totul e bine cand cei doi parteneri sunt egali, si totusica e sefu' | ||
pik_nik Postat pe 2 Octombrie 2009 21:26 |
||
---|---|---|
Eeee. Vorba aia: sefu-i sef si ... oricand chiar. | ||
Tiffany Postat pe 2 Octombrie 2009 21:27 |
||
Vezi,asta spuneam si eu,era alta viata,ajungea daca era o oarecare stabilitate sociala,nici femeile si barbatii nu erau fericiti,mergeau inainte de gura lumii,........ | ||
|
||
TEODORRD Postat pe 2 Octombrie 2009 21:27 |
||
piku, asta s-o mai zici o data . ai grait adevarat tifany, chiar si in.....da, stii ceva? aici e adevarata putere. ca sa poti, trebuie sa ai . nu oricine e in stare de a fi capabil |
||
si_totusi Postat pe 2 Octombrie 2009 21:30 |
||
Ati stricat tot. Deja ma emotionam cu gandul la vremuri trecute. Ce liniste, pace si iubire era. | ||
Tiffany Postat pe 2 Octombrie 2009 21:30 |
||
Teodoare, aia suna a blazare ce zici tu acolo... | ||
melanie Postat pe 2 Octombrie 2009 21:30 |
||
teo, eu cred ca barbatii erau fericiti. isi traiau viata cum voiu. vitele erau in batatura, nevasta avea grija de casa, pamantul dadea harbul de mancare zilnic si parleazurile intre vecini erau un fel de traditie in construirea gardurilor | ||
si_totusi Postat pe 2 Octombrie 2009 21:32 |
||
Asa e Si totusi. Si uite cum incet, incet ne intoarcem on topic. | ||
Tiffany Postat pe 2 Octombrie 2009 21:32 |
||
Si oricum era tot mai calcau si pe la vecina. | ||
Tiffany Postat pe 2 Octombrie 2009 21:33 |
||
Era vorba de vremurile apuse....... Tocmai aici este ...spilul,in zilele noastre,a cam disparut blazarea..... |
||
TEODORRD Postat pe 2 Octombrie 2009 21:33 |
||
ei ash! | ||
melanie Postat pe 2 Octombrie 2009 21:37 |
||
Totusico....ar trebui sa ii intrebam pe ,,Ion si pe George''....din romanul omonim ...cat au fost de fericiti??? | ||
TEODORRD Postat pe 2 Octombrie 2009 21:38 |
||
impreuna??? auzi, poponautii!!! | ||
pik_nik Postat pe 2 Octombrie 2009 21:41 |
||
Asta ai inteles tu?? | ||
TEODORRD Postat pe 2 Octombrie 2009 21:42 |
||
domnu`, or fi vecini.. | ||
melanie Postat pe 2 Octombrie 2009 21:42 |
||
Ion de Liviu Rebreanu.... | ||
TEODORRD Postat pe 2 Octombrie 2009 21:44 |
||
nu-s vecinii . sunt megiesii | ||
si_totusi Postat pe 2 Octombrie 2009 21:45 |
||
buey copii...mama si tatal nostru "e" Traian si Decebal....asa ca ce sa mai comentam.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Octombrie 2009 23:43 |
||
Si bunicii ??? Nero si Burebista ????? | ||
TEODORRD Postat pe 3 Octombrie 2009 06:16 |
||
Foaie verde de dudau/Stai ca vine randul meu/Sa va spun o poezie/Care o compun pe loc se stie/Un barbat poate trai/C-o femeie orice-ar fi/Important e s-o iubeasca/Sa nu o gelozeasca/Sa-i arate mult respect/Caci nimeni nu e perfect/Dar de se va stradui/In viata va reusi/Iar femeia de-l iubeste/O sa-l prinda ca-ntr-un cleste/O sa-l sece de vigoare/Orisicat acesta are/Sa fim iubitori in viata/Caci iubirea e mareata/Ea iti da oricand speranta/Ca sa treci usor prin viata/Te indeamna sa iubesti/Om bun sa fii reusesti/Iar persoana de langa tine Te va aprecia mai bine/Si oricand te va iubi/Placere-n viata iti va darui. Va doresc multa speranta si iubire!!!! |
||
florin_c76 Postat pe 3 Octombrie 2009 15:48 |
||
aia-i, fratele meu! | ||
melanie Postat pe 3 Octombrie 2009 16:02 |
||
Frate De-ti este sufletul zdrobit de cumplitele sarcinii vietii si nimeni nu se apropie de tine,pentru ca sa ti le ridice,intra in biserica Domnului si cere de la El izbavire prin Rugaciune. De-ti simti inima pustiee de orice adevarata bucurie,in mijlocul tuturor inselaciunilor lumei acestei,vino inaintea altarului,cazi in genunchi si te roaga. Esti apucat napraznic de valul deznajduirii din princina rautatii oamenilor,care din toate partile te inconjoara,tu nu sta nici o clipa cu sufletul nelucrator, ci TE Roaga. .. Tot,tot ce te striveste,pacatul tau sau al altora,slabiciunea,ispita,,boala sau saracia,numai cu un suflet puternic luminat prin rugaciune,poate fi inlaturat. DECI TE ROAGA.. Rugaciunea este pentru sufletul tau aceea ce este respirarea pentru trup,aerul si aripile pentru pasari,apa pentru pesti. FARA O RUGACIUNE FERBINTE,SMERITA SI STARUITOARE,NU ESTE CU PUTINTA SA SA TRAIM SI SA BIRUIM DURERILE IN MIJLOCUL LUMII.,ATATA TRAIM CAT NE RUGAM. De aceea ,iubite frate oricate ori treci pasii tai pe dinaintea unei Biserici deschise,nu trece nepasator mai departe si nici nu te multumi numai cu o singura cruce mecanica,facuta pe chipul tau,ci intra inauntrul ei,aprinde o lumanare smerit in fata Altarului si cazi in genunchipentru o clipa in fata indurarii Domnului care locuieste intransul si vei vedea cum pe data te vei ridica Luminat si Mantuit,de ajutorul Celui care este DUMNEZEUL TAU.. ASA FRATE NU UITA CA TOATA INTELEPCIUNEA VIETII STA CUPRINSA TRAINIC IN ACESTE TREi CUVINTE... ROAGA-TE,, ROAGA-TE, ROAGA-TE.Si munceste cu spor si cinstit ori de cate ori vei fii randuit.Noi rugam pe Dumnezeu sa te binecuvanteze cu sanatate trupeasca si sufleteasca cu belsug si pace.[/quote][/quote][/quote] | ||
secretoasa Postat pe 3 Octombrie 2009 23:42 |
||
nu cred ca exista nici barbat si nici femeie care sa nu sara gardu si toate astea se intimpla datorita situatiilor din ziua de azi |
||
garbo026752 Postat pe 4 Octombrie 2009 10:23 |
||
...deci ruga-ti-va,ca altfel dreaq ne ia pe toti! | ||
preciouss Postat pe 4 Octombrie 2009 10:27 |
||
asa i ...ii de la criza!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 4 Octombrie 2009 10:27 |
||
bueeeyyyy...am o desteapta care ma asasineaza cu mesaje in particular...una care face cica asigurari....or dat draq foamea si in ei si sunt agresivi....o ingusta la minte care nu pricepe ca nu ma intereseaza oferta ei.....una care nu cunosate notiunea de "nu".....bueeeyyyyy...sa fii barbat si sa ai o rontaitoare din-astea pe-acasa, zau ca te duci la alte femei mancand pamantul.... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Octombrie 2009 10:31 |
||
ana02 Postat pe 4 Octombrie 2009 10:33 |
||
Robert.Am urmarit ce spuneati s- m-am gandit ca e bn sa las si eu un comet.Eu cred ca sunt barbati si femei care sunt fideli pana la adanci batraneti.Spre ex.eu cunosc un persoana care sa casatorit mai trz pe la 27 de ani,a fost plecat prin mai multe tari pt ca sa faca bani sa-si intemeeze o familie. A reusit sa sibs o slujba unde se castiga foarte multi bani si in scurt timp a ajus bogat.Fete a inceput sa-l cunoasca acolo in tara unde era si lucra si multe isi dorea sa fie cu el,unele erau materealiste altele chiar le placea de el,dar el nu a facut dragoste cu nici una dintre aceste fete in ciuda faptului ca toate erau fete frumoase.A venit in tara(Romania) aici a ajuns patron si avea multe propietati ale lui.afacerea i mergea bne Multe fete lucrau pt. el ,sau locuiau in propietatiile lui cu parinti lor,El la data respectiva avea varsta de 22 de ani.Sa casatorit doar la 27 de ani ar fi putut pana la varsta asta sa se culce co toate fetele cu,care a avut ocazia si ar fi fost multe ,era un baiat frumos si inteligent,dar pt ca el astepta ca fata cu,care se va casatori sa fie cinstita si el trebuia sa fie un baiat corect.Asa ca ,cand sa insurat era fecior.Asta a fost la 27 de ani.Sa casatorit cu o fata frumoasa cinstita si sunt fericiti. El avea multe ocazi sa se duca cu multe fete si sa.......dar pt ca se respecta si todeauna spunea ca trebe sa ai o coloana vertebrala dreapta,se refera din punc de vedere moral,spune ca trebe sa fi un om corect daca astepti acest lucru ,pt ca niciodata nu poti sa ceri ceea ce tu nu poti oferi.Nu conteaza ca cel de langa tine calca stramb,daca o face treaba lui tu sa fi corect,si celelante vor veni pe deasupra,insa nu astepta ceea ce nu poti oferi.daca astepti ca sotia/sotul sa-ti fie fidel,fi tu mai intai pt ca in viata totul se intoarce,roata se invarte,bine faci bine o sa primesi.....iar cu referire la fidelitate.as avea un saspuns concret.Cand Dzeu la facut pe Adam nu i-a facut 2 Eve ci doar una si viceversa.Daca vrei sa fi corect poti dar asta depinde de coloana ta vertebrala ,cat de dreapta este nu conteaza ca esti baiat sa fata,sotie sau SOT,batran sau tanar.casatorit sau necasatorit,pt. ca daca barbatul nu poate sa fie fidel din natura,Dzeu i-ar fi facut 2 femei de la inceput. Din punctul meu de vedere se poate ,atunci cand iti iubesti sotia si ai luato din dragoste si daca o respecti asa cu este ea,nu trebe sa fie ia cea mai buna,cum zicem noi barbatiima refer la fizic,dar stai frate ca nu suntem animale,DZEU NE-a inzestrat cu capacitatea de a gandi si de a dinstinge intre bine si rau,alb si negru,adevar si minciuna.Din puntul meu de vedere,sunt multi barbati care sunt fideli sotiilor lor si sotii care sunt fidele pana la adanci batraneti.mai vb trebe sa ies papa |
||
floricea Postat pe 4 Octombrie 2009 12:39 |
||
comet, da..noroc ca astea-s rare.. | ||
melanie Postat pe 4 Octombrie 2009 12:42 |
||
io una va recomand tuturor sa cititi "Viata,amorul si moartea" a lui Schopenhauer,ca n-are rost sa dau citate p'acilea... | ||
preciouss Postat pe 4 Octombrie 2009 13:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ADEVARUL IN CUPLU | 95 | De la: Holmanu_Elena_1 24 Aprilie 2012 15:15 |
am innebunit! | 60 | De la: anakin 21 Decembrie 2009 18:26 |
Pastrarea virginitatii pina la casatorie PRO si CONTRA | 165 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:56 |
|
||
Rolul sexului anal | 311 | De la: daniil_pravoslavnic 17 Martie 2013 14:02 |
Sex si sentimente | 24 | De la: garbo_14136 31 August 2017 11:00 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară