Anakine, nush cum dreaq se face da' cam apar in ultima vreme d-astia... Frecventa medie de aparitie: 1,4 - 1,6 pe zi. |
||
ready_vivus Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:09 |
||
---|---|---|
si uite cum, de dragul rattingului si din dorinta de a fi in top, unii amarati neericiti se dau de gol de fapt ce fel de oameni sunt....vor ei sa para eroi dar isi dau cu firma in cap si se arata a fi doar bieti eroi de mucava.... florine tata....fii fericit...e ultima postare a mea in topicul tau, cu trimitere la subiectul tau.... |
||
tutankhamon Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:10 |
||
Tuth, pai omuletzu' s-a chinuit atata amar de vreme sa ne bage in capetele noastre alea perverse ceva morala si matale ii dai cu piciorul tocmai amu? rushinicaaaa |
||
|
||
ready_vivus Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:14 |
||
na, ready ca corectai.... nu mi-i rusine...dar subiectul, de la inceput, mi se pare o aberatie....ca, de la inceput, e o absurditate...barbatul care isi iubeste cu adevarat sotia si si-o respecta, nici macar nu se gandeste daca va rezista sau nu.....dar toti am intrat in hora si, de dragul postarilor, i-am lungit astuia aiurea topicul... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:18 |
||
si continuam s-o facem | ||
eladaela Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:19 |
||
EXCLUS ASA CEVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sml- | ||
garbo071958 Postat pe 12 Noiembrie 2009 17:37 |
||
De la: wife, la data 2009-11-12 10:38:44florine, inca mai stiu sa citescDistinsa doamna eu doresc sa se prelungeasca la nesfarsit daca citii dumneata mai demult postarile mele.Asa ca sa se bala careasca fiecare cat vrea important e sa mearga ratingul.Asa ca bagati mare doamnelor![/quote] si cu asta am pus punctt discutiei[/quote] Am gasit postarea ta Florin ..ca fiind citata de Wife si ii imparatasesc opinia. Intre timp ,,a facut aripioare" ceea ce tu ai postat cu privire la balacareala.Postarea ta Florin , confirma faptul ca esti lipsit de ceea ce se numeste fairplay dorind sa mentii un topic in varf nu pentru calitatea subiectului ci pentru calitatea balacarelii. In anul 1520, celebrul Machiavelli spunea:�scopul scuza mijloacele�. Cat de actual e principiul asta azi si cum se aplica in practica? Care sunt conditiile si situatiile in care e valabila afirmatia asta? Din punctul meu de vedere nimik nu justifica aceasta afirmatie . Motivul? Pierderea calitatii umane. Daca s-a pierdut calitatea umana s-a pierdut iremediabil totul( fie si numai pe un forum de discutii) Asta e parerea mea..poate sunt o idealista dar..vezi tu..fiecare dintre noi contribuim prin ceea ce postam aici cate putin macar la calitatea unui topic, dar nu unul bazat pe balacareala, nu ar fi oportun nimanui, stii, imi vine in minte acum postul OTV a lui Dan Diaconescu...o sa spui poate ,,da..dar banii curg, rating are"..ce conteaza ca invita persoane care se ,,balacaresc" non stop :-) As crede Florin ( dar e strict parerea mea) ca nu asta e directia:-) |
||
reyya Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:47 |
||
_END_ | ||
reyya Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:54 |
||
THIS IS THE END......BEAUTIFUL FRIEND......THE END.... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Noiembrie 2009 23:58 |
||
Buna tuturor celor care nu ma plac si celor care ma sustin!!! Acum probabil ar trebui sa dau o replica.Daca da vine acum pe topic: 1)Cei care cica nu vor sa mai scrie pe topicul creat de mine de ce inca mai scriu daca nu-i mai intereseaza subiectul????Doar ptr.a trimite contre la altii sau sa isi sustina partenerii de joaca???? 2)Eu nu fac balacareala ci doar las pe altii sa o faca 3)Am mai spus ca se poate discuta orice nu obligat legat de subiectul abordat de mine 4)Doresc sa mentin un rating ridicat la topicul creat de mine deoarece cred ca pot face multe ptr.comunitatea in care traiesc 5)Da,doresc sa fiu vazut(cunoscut) de cat mai multi membri ai acestui site deoarece imi place socializarea.Si mai uitati-va la pozele mele cu familia si spuneti dupa daca sunt asa de penibil pe cat va par voua. Sa aveti o zi linistita si cei ce nu doresc sa scrie sa nu o mai faca(rugaminte)!!! |
||
florin_c76 Postat pe 13 Noiembrie 2009 10:01 |
||
Florinele ...sa ai si tu o zi minunata.... | ||
TEODORRD Postat pe 13 Noiembrie 2009 18:38 |
||
Multumesc ptr.urare si nu uita ca aici ma gasesti mereu.O zi placuta sa aveti forumistilor! | ||
florin_c76 Postat pe 14 Noiembrie 2009 02:57 |
||
Deja ma cuprinde un sentiment de greatza referitor la atitudinea initiatorului topicului. | ||
blairwitch Postat pe 14 Noiembrie 2009 10:04 |
||
Nu vreau sa fiu rautacios dar in caz de greata se recomanda o lamaie sau zeama de varza.Cine nu are sa vina la mine ca-l servesc cu placere.Sa fiti intelepti! | ||
florin_c76 Postat pe 14 Noiembrie 2009 21:05 |
||
am auzit ca e rost de lamaie!!!Hop si eu... ...taie greata...si te face fericiiiittt!!! Cine mai doreste...cine mai pofteste!!! |
||
walkiria Postat pe 14 Noiembrie 2009 21:09 |
||
walki...shushaua in cafenea cu lamaia ta....aici se discuta proboleme serioase.... | ||
tutankhamon Postat pe 14 Noiembrie 2009 21:12 |
||
nu esti rautacios, florine. esti de-a dreptul idiot daca continui jalea asta... da' e alegerea ta |
||
pik_nik Postat pe 14 Noiembrie 2009 21:12 |
||
walkiii!!! Ce faci fetita? Pe unde ai fost? |
||
garbo_C Postat pe 14 Noiembrie 2009 21:14 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-11-14 21:12:28walki...shushaua in cafenea cu lamaia ta....aici se discuta proboleme serioase.... tuta...cred ca aici e mai mare nevoie de lamaie decat in cafenea tu nu vezi ca se lasa cu greturi?? ....doar nu se va lasa sa fie "cu ochi::)) |
||
walkiria Postat pe 14 Noiembrie 2009 21:15 |
||
walki....continuam sa-i facem postari si rating acestui amarat care cerseste atentie??? io una ma abtin....te astept pe oricare alt topic... | ||
tutankhamon Postat pe 14 Noiembrie 2009 21:16 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-11-14 21:16:58walki....continuam sa-i facem postari si rating acestui amarat care cerseste atentie??? io una ma abtin....te astept pe oricare alt topic... priceput!!!!!!! |
||
walkiria Postat pe 14 Noiembrie 2009 21:18 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-11-14 21:12:52nu esti rautacios, florine. esti de-a dreptul idiot daca continui jalea asta...De ce mai intri pe topic si scrii domnule draga ????Nu te intereseaza subiectul dar ma certi pe mine ,eu un om bun si care imi place sa am multi oameni cu care sa pot discuta multe lucruri.Si totusi ma placi daca inca imi acorzi atentie.Astept sa mai treci pe aici si sa mai adaugi o postare(pe bune,nu e gluma).Iti doresc multa putere de munca! |
||
florin_c76 Postat pe 15 Noiembrie 2009 01:09 |
||
Ziua se apropie de final dar soseste cheful!!! | ||
florin_c76 Postat pe 15 Noiembrie 2009 17:12 |
||
BUNA. din punctul meu de vedere , cine spune ca nu a inselat nevasta , orii minte , orii este prea slab, de sa culca cu o singura femeie si a luato de nevasta , si ca ia ramine pina cind moartea ii va desparti ,.dar eu nu am mintit nici odata si nici acum nu va mint, eu ma-m culcat cu o femeie decite ori am avut ocazia , dar nu fac sex cu fetele de pe centura sa-u bordelurii, adica pe banii asa ca asta este relitatea de multe ori este cruda ,,dar eu am o intrebare rezista o femeie sa faca sex doar cu sotul sa-u concobinul ei toata viata :aviz amatoarelor: | ||
garbo028744 Postat pe 16 Noiembrie 2009 01:29 |
||
Ati consumat atata energie iar raspunsul la intrebarea topicului tot se pare ca este departe pentru unele persoane. Ati aflat care sunt conditiile care duc la aceasta infidelitate??? V-ati analizat fiecare felul de a fi? ce v-a determinat sa fiti infideli / infidele? ce lipseste "cuplului" din care faceti parte? si "gasiti" in alta parte?; a-ti discutat cu partenerul vostru de ceea ce va doriti? de cum doriti sa fie el "in pat"? Voi oferiti ce isi doreste el??? stiti ce isi doreste partenerul vostu de la voi??? cand aveti raspunsul la aceste intrebari veti avea si raspunsul la intrebarea topicului. P.s. asta daca nu considerati casatoria o "joaca" si o "distractie" din viata voastra efemera...... |
||
Razvan Postat pe 16 Noiembrie 2009 16:18 |
||
da' pe cine intereseaza bre, Razvanele, prostiile alea de le intrebi matale? si cine a consumat atata energie, ha? iete sanchi, berbatii e porci si cu asta basta, ce, nu te-ai lamurit inca? |
||
ready_vivus Postat pe 16 Noiembrie 2009 16:21 |
||
Draga colaboratoare consider ca ma jignesti prin raspunsul tau de mai sus cum ca toti barbatii sunt porci.Poate cei pe care ii intalnesti tu dar nu si eu.Daca sunt un barbat de casa asta e alegerea mea dar nu poti generaliza.Stiu ca nu o sa-ti schimb parerea dar nici nu pot gandi (sau sa spun)ca toate femeile sunt curve.Sa fii cat mai inteleapta draga forumista! | ||
florin_c76 Postat pe 16 Noiembrie 2009 17:11 |
||
ha? tanti florinela, ce ai, mami? |
||
ready_vivus Postat pe 16 Noiembrie 2009 17:14 |
||
Ma suparasi draga la afirmatia ta dar imi trecu repede ca esti de treaba!Sotia mea nu ma considera porc.Sa ai o zi buna! | ||
florin_c76 Postat pe 16 Noiembrie 2009 17:19 |
||
Buna dimineata si sa aveti o marti linistita! | ||
florin_c76 Postat pe 17 Noiembrie 2009 10:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sex cu alta fata,el priveste | 31 | De la: Alex4andra 30 Iulie 2018 15:29 |
umilinta | 81 | De la: barlogea 26 Mai 2010 20:10 |
marti 13... ...ce facem cu guvernul Boc? | 2 | De la: sunset474 13 Octombrie 2009 12:00 |
|
||
Mai potoliti/va cu presupunerile vis/a/vis de identitatea userilor acestui forum!! | 19 | De la: pik_nik 11 Noiembrie 2009 10:09 |
Rolul sexului anal | 311 | De la: daniil_pravoslavnic 17 Martie 2013 14:02 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară