IRINUCA,posteaza simultan pe mai multe topice,acum ne invadeaza,are net non-stop | ||
scrichy Postat pe 18 Septembrie 2009 22:24 |
||
---|---|---|
io zic sa-i punem pe irinuca si cotrocelu' sa se converteasca reciproc - oare ce-o iesi? | ||
panty_C Postat pe 18 Septembrie 2009 22:26 |
||
o struto-camila girafata... | ||
|
||
snowflake Postat pe 18 Septembrie 2009 23:39 |
||
o maicutza imbracata in rosu.....nu zic ca nu ar fi sexy..... bah...io acuma realizez...pana acu n-o intrat pe aci irinuca pana nu o avut meci sophia......oare e o simpla coincidenta?????vai mama.....nu era destul un topic inundat de aberatiile cultei crestine....se mai revarsa si peste maluri...prin alte toapice... |
||
tutankhamon Postat pe 19 Septembrie 2009 02:51 |
||
Nu confundati DRAGOSTEA CU SEXUL. Poti iubi pina la moarte aceiasi persoana insa nu poti face sex pina la moarte cu aceiasi persoana.Intervine legea procreerii, animalica.Ca barbat te duci dupa miros, precum ciinii, si te intorci dupa actul procreerii tot acasa, precum un ciine la stapin. | ||
garbo028746 Postat pe 19 Septembrie 2009 07:59 |
||
Omul are inclinatie si inspre rau si inspre bine.Un exemplu. Eram doua fete,eu si inca o fata care nu era chiar serioasa,adica fara principiii,care se culca cu cine apuca,care minte,inseala.In apopierea noasta se afla un barbat care vorbea aurea,eu m-am luat de el pt ca vorbea aiurea,apoi s-a luat fata neserioasa de el.Pe mine pot sa zic ca ma respecta,pe cealalta fata a zis ca o bate daca nu isi tine gura.Ce concluzie am tras din asta? Pt ca in om exista si bine si rau.Binele care apreciaza si respecta corectitudinea si raul din om care urmareste sa distruga corectitudinea.Pt ca un om fara credinta care nu lucreaza la partea pozitiva si face doar rele nu are pic de stabilitate in caracterul sau.Este schimbator precum vremea ,astazi este bun,maine este rau.El nu este un om pe care sa te poti baza pt ca nu are pic de stabilitate in gandirea sa. | ||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 10:28 |
||
eladaela Postat pe 19 Septembrie 2009 10:30 |
||
heheheeee..si ma mai intrebam | ||
fleur_de_lis Postat pe 19 Septembrie 2009 10:31 |
||
Barbatul poate fii seful doar atunci cand are capul lui IIsus,atunci cand este un om drept si ceea ce pretinda si sa ofere.Daca pretinde corectitudine si sa ofere corectitudine. Si eu sunt smerita doar in fata lui Dumnezeu pt ca Dumnezeu este drept.Nu trebuie sa fii smerita in fata barbatului din contra nu trebuie sa te iei dupa capul lui ca ajungi rau.Asa cum au ajuns fetele in ziua de astazi,au ascultat de barbati si ce au ajuns? Dar voi sunteti tare diabolici.voi barbatii. Smerit trebuie sa fii doar in fata lui Dumnezeu nu in fata barbatului.Ce barbatul este Dumnezeu? Barbatul ar gandi ca Dumnezeu daca ar avea credinta,dar daca nu are credinta el gandeste ca un Diavol.Si de DIavol nu trebuie sa asculti.De barbat trebuie sa asculti atunci cand si el ofera corectitudine si este drept precum este Dumnezeu.Daca barbatul nu este drept nu trebuie sa asculti de el pt ca vei ajunge rau. |
||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 11:15 |
||
De la: scrichy, la data 2009-09-18 22:24:28IRINUCA,posteaza simultan pe mai multe topice,acum ne invadeaza,are net non-stopBarbatul poate fii seful doar atunci cand are capul lui IIsus,atunci cand este un om drept si ceea ce pretinda si sa ofere.Daca pretinde corectitudine si sa ofere corectitudine. Si eu sunt smerita doar in fata lui Dumnezeu pt ca Dumnezeu este drept.Nu trebuie sa fii smerita in fata barbatului din contra nu trebuie sa te iei dupa capul lui ca ajungi rau.Asa cum au ajuns fetele in ziua de astazi,au ascultat de barbati si ce au ajuns? Dar voi sunteti tare diabolici.voi barbatii. Smerit trebuie sa fii doar in fata lui Dumnezeu nu in fata barbatului.Ce barbatul este Dumnezeu? Barbatul ar gandi ca Dumnezeu daca ar avea credinta,dar daca nu are credinta el gandeste ca un Diavol.Si de DIavol nu trebuie sa asculti.De barbat trebuie sa asculti atunci cand si el ofera corectitudine si este drept precum este Dumnezeu.Daca barbatul nu este drept nu trebuie sa asculti de el pt ca vei ajunge rau. |
||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 11:16 |
||
Asta deja imi miroase a bataie de joc. Nu o raporteaza nimeni? | ||
anakin Postat pe 19 Septembrie 2009 11:18 |
||
eu zic, mai draga tovarasha pantera, sa te mai gandesti inainte de a propune convertiri reciproce. animalele gen irinuca nu au ce cauta in arca marelui partid decat ca exponate de vizitat la muzeu... sau o fi deja un muzeu de genul asta? a, da, sigur ca da: muzeul tovarashului Antipa. |
||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 19 Septembrie 2009 11:21 |
||
mah irina...deliru' tau fanatic si anti barbati vad ca se propaga cu viteza luminii... io zic sa iti faci tu un topic, in care sa aberezi in voie, si noi iti promitem sa nu te deranjam pe-acolo... da' nu mai incarca pagina altor topicuri cu elucubratiile tale. ca deja ne plictisesti de moarte nu esti coerenta, esti confuza rau, mai esti si tendentioasa, si dai impresia ca nu ti-ai luat la timp medicamentele |
||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Septembrie 2009 11:21 |
||
anakin, am raportat-o io...dar ii mai las andrei imediat un mesaj, sa ne scape de ea, ca deja imi creste tensiunea, nene | ||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Septembrie 2009 11:23 |
||
De la: garbo028746, la data 2009-09-19 07:59:57 Nu confundati DRAGOSTEA CU SEXUL. Poti iubi pina la moarte aceiasi persoana insa nu poti face sex pina la moarte cu aceiasi persoana.Intervine legea procreerii, animalica.Ca barbat te duci dupa miros, precum ciinii, si te intorci dupa actul procreerii tot acasa, precum un ciine la stapin. Cine e stap�nul? |
||
nirosdan Postat pe 19 Septembrie 2009 11:24 |
||
wife, eu am citit aseara teoria panterutzei, si inclin sa cred ca are dreptate. Cu siguranta ca este clona/dublura cuiva de pe site, care mai are manifesteri din astea, aparent fara noima, insa cu care incearca sa provoace. | ||
anakin Postat pe 19 Septembrie 2009 11:26 |
||
tre' sa caut si io teoria panterutei, ca nush despre ce e vorba si dap...pe-acilea e o adevarata moda sa ai tz conturi...problemu e ca fiind atat de multi confuzi pe-acilea, e greu sa iti dai seama care cum sunt oricum, daca e clona cuiva, e clar ca personaju' mama e deranjat rau la scufitza... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Septembrie 2009 11:31 |
||
De la: garbo028746, la data 2009-09-19 07:59:57 Nu confundati DRAGOSTEA CU SEXUL. Poti iubi pina la moarte aceiasi persoana insa nu poti face sex pina la moarte cu aceiasi persoana. ai dreptate, mai draga! spre exemplu eu: am avut o singura dragoste mare, dar sex am facut cu un popor intreg (si nu o singura data ci in 4 mandate, he he! ) |
||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 19 Septembrie 2009 11:33 |
||
asta pana s-a prins poporu'... | ||
eladaela Postat pe 19 Septembrie 2009 11:36 |
||
asa e, mai draga tovarashica! dar eu mi-am facut plinul cat pentru inca 10 mandate | ||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 19 Septembrie 2009 11:39 |
||
depinde de fiecare in parte..dar daca exista intelegere si vii mereu cu ceva nou,dak il surprinzi mereu..se poate | ||
garbo050927 Postat pe 19 Septembrie 2009 11:52 |
||
tovarashico 50297, adica cum sa il surprinzi mereu? pai care e fraiera care mai sta cu ala pe care il surprinde mereu cu alta? si asa v-am invatat noi la ideologie? sa-i surprindeti mereu ? |
||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 19 Septembrie 2009 11:55 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 11:15:38Barbatul poate fii seful doar atunci cand are capul lui IIsus,atunci cand este un om drept si ceea ce pretinda si sa ofere.Daca pretinde corectitudine si sa ofere corectitudine. Si eu sunt smerita doar in fata lui Dumnezeu pt ca Dumnezeu este drept.Nu trebuie sa fii smerita in fata barbatului din contra nu trebuie sa te iei dupa capul lui ca ajungi rau.Asa cum au ajuns fetele in ziua de astazi,au ascultat de barbati si ce au ajuns? tulvai! |
||
ctwmn Postat pe 19 Septembrie 2009 11:56 |
||
Buna Florin. Tare mult asi vrea sa cred ce spui tu aici,dar vin sa te contrazic. Pe prientenul meu tot Florin il cheama si tot idei din astea are pana cand se contrazice zingur. L-am intrebat ce ar face daca asi avea o sarcina si una mai grea.Raspunsul LUI..............."CE FAC TOTI BARBATII." Asa ca i-am raspuns si eu ca o sa ii fac un copil cand or fi bii cuminti |
||
emiligold Postat pe 19 Septembrie 2009 12:19 |
||
" cand or fi bii cuminti"...adicatelea cine??? |
||
eladaela Postat pe 19 Septembrie 2009 12:22 |
||
"Barbatul ar gandi ca Dumnezeu daca ar avea credinta,dar daca nu are credinta el gandeste ca un Diavol.Si de DIavol nu trebuie sa asculti.De barbat trebuie sa asculti atunci cand si el ofera corectitudine si este drept precum este Dumnezeu" eu nu-mi pot reveni de ce zice femeia asta. sunt pacifista si prea putin critica, dar totusi! |
||
ctwmn Postat pe 19 Septembrie 2009 12:55 |
||
he...he...she need prozac, de-ala... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Septembrie 2009 13:00 |
||
acus fug la farmacie sa-i iau un sac | ||
ctwmn Postat pe 19 Septembrie 2009 13:00 |
||
Ia-i unul mai mare, sa incapa demoazela intr-insul cu tot cu pietroaiele aferente. Ca doar n-o fi Edmond Dantes, sa scape si de acolo. |
||
anakin Postat pe 19 Septembrie 2009 13:24 |
||
De la: Ciresica, la data 2009-09-17 18:22:33oare pe toate forumurile e la fel? sa stii ca asa-i! nu chiar toti sufera de sindromul personalitatii multiple, dar fiecare forum are psihoticul/psihoticii lui! chiar raspunsurile persoanei la care faci referinta imi creaza senzatia de deja-vu! |
||
eira Postat pe 19 Septembrie 2009 13:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
In 1989 capitala romaniaei a fost la scornicesti?Oare de cati ani exista romania..eu am auit ca nu exista mai mult de 100 de ani..ca tara romana,ar fii o corcirura,cu gandire turca | 44 | De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 14:54 |
Ghici ghicitoarea mea!! | 14 | De la: estela 30 Mai 2010 03:20 |
sex | 34 | De la: Axl_22 11 Decembrie 2011 15:02 |
|
||
Ajutor! Am fost diagnosticata cu HPV oncogen! | 6 | De la: garbo_1155 5 Aprilie 2012 10:49 |
ajutati-ma...oare ce sa fac :( | 52 | De la: cricat 3 Mai 2011 19:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară