salutare!! nu vb din proprie exp, dar parerea mea este ca din 100% 10% din barbati rezista sa faca dragoste numai cu sotiile lor... asta atrage dupa sine devalorizarea statutului de sotie... sa devii sotie ca sa ce? ca dupa o casnicie de 20 de ani in care impreuna ati trecut prin tot ce se putea,ati crescut doi copii el sa ti spuna: scumpo,sa stii ca am pe cineva,dar nu o sa te parasesc pana nu mi achit datoriile financiare fata de familie...iar tu sa te macini in fiecare zi intrebandu te daca s au vazut sau nu... in concluzie,cred ca cei 10% is deja ocupati!! pacat ca sufletul pierde in fata trupescului |
||
l_erika Postat pe 6 Septembrie 2009 12:19 |
||
---|---|---|
niciun barbat n'o sa reziste sa stea doar cu sotia lui...se mai plictiseste si el, desi n'ar trebuii sa se intample asta... |
||
garbo040430 Postat pe 6 Septembrie 2009 13:06 |
||
e plictiseala curata sa faci secs numa' cu nevasta dupa casatorie... da' cine a ajuns la concluzia asta,n-a facut secs cu nevasta si dupa capitza,dupa dulap,dupa birou,pe birou,langa birou...ehe!...s-ar mai fi neste loace... |
||
|
||
preciouss Postat pe 6 Septembrie 2009 13:17 |
||
nu rezita, dar nici femeia nu rezista sa faca sex numa' cu sotisorul ei...binenteles ca exista si exceptii. mici,dar exista! | ||
denysse_top Postat pe 6 Septembrie 2009 13:53 |
||
Corect!!! Nici cel mai cuminte , prostut etc nu rezista dar ,... un lucru greu de acceptat pentru barbati : Nici o femeie desteapta nu rezista !!!!! | ||
garbo039027 Postat pe 6 Septembrie 2009 14:36 |
||
NU EXISTA BARBAT CARE SA NU INSELE,BARBATUL DE FELUL LUI ESTE UN VINATOR.ASA CA IMI ESTE GREU SA CRED CA EXISTA BARBAT CARE NU A INSELAT MACAR ODATA IN VIATA |
||
athena Postat pe 6 Septembrie 2009 14:43 |
||
Asa cum spune si Denisse,exista si exceptii,nu toata lumea e la fel iar referitor la chestia ca,,nici o femeie desteapta nu rezista" e deja deplasat sa afirmi asa ceva,ca si cum a murit Fidelitatea sau poate GARBO 027s-a referit la site-ul asta(sper ca nu) |
||
eva_sweet Postat pe 6 Septembrie 2009 14:44 |
||
DESIGUR CA EXISTA SI SOTII FIDELE: EU SUNT UNA DINTRE ELE....SI SUNT 'VIE'', NU EXTRATERESTRA, NU FANTOMA, NU ALTCEVA! Eu sunt casatorita de 6 ani si ne iubim reciproc astfel incat fiecare zi pt noi, devine sarbatoare; ne facem surprize frumoase de tot felul, ne spunem cuvinte dulci dar reale, ne aratam dragostea cat se poate de mult prin diverse moduri, inclusiv la tel ne marturisim sentimentele, plus ca ne trimitem si mesaje de dragoste...asa cum este firesc cand 2 oameni se iubesc! Asadar, sunt si barbati fideli, desi ....din ce in ce mai putini, dar si femei FIDELE!!! | ||
amor77 Postat pe 6 Septembrie 2009 14:53 |
||
cam prosteasca intrebarea ta pentru florin... este ceva firesc ca atunci cand mergi pe strada si vezi o persoana de sex opus care arata bine sa o admiri... este ca si cum ai avea o masina, un peugeot 406 de exemplu si vezi la un magazin un bmw ultimul racnet... te uiti la el k iti place dar asta nu inseamna k il si cumperi... deci nu trebuie sa compari viata amoroasa dintr-un cuplu cu placerea de a vedea ceva frumos... nu ai cum sa mergi pe strada si sa te uiti precum calul... este in natura omului sa priveasca si sa analizeze... asta nu inseamna k nu poate rezista o viata intreaga fara sa insele... atat timp cat nu exista monotonie si va simtiti bine unul alaturi de celalalt nu ar fi nicio problema | ||
klawdelu Postat pe 6 Septembrie 2009 15:05 |
||
REZISTA CRED CHIAR DACA NU VA VINE A CREDE SUNT SI ASTFEL DE OAMENI ACEIA CE ISI IUBESC SOTIILE CU ADEVARAT.. | ||
maryangy Postat pe 6 Septembrie 2009 15:13 |
||
De la: garbo039027, la data 2009-09-06 14:36:13 Corect!!! Nici cel mai cuminte , prostut etc nu rezista dar ,... un lucru greu de acceptat pentru barbati : Nici o femeie desteapta nu rezista !!!!! Sigur, asa ne linistim si constiinta. Daca noi nu putem inseamna ca nimeni nu poate O femeie desteapta sigur face ca mine, numai o proasta poate fi fidela |
||
nefertiti_dana Postat pe 6 Septembrie 2009 15:19 |
||
Ce-mi plac mie oamenii care, daca ei nu pot un lucru, atunci sigur nimeni nu poate sau, daca zice ca poate, e prost, nesincer, etc si da-i si improasca cu noroi ca..."nimeni nu poate fi mai bun ca mine" | ||
nefertiti_dana Postat pe 6 Septembrie 2009 15:24 |
||
M-am linistit Credeam ca chiar vb serios cu ultima parte a penultimului mesaj al tau Si eu sunt de aceeasi parere |
||
eva_sweet Postat pe 6 Septembrie 2009 15:27 |
||
De la: eva_sweet, la data 2009-09-06 15:27:00M-am linistit Credeam ca chiar vb serios cu ultima parte a penultimului mesaj al tau |
||
nefertiti_dana Postat pe 6 Septembrie 2009 15:28 |
||
nu cred ca rezista tentatiei mai ales sa arate mai bine ca sotia sau indiferent | ||
garbo045070 Postat pe 6 Septembrie 2009 16:26 |
||
..daca e impotent..da!...sau nu e bun de nimic!! | ||
garbo004744 Postat pe 6 Septembrie 2009 16:47 |
||
asa, consolati-va | ||
nefertiti_dana Postat pe 6 Septembrie 2009 16:50 |
||
Da,rezista daca moare tanar,sau daca se recasatoreste tot din 2 in 2 ani... : | ||
Ariesh Postat pe 6 Septembrie 2009 19:17 |
||
DA EU CRED CA DA,DACA TINE CU ADEVARAT LA EA SI NU VREA SA O INSELE DA REZISTA. | ||
LINUTZA Postat pe 6 Septembrie 2009 19:17 |
||
klauwdelu......misto paralela ta cu masinile....dar daca ti se ofera sa faci un test drive cu bmw-ul ala ce faci???? | ||
tutankhamon Postat pe 6 Septembrie 2009 19:22 |
||
nu o cumperi, dar nu neaparat ca nu ai vrea-o | ||
Poison Postat pe 6 Septembrie 2009 19:30 |
||
...macar un test drive acolo,ce dreaq?!? bmw...offf...masina tineretii mele... |
||
preciouss Postat pe 6 Septembrie 2009 19:58 |
||
io tot raman la ideea mea.....o incerci macar.....cum sta cu planetarele, cu airbagurile, daca piesele merg unse.....orice masina trebuie incerca inainte de a o cumpara.....sau nu e nevoie neaparat sa o cumperi....dar macar poti sa te lauzi ca ai condus o masina tare.... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Septembrie 2009 20:07 |
||
rezon ,tutanko! poi nu merita sa te asezi macar in scaunul ala de ti se muleaza pe spinare,sa-ti bagi picioru-n acceleratie o tura,doo,cat te tin bojocii?!?..drive test d'ala.. si dup'aia sa-ti plangi de mila toata vieatza cand te intorci la dacia ta a' veche? |
||
preciouss Postat pe 6 Septembrie 2009 20:13 |
||
AUDI toti aici? aia nu-i masina ce ziceti voi! Confucius rade. | ||
Poison Postat pe 6 Septembrie 2009 20:16 |
||
nu audi.....volvo-eanu..... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Septembrie 2009 20:18 |
||
Confucius o sa-si ia doo peste scafarlie daca mai zice de bmw ceva urat! |
||
preciouss Postat pe 6 Septembrie 2009 20:19 |
||
Confucius nu se mai opreste "bmw sucs!bmw sucs!bmw sucs!bmw sucs!" el zice, nu eu |
||
Poison Postat pe 6 Septembrie 2009 20:22 |
||
Confucius sucks! ca pe vremea lui nu ierea bmw.. |
||
preciouss Postat pe 6 Septembrie 2009 20:24 |
||
confucios suck too |
||
fleur_de_lis Postat pe 6 Septembrie 2009 20:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
As vrea sa stiu si eu parerea voastra...a"multimii"...un sfat poate... | 249 | De la: Celleste_ 3 August 2010 21:30 |
O problema | 63 | De la: pantera_neagra 22 Mai 2011 00:15 |
"Cafeaua verde" | 52 | De la: blondina_X 30 Decembrie 2018 16:30 |
|
||
sex | 9 | De la: mia79x 3 Iulie 2009 20:45 |
testul de sarcina | 2 | De la: tutankhamon 18 Decembrie 2009 21:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară