mosule.... pe seara te apuca crizele antidinamoviste??? ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 1 August 2010 23:06 |
||
---|---|---|
![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 1 August 2010 23:09 |
||
thorele..,stai linistit ca nu te bate nimeni...,suntem noi aici... ![]() ![]() |
||
|
||
roby_cado Postat pe 1 August 2010 23:12 |
||
eu l-as vrea in mijlocul galeriei dinamoviste ....si sa strige hai steaua!!! ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 1 August 2010 23:16 |
||
![]() ![]() hai ma..,nici asa..,mie imi e chiar simpatic.. ![]() ![]() ![]() |
||
roby_cado Postat pe 1 August 2010 23:40 |
||
bre, voi nu sunteti normali la capatzana? ![]() cum dreaq sa strig hai steaua in mijlocu' haitei, ha? ![]() ![]() poi ce dreaq, aici, vorba lui Robytza, nu ma bate nime... Am vrut si io sa-l mai impung o tzara pe Superu... amu daca te-ai nemerit si tu Roby-tata, asta e ![]() Doi dintr-o lovitura ![]() PS: ca vaz ca Anakinu iar se tine de prostii, in loc sa vina aici sa isi faca treaba ![]() |
||
Thor_again Postat pe 1 August 2010 23:50 |
||
![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 1 August 2010 23:58 |
||
da bre, viteazo! ![]() da' striga acolo unde a zis Superu ![]() |
||
Thor_again Postat pe 2 August 2010 00:05 |
||
Fii sigur ca am strigat acolo.....bineinteles daca stii ce si cum.... ![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 2 August 2010 00:09 |
||
superbu' nu mai dau amanunte,baiatu'... p-acolo pe undeva,mi se facuse pielea de gaina,nu ca n-as fi,da' orisicat.... |
||
iasomia Postat pe 2 August 2010 09:40 |
||
ok mami... thor....lasa oltenii in pace...ca ei isi ling ranile vreo luna de acu incolo..... au fost atat de aproape sa bata steaua in ghencea, dupa 21 de ani!! dar n-a vrut un asistentul onicas.... |
||
superbus Postat pe 2 August 2010 16:59 |
||
De la: superbus, la data 2010-08-01 20:31:35cand au fost avantajati cu Dinamo anul trecut in tur... nu ziceau nici pis..... Lasa, ca v-ati scos in retur.. SI oricum, ala a fost unul din cele doua momente in care Craiova a fost avantajata in campionatul trecut - probabil ca de-aia si tii minte, fiindca daca ar fi sa iei momentele in care a fost dezavantakata, nu ai avea loc pe o pagina. Oricum, se pare ca inceputul pentru Craiova este promitator, insa se pare ca avem niste axiome : 1- nu dai mai mult de un gol in ghencea, 2 - nu dai niciodata gol CFR-ului atunci cand ei nu pot sa inscrie si 3 - dinamo e dinamo, steaua e steaua.. |
||
anakin Postat pe 3 August 2010 15:56 |
||
ti-ai revenit? ![]() ![]() lasa ca si voi....faceti nunta dintr-o victorie(cu granzii) si inmormantare dintr-o infrangere... "u"...e o echipa de moral....prea usor au cazut psihic dupa golul anulat.... o echipa mare se ambitiona si le mai dadea unul.... ![]() |
||
superbus Postat pe 3 August 2010 18:46 |
||
Pai ce, am zis eu ceva de echipa mare la Craiova?? echipa e modesta, probabil ca se va lupta pentru evitarea retrogradarii, din nou, fiindca greselile de arbitraj din primele doua etape sunt ferm convins ca nu vor ramane singulare. Daca in sezonul trecut s-au pierdut 11 puncte pe greseli, acuma deja sunt 5, deci sunt premise sa se doboare recordul. ![]() |
||
anakin Postat pe 3 August 2010 22:52 |
||
nu am vazut fazele incriminate la meciul cu cfr, doar una, in care cade ca din avion, ala micu, costea , desi a fost un pic atins.... la faza aia...chiar nu se poate da penalti..... ![]() |
||
superbus Postat pe 3 August 2010 23:14 |
||
lasa, ca va juca dinamo cu cfr... sa te vad atunci. Faza e in a doua repriza, ala micu intorsese mingea in careu, scapa singur cu portarul, Panin l-a tinut cat sa nu mai poata ajunge la minge si apoi i-a dat drumul. A doua faza era cu un cot al lui Bjielanovic sub ochii lui Brad Pitt, fara nici o sanctiune disciplinara. Bine, pe fazele astea s-au pronuntat si altii care stiu fotbal, nu inteleg de ce iti explic eu tie... ![]() |
||
anakin Postat pe 3 August 2010 23:34 |
||
pai bine, Anakinu-tata! Amu apari si matale? ![]() Ca noroc ca nu am ajuns chiar decrepit de tot, sa ma iau dupe gura lu' Superu'... ca uite ce imi zicea sa fac ![]() |
||
Thor_again Postat pe 3 August 2010 23:47 |
||
Si tu te iei dupa el? la naiba, ca n-om fi toti popor de acuzativi ![]() ![]() ![]() |
||
anakin Postat pe 3 August 2010 23:50 |
||
![]() ![]() Eu unul recunosc cu mana pe inima: sunt DATIV toata ziua, nu acuzativ ![]() |
||
Thor_again Postat pe 3 August 2010 23:53 |
||
PS: Anakinu, ai vazut noile logo-uri pentru brandul turistic de tara? ![]() |
||
Thor_again Postat pe 3 August 2010 23:56 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
anakin Postat pe 4 August 2010 00:01 |
||
1-0 pt zenit....unirea tre' sa inscrie....dar ei greu reusesc asta... cine s-o pronuntat? alde craciunescu, care e oltean si e normal sa fie subiectiv si sa vada penalti unde nu e!! ![]() |
||
superbus Postat pe 4 August 2010 20:15 |
||
enervanti sunt suporterii de la steaua,acu' vor sa-l educe pe cioban,e prea tarziu,nene.. mult prea tarziu.. |
||
iasomia Postat pe 5 August 2010 11:40 |
||
![]() |
||
superbus Postat pe 5 August 2010 13:56 |
||
diseara returul....la split... sper sa le dam rapid gol ca sa se linisteasca turbatii aia de croati!! ![]() ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 5 August 2010 13:58 |
||
a, jucati deseara la Split? hehehe, naspa, nene, va toaca acolo croatii ![]() ![]() ![]() |
||
anakin Postat pe 5 August 2010 14:03 |
||
vise taica...... ![]() keep dreaming...ca si in tur!! ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 5 August 2010 14:25 |
||
vise, ai? ... lasa, ca ramane sa va pregatiti de champions league ![]() ![]() cum spuneai si tu.. keep dreaming. ![]() ![]() |
||
anakin Postat pe 6 August 2010 00:36 |
||
auzi titlu' in libertatea: spitalu' de urgenta... superbe, esti bine, nene?... necazu' cu visele in fotbalu' romanesc e ca mai mereu te trezesti la realitate... |
||
zambil Postat pe 6 August 2010 09:01 |
||
Se trezesc la realitate cand dau de vreo echipa mai acatarii din fotbalul adevarat. Dupa ce se imbata cu apa rece prin Balti, acum o sa arunce vina pe portar, pe jucatori, pe asezarea geografica. Evident ca isi vor reveni moral in campionat, cu Ceahlaul sau cu Pandurii ![]() Problema reala insa nu o vede nimeni |
||
anakin Postat pe 6 August 2010 09:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dependenta net | 13 | De la: garbo031575 20 Februarie 2013 07:36 |
Silicoane?!!! | 46 | De la: AdrianaStoleru 12 Aprilie 2016 13:32 |
Jogging / Alergare | 7 | De la: garbo203234 28 Aprilie 2011 22:15 |
|
||
Ce sport este potrivit pentru o gravida? | 9 | De la: IrinaAlbu 21 Martie 2017 12:15 |
arte martiale | 4 | De la: Ciresica 30 Martie 2010 18:56 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9