si zi asa, superbe, te uitasi la balarus - romania?... eu am preferat un meci de fotbal, argentina spania... he,he,he... bre nene, da' asta nu fu nimic, comparat cu africa de sud - australia la rugby... meci de infarct in turneul celor trei natiuni, adeca aia de conteaza ceva in sportu' asta... in prima repriza, australia conduce la un moment dat cu 31 - 6... in minutul 79, africa de sud conduce cu 39 - 38... in minutul 79:40 australia transforma o lovitura libera de la 55 de metri, si castiga cu 41 - 38... ce voiam sa zic, de fapt... fotbalu' e sport de negri p-acolo... oamenii joaca rugby... in tribune, negri erau doar aia de vindeau seminte... ca si pe la noi, de altfel... |
||
zambil Postat pe 8 Septembrie 2010 09:04 |
||
---|---|---|
m.am uitat vreo 30 min la repriza I..si era clar ca se va termina nul.. apoi vreo 10-20 la bosnia-franta... meci bun..... desi era meciul serii ,la argentina- spania , nu am mai stat ,din motive obiective ce macel si-au luat spaniolii.... 4-1 am pus la pariuri ca inving!! |
||
superbus Postat pe 8 Septembrie 2010 15:34 |
||
ce de goluri da bulangiul asta de claudiu niculescu.....la Dinamo era penibil in ultima vreme!! avem un meciuri interesante in etapa asta: rapid-cfr, otelul - vaslui , brasov-Dinamo si steluta2-steaua.... |
||
|
||
superbus Postat pe 10 Septembrie 2010 17:52 |
||
helooo... helooo... unde or fi bre stelistii astia..? |
||
roby_cado Postat pe 12 Septembrie 2010 09:36 |
||
ce si-au luat-o de la satelit!! sa mori de ras, nu alta....numai lor li se poate intampla una ca asta!! oricum sunt putini pe aici.....parca thor e stelistu' nr 1 meci greu la brasov,sper sa invingem..... |
||
superbus Postat pe 12 Septembrie 2010 19:35 |
||
hai ca ne-am linistit ,nea gigi ne-a anuntat ca nu-l demite pe ilie.oaliuuuu... | ||
iasomia Postat pe 12 Septembrie 2010 21:07 |
||
mai rezista vreo 4, 5 etape in etapa a 11-a joaca in stefan cel mare, daca le dam bataie, ilie va zbura.... |
||
superbus Postat pe 13 Septembrie 2010 14:52 |
||
s-a cumintit jiji?!! http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gigi-becali-de-acum-inainte-nu-mai-critic-jucatorii-si-antrenorul-206625.html |
||
superbus Postat pe 13 Septembrie 2010 15:08 |
||
omu' e dus cu pluta,superbu' naravu' din fire n-are lecuire... |
||
iasomia Postat pe 14 Septembrie 2010 16:35 |
||
auzi la ilie dumitrescu: nu-i o tragedie daca pierdem cu liverpool,obiectivele mele sunt cupa si campionatu'... hai ca m-am lamurit si cu asta.. |
||
iasomia Postat pe 15 Septembrie 2010 17:02 |
||
vrea malaiul din CL , de la anul....si apoi steluta nu a mai castigat campeonatu din 2006 parca... | ||
superbus Postat pe 15 Septembrie 2010 17:18 |
||
mai tare a fost aia ca nu a putut sa doarma toata noaptea de dupa rusinea de la urziceni... i-au scos-o astia ...ilie insomnie........ |
||
superbus Postat pe 15 Septembrie 2010 17:39 |
||
iasomia Postat pe 15 Septembrie 2010 17:51 |
||
felicitari cfr-ului....sorinaccio i-a revigorat... au invins si ei pe cineva.... | ||
superbus Postat pe 16 Septembrie 2010 07:50 |
||
iasomia Postat pe 16 Septembrie 2010 09:33 |
||
mie-mi placu realu' lu' murinho... orice s-ar zice, e antrenor de antrenor... si aia doi "nemti" din echipa-si merita banii... un caz special ronaldo... talent imens, da' parca prea joaca numa' din talent... ii lipseste concentrarea cainoasa din fata portii... la mondial crez c-a dat un singur gol, si-ala fiindca l-a lovit mingea-n cap... | ||
zambil Postat pe 16 Septembrie 2010 10:47 |
||
ce bataie si-a luat steaua de la rezervele lui Liverpool! mda, ronaldo e plin de fitze si de aia nu prea se lipesc golurile de el! dar si messi s-a facut de ras la mondial,niciun gol, doar pase de gol! |
||
superbus Postat pe 17 Septembrie 2010 09:08 |
||
dap... steaua pierdu la pas, ba chiar zic ca n-a jucat rau.. fata de ce joaca-n campionatu' intern, unde-o terorizeaza alde urziceni sau craiova... ce-mi placu mie fu veselia generala de la sfarsit, crez c-o puneau de-o bauta-mpreuna, dupa distractia de pe teren... si mai crez ca grecii aia doi se vorbira, la unshpe'metri... mie asa mi se paru'... |
||
zambil Postat pe 17 Septembrie 2010 15:59 |
||
nea Zambile, pai amandoi au fost colegi la AEK Atena, in 2008.. pentru o luna, ce-i drept. dar ai dreptate aici, Steaua nici nu s-a fortat prea tare ca sa ia bataie aseara. |
||
anakin Postat pe 17 Septembrie 2010 16:04 |
||
si eu zic la fel,nu a fost 11 metri.. | ||
iasomia Postat pe 17 Septembrie 2010 16:16 |
||
Eu zic ca a fost penalti, tinerea era prea clara si petrecuta chiar sub ochii lui Muniz. Iar asta e arbitru, totusi, nu e vreun Coltescu ori Deaconu. | ||
anakin Postat pe 17 Septembrie 2010 17:36 |
||
dap, a fost, daca ne luam dupa carte... da' la fel a fost si la kapetanos, in careul celalalt, si tot sub ochii lu' muniz... le-a batut grecu' obrazu' la cormorani, ca la 3-1 oricum nu mai conta... | ||
zambil Postat pe 17 Septembrie 2010 17:42 |
||
cu sau fara penalti tot si-o luau oitele....... dar au jucat binisor in prima repriza.... |
||
superbus Postat pe 17 Septembrie 2010 17:55 |
||
au fost saisprezecimile cupei..... au fo' eliminati vasluienii si galatenii! (cred ca si-au dorit sa scape de aceasta competitie ) cfr si steaua s-au calificat cu emotii!! |
||
superbus Postat pe 25 Septembrie 2010 19:19 |
||
dap... si grecu' ala de la liverpool isi ceru scuze de la kapetanos, pt simulare... nu in public, desigur, ci-ntre ei, ca baetzii din grecia... | ||
zambil Postat pe 25 Septembrie 2010 20:25 |
||
hai ca scapa becali si de iordanescu junior,cica vrea fotbal, nu circ... bre nea jiji,da' talica asta stii cel mai bine,parol.. |
||
iasomia Postat pe 26 Septembrie 2010 19:14 |
||
am uitat de ilie insomnie........ a plecat inainte de marele derby... saracu...ce sensibil e....la primul huo si-a dat demisia..... cam slabutz a fost!! cred ca mai schimba jiji vreo 5 antrenori pana la sf campionatului!! |
||
superbus Postat pe 26 Septembrie 2010 21:37 |
||
l-a pus pe lacatus(iar!!!)pt a treia oara... ca ciobanu' e dement se stie,da' astia ce-or avea in sange de vor atata umilintza? laca&comp |
||
iasomia Postat pe 27 Septembrie 2010 16:37 |
||
Mami Iaso, O faci si ei pentru un ban, acolo. Ce, o fi greu sa iei zece miare pe luna, asa, inainte de sarbatori? |
||
anakin Postat pe 29 Septembrie 2010 09:30 |
||
anakinu' ai dretate,banu' e ochiu' dracului..deh.. astia si-ar vine si mamiticile si eu fac pe lebada in balta... asta seara meci... |
||
iasomia Postat pe 30 Septembrie 2010 10:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cursuri dans sportiv | 1 | De la: garbo044653 29 August 2009 21:09 |
ce parere aveti despre dansatoarele din cluburi? | 78 | De la: politistul 12 Martie 2012 11:19 |
buuna!:) | 2 | De la: garbo271509 1 Aprilie 2012 15:44 |
|
||
Spinning pentru slabit! | 8 | De la: garbo_1155 16 Martie 2012 17:49 |
Box? | 5 | De la: garbo_1568 20 Aprilie 2012 21:59 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri