hi hi....decat dezafiliati , mai bine lideri pe merit ! si decat codasi la oras(CL, europa league) , mai bine in sat fruntasi! a fost ceva suspect, prea a comis-o diabate la ambele goluri!! mai mult ca sigur a jucat borcica la pariuri!! |
||
superbus Postat pe 8 Octombrie 2011 13:17 |
||
---|---|---|
nimic nou sub soare... | ||
iasomia Postat pe 19 Octombrie 2011 17:52 |
||
0-5 - stoaia; 0-2 - vaslui; 0-1 rapid! legia si maccabi sunt cam de nivelul poltavei! cum spuneam, nu mai bine stai acasa decat sa te faci de ras in Europa?? |
||
|
||
superbus Postat pe 21 Octombrie 2011 20:28 |
||
Un suporter al Stelei se duce la fan-shopul de la stadion: - Buna ziua! As dori un tricou cu Steaua. - Din care doriti? De jucator, de portar sau de arbitru? Einstein la un dineu, inainte sa intre in vorba cu cei de acolo ii intreba ce IQ au. Primul raspunde: - Am IQ 245! - Bine, vin imediat sa vorbim de fizica nucleara si atomi, zice Einstein. Mai incolo altul raspunde: - Am IQ 145! - Vin imediat sa vorbim de forta de propulsie si franare, ii spune Einstein. Si mai incolo, ultimul zice: - Am IQ 45! Einstein se scarpina in cap si zice: - Lupta Steaua, lupta Steaua, hei, hei! |
||
alfheim Postat pe 21 Octombrie 2011 20:38 |
||
si inca un banc nevinovat ... dar musai reactualizat.... Banc aparut dupa meciul Steaua � Olimpique Lyon 3-5 si Rapid � Steaua 5-1: - Cum se saluta stelistii? Give me five! - Care e animalul preferat al stelistilor? Cincila. - Ce oras viseaza sa viziteze stelistii de Craciun? Cincinnati. - Cum dau noroc stelistii dupa marele meci cu Lyon? Cin-cin. - Care e site-ul favorit al stelistilor? HI5. - Cladirea preferata? Pentagon - Povestea preferata? 5 paini, de Ion Creanga foarte adevarat si dupa meciul de ieri ... nu de alta, dar sa nu-si iasa din manutza ... ... ironia sortzii si manutza tot 5 degete are oare daca avea manutza 6 degete ... si ei tot la 6 se opreau? |
||
alfheim Postat pe 21 Octombrie 2011 20:51 |
||
he he..,deaia a ratat ala 11 metri..,si-a adus aminte cate degete are.. | ||
roby_cado Postat pe 21 Octombrie 2011 21:59 |
||
superbu' borcica isi schimba( iar) sangele in state,cica... da' eu zic ca sta p-acolo ca e groasa p-acilea,desi,vaz ca ii bag o luna la zdup si ii elibereaza... |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2011 17:55 |
||
bv lui! sa stea cat mai mult pe acolo!! vad ca , fara el ,ii merge bine echipei !! ne cam fura arbitrii , dar tot castigam!! cfr stie de ce!! rapidul e avantajata la greu de arbitri!! dar invingem steaua si vom fi pe primul loc!! |
||
superbus Postat pe 23 Noiembrie 2011 22:03 |
||
auzi ca se (re)intoarce meme... brrr... |
||
iasomia Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:30 |
||
superbule... ce draq fac ,ca de cand se inrudira astia(becali si borcea) nu mai pot sa ma uit cu placere la "marele derby"? nici in rezultat nu mai cred. |
||
iasomia Postat pe 8 Decembrie 2011 17:35 |
||
zici ca a fo' blat?? eu cred ca a comis-o ciobi!! nu a stiut sa desfaca apararea stelei!! e cam slabut!! orice e posibil in ziua de azi, cu mafia pariurilor!! dar mai greu la un Dinamo-Steaua!! orgoliile-s prea mari, iar nasu& finu invart banii cu lopata!! |
||
superbus Postat pe 9 Decembrie 2011 22:17 |
||
oooo,vaaaaiiii...superbica! long time no see... nu te-ntere ce mai face majoreta ta preferata?! |
||
precizilla Postat pe 9 Decembrie 2011 22:27 |
||
mami... asa mi-a mirosit mie,c-o fost blat.... |
||
iasomia Postat pe 9 Decembrie 2011 22:46 |
||
mami iaso, gand la gand s-a suparat fiu-meu pe mine cand i-am zis ( e stelist sadea) am asa o senzatie de ....becalism la amandoua echipele mai ales ca era cam fara aer...steaua, zic iar acea declaratie " Vino finule, e Jihad" spusa ranjit.... orgoliile alea-s praf in ochi , asa simt eu |
||
dor72_ Postat pe 9 Decembrie 2011 22:55 |
||
doruleata... we bun si suflete usoare,copilasi.... |
||
iasomia Postat pe 9 Decembrie 2011 23:00 |
||
multam, mami, toi aussi |
||
dor72_ Postat pe 9 Decembrie 2011 23:06 |
||
asta seara mare meci,sa ne spalam si noi ochisorii... ia sa ma duc sa vaz,parca la 23 incepe... hai vizionare placuta... |
||
iasomia Postat pe 10 Decembrie 2011 22:03 |
||
sa aveti un 2012 de vis!!! Dinamo sa ia campionatul, steaua sa retrogradeze!!! Veve, asta e! daca nu mai dai din pampoane! |
||
superbus Postat pe 8 Ianuarie 2012 13:05 |
||
s-a facut cuminte,bre... face opturi din mohair acu',da din andrele... |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2012 17:12 |
||
steaua are echipa tare anul asta | ||
garbo269640 Postat pe 16 Martie 2012 05:02 |
||
ya ya, steaua e numa'una--- se lupta pt locul 5 cu Dinamo!! m-au dezamagit bascii in finala-- prea slabi!! se rejoaca U - Cfr, desi porumbica tipa ca trebuia 3-0 pt ambele!!! vrea si el un titlu!! |
||
superbus Postat pe 11 Mai 2012 19:27 |
||
Chelsea a castigat pentru prima data in istorie Liga Campionilor dupa ce a invins la penalty Bayern Munchen! Am tinut cu Chelsea aseara si ma bucur pt rezultatul final!! Desi au jucat fara 4 titulari,BRAVO LOR, au castigat CL pe terenul adversarilor, |
||
superbus Postat pe 20 Mai 2012 13:49 |
||
aici cica a postat ultima aemulus si dadui de superbu'... superbule, da' de meciul de aseara ce zici,hai? |
||
iasomia Postat pe 6 Iunie 2012 09:10 |
||
Pe aici a inceput "febra" Campionatului European.....te faci microb si de nu esti.... | ||
Rotty Postat pe 6 Iunie 2012 09:24 |
||
Campionatul European e in floare si aici bate vantul....nu-i a buna!! | ||
Rha Postat pe 20 Iunie 2012 11:36 |
||
Salve microbisti!! A fost si s-a dus Europeanul..... tot Spania! am fost ocupat mai mult cu pariatul, dar si cu altele! |
||
superbus Postat pe 13 August 2012 23:50 |
||
Dinamo e Dinamo! |
||
Rainy_girl Postat pe 8 Octombrie 2012 22:26 |
||
Fc.Arges | ||
garbo_11426 Postat pe 19 Februarie 2013 23:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Drumetii | 165 | De la: carmen64 25 Ianuarie 2019 13:41 |
Silicoane?!!! | 46 | De la: AdrianaStoleru 12 Aprilie 2016 13:32 |
sportiv | 32 | De la: Adina_Radu 18 Octombrie 2010 18:20 |
|
||
arte martiale | 4 | De la: Ciresica 30 Martie 2010 18:56 |
pilates | 36 | De la: preciouss 30 Noiembrie 2009 19:39 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri