:33
Super...
tocmai ca mai auzeam si io cate ceva pe vremurile alea... mai pe la colturi, evident, ca doar nu apareau prin ziare.
ceashca junior pe de o parte si generalii militie-secu de cealalta...

PS: da' din cand in cand trebuie sa te mai intepe cineva si pe tine, ca prea te lafai nebagat in seama nu de alta da' vad ca Anakinu are treaba iar...
Thor_again
Postat pe 30 Iulie 2010 15:35
are sufletul alb-rosu',batrane...
intelege-l si pe el....
iasomia
Postat pe 30 Iulie 2010 15:36
mami iaso,
eu unul ii admir consecventa
daca si fotbaliatorii ar pune in teren atata suflet cat pun astfel de microbisti pentru echipa lor, atunci am avea si noi ceva cupe europene prin batatura...
Thor_again
Postat pe 30 Iulie 2010 15:40
Lasa, bre superbe, macar sta sa fie si satisfactia ta, acolo

macar eu de la asta ai mei nu mai am pretentii, ce sa le ceri daca ei mai multe nu pot sa faca?
anakin
Postat pe 30 Iulie 2010 15:44
nu e ocupat...e suparat foc !!

la el e doliu cand bate Dinamo....mai ales in cupele europene......pt ca ei oltenii nu mai prind europa de 20 de ani..... si cred ca si 20 de aici inainte!!!
superbus
Postat pe 30 Iulie 2010 15:45
asa, Anakine, io l-am incalzit pana amu, de-amu inainte preia-l matale
Thor_again
Postat pe 30 Iulie 2010 15:47
Lasa-l la mine, Thorele, inca se mai intrevede o sansa, desi are doua calitati negative: e dinamovist si moldovean in acelasi timp, deci trebuie sa ii explic de doua ori

superbe, nici macar atat, nene.. cine crezi tu mai urmareste pe dinamo cand joaca, in afara de o mana de pensionari nostalgici si cativa gornisti?
dar tu uiti ca mai e si un retur?
anakin
Postat pe 30 Iulie 2010 15:51
Calitate negativa-moldovean? De unde ai dedus? Cati moldoveni ai cunoscut, pana acum?
Fortza Steaua!
nuti_vio
Postat pe 30 Iulie 2010 15:58
Nuti mami, mai glumeam si eu cu el.. sa-l vezi acum ce se ataca.

Insa nu am zis nimic de moldovence, ca vorbeam de fotbal aici
anakin
Postat pe 30 Iulie 2010 16:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cursuri dans sportiv 1 De la: garbo044653 29 August 2009 21:09
CLUBUL MICROBISTILOR!!! 1918 De la: Aemulus 19 Februarie 2013 23:00
arte martiale 4 De la: Ciresica 30 Martie 2010 18:56
dependenta net 13 De la: garbo031575 20 Februarie 2013 07:36
pt.o viata sanatoasa,faceti miscare cel putin 30 minute pe zi... 17 De la: garbo_405949 23 Septembrie 2014 13:54
Setari Cookie-uri