ehh..,erau infierbantati la ora aia bre..,abia fluierase ala sfarsitul meciului..,si trebuia sa refuleze si ei intr-un fel.. |
||
roby_cado Postat pe 28 Iulie 2010 10:11 |
||
---|---|---|
bre zambile....zic astia ca ati manarit si alegerile...dar ce mai conteaza....ati distrus economia, romanica.. ??? oricum voi sunteti nemuritori.... hahaici,lenta si papagalii din partid..... | ||
superbus Postat pe 28 Iulie 2010 17:51 |
||
Bre superbe, sper ca ti-e clar: Hajduk! Hajduk! ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
anakin Postat pe 29 Iulie 2010 16:04 |
||
azi e ziua lui nea Mircea Lucescu...65 de anisori!! LA MULTI ANI!!! ![]() si azi avem doua meciuri in europa MyPa-- Timisoara 19.00 Dinamo - Hajduk 21.00 protv anakine....... cred ca o sa ai o mare deziluzie diseara....Dinamo e in forma!!! ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 29 Iulie 2010 16:53 |
||
sa ne traiasca...nea Mircea.. ![]() da' tu ce patisi? bagasi politichie acilea?hai ba mami... |
||
iasomia Postat pe 29 Iulie 2010 17:08 |
||
m-a luat valul aseara..... ![]() anakine....se zvoneste ca ati fost lasati sa castigati in prima etapa, pt ca ati ajutat cfr-ul anul trecut.....dar nu ati fost in stare s-o bagati in poarta....... ![]() ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 29 Iulie 2010 17:59 |
||
Lasa, superbe, ca in tot raul e un lucru bun. O sa va puteti pregati de Champions league. ![]() ![]() si oricum sunteti obisnuiti cu pregatirea ![]() ![]() |
||
anakin Postat pe 29 Iulie 2010 18:16 |
||
hi hi hi....macar noi jucam an de an in cupele europene!!! dar voi??? nici nu mai stiti ce e aia .... de cati ani nu ati mai pupat o cupa europeana?? vreo 20??? an de an... va bateti la retrogradare.... doar blaturile va mai scapa de divizia B!!! ![]() |
||
superbus Postat pe 29 Iulie 2010 18:31 |
||
Bre superbe, noi nu mergem in cupele europene din bun simt, mai.. sa nu ne facem de ras precum DInamo ori Cluj ![]() |
||
anakin Postat pe 29 Iulie 2010 18:34 |
||
![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 29 Iulie 2010 18:46 |
||
superbu' ce zici de meci? mi-am cam facut draci,da' conteaza rezultatu',ca sa nu mai zic ca ...atunci cand il vad pe ando pe banca ,creste inima in mine. |
||
iasomia Postat pe 30 Iulie 2010 09:34 |
||
apararea e varza la noi....mai ales pe benzi....homei e prea lent iar pulhac viseaza la transferuri in afara in loc sa joace fotbal ! in rest ..de la mijloc in sus...stam bine....chiar foarte bine....ratam cam mult... mi se pare ca ando se agita cam mult acolo pe banca...dar na...asa e cand pui suflet si el asa a fost mereu!! anakine...iar ai avut o seara neagra???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 30 Iulie 2010 12:32 |
||
dap.. e sufletist ca la balamuc... tu erai mic cand i-a aratat poutza lu' valentin... un nebun frumos... ![]() |
||
iasomia Postat pe 30 Iulie 2010 15:11 |
||
la finala aia cu cantec....dar parca i-a aratat fundu ![]() ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 30 Iulie 2010 15:17 |
||
nu mami..i-a dat la cioc...asa cu ea la vedere... pur si simplu i-a aratat cu-cu...si a facut gestu' ala... golanii,deh... |
||
iasomia Postat pe 30 Iulie 2010 15:19 |
||
![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 30 Iulie 2010 15:22 |
||
le-a dat titlul inapoi dupa revolutie,superbule... . ![]() |
||
iasomia Postat pe 30 Iulie 2010 15:25 |
||
![]() bre, Superbe... eu n-am nimic de acolo, nu-s microbist si nici nu ma intereseaza tzurca asta ce se joaca de ani buni in romanica noastra mioritica... da' a spune ca dinamo era mai buna decat steaua e ca si cum ai afirma acum ca pamantul e centrul universului ![]() da' asta e stilul dinamovistilor... "lasati-ne sa ne pregatim pentru champions league"... si ei de abia se mai tin in prima liga carpato-danubiano-pontica ![]() |
||
Thor_again Postat pe 30 Iulie 2010 15:29 |
||
thor citeste pe prima pagina,batrane... omu' spune ca are doaga sarita cand e vorba de dinamo,deci...are o scuza.... |
||
iasomia Postat pe 30 Iulie 2010 15:31 |
||
lasa bre thor...te inteleg ..esti amator.... nu stii jocurile de culise....cine era mai puternic decat familionul ceasca, patronii stelei de atunci???? | ||
superbus Postat pe 30 Iulie 2010 15:31 |
||
mami iaso, nu e nevoie sa mai citesc ![]() vorba aia, dupa ceva vreme de garbo, am realizat si eu ca superbu' moare cu antidinamovistii de gat... si cel putin zece - cincisprezece ia dupa el de unul singur, daca e vorba sa isi apere echipa ![]() ceea ce, recunosc, nu e chiar rau ![]() |
||
Thor_again Postat pe 30 Iulie 2010 15:33 |
||
Super... tocmai ca mai auzeam si io cate ceva pe vremurile alea... mai pe la colturi, evident, ca doar nu apareau prin ziare. ceashca junior pe de o parte si generalii militie-secu de cealalta... PS: da' din cand in cand trebuie sa te mai intepe cineva si pe tine, ca prea te lafai nebagat in seama ![]() ![]() |
||
Thor_again Postat pe 30 Iulie 2010 15:35 |
||
are sufletul alb-rosu',batrane... intelege-l si pe el.... ![]() |
||
iasomia Postat pe 30 Iulie 2010 15:36 |
||
mami iaso, eu unul ii admir consecventa ![]() daca si fotbaliatorii ar pune in teren atata suflet cat pun astfel de microbisti pentru echipa lor, atunci am avea si noi ceva cupe europene prin batatura... |
||
Thor_again Postat pe 30 Iulie 2010 15:40 |
||
Lasa, bre superbe, macar sta sa fie si satisfactia ta, acolo ![]() macar eu de la asta ai mei nu mai am pretentii, ce sa le ceri daca ei mai multe nu pot sa faca? ![]() |
||
anakin Postat pe 30 Iulie 2010 15:44 |
||
![]() ![]() la el e doliu cand bate Dinamo....mai ales in cupele europene......pt ca ei oltenii nu mai prind europa de 20 de ani..... si cred ca si 20 de aici inainte!!! ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 30 Iulie 2010 15:45 |
||
asa, Anakine, io l-am incalzit pana amu, de-amu inainte preia-l matale ![]() ![]() |
||
Thor_again Postat pe 30 Iulie 2010 15:47 |
||
Lasa-l la mine, Thorele, inca se mai intrevede o sansa, desi are doua calitati negative: e dinamovist si moldovean in acelasi timp, deci trebuie sa ii explic de doua ori ![]() superbe, nici macar atat, nene.. cine crezi tu mai urmareste pe dinamo cand joaca, in afara de o mana de pensionari nostalgici si cativa gornisti? dar tu uiti ca mai e si un retur? ![]() |
||
anakin Postat pe 30 Iulie 2010 15:51 |
||
Calitate negativa-moldovean? De unde ai dedus? Cati moldoveni ai cunoscut, pana acum? ![]() Fortza Steaua! ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 30 Iulie 2010 15:58 |
||
Nuti mami, mai glumeam si eu cu el.. sa-l vezi acum ce se ataca. ![]() ![]() Insa nu am zis nimic de moldovence, ca vorbeam de fotbal aici ![]() |
||
anakin Postat pe 30 Iulie 2010 16:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
pilates | 36 | De la: preciouss 30 Noiembrie 2009 19:39 |
Jogging / Alergare | 7 | De la: garbo203234 28 Aprilie 2011 22:15 |
Silicoane?!!! | 46 | De la: AdrianaStoleru 12 Aprilie 2016 13:32 |
|
||
DESPRE PISCINE LOCURI BUNE SI PRETURI MODERATE | 18 | De la: lucky01 1 Iulie 2009 18:33 |
sportiv | 32 | De la: Adina_Radu 18 Octombrie 2010 18:20 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9