nu cred ca un barbat poate rezista indiferent de cat de mult isi iubeste sotia pentru ca exista femei ce stiu foarte bine sa i corupa si ei cedeaza foarte usor | ||
lucy21 Postat pe 4 Octombrie 2009 17:31 |
||
---|---|---|
Lucky,nu crezi ca......,esti cumva atee ??? | ||
TEODORRD Postat pe 4 Octombrie 2009 18:28 |
||
De la: lucy21, la data 2009-10-04 17:31:34nu cred ca un barbat poate rezista indiferent de cat de mult isi iubeste sotia pentru ca exista femei ce stiu foarte bine sa i corupa si ei cedeaza foarte usorDa depinde si femeii rele.Dar femeile si barbatii sunt asa din cauza lipsei principiilor.Si de asta se abat de la normele stabilite,pt ca nu au princiiii,la fel si femeile nu au principiii. |
||
|
||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 22:47 |
||
Deci cate persoane atatea pareri.Eu cred ca fiecare cu parerea lui.Sa fiti sanatosi si sa iubiti mai mult decat vi se ofera! | ||
florin_c76 Postat pe 5 Octombrie 2009 10:59 |
||
De la: linascuta, la data 2009-10-04 12:39:02Robert.Am urmarit ce spuneati s- m-am gandit ca e bn sa las si eu un comet.Eu cred ca sunt barbati si femei care sunt fideli pana la adanci batraneti.Spre ex.eu cunosc un persoana care sa casatorit |
||
miruta Postat pe 5 Octombrie 2009 12:14 |
||
Liber este la intrare/Hai bagati voi o postare!!! | ||
florin_c76 Postat pe 6 Octombrie 2009 13:06 |
||
de obicei viata de cuplu satisfacatoare tine o femeie departe de ispite,insa cand vine vorba de barbati se pare ca fericirea conjugala sau lipsa acesteia nu reprezinta factorul determinant in inceperea unei aventuri.Jumatate din barbati , poate chiar mai multi de jumatate care inseala se declara "fericiti" sau chiar "foarte fericiti" in relatia in care sunt implicati. in schimb daca se intampla sa insele si femeile si ele rar fata de barbati, inseala pentru ca relatia pe care o au nu s-a dovedit a fi la inaltimea asteptarilor ei.Barbatul daca inseeala si el mult mai des, situatia e diferita , chiar daca se bucura de o viata sexuala satisfacatoare"acasa" , daca i se iveste ocazia sa insele , fara pericolul de a fi prins, atunci o va face sigur .......DECI BARBATII INSEALA MAI MULT DECAT FEMEILE SI NU PREA POT REZISTA TENTATIEI!!! acum nu-i putem acuza pe toti barbatii ca inseala. Decizia de a insela tine foarte mult de educatia si gandirea barbatului respectiv. SECRETUL UNEI RELATII FERICITE CONSTA IN MULTA COMUNICARE,MULTA INTELEGERE,RABDARE SI FOARTE FOARTE FOARTE MULTA EDUCATIE .....pe care ar trebuiis-o primeasca din familie, in adolescenta. |
||
miruta Postat pe 6 Octombrie 2009 14:50 |
||
Bun raspunsul !!!Trebuie doar sa fim noi insine! | ||
florin_c76 Postat pe 7 Octombrie 2009 20:00 |
||
Unde ati fugit cu totii????Hai pe topic si lasati-va impresiile!!! | ||
florin_c76 Postat pe 8 Octombrie 2009 19:44 |
||
Viitorul meu sot imi promite ca niciodata nu ma va insela pentru ca a jurat asta in fata lui Dumnezeu, de care se teme...eu nu i-am cerut sa faca acest juramant, dar cred ca, facandu-l de buna-voie, se va stradui sa-l respecte...cu Dumnezeu nu te joci... | ||
sora_ilsi Postat pe 9 Octombrie 2009 12:47 |
||
ilsi, nimeni nu pleaca intr-o relatie sau casatorie cu ideea ca o sa insele...numa daca-i dus cu pluta, ca altfel la ce te mai incurci?! da' nu trebe sa bagam noi in seama toate astea, ca problemele vin ele si fara sa le cheme nimeni |
||
zambila Postat pe 9 Octombrie 2009 12:52 |
||
n-o sa-ti vina sa crezi, dar unii isi inseala nevasta chiar in noaptea nuntii...doar ce le place lor conteaza... | ||
sora_ilsi Postat pe 9 Octombrie 2009 12:55 |
||
iasomia Postat pe 9 Octombrie 2009 12:57 |
||
pai, doar n-o sa conteze ce ne place noua! e egalitate, putem face si noi la fel, doar ce ne place! sa stii ca am vorbit serios mai sus! toti plecam cu incredere si speranta la drum, dar ne mai ratacim pe parcurs, ce sa facem? |
||
zambila Postat pe 9 Octombrie 2009 12:58 |
||
zambiluto, n-am zis ca nu-i asa in totalitate...dar exista cazuri... | ||
sora_ilsi Postat pe 9 Octombrie 2009 13:00 |
||
sunt si femei care nu sunt cuminti in noaptea nuntii.... | ||
iasomia Postat pe 9 Octombrie 2009 13:01 |
||
iaso,da tu de unde stii mami, ca ma bagi la idei?? | ||
zambila Postat pe 9 Octombrie 2009 13:02 |
||
or fi, dar de-astea n-am auzit eu pana acum... | ||
sora_ilsi Postat pe 9 Octombrie 2009 13:03 |
||
si nici n-as vrea sa le stiu, ca ne face de ras specia... | ||
sora_ilsi Postat pe 9 Octombrie 2009 13:04 |
||
nu e cazul meu,ca m-am maritat virgina,dar o stiu pe una care a trait ani de zile cu unu',si s-au hotarat sa se casatoreasca,la nunta i-a venit si primul iubit,si s-au pierdut nitel prin parc ,daca tot se pilise mirele... | ||
iasomia Postat pe 9 Octombrie 2009 13:04 |
||
ati ras voi, dar vedeti ca n-am vorbit eu pe pustii... | ||
sora_ilsi Postat pe 9 Octombrie 2009 13:05 |
||
iaso, pai gagicu o furat mireasa? si o uitat s-o mai aduca inapoi?? ioi, ce-mi plac astea! si io vreau! si numa' pt asta m-as marita! |
||
zambila Postat pe 9 Octombrie 2009 13:07 |
||
gata, trebuie sa plec...sa va zic papppapppapppaaaaapppppuuu...scz ca nu mai stiu cati de pppppp... week-end minunat, fetele... |
||
sora_ilsi Postat pe 9 Octombrie 2009 13:08 |
||
De la: zambila, la data 2009-10-09 13:07:26iaso, pai gagicu o furat mireasa? si o uitat s-o mai aduca inapoi?? Salutare tuturor! Cel mai haios grup.............interesanta discutie |
||
Ariadna75 Postat pe 9 Octombrie 2009 13:09 |
||
si ilsi o plecat...pa pa iaso, cer lamuriri suplimentare, sa stiu cum trebuie procedat |
||
zambila Postat pe 9 Octombrie 2009 13:12 |
||
no ,stai ca venii postasu'... | ||
iasomia Postat pe 9 Octombrie 2009 13:16 |
||
bine, te iert, da' promiti ca-mi explici dupa...? |
||
zambila Postat pe 9 Octombrie 2009 13:18 |
||
Vad ca se poate conversa si pe un subiect amplu discutat si de multe considerat a fi expirat.Sa fiti sanatoase! | ||
florin_c76 Postat pe 10 Octombrie 2009 02:30 |
||
O zi buna va doresc! | ||
florin_c76 Postat pe 10 Octombrie 2009 10:35 |
||
eh, cand ai ceva de povestit, povestesti, fie ca esti pe terasa la ritz fie la coada la toaleta cum subiectul tau nu e ritz, admite mai bine ca-i expirat |
||
pik_nik Postat pe 10 Octombrie 2009 10:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sex cu un ex.. | 47 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:01 |
indiferenta la barbati | 70 | De la: marilena71 3 Iulie 2010 12:15 |
unde trebuie sa merg??? | 16 | De la: garbo083491 17 Ianuarie 2010 15:29 |
|
||
COSMETICE DE LUX !!!! | 1 | De la: garbo036965 9 Ianuarie 2010 11:22 |
cure de slabire | 12 | De la: Monica_Danisor_1 21 Septembrie 2018 03:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară