CLUBUL MICROBISTILOR!!!

mosule.... pe seara te apuca crizele antidinamoviste???
superbus
Postat pe 1 August 2010 23:06
nuti_vio
Postat pe 1 August 2010 23:09
thorele..,stai linistit ca nu te bate nimeni...,suntem noi aici...
roby_cado
Postat pe 1 August 2010 23:12
eu l-as vrea in mijlocul galeriei dinamoviste ....si sa strige hai steaua!!!
superbus
Postat pe 1 August 2010 23:16

hai ma..,nici asa..,mie imi e chiar simpatic..

roby_cado
Postat pe 1 August 2010 23:40
bre, voi nu sunteti normali la capatzana?
cum dreaq sa strig hai steaua in mijlocu' haitei, ha? oi fi io batran, da' inca nu mi s-o urat cu zilele!

poi ce dreaq, aici, vorba lui Robytza, nu ma bate nime...
Am vrut si io sa-l mai impung o tzara pe Superu... amu daca te-ai nemerit si tu Roby-tata, asta e
Doi dintr-o lovitura

PS: ca vaz ca Anakinu iar se tine de prostii, in loc sa vina aici sa isi faca treaba
Thor_again
Postat pe 1 August 2010 23:50
Fortza Steaua!...uite ca strig eu.....si nu se supi nimeni
nuti_vio
Postat pe 1 August 2010 23:58
da bre, viteazo!
da' striga acolo unde a zis Superu
Thor_again
Postat pe 2 August 2010 00:05
Fii sigur ca am strigat acolo.....bineinteles daca stii ce si cum....
nuti_vio
Postat pe 2 August 2010 00:09
superbu'

nu mai dau amanunte,baiatu'...
p-acolo pe undeva,mi se facuse pielea de gaina,nu ca n-as fi,da' orisicat....
iasomia
Postat pe 2 August 2010 09:40
ok mami...

thor....lasa oltenii in pace...ca ei isi ling ranile vreo luna de acu incolo..... au fost atat de aproape sa bata steaua in ghencea, dupa 21 de ani!! dar n-a vrut un asistentul onicas....
superbus
Postat pe 2 August 2010 16:59
De la: superbus, la data 2010-08-01 20:31:35cand au fost avantajati cu Dinamo anul trecut in tur... nu ziceau nici pis.....

Lasa, ca v-ati scos in retur..

SI oricum, ala a fost unul din cele doua momente in care Craiova a fost avantajata in campionatul trecut - probabil ca de-aia si tii minte, fiindca daca ar fi sa iei momentele in care a fost dezavantakata, nu ai avea loc pe o pagina.
Oricum, se pare ca inceputul pentru Craiova este promitator, insa se pare ca avem niste axiome : 1- nu dai mai mult de un gol in ghencea, 2 - nu dai niciodata gol CFR-ului atunci cand ei nu pot sa inscrie si 3 - dinamo e dinamo, steaua e steaua..
anakin
Postat pe 3 August 2010 15:56
ti-ai revenit?

lasa ca si voi....faceti nunta dintr-o victorie(cu granzii) si inmormantare dintr-o infrangere...

"u"...e o echipa de moral....prea usor au cazut psihic dupa golul anulat.... o echipa mare se ambitiona si le mai dadea unul....
superbus
Postat pe 3 August 2010 18:46
Pai ce, am zis eu ceva de echipa mare la Craiova?? echipa e modesta, probabil ca se va lupta pentru evitarea retrogradarii, din nou, fiindca greselile de arbitraj din primele doua etape sunt ferm convins ca nu vor ramane singulare. Daca in sezonul trecut s-au pierdut 11 puncte pe greseli, acuma deja sunt 5, deci sunt premise sa se doboare recordul.
anakin
Postat pe 3 August 2010 22:52
nu am vazut fazele incriminate la meciul cu cfr, doar una, in care cade ca din avion, ala micu, costea , desi a fost un pic atins.... la faza aia...chiar nu se poate da penalti.....
superbus
Postat pe 3 August 2010 23:14
lasa, ca va juca dinamo cu cfr... sa te vad atunci.

Faza e in a doua repriza, ala micu intorsese mingea in careu, scapa singur cu portarul, Panin l-a tinut cat sa nu mai poata ajunge la minge si apoi i-a dat drumul. A doua faza era cu un cot al lui Bjielanovic sub ochii lui Brad Pitt, fara nici o sanctiune disciplinara.
Bine, pe fazele astea s-au pronuntat si altii care stiu fotbal, nu inteleg de ce iti explic eu tie...
anakin
Postat pe 3 August 2010 23:34
pai bine, Anakinu-tata! Amu apari si matale?
Ca noroc ca nu am ajuns chiar decrepit de tot, sa ma iau dupe gura lu' Superu'... ca uite ce imi zicea sa fac
Thor_again
Postat pe 3 August 2010 23:47
Si tu te iei dupa el? la naiba, ca n-om fi toti popor de acuzativi
anakin
Postat pe 3 August 2010 23:50

Eu unul recunosc cu mana pe inima: sunt DATIV toata ziua, nu acuzativ
Thor_again
Postat pe 3 August 2010 23:53
PS: Anakinu, ai vazut noile logo-uri pentru brandul turistic de tara?
Thor_again
Postat pe 3 August 2010 23:56
bune rau..
anakin
Postat pe 4 August 2010 00:01
1-0 pt zenit....unirea tre' sa inscrie....dar ei greu reusesc asta...

cine s-o pronuntat? alde craciunescu, care e oltean si e normal sa fie subiectiv si sa vada penalti unde nu e!!
superbus
Postat pe 4 August 2010 20:15
enervanti sunt suporterii de la steaua,acu' vor sa-l educe pe cioban,e prea tarziu,nene..
mult prea tarziu..
iasomia
Postat pe 5 August 2010 11:40
nici ei nu stiu ce vor.....il injura pe cioban...dar fara banii lui nush cine ar prelua steaua....
superbus
Postat pe 5 August 2010 13:56
diseara returul....la split... sper sa le dam rapid gol ca sa se linisteasca turbatii aia de croati!!
superbus
Postat pe 5 August 2010 13:58
a, jucati deseara la Split?

hehehe, naspa, nene, va toaca acolo croatii hot dog va vor face
anakin
Postat pe 5 August 2010 14:03
vise taica......

keep dreaming...ca si in tur!!
superbus
Postat pe 5 August 2010 14:25
vise, ai? ...

lasa, ca ramane sa va pregatiti de champions league

cum spuneai si tu.. keep dreaming.
anakin
Postat pe 6 August 2010 00:36
auzi titlu' in libertatea: spitalu' de urgenta... superbe, esti bine, nene?...

necazu' cu visele in fotbalu' romanesc e ca mai mereu te trezesti la realitate...
zambil
Postat pe 6 August 2010 09:01
Se trezesc la realitate cand dau de vreo echipa mai acatarii din fotbalul adevarat. Dupa ce se imbata cu apa rece prin Balti, acum o sa arunce vina pe portar, pe jucatori, pe asezarea geografica.
Evident ca isi vor reveni moral in campionat, cu Ceahlaul sau cu Pandurii vor mai castiga cateva meciuri cu cantec, cu Augustus, vor ocupa un loc 2, 3 sau 4, si la anul se vor face din nou de ras.
Problema reala insa nu o vede nimeni
anakin
Postat pe 6 August 2010 09:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CATARARE INTERIOR 9 De la: quasaria 28 Februarie 2010 20:24
DESPRE PISCINE LOCURI BUNE SI PRETURI MODERATE 18 De la: lucky01 1 Iulie 2009 18:33
Spinning pentru slabit! 8 De la: garbo_1155 16 Martie 2012 17:49
cursuri dans sportiv 1 De la: garbo044653 29 August 2009 21:09
Box? 5 De la: garbo_1568 20 Aprilie 2012 21:59
Setari Cookie-uri