De la: tutankhamon, la data 2009-10-31 11:45:51florinneeeee...sunt alte subiecte mult mai interesante decat sa stam aiurea sa batem apa in piua pe aici...Ai dreptate dar eu nu va cer sa scrieti la subiect ci sa aberati,sa va simtiti liberi,sa scrieti ce va trece prin cap.Hai ca va mai dau o ghicitoare: in fata mareata,pe margine creata,in spate o lingi,in fata o-mpingi.Sa fiti plini de voie buna! |
||
florin_c76 Postat pe 2 Noiembrie 2009 07:01 |
||
---|---|---|
...florinele, mama, unde drak gasasti mata ghecetoarele astea asa faine? ...asta e inghetata sau ce? |
||
daria_ Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:40 |
||
Nu e inghetata ca aia a fost mai inainte.Ghicitorile sunt vechi si le am de la tata.Hai sa fiti sanatoase! | ||
|
||
florin_c76 Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:07 |
||
Florine draga, aceste ghicitori crezi ca-s haioase si numai de tine stiute ? Te inseli draguta !!! Sint antice si demodate chiar, iar daca vrei sa stii: cunosc raspunsurile. Ei bine afla ca-i vorba de marca postala (timbrul). Crezi ca ghicitorile tale isi au locul aici? Mai gindeste-te si nu te supara daca ti se reproseaza ca bati apa in piua doar ca sa treaca timpul. | ||
garbo025535 Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:49 |
||
florine, care-i faza cu ratingu' asta, ca nu pricep io crez ca ai nevoie de un piar meseriash, mama |
||
wife_de_zmeu Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:51 |
||
putini sunt cei ce mai scriu pe topicul acesta dar fiindca doresc o reabilitare a sa va voi spune ca multi aveti dreptate insa ma voi retrage doar atunci cand in topul forumului nu il voi mai zari(acest topic).Pana atunci nu scapati de mine. | ||
florin_c76 Postat pe 3 Noiembrie 2009 11:30 |
||
fleosc! ca daca pleci tu, chelesc pestii |
||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 11:32 |
||
florine, poate nu mai e nimic de spus pe marginea subjectului la asta te-ai gandit ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 11:34 |
||
wife, macar daca ar realiza penibilul... ca nu-i dintre cei care deranjeaza. |
||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 11:35 |
||
Eheheeeeiii voinicii mei, florinache avea alte probleme mai in primavara, in sensul ca nu era interesat de rating (se da la stiri cumva?), ci umbla cu matura pe site dupa aia care postau pe langa subiect. Daca nu va mai amintiti, iata aici "mostra":De la: florin_c76, la data 2009-04-21 09:59:03 Nu am dat afara pe nimeni din topic ci AM RUGAT sa nu faca balacareala pe topicul deschis de MINE. Comentariile pe langa subiect de ce nu se fac intr-un chat unde fiecare ce doreste sa scrie altuia.Ce scrisesei tu nu era decent(ocara la adresa alteia).Daca doresti ne putem contra dar sa nu o facem pe acest topic te rog.Stiu ca ti-am atras antipatia dar tu nu esti decat o persoana ca noi toti,un forumar. NU O SA-TI DAU INTERDICTIE DE A SCRIE PE ACEST TOPIC caci nu ar fi corect din partea mea dar te rog sa dai dovada de intelepciune nu de atitudine provocatoare la duel verbal.Multumesc ptr.intelegere si sa mai scrii si ceva despre subiect te rog. asa se intampla daca spuneai altceva decat trebuia in "Topicul lui Florin". |
||
anakin Postat pe 3 Noiembrie 2009 12:14 |
||
eheee, anakine, io imi amintesc, altii poate nu...de aia zic, jenibil |
||
zambila Postat pe 3 Noiembrie 2009 12:17 |
||
acu' s-a schimbat modificarea si florinu' s-a sucit vrea in top |
||
eladaela Postat pe 3 Noiembrie 2009 12:18 |
||
unii cred ca au probleme de perceptie pe aici |
||
zambila Postat pe 3 Noiembrie 2009 12:23 |
||
mai, as fii putut sa jur ca anakin o sa-si aminteasca de asta... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 12:27 |
||
Nope, nu cred ca e vorba de perceptie, ci mai degraba de consecventa. Imi amintesc de o anecdota care circula despre Zaroni, cand, la un moment dat, acest tzaran devenit personaj de caterinca invatzase niste cuvinte "elevate".. si a fost intrebat de Groza "mai Zaroni, tu nu cumva esti prost?", la care insul a replicat "nu, tovarase secretar, nu sunt decat consecvent!".. wife, poate ca ii aratam lui florin cum era mai demult, "tanar si indarjit" |
||
anakin Postat pe 3 Noiembrie 2009 12:28 |
||
bine, am zis "unii", dar am gresit, pe topicul asta ii numa' unul in rest, e plina lumea... |
||
zambila Postat pe 3 Noiembrie 2009 12:32 |
||
mai, nu fiti rai, ca toti am fost la fel, ati uitat? | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Noiembrie 2009 12:35 |
||
mami, nici tu??? |
||
zambila Postat pe 3 Noiembrie 2009 12:40 |
||
ok, zambila, nici eu???!!! | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Noiembrie 2009 12:42 |
||
mai, tu ai spus-o, nu eu |
||
zambila Postat pe 3 Noiembrie 2009 12:55 |
||
Multumesc de aprecieri si observ cama tineti minte.E bine ca sunteti in forma.E adevarat si recunosc ca acest topic nu mai poate fi discutat dar doresc sa nu scrieti la alte topice ci la acesta.Sunt nerabdator sa citesc si sa vad reactiile voastre oameni buni ca se pare ca doar eu sunt nebunul pe aici.Continuati ,continuati...caci imi placeti.Imediat navalesc peste mine criticii... | ||
florin_c76 Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:05 |
||
florine...pas... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:09 |
||
Vreau sa cred ca raspunsul la intrebarea initiala e "da', desigur, ca asa cum e si pusa intrebarea, doar un barbat rezista! | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:10 |
||
Multumesc ca esti alaturi de mine in aceasta competitie oarba! | ||
florin_c76 Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:11 |
||
E ceea ce doresc de la viitorul sot si cred ca fiecare considera ca sotul ei e unic... | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:15 |
||
Sa te ajute Dumnezeu asa sa fie cum iti doresti.Si contestatarilor mei le spun :uitati-va la pozele mele sa vedeti o FAMILIE FERICITA!! | ||
florin_c76 Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:19 |
||
Multumesc, Florine! Si tie o familie fericita in continuare! | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:22 |
||
Multumesc!Adevarul se vede si in pozele mele. | ||
florin_c76 Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:56 |
||
Sa aveti o zi plina de voie buna! | ||
florin_c76 Postat pe 4 Noiembrie 2009 07:53 |
||
Cioc cioc!E cineva prin preajma???? | ||
florin_c76 Postat pe 4 Noiembrie 2009 14:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
NU STIU CE SA FAC!!! | 128 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:51 |
caut medic ginecolog bun | 4 | De la: yanyacharberet 13 Octombrie 2009 12:16 |
Onania | 106 | De la: nazirra 8 Iunie 2011 22:58 |
|
||
Cat de sanatoase sunt relatiile cu femei casatorite...?! | 2 | De la: bluelight 22 Mai 2010 19:44 |
buna ziua | 3 | De la: maxalina 22 Octombrie 2012 14:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară