CLUBUL MICROBISTILOR!!!

ma uitam la barcelona, aseara... o cam dadura-n manierism, cu sistemu' lor de pase... nu zic ca-i rau, da' parca vreau sa vaz si goluri, la fotbal, nu numai pase...

eto musca din pietre-acuma la inter, daca pleca murinho si-l lasara sa joace ce stie... al dracu' portughez, ala le face expre', sa umileasca vedetele si sa iasa el in fatza...
zambil
Postat pe 30 Septembrie 2010 11:07
Inutil sa va spun ca am tinut cu Napoli in seara asta, fie si pentru ca au echipament alb-albastru.. insa cel mai mult m-a uns pe inima golul egalizator, marcat in ultimele secunde de joc.
Si pentru cei care se plang ca Steaua a fost furata de arbitru, sa nu uite cum au furat ei in campionat pe Stiinta, cu Onicas.. asa se intampla cand ajungi prin Europa cu sprijinul propriilor arbitri - e posibil sa apara si reversul.
anakin
Postat pe 1 Octombrie 2010 00:20
e inadmisibil ca un joc sa aiba prelungiri peste prelungiri....
s-au dat 4 min de prelungiri...in min 90 +2 se accidenteaza tatarusanu...nu sta mai mult de 2 min se reia jocul si se face schimbarea care nu se ia in calcul pt prelungiri dupa cele 90 de min de joc...deci un calcul clar...94 min + 2 min pt tatarusanu egal...96 dar arbitru a tinut mortis sa fluiere doar dupa ce au egalat ei...in min 98 si 30 de secunde????? furi la un fault la un hent ...dar nu la ceva ce se vede atat de clar..
scorpionultau
Postat pe 1 Octombrie 2010 00:26
Arbitrul a procedat extrem de corect. In prelungirile - alea de 4 minute - Tatarusanu a stat 2:30 min pe jos, apoi a intrat Surdu in locul lui Stancu, deci inca 30 de secunde. 4 plus 3 = 7 minute.. asta se intampla de obicei atunci cand incerci sa trisezi fotbalul, el te penalizeaza.
Parerea mea este ca jucatorii putea sa tina mult si bine de minge in min.96, cand au avut faultul la mijlocul terenului.
anakin
Postat pe 1 Octombrie 2010 00:35
da....are dreptate anakin.... au tras cat au putut de timp , asta-i mentalitatea jucatorului roman!! in loc sa joace, sa paseze....el se tavaleste !! de aia si-au luat-o... napoli merita egalul, chiar victoria....astia joaca fotbal ,nu tranta!!
superbus
Postat pe 1 Octombrie 2010 10:07
Steaua - Napoli...un meci foarte, dar foarte amuzant.
Arbitrul nu a furat nimic, iar sTEAUA a fost supraapreciata de comentatori etc. Prefer sa vad un meci pe mute. :)
Rha
Postat pe 1 Octombrie 2010 15:55
eu nu mai zic nimic, ca ziserati voi... si-asa nu era de bine pt steaua... he,he,he...
zambil
Postat pe 1 Octombrie 2010 18:45
avem mare meci acush.... cu alde zicu si pantilimon vom zdrobi franta la ea acasa.....
superbus
Postat pe 9 Octombrie 2010 21:19
Mda....interesant meci Franta - Romania. Spre deosebire de alte partide ale nationalei, nu pot spune ca m-am plictisit. Insa ce ma enerveaza cel mai mult e ca niciodata nu e vina noastra cand pierdem. Offside, ne-offside la primul gol al francezilor, am avut 83 de minute inainte pentru a deschide scorul si inca 10 pentru a egala. Chivu si Pantilimon s-au facut remarcati, cel din urma depasindu-mi asteptarile.

Recunosc, mi-ar fi placut sa inscrie Benzema. Karim avea nevoie sa dea un gol pentru a arata ca merita sa joace in nationala Frantei, dar mai ales pentru a-i demonstra lui Mourinho ca nu trebuie sa-l cedeze lui Inter in favoarea lui Maicon. Insa scorul visat ar fi fost un 1-2, Fr.- Rom. bineinteles. Dar repet....visat.

Cat despre romani... cica inca mai avem sanse sa prindem euro, dar eu zic...pas. Cand vom fi pregatiti sa jucam la un asa nivel, nu vom mai fi nevoiti sa ne chinuim, sa facem calcule peste calcule si 3 tumbe pentru a ne califica.
Rha
Postat pe 11 Octombrie 2010 01:02
Offfff dezacoardele astea
Corect: "nu pot spune ca m-a plictisit".
Rha
Postat pe 11 Octombrie 2010 01:55
scorul ideal ar fi fost 1-0 pt franta....pt ca l-am pus la pariuri!! da' bulangii de frantuji au mai dat unul in ultimul minut!!

una peste alta victorie meritata a frantei.... cu alde zicu , niculae ,cocis si alte nulitati nu avem nicio sansa la calificare.......

hai MUTU...revino tata sa mai batem si noi pe cineva!!
superbus
Postat pe 12 Octombrie 2010 08:50
au luat-o si juniorii,la mine, in boston city!

am urmarit nitel repriza a 2-a.... erau la furat....baloane aruncate aiurea in careul englejilor, cu asa ceva nu ai cum sa castigi un baraj....slabutz, sandoi....DEMISIA!!
superbus
Postat pe 12 Octombrie 2010 19:47
care-si facea idee ca-n romania se mai joaca fotbal, sa se uite nene la franta - luxemburg, si-i ies fitzele din cap... 1-0 pt franta la pauza, da' luxemburgu macar joaca ceva...

pa noi nici rau' nici ramu' nu ne mai ajuta...
zambil
Postat pe 12 Octombrie 2010 23:01
Da...si 1-0 -ul ala al Frantei de care spuneai matale era facut de Benzema In sfarsit.

Eu aseara am vazut Scotia - Spania. L-am injurat un pic pe Pique pentru autogol...sau un pic mai mult, dar pana la sf m-am calmat. Ce pase poa' sa lege Spania dom'le. N-a vazut neam de neamul nostru asa ceva. Casillas nu a facut cel mai bun meci al lui, dar nici nu am nimic sa-i reprosez ( cum as putea??). De fapt nici nu prea a fost solicitat. David Villa a egalat recordul lui Raul, marcand golul cu numarul 44 pentru nationala Spaniei. Chiar imi pare rau...da' nu rau...foarte rau de Raul ca nu mai are ocazia sa inscrie. Oricum... legendele nu mor niciodata!
Si chiar ma bucur ca Spania , cu toate ca este campioana europeana si mondiala,inca mai joaca tare spre deosebire de predecesoarele ei care dupa ce s-au vazut cu un titlu in mana au tras pe dreapta.
Rha
Postat pe 13 Octombrie 2010 23:41
mda...le-au dat tot 2-0!!

nationala a ajuns cam ca luxemburgul!! cred ca vom aveam mari emotii cu ei, maxim un 1-0 chinuit , cu mare noroc!!

e weekend-ul marelui derbi!!! hai DINAMO! macar pe astia sa-i invingem!!!
superbus
Postat pe 14 Octombrie 2010 20:42
Lasa, bre, superbe, ca om avea si noi adversari pe masura odata si odata... un feroe, o canare... iote, si nationala marii de azov ar fi buna... sa vezi ce i-om bate, de le-o suna apa-n cap!
Thor_again
Postat pe 14 Octombrie 2010 20:49
mda.... am ajuns in coada europei si la fotbal!!!

tare micul tratat despre tarfe al lui bendeac de pe yuppy!!!
superbus
Postat pe 14 Octombrie 2010 20:54
am vazut ceva, dat de gemini parca... in fine, nu ma pasioneaza. vorba aia, la varsta mea...
Thor_again
Postat pe 14 Octombrie 2010 21:00
unde mai pui ca luxemburgherii jucara si cu-n om in minus, o parte din meci...
zambil
Postat pe 14 Octombrie 2010 21:00
eh...aici i-am intrecut....noi am avut mai multi, cel putin 2 (zicu & danel niculae )...

hai mey thorele.....exista pastila minune!! te face tanar pt cateva ore!!!
superbus
Postat pe 14 Octombrie 2010 21:13
Eu am preferat sa vad cum papa turcii bataie de la azeri, si sa constat ca natioanala Romaniei este tot mai departe de realitatile fotbalului mondial.
anakin
Postat pe 14 Octombrie 2010 21:14
nici turcaletii nu mai sunt ce-au fost!!
dar sunt favoriti la locul 2 din grupa lori ! belgia, austria si azerbaidjanul sunt mai slabe!!

superbus
Postat pe 14 Octombrie 2010 21:29
superbu',mami..

n-o sa plangem,nu?..

hai ca mai e o ora..
iasomia
Postat pe 17 Octombrie 2010 19:30
augh augh augh..
he he..,condoleante ros'albastrilor...
roby_cado
Postat pe 17 Octombrie 2010 23:17
Mda....se pare ca nea' Jiji a facut degeaba matanii O fi jucat sTEAUA mai bine ...dar rezultatul conteaza pana la urma.
Rha
Postat pe 18 Octombrie 2010 18:46
augh augh aughhhh!!! ii batem pe unde ii prindem!!! ce-i drept tura asta am fost tare norocosi!!! dar trebuia sa fim si noi ! mi-a aduc aminte ca prin 98-2000 ii dominam categoric si nu intra mingea in poarta!!! acum s-a intors roata!!!
superbus
Postat pe 19 Octombrie 2010 12:42
tare cfr-ul.....au dat 5 goluri , dar din pacate au pierdut!!! pt ca 3 au fost autogolur(desi uefa il crediteaza pe gomez la golul 3)i!!!

superbus
Postat pe 20 Octombrie 2010 20:00
A aparut si o noua "culme" a fotbalului: sa dai 4 goluri si sa pierzi cu 3-2. Rusine!

Eu nici nu am vazut meciul, am preferat sa ma uit la altul. Real Madrid - AC Milan. Si asta DA spectacol! 2-0 pt Real, goluri inscrise de C. Ronaldo in min 13 din lovitura libera, si in min 14 de Ozil. Ar mai fi trebuit sa fie un penalty in min 15, dar arbitrul s-a facut ca ploua. Madrilenii au avut multe ocazii. Robinho a fost mult mai huiduit decat Ronaldinho care desi se spunea ca-si revine a fost varza. Pe scurt....frumos meci.
Rha
Postat pe 20 Octombrie 2010 20:58
Eu am vazut meciul CFR-ului.. si pot saspun ca sunt jucatori acolo care nu cunosc ABC-ul fotbalului, joaca doar asa, la impresi artistica, pentru realizari personale. Nu primeaza deloc interesul echipei.
Imi pare rau doar de Cartu acolo.
anakin
Postat pe 20 Octombrie 2010 21:55
eh...mercenari, ce sa le faci!! dar nici cu romanasii nostri nu faci mare branza!!!

inter ii spulbera pe cei de la tottenham...3-0 in min 14!
superbus
Postat pe 20 Octombrie 2010 22:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cursuri dans sportiv 1 De la: garbo044653 29 August 2009 21:09
CLUBUL MICROBISTILOR!!! 1918 De la: Aemulus 19 Februarie 2013 23:00
sport 9 De la: garbo122620 19 Octombrie 2017 07:38
Eu practic aerobic si kangoo jumps 1 De la: kangooaerobic 27 Decembrie 2009 11:41
Ce sport este potrivit pentru o gravida? 9 De la: IrinaAlbu 21 Martie 2017 12:15
Setari Cookie-uri