Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

Ce aciditate pe topicul asta!!Cred ca o sa mai fac un topic ptr.polemici intre femei,ca barbatii vad ca sunt cam linistiti sau nu mai au loc de gura femeilor...
florin_c76
Postat pe 11 Noiembrie 2009 10:03
acu' tu de ce te vaiti ?
nu vroiai postari, sa creasca ratingu' ?
lasa fetele sa se pocneasca cu diplomele in cap, daca asta le pica bine, iaca...
vrei sa se discute numai de siroape?
wife_de_zmeu
Postat pe 11 Noiembrie 2009 10:49
atata dulce dam naibii in diabet
eladaela
Postat pe 11 Noiembrie 2009 10:51
De la: tutankhamon, la data 2009-11-11 01:17:35nicoletavalentin....
1. ia numara cate posturi am eu aici si cate tu....cine e mai guraliva???...si cine se leaga mai mult de ceilalti???...dar daca nu ajungi la struguri, zici ca sunt foarte acrii....ce....nu mai ai amanti??? pacat!!!nu te pot ajuta...
2. daca zici ca am o problema cu scrisul...stai linistita ca la capitolul citit stau foarte bine.....nu muri tu de grija mea...
3. daca tu vrei sa fii sclava sotului tau si courva lui, nu ai decat!....asculta-l numai tu pe el.....el pe tine, pauza....la mine in familie, ne respectam reciproc dorintele si in tot ce facem, ne ascultam doleantele unul altuia....pentru ca avem comunicare...stii ce e asta intr-un cuplu?conusti notiunea de comunicare intre parteneri??
4. nu ma cobor la mintea ta, sa fac, cu tine impreuna, un chestionar legat de teme sexuale....am limita bunului simt si decenta sa nu-mi ridic poalele intimitatii pe un forum public...

si, de acum incolo, te-as sfatui sa nu te mai bagi singura in seama cu remarci stupide....singura te vei face de ras....e un sfat total dezinteresat....hai...vezi ca a aparut pe net kamasutra cu explicatii....

offf.. tu chiar ai o problema. ce conteaza ce zici tu... vad ca enumeri pe aici ... apropo tu chiar ai o problema,la punctul 3 din enumeratia ta, am raspuns la topic dar vad ca tu ai niste probleme... sau chiar nu sti cum se numeste topicul asta?
eu nu am nimic cu nimeni, dar vad ca tu tot incerti sa faci din tantar armasar. aa apropo, eu am spus sa facem un chestionar la ce am zis eu mai sa vedem si opinii la alte persoane, dar tu draguta intelegi mereu numai ce vrei... mai analizeazate si tu.
nicoletavalentin
Postat pe 11 Noiembrie 2009 15:25
De la: tutankhamon, la data 2009-11-11 01:17:35nicoletavalentin....
1. ia numara cate posturi am eu aici si cate tu....cine e mai guraliva???...si cine se leaga mai mult de ceilalti???...dar daca nu ajungi la struguri, zici ca sunt foarte acrii....ce....nu mai ai amanti??? pacat!!!nu te pot ajuta...
2. daca zici ca am o problema cu scrisul...stai linistita ca la capitolul citit stau foarte bine.....nu muri tu de grija mea...
3. daca tu vrei sa fii sclava sotului tau si courva lui, nu ai decat!....asculta-l numai tu pe el.....el pe tine, pauza....la mine in familie, ne respectam reciproc dorintele si in tot ce facem, ne ascultam doleantele unul altuia....pentru ca avem comunicare...stii ce e asta intr-un cuplu?conusti notiunea de comunicare intre parteneri??
4. nu ma cobor la mintea ta, sa fac, cu tine impreuna, un chestionar legat de teme sexuale....am limita bunului simt si decenta sa nu-mi ridic poalele intimitatii pe un forum public...

si, de acum incolo, te-as sfatui sa nu te mai bagi singura in seama cu remarci stupide....singura te vei face de ras....e un sfat total dezinteresat....hai...vezi ca a aparut pe net kamasutra cu explicatii....

Te-ai infuriat rau de tot, nu gluma!
Referitor la notiunea de comunicare intre parteneri, sunt de acord cu tine.
Fara comunicare- cuplul este sortit esecului.
myriam
Postat pe 11 Noiembrie 2009 15:26
banc( apropos de diabet):

Ardea o casa de tigani. El catre ea:
-Fah', parca miroase a zahar ars!?
-Pai n-avea maica-ta diabet? ...
bluelight
Postat pe 11 Noiembrie 2009 15:29
da' mai terminati odata cu polemicile astea, ca deja ne-am saturat
doamna doctor, daca vrei chestionar, fa un topic si gata problema, cine se baga, bine...cine nu, iarasi bine

m-ati omorat cu discutiile astea interminabile

wife_de_zmeu
Postat pe 11 Noiembrie 2009 15:31
Doamna ,,doctor" habar nu are ce presupune un chestionar, nici ce e ala un esantion de populatie eterogena...deja e in ceata, nu are cum sa-l aplice; doar sa discute pe langa subiect :-)

Q. E. D.
reyya
Postat pe 11 Noiembrie 2009 15:40
De la: reyya, la data 2009-11-11 15:40:00Doamna ,,doctor" habar nu are ce presupune un chestionar, nici ce e ala un esantion de populatie eterogena...deja e in ceata, nu are cum sa-l aplice; doar sa discute pe langa subiect :-)

Q. E. D.

Pentru mai multe informatii pentru cei care nu cunosc si vor neaparat o statistica pe forum: chestionarul este cercetarea prin sondaj care presupune cunoasterea unei populatii pe baza datelor inregistrate numai asupra unei parti reprezentative, numita esantion, extrasa din populatie. Pentru ca sondajul sa fie reprezentativ este necesar sa se respecte principiile probabilistice ale selectiei aleatoare. Indicatorul final care ne arata daca media este sau nu REPREZENTATIV va fi coeficientul de variatie numit si de omogenitate.
Daca variatia este < de 30-35% se poate aprecia ca valorile sunt omogene si prin urmare media caracterizeaza corect tendinta centrala si in final este reprezentativa, semnificativa.
Daca variatia este > 65-70% clar seria este ETEROGENA . Valorile sunt mult prea imprastiate iar media asi pierde semnificatia.
myriam
Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:28
De la: reyya, la data 2009-11-11 15:40:00Doamna ,,doctor" habar nu are ce presupune un chestionar, nici ce e ala un esantion de populatie eterogena...deja e in ceata, nu are cum sa-l aplice; doar sa discute pe langa subiect :-)

Q. E. D.

mai fetita... deci una este sa presupui ca nu am idee si alta este sa fii tu asa sigura de lucru asta... esti penibila sa sti...
nicoletavalentin
Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:32
doamna, ai 12 posturi, si ai reusit sa ofensezi cam multi p-acilea

nu vrei sa te comporti ca o doamna, si cum cred eu ca esti, si sa termini cu polemica asta ?
nu e nimic constructiv in asta, parerea mea...
wife_de_zmeu
Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:37
Distinsa doamna Wife( si eu sunt de acord cu dansa) ti-a sugerat sa te opresti sa arunci cu kkt in populatie pe aici..nu de alta dar topicul asta se prelungeste mult prea mult si nu are sens, ceea ce a fost de spus, s-a spus , sa se traga cortina.
Pentru nicoletavalentin :-)
reyya
Postat pe 11 Noiembrie 2009 19:54
waw...ce limbaj de doamna doctor.....nu vi se pare ciudat ca seamana izbitor de mult cu alte persoane care fac exact aceleasi greseli gramaticale????...sau cu alte persoane care nu stiu sa spuna decat batman! batman!????
tutankhamon
Postat pe 11 Noiembrie 2009 20:06
la tatzi ni-i greu....
zambila
Postat pe 11 Noiembrie 2009 23:21
Deci, nu aici e topicul ala cu "Femeieeee!!!! Iarta-l!" ?
anakin
Postat pe 12 Noiembrie 2009 00:58
Deci, nu!!!
zambila
Postat pe 12 Noiembrie 2009 08:33
deci, florinel...pana acum am crezut ca esti un tip ok...dar deja incep sa ma intreb daca nu m-am inselat, nu ca ar fii pentru prima data

faptul ca indemni la balacareala, doar pentru ca un topic oarecare sa stea in topul clasamentului, spune mult despre tine si caracterul tau

si cu asta eu am incheiat. va urez balacareala placuta in continuare
wife_de_zmeu
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:26
Daca ai observat eu nu scriu balacareala ci frumos asa cum m-au educat parintii.Insa doresc sa mentin topicul sus.Deci cine scrie la subiect e bine.Dar tot unii de pe aici si-au prezentat pozitia oficiala cum ca pe acest topic nu mai e de discutat subiectul.Deci in concluzie sa scrie fiecare ce simte atata timp cat nu abuzeaza verbal de altcineva.E gresit a se crede ca eu pot mentine topicul de unul singur si de aceea doresc o mai mare prezenta la topicul acesta.Sa fiti sanatoase si o ultima remarca ptr.postarea de mai sus:sunt mai bine educat decat multe alte persoane de pe acest site si nu ai de ce sa iti schimbi parerea(crede-ma pe cuvant).
florin_c76
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:35
florine, inca mai stiu sa citesc

ia citeste si tu ce ai scris, ca sa nu o mai dai cotita si sa o bagi p-aia ca te-am acuzat eu ca tu balacaresti, ok ? sau fiecare intelege ce vrea si ce-i convine ? ca sa stim de-o treaba...

[/quote]Distinsa doamna eu doresc sa se prelungeasca la nesfarsit daca citii dumneata mai demult postarile mele.Asa ca sa se bala careasca fiecare cat vrea important e sa mearga ratingul.Asa ca bagati mare doamnelor![/quote]

si cu asta am pus punctt discutiei
wife_de_zmeu
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:38
mai florine, io nu pricep o chestie...se dau premii???
ca io nu primii nici unul, si luna trecuta fusai in top

sau, numa' daca deschid topic??
zambila
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:39
ii dati apa la moara tembelului, postand in continuare aici. voi nu vedeti ca el nu realizeaza penibilul? macar bateti-va joc de unu' normal, nu de un nefericit ca asta...
pik_nik
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:42
Buna ziua tuturor.Florine nu se merita sa sa prelungesti acest topic.Vei fii atacat de gasca formata pe garbo se acopera intre ei si nu iarta pe nimeni.SPer sa nu va suparati tare cei care va simtiti vizati.Si sa revin la topic, barbati rezista sa nu insele sotia si sa faca dragoste numai cu ea.( sex e altceva )
ancaflorea36
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:42
madam doctor, mai bine te-ai abtine...ca mata ai provocat scandalul asta p-acilea, ok ?

oricum, puteti sa va postati ineptiile p-acilea in voie
wife_de_zmeu
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:44

si tu esti noua, asa-i???

stiam io
zambila
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:44
anca ...gresesti ....daca nu dai cu piatra nu se intampla nimc....
si tu deja ai dat...
l_flory
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:47
fetele, voi ce poza vedeti la mine la avatar???
inclusiv la profil!?
zambila
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:50
De la: l_flory, la data 2009-11-12 10:47:20 anca ...gresesti ....daca nu dai cu piatra nu se intampla nimc....
si tu deja ai dat...
FLORI de inseli nu am dat cu piatra si credema ca nu vreau sa supar pe nimeni. dar tu stii la ce ma refer si cell nu ma provoca stai in banca ta .
ancaflorea36
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:52
De la: wife, la data 2009-11-12 10:44:26madam doctor, mai bine te-ai abtine...ca mata ai provocat scandalul asta p-acilea, ok ?

oricum, puteti sa va postati ineptiile p-acilea in voie

deci u ai ceva personal cu mine... pe bune acum.. deci mai tu chiar nu poti sa iti vezi de reaba ta? te crezi asa desteapta... si sincer eu nu prea cred asta.. asa ca sti vorba aia... dute si impuscate... si lasa lumea ca m-am uitat pe tot forumul asta... e plin de tine pe aici :)) fi mandra... de multe ori zambesti :))
nicoletavalentin
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:57
no comment
wife_de_zmeu
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:59
Bine, florinache a fost penibil din primele pagini ale topicului/ cu primele postari.. e bine ca s-a ajuns la concluzia asta pana la urma.
Si acuma vad ca ii apar conturi de sustinere create doar spre a-l apara de criticile evidente ce urmau sa apara.

wife, se pare ca mai avem un deranjat sarac cu duhul.
anakin
Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau sa il suflu 202 De la: anisoaraf 24 Septembrie 2010 16:10
Onania 106 De la: nazirra 8 Iunie 2011 22:58
locatii for sex;)! 262 De la: namyi 19 Aprilie 2011 18:00
Selectia vedetelor pentru televiziune 1 De la: VOIAJOR 11 Octombrie 2012 13:33
Histerosalpingografia 14 De la: garbo_394157 15 Noiembrie 2016 20:15
Setari Cookie-uri