Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

E jenant nu mai vb asa ceva nuuui frumos sexuuul e interzis
Hannah_Montana
Postat pe 3 Septembrie 2009 14:30
ana02
Postat pe 3 Septembrie 2009 14:32
hannooo,
eladaela
Postat pe 3 Septembrie 2009 14:50
da di ci-i interzis??? ca io is mic, nu stiu nimic
susidallyama
Postat pe 3 Septembrie 2009 14:54
,,Nu cred ca o caznicie se bazeaza,pe compabilitatea in pat......asta este ultimul lucru care sa il urmaresti intr-o casatorie......fiindca este poate primul care se estompeaza,.....nu iti mai trebuie numai ...friptura,....mai vrei si mamaliga cu ,,ceapa".

Te-nseli, Teo, valoreaza intre 60 si 80%, in cuplu. Asta din statisticile sondajelor. Pt cine o vede altfel, trebuie intrebat partenerul daca e deacord cu ideea lui.
iar_eu
Postat pe 3 Septembrie 2009 15:08
Degeaba te potrivesti.....daca nu este comunicare,nu ai ganduri comune,scopuri comune,...........hita ,hita,trece......si cu ce ramai???
TEODORRD
Postat pe 3 Septembrie 2009 15:55
nefertiti_dana
Postat pe 3 Septembrie 2009 15:59
Confucius spune:
Si gandurile comune, si scopurile comune intr-un cuplu, se sfarsesc la un moment dat, ca si "hita, hita". Asta cu exceptia cazului in care cei doi sunt niste roboti dintr-o uzina auto germana ori japoneza, care si-au programat pana in cel mai mic amanunt gandurile si scopurile pana in ziua de apoi ...
Poison
Postat pe 3 Septembrie 2009 16:03
ana02
Postat pe 3 Septembrie 2009 16:05
Dalimi
Postat pe 3 Septembrie 2009 16:08
ioaii,dalimi,,,o coborit un "martian" la postarea ta?
LILO
Postat pe 3 Septembrie 2009 16:11
De la: LILO, la data 2009-09-03 16:11:58 ioaii,dalimi,,,o coborit un "martian" la postarea ta?
asta e culoarea lui cand il paste vaca...
Dalimi
Postat pe 3 Septembrie 2009 16:14
Eu mai bine ascult ce vrea Dumnezeu,pt ca Dumnezeu este corect si ma ajuta sa actionez si in favoarea mea ca sa imi fie bine daca ascult de El.Dar daca as asculta de un barbat el ma foloseste si nu este corect.Pt ca un barbat cand se gandeste la casatorie trebuie sa fie in stare sa intretina o familie.Pt ca multi barbati vor sa se casatoreasca dar ei nu sunt in stare sa se intretina nici macar pe ei.Pt ca daca te casatoresti,te casatoresti sa faci o familie,nu doar sa faci sex si sa faci sex dupa 5 ani.Sau sa faci copiii si sa nu ai cu ce ii intretine,Barbatul trebuie sa se gandeasca la asta,dar ei nu se gandesc decat la sex..Sau daca este in stare sa intretina o familie si are bani,atunci el face pe seful si femeia tre sa faca pe sclava sa isi tina gura.Si barbatul judeca femeia ca face si drege si el face poate mai mult ca ea.Oare barbatii au dreptul sa ne judece pe noi femeile? Eu cred ca si barbatul trebuie sa isi vada de pacatele lui nu sa ne judece pe noi femeile.De asta eu ca femeie m-am saturat de prostiile barbatilor.Si nu am de gand sa ma las folosita si inselata de nici un barbat.Pt ca am vazut ce fac barbatii cu celelalte femei,asa le bate la cap si insista pana ii lasa sa faca doar ce vor ei ca daca nu ele femeie stau doar in cearta.Dar si noi femeile putem lupta pt dreptatea noastra si sa insistam pana obtinem ceea ce ne dorim ca si noua sa ne fie bine nu doar barbatilor.
irina_24ro
Postat pe 3 Septembrie 2009 17:55
Eu mai bine ascult ce vrea Dumnezeu,pt ca Dumnezeu este corect si ma ajuta sa actionez si in favoarea mea ca sa imi fie bine daca ascult de El.Dar daca as asculta de un barbat el ma foloseste si nu este corect.Pt ca un barbat cand se gandeste la casatorie trebuie sa fie in stare sa intretina o familie.Pt ca multi barbati vor sa se casatoreasca dar ei nu sunt in stare sa se intretina nici macar pe ei.Pt ca daca te casatoresti,te casatoresti sa faci o familie,nu doar sa faci sex si sa faci sex dupa 5 ani.Sau sa faci copiii si sa nu ai cu ce ii intretine,Barbatul trebuie sa se gandeasca la asta,dar ei nu se gandesc decat la sex..Sau daca este in stare sa intretina o familie si are bani,atunci el face pe seful si femeia tre sa faca pe sclava sa isi tina gura.Si barbatul judeca femeia ca face si drege si el face poate mai mult ca ea.Oare barbatii au dreptul sa ne judece pe noi femeile? Eu cred ca si barbatul trebuie sa isi vada de pacatele lui nu sa ne judece pe noi femeile.De asta eu ca femeie m-am saturat de prostiile barbatilor.Si nu am de gand sa ma las folosita si inselata de nici un barbat.Pt ca am vazut ce fac barbatii cu celelalte femei,asa le bate la cap si insista pana ii lasa sa faca doar ce vor ei ca daca nu ele femeie stau doar in cearta.Dar si noi femeile putem lupta pt dreptatea noastra si sa insistam pana obtinem ceea ce ne dorim ca si noua sa ne fie bine nu doar barbatilor.
irina_24ro
Postat pe 3 Septembrie 2009 17:55
mai irina, o fi topicul cu rezistenta dar, crede-ne. nu mai putem nici noi rezista fata ! ai doua topice cu cea credinta. scrie acolo despre dragostea ta pentru cel de sus si foarte sus.

si-apoi noi fumeile, luptam, luptam pentru dreptatea noastra. nu ne lasam. insistam, insistam

da, ma intreb si eu. nu oare cea religie a sapat si a sadit, in mintea barbatului , faptul ca el e seful si fumeia subalternul ?
si_totusi
Postat pe 3 Septembrie 2009 18:18
De la: Hannah_Montana, la data 2009-09-03 14:30:50E jenant nu mai vb asa ceva nuuui frumos sexuuul e interzis

he,he...la manastire, da !
kyra
Postat pe 3 Septembrie 2009 18:21
Ramai cu discutiile cu partenerul tau de viata,..depeni amintirile,si.....de ce nu totusi va mai tineti in brate,si fara hita,hata,.......
TEODORRD
Postat pe 3 Septembrie 2009 18:51
Irinuco, vazind ca ai barbatii la stomac, de moarte, tin sa te anunt ca, prin China, India, se fac insamintari artificiale cu 200-300�. Daca vreodata te simti in stare si simti si nevoia ca sa lasi ceva in urma, o poti face. E asigurata, privacy, asa ca donatorul , daca nu vrei, n-o sa-l stii, vreodata. Oricum,ar fi bine sa alegi unul...ii cumperi paharutul pt analize de...face ,,mulsul", manual, si apoi, fuga in India. Sa nu-l bei, nu e bun contra hepatitei, si nici rezultatul dorit, nu-l da.In plus, intri la perversiuni...
iar_eu
Postat pe 3 Septembrie 2009 22:12
..mai teo, tu crezi ca hta, hata se face doar un an- doii, pana torni acolo niste plozi si apoi nu-ti mai vine?....
Bula era foarte curios sa afle pana cand pot face femeile hta , hta si o intreaba pe sora-sa:
- Pana cand fac femeile hta, hta?
- Nu stiu, ca eu inca mai pot. Intreaba si tu pe mama.
- Mama, pana cand fac femeile hta, hta?
- Nu stiu, ca eu inca mai pot. Intreaba si tu pe bunica.
- Mamaie, pana cand fac femeile hta, hta?
- Nu stiu maica, ca eu mai pot. Intreaba si tu pe mata-mare.
Strabunica avea aproape 100 de ani si tragea sa moara si raspunde respirand greu :
- Paaannnaa acuuu, paannnaa acu...
daria_
Postat pe 3 Septembrie 2009 22:17
De la: TEODORRD, la data 2009-09-03 18:51:08Ramai cu discutiile cu partenerul tau de viata,..depeni amintirile,si.....de ce nu totusi va mai tineti in brate,si fara hita,hata,.......

Teo, nu induce fetele in eroare...cineva, crezind ca esti un mare visator si, cazindu-ti in plasa, se va gasi nepregatita(nici moral, nici cu creme), la solocitarile tale amoroase...
iar_eu
Postat pe 3 Septembrie 2009 22:21
....teo ne induce in teroare.. va dati seama ce inseamna sa traiesti cu un barbat cu care nu esti compatibila in pat pana nu mai poate dumnealui sa faca hata, hata?
..si, ma rog, mataluta ce faci in pat? povestesti scufita rosie?...
.....eu prefer sa-mi arate ce face lupul cel mare si fioros
daria_
Postat pe 3 Septembrie 2009 22:36
nu si nu cunosc macar o singura persoana care sai pice ceva mai bun ca acasa si el galant sa refuze
garbo031609
Postat pe 4 Septembrie 2009 00:06
BUNA DEPINDE DE SOTIE ASTA ESTE PAREREA MEA EU SUNT CU SOTUL MEU DE 11 ANI SI NU MA INSELAT NICIODATA.
darya_love
Postat pe 4 Septembrie 2009 08:52
depinde de sotie, ce?

sa nu insele? sau sa creada ca nu este inselata?
si_totusi
Postat pe 4 Septembrie 2009 08:57
De la: darya_love, la data 2009-09-04 08:52:56BUNA DEPINDE DE SOTIE ASTA ESTE PAREREA MEA EU SUNT CU SOTUL MEU DE 11 ANI SI NU MA INSELAT NICIODATA.

Asa credeam si eu tot la 11 ani de casnicie, dar s-a indragostit de o prietena de familie si nimic nu-i mai placea la mine. Mereu ma compara cu respectiva. Pt.mine a fost grav pt.ca eu il cunosteam din liceu, a fost unicul barbat din viata mea, mereu l-am respectat, lumea mea s-a daramat atunci. Din momentul ala m-am rupt sufleteste de el. Cel mai tare a durut ca casnicia mea nu avea o temelie solida si la prima furtuna totul s-a naruit.
lala_cri
Postat pe 4 Septembrie 2009 09:28
Ma inseala...nu ma inseala...ma inseala...nu ma inseala!
Eu sunt fata simpla,de la tara si aici circula un sfat
elodia
Postat pe 4 Septembrie 2009 09:49
Sfat de la babe
elodia
Postat pe 4 Septembrie 2009 09:51
Cu fundul in lighean, maica,asa vezi daca le are pline sau nu!
elodia
Postat pe 4 Septembrie 2009 09:53
lala_cri
Postat pe 4 Septembrie 2009 09:55
Poate sa fie pline draga, dar ce te faci daca gaina vecinilor il ciuguleste pe la gard?
Ioana007
Postat pe 4 Septembrie 2009 14:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
As putea sa fiu insarcinata? 45 De la: cricat2002 11 Iulie 2010 19:55
buna ziua 3 De la: maxalina 22 Octombrie 2012 14:08
nu stiu de ce!?! 48 De la: Anouk_Aimee 4 Februarie 2010 19:20
ce va excita?? 10 De la: Alexa_alexutza 25 August 2016 20:43
Sex in Mercedes. 165 De la: PerfectStranger 26 Septembrie 2013 21:39
Setari Cookie-uri