CLUBUL MICROBISTILOR!!!

Doua masini de tenis, cel mai bun joc !!

A luat si Federer un set..... dar Nadal e cel mai bun pe zgura!!!!!

M-a deranjat ca nu mai dadeau reluari cu mingile pe linie si ca au scos sistemul hawk-eye!! S -a mers pe mana arbitrilor care au luat decizii gresite !!
superbus
Postat pe 5 Iunie 2011 22:44
citeam un articol, esentza era cam asta:
tradatorul de boloni nu vrea la nationala,se gandeste sa semneze cu paok salonic...

haida deh...de parca romanasii get-beget accepta un maghiar la carma nationalei,desi,parca vad cand a plecat boloni de la nationala data trecuta... au fost destule pareri de rau,unde pui ca mai o clasa,mai o rasa,disciplina..barbat interesant ,loti asta...

da bre....
am origini d-alea, si pe zi ce trece sunt din ce in ce mai multumita ca sunt asa cum sunt,nu te superi baiatu',nu?
iasomia
Postat pe 6 Iunie 2011 16:25
din pacate, noi nu prea avem antrenori de nationala... si nici baza de selectie pt jucatori... si nici fotbal, in general...

baturam bosnia?... pai cine-i bosnia asta-n fotbal?... sau albania, sau belarus... si nici franta nu mai e ce-a fost... gafaim intr-o grupa de rebuturi...

in mod normal, orice antrenor serios ajunge la o nationala numa-n pragu' pensiei... baietii ambitiosi si cu stiinta de fotbal merg la cluburi, ca s-arate ce pot...
zambil
Postat pe 6 Iunie 2011 20:39
oinarii aia de care ziceam mai sus s-au dus sa dea piept cu brazilia lu' grasu'-contrabasu'... care gras a facut o plimbare de placere printre fundasii nostri... e drept, ajutat si de neshte vanosi mai in forma, da' cam lipsiti de motivatie...

crez ca e misto-n brazilia, pe banii federatiei de fotbal turistic a romanicii...
zambil
Postat pe 8 Iunie 2011 10:50
ce draq,bre?!

toti isi parasesc terenurile si vor pe national?
jucatorii fara stadionu' din dotare,fara zona lor de bastina ,cum s-ar spune,nu ma fericesc,nu sunt sanatosi la cap...

pe 9 iulie isi apara bute titlul,o sa-l dea protv ,perfect...dau aia deja niste promouri f misto...
iasomia
Postat pe 22 Iunie 2011 11:04
astia vor pe national cum vor bizonii la mall, ca-i de fitze...

si da, cluburile noastre isi cam sterg cu buretele traditia, nu mai reprezinta pe nimeni... d-aia pustimea se-nghesuie la fifa 2011, clonele alea ofera mai multa satisfactie decat clovnii reali din fotbalu' romanesc...
zambil
Postat pe 22 Iunie 2011 11:10
ce-i fifa ala?un joc?

ai mei se lupta,unu'-i prin japonia tot timpu',altu-i in razboi,al doilea mondial....

neam de razboinici d-aia cu ...carnitza sub sa...ehe,he,he...

ai de couru' nostru...
iasomia
Postat pe 22 Iunie 2011 11:29
dap.. fotbal d-ala de te fac astia micii din deshte, in timp ce baga-n ei cipsuri si cola la greu... cum zisesi, ai de coururile si de burtile lor de matusha la nici doua'j de anisori...
zambil
Postat pe 22 Iunie 2011 11:35
piti e f incantat,cica pe national nu o sa mai strige de m...e galeriile,haidi bre...nea pitzi,ce draq....
iasomia
Postat pe 24 Iunie 2011 20:31
Bute a trecut lejer de frantuzu asta mendy..... alt adversar slab cotat....

astept un meci serios , cu un adversar pe masura , gen Pavlik , sau daca il tine, cu Ward sau Froch!!

mergeti la Romanica- Argentina? ma bate gandul!!
superbus
Postat pe 11 Iulie 2011 18:18
ba mami...

da' tie iti place caracteru' lu' doroftei?
mie nu...
am zis!

periferia ploiestiului,deh...

bute?mare om,mare caracter!
proba la proba contrarie...da' eu zic ca a invatat cateceva din micimea lu' doroftei,si zice:
asa nu...
iasomia
Postat pe 13 Iulie 2011 16:28
noi parca mai discutaram odata, mami, de caracteru' lu' doroftei, si furam de-acord in privinta asta... il vazui odata la o emisiune d-asta reallity, unde trebuia sa plimbe balegaru' cu roaba prin gospodaria unuia...spre deosebire de cazurile in care scandalurile-s regizate ca sa caste gura poporu' rontaitor de seminte, in emisiunea aia nea leonard a facut urat pe bune - tot din lipsa de caracter...

ma uit la meciurile astea din copa america... sa va zic sincer, imi face bine sa vad un fotbal ceva mai romantic, chit ca mai toata lumea buna de-acolo joaca-n europa... da' va zic eu, ce joaca messi la el acasa-i altceva decat la barcelona...
zambil
Postat pe 13 Iulie 2011 20:56
se oftica,poate nu le zice finut, dar are dreptate mosul--- bute nu a jucat inca un meci adevarat! a prins niste slabani!

bute face bani ,nu box!!

el nu prea il vad mare fotbalist pe messi... adica esti varza la nationala si super bun la barca? aici are noroc de xavi, iniesta si altii , care ii pun mingile pe tava...
superbus
Postat pe 13 Iulie 2011 21:31
de la emisiunea aia,dap...
adica ditamai maia morgenstern a continuat emisiunea,chiar daca a lesinat pe la grajduri,p-acolo...si lu'doroftica i se puse junghiu',parca vad cum a chemat-o pe nevasta sa-l ia acasica,s-a dus draq tot cand a zis ca-i sub demnitatea lui sa faca chestii d-alea,ca i-a scapat,deh...

superbule..
lasa maica ashea mai telenovelistic,sa tina mai mult,ce campioni mai avem noi?nu uita ca nu el stabileste adversaru',ci montrealu'...
poporu' roman e intr-o pasa de rahat(ca toata omenirea,de altfel)nu avea nevoie sa vaza sange,lasa ashea pac-pac...ca e timp...
si-apoi vorba lui:mai bine sa planga ma-sa lu' ala...
iasomia
Postat pe 14 Iulie 2011 09:41
De la: superbus, la data 2011-07-11 18:18:51Bute a trecut lejer de frantuzu asta mendy..... alt adversar slab cotat....

astept un meci serios , cu un adversar pe masura , gen Pavlik , sau daca il tine, cu Ward sau Froch!!

mergeti la Romanica- Argentina? ma bate gandul!!

http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

uite o provocare pentru Bute , pacat ca s-a retras
lik
Postat pe 14 Iulie 2011 09:52
nea superbe, faptu' ca bute boxeaza cu adversari slabi cotati ca sa faca bani nu-i decizia lui, asa cum zise si iasomica... si-n plus, daca face bani din box inseamna ca-i baiat destept, intr-un sport unde participantii sunt atinsi de dementa senila la varste foarte fragede...

ce face doroftei acuma-i echivalentu' machiat al declaratiei lu'bobu' de la revolutie...

stau si ma-ntreb acuma, n-o fi si mana lu' nevasta-sa lui (a lu'dorftei) acilea?...ca stii tu cum sunt femeile, la nervi: iote la ala, se umple de bani, iar tu esti tot un amarat ca n-ai stiut sa te descurci... he,he,he, mobilizatoare rau, femeile astea, uneori...
zambil
Postat pe 14 Iulie 2011 10:20
ploaie de goluri in copa america, in ultimele meciuri din grupe... brazilia a revenit la tactica obisnuita - sa dam cel putin un gol mai mult ca adversaru' - in timp ce paraguay si venezuela fac meci de infarct, cu sase goluri marcate (venezuela egaleaza la 3 inscriind doua goluri in ultimele doua minute de joc!)...

care n-aveti somn si va place fotbalu', acilea-i de voi...
zambil
Postat pe 14 Iulie 2011 10:57
ba cred ca mai are si el un cuvant de spus pe acolo, doar nu-i mamaliga!! nu cred ca ibf-ul ii alege adversari asa slabi, nu ar avea niciun sens!! cand aduci un adversar mai bun, creste interesul pt meci!! asa cu pacalici din astia...ce rezolvi???

da sunt sferturile la copa america:

S�mb�t�
Columbia - Peru, la Cordoba, ora 22.00
Argentina - Uruguay, la Santa Fe, ora 01.15

Duminic�
Brazilia - Paraguay, la La Plata, ora 22.00
Chile - Venezuela, la San Juan, ora 01.15

alea la 10 sunt acceptabile, dar la 1.15... lasa-ma nene!!
superbus
Postat pe 14 Iulie 2011 15:21
tare Roy Jones Jr.--- multiplu campion mondial la cam toate versiunile!! Nici nu avea ce face din Lucica al nostru!!
superbus
Postat pe 14 Iulie 2011 15:29
nu mai fi al draq ashea,mami...ca e roman de-al tau ,si pana la urma nu a facut nimic nashpa pana acu'...

o sa vezi tu ca lucian nu o sa dezamageasca...
iasomia
Postat pe 15 Iulie 2011 10:26
Bute...Bute...
Superbe...nu fi ciufut.....e moldovean d'al nostru
nuti_vio
Postat pe 15 Iulie 2011 10:31
e si moldovean d-al vostru?
superbe

ruuuu-si-ni-caaaaaa.....
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2011 21:45
1-0 pt otelu' la pauza,am o cestie ashea,vreau sa piarda steaua...sa castige otelu',nene...ca tot sunt la moda....apropos de lucica...
iasomia
Postat pe 17 Iulie 2011 21:50
L-am �nv��at p� nepotu-mio, de doi ani�ori, s� strige prin cas� "Hai, steaua, d� gol m�ine!" Asta pentru c� bunicu-so-i stelist
Drept e c� eram �i eu stelist, pe vemea c�nd exista �i o echip� de fotbal numit� Steaua Bucure�ti...
Thor_again
Postat pe 17 Iulie 2011 21:58
da..

acu' e prapad,daca vezi ghencea iti vine a plange,mami...
ma refer la stadion..

ma uit ce frumos e pe stadion,acolo...parca sunt la piatra?la bucale e dezastru,stadioanele sunt parasite...asteapta toti national arena,haida deh...
iasomia
Postat pe 17 Iulie 2011 22:03
Thor, dupa supercupa ce a mai strigat nepotelu ??? Hai Oteluuuuu???

Bravo galatenilor... imi place sa-l vad pe jiji facand spume!!

O fi moldovean, bravo lui pt centura... dar eu vreau meciuri tari, nu vrajeli cu niste pacalici!!

Eh...mare stadion si ghencea asta! o fi vreun old trafford, bernabeu, nou camp?

Odihneasca-se in pace!!

In sfarsit avem un stadion adevarat--National Arena!!
superbus
Postat pe 19 Iulie 2011 13:30
am crezut ca zici de sames cand am vazut ca ai scris formula aia,ehhh,nici mister al nostru nu se simte prea bine,facu un infarct,daca tot o pazeste pe nevasta-sa de atatia ani...

de dinu zic...il baga maine in operatie...
iasomia
Postat pe 19 Iulie 2011 17:13
A inceput liga lui mitica! steaua si otelul au comis-o din prima etapa!!

Asa e... ne-au cam fentat argentinienii, dar ei dau vina pe real &i barcelona , care nu le lasa jucatorii aia buni pt ca au supercupa!

Vasluiul a piedut previzibil cu Twente!!

Maine avem Dinamo- Varazdin(Croatia) si Mainz - Gaz Metan!
superbus
Postat pe 27 Iulie 2011 16:08
aha...

s-a dus draq,superbule...sa nu mai aud de dinamo....

ce mai strigau bulgarii la steaua acolo:tiganii,tiganii...ehe,he,he..
noroc ca nu ne mai misca pe noi chestii d-astea,da' o reclamatie pt discriminare tot ar trebui sa facem ..ehe,he,he...he,he...
rasu'-plansu'...he,he...
iasomia
Postat pe 26 August 2011 10:17
Dinamo a fost in grafic, de acum au timp sa se pregateasca de Champions league : sa plateasca abonemanetul la cablu, sa isi cumpere Heineken, seminte, si sa isi opreasca o masa intr-un restaurant care trasmite meciurile.
anakin
Postat pe 26 August 2011 10:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CLUBUL MICROBISTILOR!!! 1918 De la: Aemulus 19 Februarie 2013 23:00
Drumetii 165 De la: carmen64 25 Ianuarie 2019 13:41
Ce sport este potrivit pentru o gravida? 9 De la: IrinaAlbu 21 Martie 2017 12:15
buuna!:) 2 De la: garbo271509 1 Aprilie 2012 15:44
Silicoane?!!! 46 De la: AdrianaStoleru 12 Aprilie 2016 13:32
Setari Cookie-uri