mda...ca bine zici! | ||
blanca Postat pe 9 August 2009 10:33 |
||
---|---|---|
Teoretic....cred ca este posibil....daca intalnesti jumatatea ,,perfecta",nu cred ca te mai intereseaza altceva,eltcineva... | ||
TEODORRD Postat pe 9 August 2009 10:42 |
||
Si dupa a 101 pagina la ce concluzie ati ajuns???? Se poa,..sau nu se poa...???? Femeile sunt cele mai rele??? sau barbatii??? |
||
|
||
anca_53 Postat pe 9 August 2009 15:48 |
||
Sunt destui b�rba�i �i femei care sunt fideli toat� via�a �n c�s�torie. C�s�toria este sf�nt�, nu este un simplu contract f�cut pe baza unor acte. C�s�toria este �n primul r�nd un sacrament �i un leg�m�nt sacru f�cut �n fa�a lui Dumnezeu �i a Bisericii. Adulterul este o tr�dare a fidelit��ii pe care �i-o datoreaz� so�ul �i so�ia �i este p�cat mare. �n adulter se comit urm�toarele p�cate: p�cat de necur��ie (desfr�u), p�cat �mpotriva drept��ii �i �mpotriva leg�turii matrimoniale sacre. Nici un motiv nu d� unei persoane dreptul moral s� comit� adulter: nici impoten�a so�ului sau frigiditatea so�iei, nici alte disfunc�ii sexuale, nici vreo alt� boal� sau infirmitate a unuia dintre so�i, nici absen�a mai mult sau mai pu�in �ndelungat� din familie a unuia dintre ei, nici adulterul celuilalt �i nici un alt motiv. Mai multe pute�i citi �i vedea pe blogul urm�tor : http://www.cezar-iasi.blogspot.com/ Pe blog g�si�i: �nregistr�ri video cu miracole; videoclipuri ; leg�turi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele con�in posturi TV on-line �i posturi de radio); c�r�i foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (f�r� a necesita desc�rcare �n calculator); articole; adrese, numere de telefon �i site-uri ale unor asocia�ii care ofer� servicii caritative, etc. V� rog intra�i pe blog �i trimite�i-l mai departe ca s� foloseasc� �i altora. Chiar merit�. |
||
vieru_cezar_iasi Postat pe 9 August 2009 17:33 |
||
haide bre.. | ||
kyra Postat pe 9 August 2009 17:34 |
||
aici, aici io-s odihnit, kyra |
||
pik_nik Postat pe 9 August 2009 18:04 |
||
iote-l cum aparu ! vrei sa vezi cum a fost in tabara? baga un ochi ! mai vreau si la anul repede s-a facut pizza aia ! |
||
kyra Postat pe 9 August 2009 18:08 |
||
De la: Irenne88, la data 2009-04-08 11:34:49Eu cred in extraterestrii . Probabil ca sunt, nu pot inca sa emit o astfel de "judecata de valoare". |
||
garbo031030 Postat pe 9 August 2009 20:57 |
||
sincer nu cred ,,,barbatii cauta intodeauna ceva nou | ||
garbo031030 Postat pe 9 August 2009 20:59 |
||
Dap...barbatii cauta mereu ceva nou in timp ce femeile cauta mereu ceva folosit pentru ca sa nu o ia de la capat cu lectiile. | ||
Aemulus Postat pe 9 August 2009 21:01 |
||
Salutare,numai bine/Sa nu ma uitati pe mine/Eu sunt mereu cumsecade/Cand ma vezi tensunea-ti scade/Mai vorbim si altadata/Caci acum merg la o "fata".Va las cu bine si ne mai citim si maine! | ||
florin_c76 Postat pe 9 August 2009 21:52 |
||
UNA E SA TI SE RIDICE.............. SI ALTA SA FACI SEX CU ALTA FEMEIE. EU CRED CA SE POATE REZISTA TENTATIEI, DACA RESPECTIVUL VREA. | ||
horoscop Postat pe 9 August 2009 22:50 |
||
De la: florin_c76, la data 2009-08-09 00:28:20SE pare ca doamna ne-a cam lasat in pace(doamna G).Sa fie linistita ca noi tot aici vom fi cand are chef sa se ia de noi.Noapte buna porumbite!!~! intrebai de mine??? ai inteles gresit ca nu m-am luat de nimeni ........sunt ffff linistita!!!! |
||
gongonica Postat pe 10 August 2009 09:30 |
||
"eu nu ma agit fatuco, eu iti spun cum drag sa nu insele cand voi ii ispititi cu gaurile voatsre neastupate vorba lui tutan , gaura tre astupata ca deh va trage curentu " "doamna yanyacharbert " .....care voi???, care gauri neastupate??? adica te incluzi si tu.......ce te face sa crezi ca eu ispitesc barbatii??? de ce nu ai face-o si tu????....daca vb de "noi"...... |
||
gongonica Postat pe 10 August 2009 09:42 |
||
mneata ; sint uimita si e numai luni!!!! ce a fost gu chestia gauri neatupate??????????sa inteleg adica lasa ....deci in loc sa te uiti in ochii candizi de caprioara cauti gauri neastupate ????? bre ma duc sa beau o cafea ca e prea de dimi si e luni ...da nici asa .... |
||
nazirra Postat pe 10 August 2009 09:54 |
||
si inca ceva ...io cred ca totusi se exista si asa ceva atita timp cit tu ca sotie nu stii conteaza ...ca doar nu i slana sa se gate!!!!mai biine sa nu stii n asre ce sa te doara | ||
nazirra Postat pe 10 August 2009 10:26 |
||
ramai fidel numai sa iubesti,daca iubirea trece se duce fidelitatea pe apa sambetei | ||
garbo008782 Postat pe 10 August 2009 10:58 |
||
daaaaa.....si cum ziceam..."lasa draga ca tot acas vine" | ||
eladaela Postat pe 10 August 2009 10:59 |
||
iaca mare bucurie ca vine iar acasa. mare realizare. | ||
si_totusi Postat pe 10 August 2009 11:05 |
||
iubita, iubirea nu trece SE transforma ....eu am obs ca odata cu trecerea anilor am 20 de ani de casatorie ....incep sa i iubesc neamurile tot mai mult daca ma intel;egeti.... | ||
nazirra Postat pe 10 August 2009 11:06 |
||
pai asta zic si eu totusico....mare realizare | ||
eladaela Postat pe 10 August 2009 11:08 |
||
849,asa e...mai ales daca le vezi din ce in ce mai rar | ||
eladaela Postat pe 10 August 2009 11:09 |
||
n ai sa crezi dar cind vine simbata si stiu ca vrea sa plece undeva de ex a fost raliu si a plecat cu baietii...baietii toti ca si el grizonati si cu limba afara cind trece cite o tipa pe care domnii cei cu multe diplome o numesc bunaciune....,ma bucur ca pot sta linistita acasa singura relaxata ,,,,of ce clipeeeeee | ||
nazirra Postat pe 10 August 2009 11:12 |
||
Dac� te bucuri at�t de mult c�nd te las� singur�, de ce nu v� face�i un bine am�ndurora �i s� divor�a�i ? �n c�snicie nu e vorba de doi? |
||
garbo006212 Postat pe 10 August 2009 12:57 |
||
fetelor!.rupeti lanturile.eliberati-va! | ||
LILO Postat pe 10 August 2009 12:59 |
||
care are un cleste? ca acu' ma apuc de taiat lanturi! |
||
lady_corina Postat pe 10 August 2009 13:02 |
||
DAAAA, feteloooorrr!!! Faceti-NE un bine si eliberati-VAAA!!!!! sau am gresit eu ceva? noup. nu am gresit |
||
Thor Postat pe 10 August 2009 13:02 |
||
la ce draq??ca sa te legi cu altele??macar ramai cu alea cu care te-ai obisnuit | ||
eladaela Postat pe 10 August 2009 13:03 |
||
dc nu exista relaxare binefacatoare in relatia de cuplu,n-are nici un rost sa continuati..incetati sa mai suferiti | ||
LILO Postat pe 10 August 2009 13:03 |
||
hai la lupta cea mare...na' ma visam in alte epoci... |
||
lady_corina Postat pe 10 August 2009 13:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Care este genul preferat de muzica pe care il asculti de obicei ? | 2 | De la: Thor_again 6 Mai 2011 15:30 |
O sugar Baby mi-a zdruncinat lumea. | 35 | De la: garbo_462953 16 Februarie 2017 15:52 |
As vrea sa stiu si eu parerea voastra...a"multimii"...un sfat poate... | 249 | De la: Celleste_ 3 August 2010 21:30 |
|
||
Diferente dintre barbat si femeie | 369 | De la: eu_geminy 12 Octombrie 2010 12:37 |
Femeia insarcinata si ginecologia | 24 | De la: anakin 23 Noiembrie 2010 00:14 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară