hi hi....decat dezafiliati , mai bine lideri pe merit ! si decat codasi la oras(CL, europa league) , mai bine in sat fruntasi! a fost ceva suspect, prea a comis-o diabate la ambele goluri!! mai mult ca sigur a jucat borcica la pariuri!! ![]() |
||
superbus Postat pe 8 Octombrie 2011 13:17 |
||
---|---|---|
nimic nou sub soare... | ||
iasomia Postat pe 19 Octombrie 2011 17:52 |
||
0-5 - stoaia; 0-2 - vaslui; 0-1 rapid! legia si maccabi sunt cam de nivelul poltavei! cum spuneam, nu mai bine stai acasa decat sa te faci de ras in Europa?? |
||
|
||
superbus Postat pe 21 Octombrie 2011 20:28 |
||
Un suporter al Stelei se duce la fan-shopul de la stadion: - Buna ziua! As dori un tricou cu Steaua. - Din care doriti? De jucator, de portar sau de arbitru? Einstein la un dineu, inainte sa intre in vorba cu cei de acolo ii intreba ce IQ au. Primul raspunde: - Am IQ 245! - Bine, vin imediat sa vorbim de fizica nucleara si atomi, zice Einstein. Mai incolo altul raspunde: - Am IQ 145! - Vin imediat sa vorbim de forta de propulsie si franare, ii spune Einstein. Si mai incolo, ultimul zice: - Am IQ 45! Einstein se scarpina in cap si zice: - Lupta Steaua, lupta Steaua, hei, hei! |
||
alfheim Postat pe 21 Octombrie 2011 20:38 |
||
si inca un banc nevinovat ... dar musai reactualizat.... Banc aparut dupa meciul Steaua � Olimpique Lyon 3-5 si Rapid � Steaua 5-1: - Cum se saluta stelistii? Give me five! - Care e animalul preferat al stelistilor? Cincila. - Ce oras viseaza sa viziteze stelistii de Craciun? Cincinnati. - Cum dau noroc stelistii dupa marele meci cu Lyon? Cin-cin. - Care e site-ul favorit al stelistilor? HI5. - Cladirea preferata? Pentagon - Povestea preferata? 5 paini, de Ion Creanga foarte adevarat si dupa meciul de ieri ... nu de alta, dar sa nu-si iasa din manutza ... ... ironia sortzii si manutza tot 5 degete are ![]() oare daca avea manutza 6 degete ... si ei tot la 6 se opreau? ![]() ![]() |
||
alfheim Postat pe 21 Octombrie 2011 20:51 |
||
he he..,deaia a ratat ala 11 metri..,si-a adus aminte cate degete are.. ![]() |
||
roby_cado Postat pe 21 Octombrie 2011 21:59 |
||
superbu' borcica isi schimba( iar) sangele in state,cica... da' eu zic ca sta p-acolo ca e groasa p-acilea,desi,vaz ca ii bag o luna la zdup si ii elibereaza... |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2011 17:55 |
||
bv lui! sa stea cat mai mult pe acolo!! vad ca , fara el ,ii merge bine echipei !! ne cam fura arbitrii , dar tot castigam!! cfr stie de ce!! ![]() rapidul e avantajata la greu de arbitri!! dar invingem steaua si vom fi pe primul loc!! |
||
superbus Postat pe 23 Noiembrie 2011 22:03 |
||
auzi ca se (re)intoarce meme... brrr... |
||
iasomia Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:30 |
||
superbule... ce draq fac ,ca de cand se inrudira astia(becali si borcea) nu mai pot sa ma uit cu placere la "marele derby"? nici in rezultat nu mai cred. |
||
iasomia Postat pe 8 Decembrie 2011 17:35 |
||
zici ca a fo' blat?? ![]() eu cred ca a comis-o ciobi!! nu a stiut sa desfaca apararea stelei!! e cam slabut!! orice e posibil in ziua de azi, cu mafia pariurilor!! dar mai greu la un Dinamo-Steaua!! orgoliile-s prea mari, iar nasu& finu invart banii cu lopata!! |
||
superbus Postat pe 9 Decembrie 2011 22:17 |
||
oooo,vaaaaiiii...superbica! ![]() long time no see... nu te-ntere ce mai face majoreta ta preferata?! ![]() |
||
precizilla Postat pe 9 Decembrie 2011 22:27 |
||
mami... asa mi-a mirosit mie,c-o fost blat.... |
||
iasomia Postat pe 9 Decembrie 2011 22:46 |
||
mami iaso, gand la gand ![]() s-a suparat fiu-meu pe mine cand i-am zis ( e stelist sadea) am asa o senzatie de ....becalism la amandoua echipele mai ales ca era cam fara aer...steaua, zic iar acea declaratie " Vino finule, e Jihad" spusa ranjit.... ![]() orgoliile alea-s praf in ochi , asa simt eu ![]() |
||
dor72_ Postat pe 9 Decembrie 2011 22:55 |
||
doruleata... ![]() we bun si suflete usoare,copilasi.... ![]() |
||
iasomia Postat pe 9 Decembrie 2011 23:00 |
||
![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 9 Decembrie 2011 23:06 |
||
asta seara mare meci,sa ne spalam si noi ochisorii... ia sa ma duc sa vaz,parca la 23 incepe... hai vizionare placuta... |
||
iasomia Postat pe 10 Decembrie 2011 22:03 |
||
sa aveti un 2012 de vis!!! ![]() Dinamo sa ia campionatul, steaua sa retrogradeze!!! ![]() Veve, asta e! daca nu mai dai din pampoane! ![]() |
||
superbus Postat pe 8 Ianuarie 2012 13:05 |
||
s-a facut cuminte,bre... face opturi din mohair acu',da din andrele... |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2012 17:12 |
||
steaua are echipa tare anul asta | ||
garbo269640 Postat pe 16 Martie 2012 05:02 |
||
ya ya, steaua e numa'una--- se lupta pt locul 5 cu Dinamo!! m-au dezamagit bascii in finala-- prea slabi!! se rejoaca U - Cfr, desi porumbica tipa ca trebuia 3-0 pt ambele!!! vrea si el un titlu!! ![]() |
||
superbus Postat pe 11 Mai 2012 19:27 |
||
Chelsea a castigat pentru prima data in istorie Liga Campionilor dupa ce a invins la penalty Bayern Munchen! ![]() Am tinut cu Chelsea aseara si ma bucur pt rezultatul final!! Desi au jucat fara 4 titulari,BRAVO LOR, au castigat CL pe terenul adversarilor, |
||
superbus Postat pe 20 Mai 2012 13:49 |
||
aici cica a postat ultima aemulus si dadui de superbu'... superbule, da' de meciul de aseara ce zici,hai? ![]() |
||
iasomia Postat pe 6 Iunie 2012 09:10 |
||
Pe aici a inceput "febra" Campionatului European.....te faci microb si de nu esti.... ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 6 Iunie 2012 09:24 |
||
Campionatul European e in floare si aici bate vantul....nu-i a buna!! ![]() |
||
Rha Postat pe 20 Iunie 2012 11:36 |
||
Salve microbisti!! A fost si s-a dus Europeanul..... ![]() am fost ocupat mai mult cu pariatul, dar si cu altele! |
||
superbus Postat pe 13 August 2012 23:50 |
||
Dinamo e Dinamo! ![]() ![]() |
||
Rainy_girl Postat pe 8 Octombrie 2012 22:26 |
||
Fc.Arges ![]() |
||
garbo_11426 Postat pe 19 Februarie 2013 23:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CLUBUL MICROBISTILOR!!! | 1918 | De la: Aemulus 19 Februarie 2013 23:00 |
pt.o viata sanatoasa,faceti miscare cel putin 30 minute pe zi... | 17 | De la: garbo_405949 23 Septembrie 2014 13:54 |
Ce sport este potrivit pentru o gravida? | 9 | De la: IrinaAlbu 21 Martie 2017 12:15 |
|
||
judo | 21 | De la: michelle_ 21 August 2011 18:03 |
tae bo | 13 | De la: verona_380 20 Februarie 2009 15:17 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9