HRISTOS A INVIAT dragi microbisti! :) DInamo bate pe steaua!! .... de vreo 4 ani nu ne-au mai invins stelistii!! ii invingem si acasa si in deplasare!!! memelu & jiji mor de ciuda....de aia cer suspendarea jucatorilor dinamovisti, care ar fi introdus torte, petarde in fulare si mingi!!! dar uita de tortele suporterilor stelisti!! de aici si poanta : ""Dinamo cere suspendarea lui Cartzu, el ar trebui anchetat de Jandarmerie, la fel ca juc�torii �i ultra�ii lui Dinamo! De ce? Pentru c� a b�gat pe teren 11 petarde"". Mami , extragerea e in mai, sigur nu castig, dar am ajuns in primii 30!! |
||
superbus Postat pe 26 Aprilie 2011 21:25 |
||
---|---|---|
"..de aici si poanta : ""Dinamo cere suspendarea lui Cartzu, el ar trebui anchetat de Jandarmerie, la fel ca juc�torii �i ultra�ii lui Dinamo! De ce? Pentru c� a b�gat pe teren 11 petarde""..." foarte tare.. |
||
roby_cado Postat pe 26 Aprilie 2011 22:05 |
||
cica se intalnesc la birt un bishnitzar de butelii si un cioban... ups! si am zis ca n-o sa mai spun bancuri cu borcea si jiji! buna aia cu Cartzu si petardele |
||
|
||
Thor_again Postat pe 26 Aprilie 2011 22:16 |
||
daaa..e f.tare! era pe site-urile astea de sport!! cine a inventat-o e bun!! am trimis sms cu ea la toti stelistii si dinamovistii din agenda!!! | ||
superbus Postat pe 26 Aprilie 2011 22:36 |
||
Oaliooo!!! Sa vezi ce ti-o iei, Superbule! | ||
Thor_again Postat pe 26 Aprilie 2011 22:42 |
||
In semifinalele Champions League ,la Schalke acasa, Manchester United rateaza din toate pozitiile!! Ii vreau in finala, alaturi de Real Madrid!! M-am cam saturat de Barcelona si de aceea m-am bucurat foarte mult cand Realul lui Mourinho a invins in Cupa Regelui!! | ||
superbus Postat pe 26 Aprilie 2011 22:43 |
||
de ce mosu??? oamenii inteligenti, chiar stelisti, apreciaza o gluma buna!!! | ||
superbus Postat pe 26 Aprilie 2011 22:44 |
||
Au aparut si alte glume dupa derby, nu asa tari ca prima: A�i �nceput s� respecta�i ierarhiile. Bravo! Nicolae Badea, c�tre Gigi Becali c�nd a remarcat c� delega�ia lui Dinamo a fost "cazat�" la loja 1, �i nu la cea obi�nuit�, cu num�rul 13 Surdu pare un autist al fotbalului. Acest T�nase seam�n� cu Ple�an, care a avut un singur meci bun la na�ional� �i vrea s� tr�iasc� dintr-un �ut Cornel Dinu, ieri, la o zi dup� meci Steaua st� cu petarda pe banc�, e gata s� explodeze oric�nd banc al dinamovi�tilor referitor la managerul Mihai Stoica Una peste alta, a fost o victorie �i a�a o s� r�m�n� �n palmares �i peste 100 de ani. Tiki-taka f�r� s� �nscrii nu are nicio valoare Vasile Turcu, fost ac�ionar Dinamo Eu a� vrea ca Mihai Stoica s� se mai g�ndeasc�, s� cear� mai mult de 3-0, poate �l ajut� �i la golaveraj Nicolae Badea despre demersul lui Meme care cere victoria Stelei la "masa verde" Dac� am juca �n fiecare zi cu Steaua, am fi campioni mereu Cristi Borcea, la finalul meciului |
||
superbus Postat pe 26 Aprilie 2011 23:02 |
||
cea mai buna mi se pare aia a lui Badea. Inteligenta, fara meltenisme, chiar buna da' fa-ma sa inteleg: steaua cere masa verde? sau iesire la iarba verde, pentru debriefing? |
||
Thor_again Postat pe 26 Aprilie 2011 23:07 |
||
ei ar vrea sa lea dea comisiile ligii victoria cu 3-0 , printr-o decizie, la masa verde-- asa e expresia, hai c-o stii!! MAN UNITED-- a dat in sfarsit goluri, e 2-0!! prea fricosi astia de la Schalke! |
||
superbus Postat pe 26 Aprilie 2011 23:13 |
||
hai ca-i buna si aia lu' borcica,chiar daca nu-l agreez eu... | ||
iasomia Postat pe 27 Aprilie 2011 16:40 |
||
unde esti superbule? n-auzi ca divorteaza borcea-al tau,mamica... haleu! cica sa ne asteptam la neasteptat,al draq argint viu vazusi ce le facu? acu' vreo trei saptamani zicea ca moare Doamneee! in ce tara traim,ce specimene au ajuns sa conduca totul... |
||
iasomia Postat pe 28 Aprilie 2011 12:37 |
||
Pai daca Borcica divorteaza, inseamna ca la partaj se vor imparti si actiunile sale de la dinamo, nu? | ||
anakin Postat pe 28 Aprilie 2011 12:43 |
||
siiiiiiiiiiii suporterii ? | ||
jeanette40 Postat pe 28 Aprilie 2011 12:56 |
||
nu e valabila treaba,cica acu' e mai puternic ca niciodata la dinamo,ca se recasatoreste( are gagica,deja) si-l cununa becali... manelisti,deh.... |
||
iasomia Postat pe 28 Aprilie 2011 17:39 |
||
nu mai carcotiti ....si-a tras gagica de champions league!! si jiji i-o aduce pe shakira la nunta!!! ---de acu tre sa prinda si echipa grupele CL!! (Doamne ajuta!) cica l-a lasat pe unul savulescu, el din vara se retrage..... ma uit la finala CM de snooker: John Higgins- Judd Trump =5-7--- joaca fantastic pustiul (Judd), e imposibil sa nu tii cu el!! Anakine...ce se mai aude cu echipa vostra?? iar canti pe ritmuri de ABBA??? |
||
superbus Postat pe 1 Mai 2011 22:29 |
||
ne-a linistit gazul!! au jucat penal moti , dragos grigore si torje , care se crede messi dupa golul cu steaua!!! acu am vazut programul craiovei, e foarte greu -- la galati si la bistrita, acasa cu dinamo si gazul!!! si mai au si circul etern din interior!! iar bistrita are la cfr si branesti si acasa cu gaz si craiova---meciul direct e f important, mi-as dori sa retrogradeze bistrita(desi a ajutat Dinamo), campioana blaturilor..... dar e imposibil, au prea multe relatii!! |
||
superbus Postat pe 2 Mai 2011 20:38 |
||
Laa, bre superbe, ca va retrograda Craiova, e demulta vreme stiuta. Oricum, este spre binele lui Mititelu retrogradarea - nu mai are bani nici de benzina, dar sa mai plateasca niste fotbalist..i. Nu ai vazut ca suspenda antrenorii cand e vorba sa vina ziua de salariu? Si cu ocazia asta scapam si de fratii Moromete, alias Nila Breleantu' si Cioara Deamantu'. |
||
anakin Postat pe 3 Mai 2011 18:58 |
||
HAI STEAUA ! | ||
Freya__ Postat pe 3 Mai 2011 21:54 |
||
huooooooooo!....ehe,he,he.... | ||
iasomia Postat pe 3 Mai 2011 21:58 |
||
unde, unde? unde sa mearga? |
||
Thor_again Postat pe 3 Mai 2011 21:59 |
||
Hai Steaua ! | ||
Freya__ Postat pe 3 Mai 2011 22:01 |
||
popicele barceloniste , ajutate din rasputeri de arbitri, au ajuns in finala!!! sper ca macar acolo sa fie un arbitraj corect, iar simulantii astia de 2 bani , de la barcelona, sa isi primeasca lectia!!! HAI MANCHESTER!!! |
||
superbus Postat pe 3 Mai 2011 23:54 |
||
io cu cine votez? | ||
floare_cu_colti Postat pe 3 Mai 2011 23:59 |
||
cu china, normal! ce intrebare!... |
||
Thor_again Postat pe 4 Mai 2011 00:02 |
||
superbule,mama... castigasi sau ce facusi? fii antena:asta seara la happy hour vine borcica al tau,hai ca vine unde-i e locu',la circoteca...cica ne povesteste chestii din budoar,bre!!! da' golurile?hai? |
||
iasomia Postat pe 10 Mai 2011 17:35 |
||
Otelu sau Timisoara? Sper ca Otelu... Chiar voi fi in Galati cand se va disputa meciul, dar din pacate nu mai sunt bilete de la inceputul saptamanii.. | ||
Rha Postat pe 13 Mai 2011 19:07 |
||
mami extragerea potului cel mare e pe 25 mai , cand e si finala..... ma bate gandul sa ma duc la brasov , desi tre sa ma invoiesc/ dau lovit 2 zile de la munca! ce-a fo cu borcica??? ce dezvaluiri picante a facut??? si eu tin cu galatiul, desi au castigat cam multe puncte cu arbitrii !! dar cine nu a facut asta in romanica?? mai trebuie o campioana si din moldova!! |
||
superbus Postat pe 14 Mai 2011 11:35 |
||
era misto la galati azi-noapte ,bravo dorinel... daca ma intrebi pe mine, as vrea sa castige numa' provincia un timp,imi vine sa dau la boboci cand ii vad pe becali si borcea,bleah... unde pui ca se si inrudesc acu'...nasu' si finu'...sacu' si petecu'.. bafta pe 25,maica... |
||
iasomia Postat pe 16 Mai 2011 17:57 |
||
neata...azi am 2 finale....... macar Dinamo sa castige!! ca la mine e vb doar de noroc !! sper sa-i batem a treia oara in acest an pe stelisti ca sa moara de ciuda!!!! oricum e greu, de cand a venit olaroiu steaua joaca altceva...... hai baietii...hai sa luam Cupaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! |
||
superbus Postat pe 25 Mai 2011 07:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce parere aveti despre dansatoarele din cluburi? | 78 | De la: politistul 12 Martie 2012 11:19 |
Eu practic aerobic si kangoo jumps | 1 | De la: kangooaerobic 27 Decembrie 2009 11:41 |
sport acasa | 63 | De la: daniilia 13 Martie 2010 19:39 |
|
||
sport | 9 | De la: garbo122620 19 Octombrie 2017 07:38 |
sportiv | 32 | De la: Adina_Radu 18 Octombrie 2010 18:20 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri