am pierdut ambele..... Dinamo a pierdut pt ca olaroiu e mai bun ca ando, a stiut cum sa pregateasca acest meci! dincolo a luat un bozgor marele premiu!! |
||
superbus Postat pe 28 Mai 2011 10:43 |
||
---|---|---|
superu'... consoleaza-te cu ideea ca Olaroiu nu mai sta mult pe acolo Din cate am inteles, in 11 iulie deja a programat convocarea lotului Al Ain din EAU, saptamana asta merge sa semneze contractul. |
||
Thor_again Postat pe 28 Mai 2011 10:58 |
||
bre, eu zic sa lasati campionatu' de tzurca al romaniei si sa va uitati la fotbal deseara... | ||
|
||
zambil Postat pe 28 Mai 2011 10:59 |
||
bre mie mi-a placut finala,au alergat ,s-au straduit... torta aia aruncata in torje de propria galeie ...m-a facut sa bubui cateva injuraturi. oli a plecat mai departe pe drumu' lui,felicitari,sefu'... superbu" ungur zici? al draq norocos..ehe,he,he..... |
||
iasomia Postat pe 28 Mai 2011 11:24 |
||
ce-aveti, bre, cu bozgorii? ce, ei nu e oameni? ba e, va spui io din proprie experentza, si sunt convins ca mai sunt si altii care va pot spune asta... de multe ori sunt mai oameni dacat rumanashii astia rupti in cour, da' cu pretentii. bineinteles, ma refer la unguru' de rand, nu la alde aia de-si fac reprezentante pe la brucsel |
||
Thor_again Postat pe 28 Mai 2011 11:37 |
||
batrane ... toata copilaria am avuzit cuvantu' asta: "bozgoroaica",mor de el cand il citesc,simtesc aseaeea o emotiune negativa,iote bre ca incep sa vorbesc stalcit...ehe,he,he.... |
||
iasomia Postat pe 28 Mai 2011 20:05 |
||
hai mami...dar nu simiti emotii cand isi fac de cap prin parlament?? cand isi iau mai multe drepturi decat ai nostri??? cand vor autonomie teritoriala??? astia trebuie expulzati/ exterminati!!! (exagerez un pic) da..diseara avem mare meci.... tin cu MAN. UTD..... sper sa isi ia revansa dupa finala pierduta din 2009!! dar e greu cu barca.... |
||
superbus Postat pe 28 Mai 2011 21:14 |
||
finala a fost buna.... peste ce se joaca in campionat si peste meciurile directe din campionat!! torta aia cica nu a fost aruncata de dinamovisti....cica s-a declansat aiurea de la organizatori.... asa am citit pe sport.ro! -- ghinionul dracului.... ee...nush daca facea mare branza torje la faza aia!! |
||
superbus Postat pe 28 Mai 2011 21:17 |
||
ehhh mititelule... |
||
iasomia Postat pe 28 Mai 2011 21:17 |
||
ala e la craiova!! a luat-o si MAN.UTD.--- doar mourinho le vinde de hac astora de la barca!!! |
||
superbus Postat pe 30 Mai 2011 00:42 |
||
*le vine | ||
superbus Postat pe 30 Mai 2011 00:47 |
||
Mda...din pacate a luat-o si MAN, oricum n-au jucat nimic... Nici nu ma gandeam ca n-o sa castige Barca, dar o mica speranta acolo, tot aveam. Ma enerveaza ca va ramane Guardiola inca un an pe banca lor, asta dupa ce declarase prin Italia ca e ultimul an impreuna cu extraterestii. Numai eu am avut o problema cu aia de-au comentat finala? Mi se ridica parul cand ii aud. Dau dovada de atata profesionalism incat....dau tv-ul pe mute sa ma pot uita linistita. Mereu uit cum ii cheama....dar le doresc un elegant....ma abtin! |
||
Rha Postat pe 30 Mai 2011 15:46 |
||
RHA.... ai sarbatorit cu jucatorii galatiului castigarea titlului??? | ||
superbus Postat pe 31 Mai 2011 09:20 |
||
cu giggs & scholes vrei sa bati barcelona??? or fi ei experimentati... dar ei aveau nevoie de jucatori care sa alerge nu sa se plimbe pe teren!! | ||
superbus Postat pe 31 Mai 2011 09:21 |
||
mami... tu esti suparat rau ca a castigat bozgoru' ala,este? mai si cat te-ai straduit acolo.... atatea luni... nu te super ca rad,superbu'..este mami? |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2011 11:00 |
||
De la: superbus, la data 2011-05-31 09:20:07RHA.... ai sarbatorit cu jucatorii galatiului castigarea titlului??? Chiar am fost la festivitatea de premiere, unde a venit tot Galatiul. Din cauza asta...mai bine stateam acasa. Organizarea nu a fost una stralucita, locul mult prea mic pt marea de oameni de acolo. De auzit, auzeai....dar de vazut...ar fi trebuit sa mergi sa-i astepti cu cateva ore inainte, lucru pe care l-au facut destui. Au venit cu mic si mare, cu catel , cu purcel. Ceea ce m-a bucurat a fost totusi atmosfera din tot orasul. |
||
Rha Postat pe 31 Mai 2011 15:28 |
||
De la: superbus, la data 2011-05-31 09:21:49cu giggs & scholes vrei sa bati barcelona??? or fi ei experimentati... dar ei aveau nevoie de jucatori care sa alerge nu sa se plimbe pe teren!! Dupa cum spuneam, nu ma asteptam sa piarda Barca ( era clar ca va castiga titlul de cand a batut-o cu 2-0 pe Real, in tur), dar stii tu....speranta moare ultima. MAN a inceput binisor partida, dar...s-au inmuiat prea repede. |
||
Rha Postat pe 31 Mai 2011 15:37 |
||
Poli Timisoara nu a primit licenta si a fost retrogradata in liga a 3-a datorita datotiilor fata de clubul Benfica Lisabona si fata de bugetul statului. Asta e ceva gen...de la bal, direct la spital. Imi pare rau de jucatori, cat despre Iancu...nema! Oricum e doar vina lui, oameni cu salarii modeste platesc taxele si impozitele la stat si el nu. Foarte bine i-au facut! |
||
Rha Postat pe 31 Mai 2011 16:01 |
||
"datorita datoriilor" Hai, ca le am! | ||
Rha Postat pe 31 Mai 2011 19:25 |
||
ce le-au dat la geoale lu' aia de la timisoara&comp,nenica... sa inteleg ca aia de la dinamo,de la steaua...nu au datorii?haida deh...s-a luat iancu de dragomir,d-aia.. urati oameni avem in fotbal. cica razvan se duce la rapid,pleaca de la nationala. ma rog,dupa meciul asta de acu',imi scapa acu'.. |
||
iasomia Postat pe 2 Iunie 2011 11:52 |
||
mda.. mafiotii nostri-s mai tari ca mafiotii lor.. cam asa ar veni... mami, da' fotbalu' cand incepe-n campionatu' nostru, ha?... |
||
zambil Postat pe 2 Iunie 2011 12:00 |
||
nu am sperantze,zambilu'... tineretu' a inceput sa faca couru' mare,am mai spus eu candva,la mine in cartier sunt o gramada de fete pe rotile,nu vad niciun baiat ,aia sunt in fata pc-ului ,dau din botoane... |
||
iasomia Postat pe 2 Iunie 2011 12:05 |
||
auzi zambilu' stii mami?am observat ca aia de-afara se dau "mai faultati" ca baietii nostri,se tavalesc "de durere",zici ca sunt printre nominalizatii la oscar,ca vorba ceea nici oscaru' nu mai e ce era......nu fotbalisti. si mai e o chestie,fotbalul se face pe bani in zilele noastre in romanica,nu mai umbla nimeni dupa talente reale,practicarea unui sport a devenit extrem de costisitoare,asa ca s-a ajuns sa faca fotbal toti umflatii-netalentati...care au parinti cu tescalaul plin.. sper sa se inteleaga ce-am vrut sa spun,imi venii zidaru',sa te tii nervi pe bigudele... adusi de afara la noi,am vrut sa zic.. o zi faina... |
||
iasomia Postat pe 2 Iunie 2011 12:32 |
||
mami, iti dadusi singura raspunsu', da' eu il rearanjez putin... pai tocma' fiindc-afara e pe bani grei, orice mijloace-s bune ca sa castigi si s-apuci cat mai mult din banii aia... tavalitu' de ziceai se-nvata la antrenamente, roiesc psihologii prin jurul marilor echipe ca sa-i invete p-aia (altfel cam prosti de felu' lor!) cand si cum sa se tavaleasca ca sa puna-n inferioritate echipa adversa... |
||
zambil Postat pe 2 Iunie 2011 12:54 |
||
ehei,pui de zmei... daca vine hagi- rautacismu' la nationala,io-io-io ma impusc.... |
||
iasomia Postat pe 5 Iunie 2011 12:18 |
||
mami.... am fo suparat o ora....pt ca a luat unul care a jucat 10,20 min, un pui de norocila...... oricum nu ma asteptam sa castig... am zis inainte ..asa ca a trecut repede !! ai origini secuiesti?? prea tii cu ei!!! razvanel si-a dat seama ca s-a facut de ras la nationala(cu o floricica nu se face primavara).... de aia a intins-o la rapid! dar nu cred ca se va descurca mai bine acolo... cu nea copos -cel mai zgarcit patron!!! asa e ..hagi e prea slab pt nationala..... ne-ar trebui un antrenor strain!! timisoara isi merita soarta....au incercat sa scape de datorii prin divizarea societatii...operatiune interzisa de uefa.... steaua & dinamo nu au facut magaria asta!! bistrita ar trebui retrogradata pt blaturi.... |
||
superbus Postat pe 5 Iunie 2011 15:08 |
||
superba finala la roland garros intre nadal si federer! condus cu 3-0 , nadal revine la 5-5 si apoi castiga primul set cu 7-5!!! hai nadal! cred ca il invinge cu 3-0 la seturi!! |
||
superbus Postat pe 5 Iunie 2011 17:23 |
||
setul 2 cu emotii...a facut break federer pt 4-4, apoi imediat a reusit si nadal break pt 5-4... | ||
superbus Postat pe 5 Iunie 2011 18:08 |
||
si spre bucuria lui federer.... a inceput sa ploua.... meciul s-a suspendat!! | ||
superbus Postat pe 5 Iunie 2011 18:13 |
||
dupa ploaie..iar break federer pt 5-5, apoi 6-5 pt el, 6-6 si tiebreak castigat de nadal....care conduce cu 2-0 la seturi : 7-5, 7-6!!! robotul federer a comis-o in momentele cheie.... as zice ca a pariat pe nadal !!! |
||
superbus Postat pe 5 Iunie 2011 18:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buuna!:) | 2 | De la: garbo271509 1 Aprilie 2012 15:44 |
DESPRE PISCINE LOCURI BUNE SI PRETURI MODERATE | 18 | De la: lucky01 1 Iulie 2009 18:33 |
CATARARE INTERIOR | 9 | De la: quasaria 28 Februarie 2010 20:24 |
|
||
Box? | 5 | De la: garbo_1568 20 Aprilie 2012 21:59 |
Jogging / Alergare | 7 | De la: garbo203234 28 Aprilie 2011 22:15 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri