dak isi iubeste sotia si o respecta nu se va plictisi niciodata de ea...dragostea adevarata nu se schimba niciodata,nu conteaza dak sta cu ea un an o luna sau toata viata ............trebuia sa o iubeasca s nu va vrea nimik nou | ||
ely_girl_93 Postat pe 6 Septembrie 2009 03:03 |
||
---|---|---|
ely...e frumos sa crezi vesnic in aceasta idee pe care o ai...dar courva asta de viata la un moment dat va avea o curba atat de periculoasa....nu ti-o doresc...ci doar te avertizez ca sa stii ce sa faci si sa nu distrugi ceva ce vei regreta mai tarziu ca ai facut bucati si ai ranit.... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Septembrie 2009 03:07 |
||
Buna dimineata,fara vreo pretentie de mare...experta,va spun dinexemple vii ca exista astfel de oameni,dar care nu isi striga virtutea pe ulita mare...lor li se pare firesc sa traiasca asa pentru ca au o mentalitate care nu o pot intelege...din ce in ce mai putini,muritori.Daca TE RESPECTI CA OM,siIL RESPECTI SI PE CELALALT DE LINGA TINE LA FEL,nu vei putea sa ii faci asa ceva niciodata in viata Daca se intimpla sa nu va mai intelegeti,alegi dupa multa chibzuintacu argumente pro si contra sa rezolvi problema corect te desparti,fara sa o mai scalzi pe la una sau pe la altul. Asa se rezolva problema ,cinstit,fara sa te transformi in WC.,NU CU STAI PUTIN SA MAI VAD CUM E CU VECINA,CU VECINUL...si pe urma ne intilnim iar si facem...comparatii.IN TIMPURILE NOASTRE PREA SE DAU DREPTURI ABSOLUTE...capetelor dintre picioaredecit celor de pe umeri,culmea e ca ce se seamana.vor culege,generatiile care vin.Cum spunea cineva,fiecare are dreptul sa traiasca cum vrea,dar exista si oameni care chiar au demnitate pe lumea asta. | ||
|
||
magdalia63 Postat pe 6 Septembrie 2009 03:14 |
||
dar o femeie rezista toata viata sa faca sex(dragoste)decat cu un barbat? |
||
zados Postat pe 6 Septembrie 2009 05:10 |
||
Intr-adevar iata o intrebare la care multi nici macar nu stiu cum sa raspunda ? | ||
zeratus Postat pe 6 Septembrie 2009 05:12 |
||
Garbo vezi ca ai inteles gresit intrebarea. Nu era vorba de a face dragoste cu o singura persoana toata viata ci de a face numai cu partena dupa casatorie. Cit priveste dilema ta, este deja un topic care se ocupa de asta. Cauta! |
||
Ciresica Postat pe 6 Septembrie 2009 05:13 |
||
Ropeus, si tu stii raspunsul? Ca vad ca te intrebi si tu. | ||
Ciresica Postat pe 6 Septembrie 2009 05:15 |
||
Disputa se leaga intotdeauna de faptul ca acceptam sau nu o anumita situatie.Dincolo de aceasta sunt numai vorbe. | ||
Ioana007 Postat pe 6 Septembrie 2009 06:08 |
||
da eu cred ca daca vii mereu cu ceva nou se poate ca barbatul sa nu insele! | ||
leoaica_26 Postat pe 6 Septembrie 2009 09:07 |
||
Cu conditia ca si el sa fie interesat de noutatile tale.Dar sa stii ca noul nu este numai un apanaj al femeii.Si barbatii pot face acelasi lucru. | ||
Ioana007 Postat pe 6 Septembrie 2009 09:43 |
||
De la: garbo000505, la data 2009-04-07 23:31:41De la: florin_c76, la data 2009-04-06 00:29:52Eu unul sunt adeptul raspunsului afirmativ doar ca trebuie intervenit mereu cu ceva nou in viata amoroasa ptr.a ni interveni monotonia. |
||
garbo011355 Postat pe 6 Septembrie 2009 09:52 |
||
raspunsul e simpu,, rezista toti, daca acestia se insoara; se marita odata pe an macar nu,,hehehe | ||
mylayv Postat pe 6 Septembrie 2009 10:00 |
||
Ai perfecta dreptate ,de si multe femei nu o cred ,am 18 ani de casnicie ,mi se ridica ..elu cum a spus cineva in prez altor femei. Dar sentimentul ca i-mi tradez partenera si familia ma face sa trec peste ori ce provocare. Deci si eu sunt de parere ca daca ambi parteneri sunt seriosi si relatia merge bine ,vor gasi in permanenta puterea de a se iubi si de a nu lasa nimic si pe nimeni sa le unbresca iubirea si casnicia. | ||
garbo011355 Postat pe 6 Septembrie 2009 10:00 |
||
ai dreptate, da a-si vrea sa cunosc si eu specimentul asta de barbat | ||
mylayv Postat pe 6 Septembrie 2009 10:05 |
||
stii si e vb aia; cu palaria,, deci barbatul cind merge ,me? dar nu e si egoist? nu i si desconsidera sotia atunci? de ce ea nu are voie? sa fie el sigur ca a lui nu e buna de asa ceva,,, | ||
mylayv Postat pe 6 Septembrie 2009 10:13 |
||
stai sa vezi tu ce o sa te mai iubeasca cand o sa ajungi pe la 40 de anisori si intre tatze o sa ai buricu"... | ||
gobi71 Postat pe 6 Septembrie 2009 10:23 |
||
Da. Cu conditia ca sotia sa indeplineasca si rol de amanta. |
||
Negresteanu Postat pe 6 Septembrie 2009 10:27 |
||
Neata! Eu habar n/am ce sa raspund la intrebarea asta si cred ca raspunsul nu se afla la noi,femeile.Prietenii stiu de ce! Desigur,sotul meu e numai cu mine,bag mana in foc pentru el, dar cand o sa va spun ca m/am ars la mana,voi sa stiti ca m/am fript din greseala,gatind! |
||
elodia Postat pe 6 Septembrie 2009 11:18 |
||
Da rezista, dar totul depinde numai si numai de femeie. | ||
no_identify Postat pe 6 Septembrie 2009 11:26 |
||
asa este! trebuie sa-ti iubesti femilia nespus de mult. Daca ii iubesti pe ai tai, te iubesti pe tine. Comunicarea este nr 1 intr-un cuplu (nu neaparat in pat dar si in orice alta situatie). Cunosc femei si barbati care inseala si se cred smecheiri/e, dar ca orgoliu si caracter nu vor fi niciodata ca cei care sint fideli. Da, atunci cind nu mai merge o relatie este bine sa-i pui punct inainte de a degenera lucrurile, asta pt. cei care au creier si inteleg ce vreau sa spun. RESPECT SI STIMA PENTRU FAMILISTII CONVINSI!!!!!!!! | ||
www_lumi_lumi_2007 Postat pe 6 Septembrie 2009 11:31 |
||
De la: www_lumi_lumi_2007, la data 2009-09-06 11:31:08RESPECT SI STIMA PENTRU FAMILISTII CONVINSI!!!!!!!! cunosc un familist convins pentru care familia ii number one in viata lui. dar asta nu-l opreste sa-si insele nevasta. |
||
ashanna Postat pe 6 Septembrie 2009 11:39 |
||
scuze sint aproape de 50,, si nu a ajuns buricu intre tite, cum spui tu | ||
mylayv Postat pe 6 Septembrie 2009 11:43 |
||
Anyska, ia explica/i tu cum sta treaba cu femeia de 40 de ani, care e la maturitate sexuala si stie ce sa dea si ce sa primeasca!Si care poate sa arate super daca stie sa pastreze ce i/a dat mama natura! | ||
elodia Postat pe 6 Septembrie 2009 11:51 |
||
Ce facusi 444? ...de te-ai ars la mana ? | ||
blanca Postat pe 6 Septembrie 2009 11:53 |
||
stii uneori femeia se maturizeaza mai tirziu, s-i si da seama ce nu a facut bine pt ea. bunul de la mama nutura, se mentine fara eforturi, si cred ca abia dupa 40 de ani multe femei aau maturitate sexuala,si-s mai bune ca la 20, cind nu stiau cu ce se maninca,, educatia nu, |
||
mylayv Postat pe 6 Septembrie 2009 11:59 |
||
Buna dimineata,Soare! nu m/am ars,sau nu stiu eu, ziceam asa,in perspectiva! de/o fi sa ma ard,sa zicem ca e de la blide! | ||
elodia Postat pe 6 Septembrie 2009 12:00 |
||
daca zici tu.... In alta dezordine Buna dimineata!! |
||
blanca Postat pe 6 Septembrie 2009 12:01 |
||
Si ce dezordine! | ||
elodia Postat pe 6 Septembrie 2009 12:07 |
||
bey , esti ermetica rau ! | ||
blanca Postat pe 6 Septembrie 2009 12:10 |
||
barbatii inseala si pana sa se casatoreasca , dar mai dupa atata timp ? mai incearca si ei ceva nou , parca acasa nu ar avea la fel :P, niciodata nu am inteles faza cu inselatu ,sunt niste porci oricum! nu merita iubiti ! | ||
diana_ext Postat pe 6 Septembrie 2009 12:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Iubire imposibila | 39 | De la: zambil 14 Octombrie 2009 16:44 |
Oare nu ma iubeste? atunci de ce s-a casatorit cu mine? | 13 | De la: garbo185704 8 Februarie 2011 13:28 |
omg Jessica Alba prinsa intr-o postura indecenta!!!!!! | 2 | De la: pik_nik 5 August 2009 05:43 |
|
||
vreau si eu un sfat prietenesc | 121 | De la: garbo074997 13 August 2010 16:12 |
Femeia insarcinata si ginecologia | 24 | De la: anakin 23 Noiembrie 2010 00:14 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară