Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

zambilici, parca te si vad dand cu subsemnatul pe la dandiaconescu in direct

nu-l inducem in eroare, zambilo, legea era buna, art. 8 la fel, dar a mai fost republicata pentru ca primele articole au fost abrogate, asa ca s-a schimbat numerotarea (prin 2007). adevarul e ca si eu mergeam tot pe articolul ala, noroc cu prietenul de la ITM ca tocmai era langa mine cand a vazut ce prostie am scris.
ready_vivus
Postat pe 30 Septembrie 2009 17:46
nici cu forta nu m-ar duce acolo
zambila
Postat pe 30 Septembrie 2009 17:50
ready
asa faci?? umbli cu legea dupa tine, ha?
zambila
Postat pe 30 Septembrie 2009 17:53
mami, uneori mai inchei contracte individuale de munca
si nu de alta, dar stiu sanctiunea in caz de neinregistrare a cim in termen de 20 de zile calendaristice de la incheierea sa.
ready_vivus
Postat pe 30 Septembrie 2009 17:58
copilasii,

bau!
voi ce faceti mami acilea?...
iasomia
Postat pe 30 Septembrie 2009 17:59
pregatire juridica, mami iaso, in materia dreptului muncii. asta asa, ca sa stie porcul de berbat ce il asteapta daca nu face sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa moarte... pardon, dupa casatorie

Anakine, he he... am vazut tarziu postarea ta, ca iti ziceam din start ca nu e in codul muncii
ready_vivus
Postat pe 30 Septembrie 2009 18:01
si si si....mai facem niste prostioare.....si copiii.....si de tati...tatiiii!!!!!!!!!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 30 Septembrie 2009 18:09
asa puisorii,bagati,bagati...mie imi place de voi cand va informati...
iasomia
Postat pe 30 Septembrie 2009 18:10
gata, tre sa plec, v-am pupat
zambila
Postat pe 30 Septembrie 2009 18:11
bai pupati fata ca vorbirati pana acu' cu ea...

fugi zambilico...

ca ne caram si noi acu'...
iasomia
Postat pe 30 Septembrie 2009 18:17
pupam, pupam!

si dam si cate o bere baietilor de baieti
ready_vivus
Postat pe 30 Septembrie 2009 18:25
Iaso mami, am pupat fata separat, inca de ieri

un client de-al meu a luat amenda pentru ca nu a facut forme de angajare salariatului din prima zi de munca, iar controlul i-a venit fix a doua zi (bine, nu stiu cat e adevar aici), si de-aia ma dadeam de ceasul mortii sa ii gasesc o portita sa il scap de amenda. Se pare insa ca este in culpa, i-am spus deja ca sansele lui sunt egale cu ale unui porc de Ignat, dar a ales calea plangerii contraventionale. Singura scapare poate fi ca nu i s-a dat posibilitatea sa plateasca jumatate din cuantumul amenzii pe loc sau in 48 de ore.

Inca o data multumiri zambila si redi.. si berea
anakin
Postat pe 1 Octombrie 2009 15:42
anakin, vezi ca poate intelege lumea altceva

nu de alta, dar sa vezi ce ne face ready cand citeste
zambila
Postat pe 1 Octombrie 2009 15:46
Anakin nu era obligatoriu sa ii faca forme de angajare din prima zi, in sensul de a incheia CIM si a-l duce imediat la ITM pentru inregistrare. Principala obligatie a angajatorului era sa ii dea documentele de angajare pentru a le semna, sa ii faca instructajele specifice si sa opereze in REVISAL - ATENTIE - in termen de 5 zile de la angajare.

Faptul ca a doua zi de la asa numita angajare a fost controlat si deja amendat nu sta in picioare.

PS: REVISAL-ul este o aplicatie de evidenta a angajatilor care opereaza direct cu bazele de date ale ITM-ului.
Nelu_Cotrocelu
Postat pe 1 Octombrie 2009 15:47
he he heee... si tocmai v-a citit, zambilici!

da nu va fac nimic pentru ca Anakin e prietenul meu.

Anakin, mersi de bere! uite ca nea Nelu are dreptate cu revisalul. vezi daca exista asa ceva la angajator.
ready_vivus
Postat pe 1 Octombrie 2009 15:49
mamaa, ce viitor ex. sot permisiv am
zambila
Postat pe 1 Octombrie 2009 15:50
Cunosc ideea cu revisalul, dar in aplicatie se cere numarul si data inregistrarii contractului individual de munca.
Mai, eu va spusei ca angajatorul e in culpa, si faptul ca angajatul venise cu o zi mai devreme la munca, chiar si pe bune, nu il ajuta cu nimica. In mod normal, trebuia sa aibe documentele intocmite inainte de a incepe munca propriu-zisa.
Singura chestie de care ma pot lua este aceea ca inspectorul i-a taiat peste tot unde scria ca poate sa plateasca jumatate din cuantumul amenzii in 48 de ore ori pe loc, si pe asta voi si merge in instanta. Ca oricum, cu altceva nu am nici o sansa.
..acuma stiti si voi cum e cu patronashii care isi lungesc pelteaua ca sa nu plateasca la stat contributiile.
anakin
Postat pe 1 Octombrie 2009 15:56
pana lamuriti voi cum e treaba cu cel contract, eu am plecat sa-mi fac cumparaturile
o zi faina!
zambila
Postat pe 1 Octombrie 2009 16:02
Eu zic ca da,,rezista ! depinde de amandoi !
garbo041083
Postat pe 1 Octombrie 2009 16:21
mda... acelasi vechi subiect... ce noutati mai sunt pe aici? salutare prieteni... am uitat sa dau buna ziua!
alexal
Postat pe 1 Octombrie 2009 16:33
anakinu'

pup-o mami...nu vezi ce vioaie e?....
iasomia
Postat pe 1 Octombrie 2009 16:55
Iaso mami,
Lasa, ca incepe sa se se razgaie si apoi o apuca sughitzul...

Si pe urma, vrei sa mi-l pun pe redi in cap? ca asta e mai rau ca ghimpele, numai chirurgia ma mai scapa de el.
anakin
Postat pe 1 Octombrie 2009 18:32
Poate imi explica si mie cineva asa ca sa,dezbatem un aspect....ce tot se da cu,,sa experimenteze lucruri noi,,bunicii nostri de ce au avut casnicii de 50 de ani ??! iar acum daca ii apuca anul....e bine.Credeti ca statea bunica sa gindeasca in fiecare zi ce experiment sa puna la cale sa ii fie bunicul fidel!!!Nu,secretul cred ca sta in ceeace ii leaga pe cei doi,lucruri trainice,durabile ,nu ca acum,cite pozitii de Kama-Sutra stii.......
magdalia63
Postat pe 1 Octombrie 2009 18:56
Vad ca pina la urma....a deraiat trenul intr-o cu totul alta directie.Am raspuns la intrebarea pusa in topic sau cel putin imi puneam o intrebare,la intrebarea din topic
magdalia63
Postat pe 1 Octombrie 2009 19:04
De la: magdalia63, la data 2009-10-01 18:56:41Poate imi explica si mie cineva asa ca sa,dezbatem un aspect....ce tot se da cu,,sa experimenteze lucruri noi,,bunicii nostri de ce au avut casnicii de 50 de ani ??! iar acum daca ii apuca anul....e bine.Credeti ca statea bunica sa gindeasca in fiecare zi ce experiment sa puna la cale sa ii fie bunicul fidel!!!Nu,secretul cred ca sta in ceeace ii leaga pe cei doi,lucruri trainice,durabile ,nu ca acum,cite pozitii de Kama-Sutra stii.......

Am sa incerc sa dau eu un raspuns......
Da,ai dreptate,ai descoperit secretul.....Ce ii leaga pe cei doi !!
Bunicii nostrii aveau cateva lucruri care ii legau,copii,lucrul pamantului,nu era viata de azi,cu atatea cerinte.
In zilele noastre se intampla ca cei doi sa nu aiba acelasi drum in viata,sa evolueze diferit,si atunci normal ca apar neintelegeri,.....
Poate se si grabesc,uneori cu casatoria,poate in timp iti dai seama ca nu asta vrei de la viata,...si oricum ,dacat sa fi singur in doi,mai bine singur .......
TEODORRD
Postat pe 2 Octombrie 2009 19:51
eu cred ca erau mai putin grabiti in a trai viata oricum si cu oricine ca si cand vine sfarsitul lumii a doua zi. poate se gandeau mai mult cand luau o decizie, poate erau mai responsabili, poate nu se hazardau in tot felul de relatii numai de dragul palmaresului, poate chiar stiau sa iubeasca
si_totusi
Postat pe 2 Octombrie 2009 19:58
Sau poate nu puneau asa mare pret pe sentimentul pur.......
Erau multe casatorii facute fara dragoste,pe diferite criterii,cum ar fii averea,pamantul,nationalitatea,religia,clasa sociala,si,sincer atunci nu cred ca se iubeau mai mult ca acum,nu era asa libertate de exprimare,femeile nu erau emancipate,nu aveau drepturile si sansele de acum,daca luau bataie ,nu puteau face nimic,....si traiau pana la adinci batranete fericite,nu?
TEODORRD
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:19
se intampla si asa insa, fericite, nu.

de fapt, cred ca erau. dar ce fel de fericire? ceea ce credeau ele ca ar fi cea fericire: sa nu fie batute, sa li se vorbeasca cat de cat frumos si sa aiba un acoperis deasupra capului

de asta rezistau cele casatorii. femeia accepta aceasta conditie
si_totusi
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:23
ar putea accepta si azi, fara sa cracneasca, si ar trai fericite pana la adanci batraneti
pik_nik
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:25
Deci pana la urma tot nu era bine.
Tiffany
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femei cu probleme ginecologice 2 De la: Eugenia69 9 Iulie 2011 19:51
Topicul "singuraticilor" -- pentru cei ce nu apartin nici unui grup de pe Garbo 632 De la: tutankhamon 16 Februarie 2010 00:51
Vechiul regim ne-a pedepsit cu viata in comun,.Noul regim ne pedepseste cu "munca pentru degeaba"!. 15 De la: garbo269824 20 Septembrie 2012 21:36
NU CRED IN DESTIN. 102 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:00
Vreau sfaturi..va implor...ce sa fac? 10 De la: amyyy 3 August 2009 11:18
Setari Cookie-uri