Confucius nervos pe fleur. Confucius zis ceva ce nu pot reprodus... Confucius colorat si curat, eu personal il scot zilnic la plimbare in lesa. N-aveti decat, mergeti si vedeti-i poza daca nu ma credeti. |
||
Poison Postat pe 6 Septembrie 2009 20:31 |
||
---|---|---|
poison...dear...la tine nu imi palce decat parfumul acela, dela dior! da aaaaaaaaaaaaaaatat! | ||
fleur_de_lis Postat pe 6 Septembrie 2009 20:33 |
||
nu as putea spune ca reciproca e valabila... | ||
|
||
Poison Postat pe 6 Septembrie 2009 20:35 |
||
Noutati, picanterii, ... nu depinde oare de cat reuseste sa isi provoace sotul, sa il "aprinda' si sa il tina 'aprins"? E valabil si pentru noi fetele ! De ce s-ar transforma toata iubirea doar in diverse sentimente - tip; o-il respect, e mama/tata copiilor mei, am trecut prin cate si ma cate, m-a sustinut, ... provocare constanta si sa nu imi spuna cineva ca la urma tot obosesti si devine rutina si EL/EA cauta altundeva ce nu mai gaseste acasa. La un moment dat poate si curiozitatea sa te impinga sa sari "parleazu". |
||
Schatz Postat pe 6 Septembrie 2009 21:43 |
||
De la: cinezee, la data 2009-05-14 11:19:19CRED CA AR TREBUI SA TE GANDESTI INAINTE DE A ACUZA |
||
Dalimi Postat pe 6 Septembrie 2009 22:24 |
||
intrebarea este daca ambii soti "rezista" la asa ceva ... nu cred ca e valabil doar pentru barbati ... nu fetelor ? | ||
blue2009 Postat pe 6 Septembrie 2009 23:44 |
||
Da pot rezista si in duet. | ||
florin_c76 Postat pe 6 Septembrie 2009 23:49 |
||
nefertiti_dana Postat pe 6 Septembrie 2009 23:53 |
||
De la: athena, la data 2009-09-06 14:43:44NU EXISTA BARBAT CARE SA NU INSELE,BARBATUL DE FELUL LUI ESTE UN VINATOR.ASA CA IMI ESTE GREU SA CRED CA EXISTA BARBAT CARE NU A INSELAT MACAR ODATA IN VIATABuna!Te rog nu generaliza caci nu toti barbatii seamana intre ei(poate doar ca au o scula si 2mingiute de joaca) |
||
florin_c76 Postat pe 6 Septembrie 2009 23:53 |
||
ehee...florine...depinde de scula si depinde de mingiute...... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Septembrie 2009 00:18 |
||
salutare tuturor...eu as intreba altfel: nu e un fel de tradare sau inselare si faptul ca te gandesti ca poti insela? | ||
veronasss Postat pe 7 Septembrie 2009 00:37 |
||
VERO FII SERIOASA NORMAL CA SUNTEM TOTI NISTE PACATOSI UNI NU AU CURAJUL SA INSELE DIRECT DAR INCHID OCHII SI AU LUMEA LOR ALTII DIVORTEAZA SI O IAU DE LA CAPAT , ALTI SUNT MAI SMECHERI , NU STIE NICI VANTUL NICI PAMANTUL ALTI AU PUR SI SIMPLU ALTE VALORI , SI POT TINE O CASNICIE TOATA VIATA DIN CARE REZULTA COPII SANATOSI MINTAL CARE DUC MAI DEPARTE VALOARE FAMILIEI SI CARE NU VOR PUNE PREA DES INTREBAREA ''''''''''REZISTA SOTUL.." TRAITI FRUMOS ROATA VIETII SE INTOARCE !!!!! |
||
rux Postat pe 7 Septembrie 2009 01:01 |
||
delicat subiect! eu una nu cred ca un barbat (sau o femeie) nu vor calca stramb dupa casatorie. Nu trebuie sa studiezi viata VIP-urilor ca sa constati astfel de treburi. Se intampla poate cu o frecventa mai mare la persoanele comune, dar nu sunt luate asa in vizor (de paparatzi ) asa ca ... | ||
adeline Postat pe 7 Septembrie 2009 09:14 |
||
si daca-i buna rau ,crezi ca pleaca? | ||
garbo046386 Postat pe 7 Septembrie 2009 12:34 |
||
barbatii nu pot fii fideli,ar fii o crima pt ei | ||
pisiMic Postat pe 7 Septembrie 2009 16:23 |
||
corect....cele doua cuvinte barbati -fidelitate ---antagonisme!!!!hi hi hi!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 7 Septembrie 2009 16:35 |
||
Eu mai bine ascult ce vrea Dumnezeu,pt ca Dumnezeu este corect si ma ajuta sa actionez si in favoarea mea ca sa imi fie bine daca ascult de El.Dar daca as asculta de un barbat el ma foloseste si nu este corect.Pt ca un barbat cand se gandeste la casatorie trebuie sa fie in stare sa intretina o familie.Pt ca multi barbati vor sa se casatoreasca dar ei nu sunt in stare sa se intretina nici macar pe ei.Pt ca daca te casatoresti,te casatoresti sa faci o familie,nu doar sa faci sex si sa faci copii dupa 5 ani.Sau sa faci copiii si sa nu ai cu ce ii intretine,Barbatul trebuie sa se gandeasca la asta,dar ei nu se gandesc decat la sex..Sau daca este in stare sa intretina o familie si are bani,atunci el face pe seful si femeia tre sa faca pe sclava sa isi tina gura.Si barbatul judeca femeia ca face si drege si el face poate mai mult ca ea.Oare barbatii au dreptul sa ne judece pe noi femeile? Eu cred ca si barbatul trebuie sa isi vada de pacatele lui nu sa ne judece pe noi femeile.De asta eu ca femeie m-am saturat de prostiile barbatilor.Si nu am de gand sa ma las folosita si inselata de nici un barbat.Pt ca am vazut ce fac barbatii cu celelalte femei,asa le bate la cap si insista pana ii lasa sa faca doar ce vor ei ca daca nu ele femeie stau doar in cearta.Dar si noi femeile putem lupta pt dreptatea noastra si sa insistam pana obtinem ceea ce ne dorim ca si noua sa ne fie bine nu doar barbatilor. |
||
irina_24ro Postat pe 7 Septembrie 2009 17:15 |
||
Pai nu zic ca nu mai sunt si barbati de treaba.Dar nu imi place ca barbatii judeca femeile.Femeile au ajuns asa din cauza barbatilor pt ca barbatii nu erau sefii destui de buni.Pt ca inainte pe timpul buniciii,si femeia facea cate 5 , 6 copiii.Avea nevoie de barbat adica de banii lui ca sa isi creasca copiii si avea frica.Barbatul mai mergea la bere,ma la o femeie si femeia trebuia sa stea in casa sa suporte prostiile barbatilor chiar daca nu ii convenea,dar avea nevoie de bani ca sa isi creasca copiiii.Si din cauza ca femeia a fost mereu slaba si nu a luptat pt dreptatea ei,de asta barbatii si-au luat-o in cap si fac doar ce vor ei.Ne judeca pe noi femeile ca am devenit curve,dar ei poate sunt mai curvari ca noi.Si nu au nici o scuza ca ei sunt barbati si au dreptul. | ||
irina_24ro Postat pe 7 Septembrie 2009 17:32 |
||
De la: pisiMic, la data 2009-09-07 16:23:39barbatii nu pot fii fideli,ar fii o crima pt eiPai nu zic ca nu mai sunt si barbati de treaba.Dar nu imi place ca barbatii judeca femeile.Femeile au ajuns asa din cauza barbatilor pt ca barbatii nu erau sefii destui de buni.Pt ca inainte pe timpul buniciii,si femeia facea cate 5 , 6 copiii.Avea nevoie de barbat adica de banii lui ca sa isi creasca copiii si avea frica.Barbatul mai mergea la bere,ma la o femeie si femeia trebuia sa stea in casa sa suporte prostiile barbatilor chiar daca nu ii convenea,dar avea nevoie de bani ca sa isi creasca copiiii.Si din cauza ca femeia a fost mereu slaba si nu a luptat pt dreptatea ei,de asta barbatii si-au luat-o in cap si fac doar ce vor ei.Ne judeca pe noi femeile ca am devenit curve,dar ei poate sunt mai curvari ca noi.Si nu au nici o scuza ca ei sunt barbati si au dreptul. |
||
irina_24ro Postat pe 7 Septembrie 2009 17:32 |
||
De la: nazirra, la data 2009-09-07 16:35:21corect....cele doua cuvinte barbati -fidelitate ---antagonisme!!!!hi hi hi!!!!!!Pai nu zic ca nu mai sunt si barbati de treaba.Dar nu imi place ca barbatii judeca femeile.Femeile au ajuns asa din cauza barbatilor pt ca barbatii nu erau sefii destui de buni.Pt ca inainte pe timpul buniciii,si femeia facea cate 5 , 6 copiii.Avea nevoie de barbat adica de banii lui ca sa isi creasca copiii si avea frica.Barbatul mai mergea la bere,ma la o femeie si femeia trebuia sa stea in casa sa suporte prostiile barbatilor chiar daca nu ii convenea,dar avea nevoie de bani ca sa isi creasca copiiii.Si din cauza ca femeia a fost mereu slaba si nu a luptat pt dreptatea ei,de asta barbatii si-au luat-o in cap si fac doar ce vor ei.Ne judeca pe noi femeile ca am devenit curve,dar ei poate sunt mai curvari ca noi.Si nu au nici o scuza ca ei sunt barbati si au dreptul. |
||
irina_24ro Postat pe 7 Septembrie 2009 17:37 |
||
BRAVO FLORIN! SA STI CA EU CHIAR CRED CA EXISTA BARBATI FIDELI,CHIAR DACA SE MAI UITA PE STRADA LA ALTE FEMEI...IAR CEEA CE SE SPUNE CA FEMEIA ALEGE(IN SENSUL CA DEPINDE DE EA DACA BARBATUL INSALA SAU NU) E O MARE PROSTIE...INTR-ADEVAR FEMEIA ALEGE IN SITUATIA IN CARE E SG ISI DORESTE REL,BARBATII INCEARCA IAR EA ALEGE IN FUNCTIE DE CALITATILE LUI... INSA NU VAD CUM AR DEPINDE DE EA DACA TU INSELI SAU NU....CA DOAR NU PUNE CUTITUL LA GAT..NU? | ||
garbo0304 Postat pe 7 Septembrie 2009 18:52 |
||
Raspunsul este SEC ca in reclama cu "TU esti Mircea? NU. -REZISTA De la naivitatea Irinei cu tot cu repetitie si pina la Florinel cel rivnit de unele forumiste "am invatat" ca REZISTENTA LA SEX se poate obtine daca nu te abati de la drumul din jurul casei ,mai schimbi o minuta cu alta ,mai faci un sex oral(serviciu contra serviciu)ce mai, stai in PATRATICA ta.Bravo Florinele rezisti la SEX,dar sa nu-mi spui ca o faci din DRAGOSTE....Credinta respect si perseverenta ! | ||
garbo016828 Postat pe 7 Septembrie 2009 19:34 |
||
Si unde dragoste nu e nimic nu e!Dar merg pe ideea Irinucai:de ce barbatii ar avea voie la toate doar ptr.ca sunt barbati?!Gresit!!Barbatii sunt oameni ca si femeile si de multe ori o femeie tine casa adica ea gospodareste bine in familie.Dar faptul ca ciucurelu se scoala la unii prea repede si ei nu mai pot raspunde de ceea ce nu ar trebui sa faca lasa de gandit.Imaginati-va sotia care dupa ce face piata si mancare si are grija de copil primeste reprosuri de la sot ca nu e buna de nimic si el curvareste pe unde si cand poate.Si totusi pe barbat tot o femeie il atrage(in cele mai multe cazuri)deci de multe ori el este inselat de farmecele uneia care il poate duce usor de nas.In concluzie si sotul si sotia pot gresi caci nu suntem lipsiti de pacate.Important e sa ne dam seama la timp despre ce e bun ptr.noi dar mai ales ptr.familia noastra.Nu spun ca sunt ravnit de alte forumiste(cum declara cineva anterior)ci ca am si eu defectele mele:vorbesc prea mult;sunt cicalitor;prea calculat;de multe ori econom sau zgarcit;nu sunt aratos,dar o calitate pe care vreau sa o confirm este ca doresc sa fiu fidel sotiei mele caci nu m-am insurat cu scandura din gard ci cu o fiinta ptr.care iubirea si respectul ma determina sa fiu corect fata de ea mai ales ca avem si un baietel care ma face mandru.Sa fiti sanatoase si pline de viata!!!! | ||
florin_c76 Postat pe 7 Septembrie 2009 23:25 |
||
Eu cred ca rezista daca rezistaram noi la 115 pagini si tot nu-i daduram de cap.... | ||
daria_ Postat pe 7 Septembrie 2009 23:58 |
||
si vom mai rezista inca 115...punem pariu??? | ||
tutankhamon Postat pe 8 Septembrie 2009 00:02 |
||
nu punem ca-l castigi ... | ||
daria_ Postat pe 8 Septembrie 2009 00:11 |
||
Existam deci rezistam!!!??? | ||
florin_c76 Postat pe 8 Septembrie 2009 00:38 |
||
normal... | ||
daria_ Postat pe 8 Septembrie 2009 00:45 |
||
de unde sa stiu - poate sa stai cu el 24 din 24 . | ||
garbo040945 Postat pe 8 Septembrie 2009 15:04 |
||
"Doi prieteni se intalnesc dimineata, la cafea. Unul dintre ei are un ochi vanat. - Ce-ai patit la ochi ? - M-a lovit nevasta. - De ce ? - I-am vorbit cu "TU". - Doamne iarta-ma, dar ce fel de relatie aveti voi in familie de te-a lovit pentru atata lucru ? - Pai aseara, pe cand mancam, mi-a zis: "Stii draga, noi n-am mai facut dragoste de 3 luni". Si eu i-am replicat: "Poate TU..."< si... "-Draga, vreau sa te intreb ceva: dintotdeauna m-a framantat faptul ca cel de-al saselea copil al nostru nu a semanat cu restul. Acum, dupa 75 de ani, trebuie sa stiu: a avut el un alt tata? Sotia se uita la el si marturiseste: -Da, draga, ai dreptate, a avut un alt tata. -Si poti sa-mi spui cine a fost? -Tu!" |
||
castancopt Postat pe 8 Septembrie 2009 15:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Topicul "singuraticilor" -- pentru cei ce nu apartin nici unui grup de pe Garbo | 632 | De la: tutankhamon 16 Februarie 2010 00:51 |
eu ce sa inteleg ? | 17 | De la: fleurdelis 7 Mai 2010 18:52 |
Virginitatea până la căsătorie? Ce părere aveţi? | 324 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:53 |
|
||
ce va excita?? | 10 | De la: Alexa_alexutza 25 August 2016 20:43 |
PROSTIA E LA MODA SAU MADE ROMANIA | 131 | De la: violeta1981 3 Februarie 2010 18:23 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară