Sunt bun la pat myriam si in casa fiindca o iubesc pe sotia si nu o insel caci alta femeie tot aia iti ofera doar cu alta dimensiune.Sa fii fericita si sa te simti bine.Ptr.ceilalti sa mai scrieti cate ceva ca de citit e usor.Sa aveti un 1 decembrie linistit! | ||
florin_c76 Postat pe 30 Noiembrie 2009 23:07 |
||
---|---|---|
ok, florinelu! week-end placut! |
||
ready_vivus Postat pe 30 Noiembrie 2009 23:09 |
||
ce ati spus? craciun fericit?! | ||
|
||
elodia Postat pe 30 Noiembrie 2009 23:12 |
||
cred k daa | ||
fleurdelis Postat pe 30 Noiembrie 2009 23:14 |
||
Mai e pana la craciun.Intai vine mosul cu cizmuta.La Multi Ani tuturor romanilor! | ||
florin_c76 Postat pe 1 Decembrie 2009 00:12 |
||
De la: florin_c76, la data 2009-11-30 23:07:14Sunt bun la pat myriam si in casa fiindca o iubesc pe sotia si nu o insel caci alta femeie tot aia iti ofera doar cu alta dimensiune.Sa fii fericita si sa te simti bine.Ptr.ceilalti sa mai scrieti cate ceva ca de citit e usor.Sa aveti un 1 decembrie linistit! Ami place raspunsul tau!!!!! mai rar. Te admir. Sa ai parte de o viata fericita. |
||
myriam Postat pe 1 Decembrie 2009 15:36 |
||
florine, daca nu ne ziceai ca esti bun la pat muream fara sa descoperim intelepciunea | ||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 15:43 |
||
da, sis, da' vezi ca totusi e una careia "ai" (sic!) place raspunsul si "al" mai si admira! brava bre, myriamo, cu gramatica ta cu tot! ishtenem! se pune cumva ca mi-s gelos? neeee... |
||
ready_vivus Postat pe 1 Decembrie 2009 15:53 |
||
De la: florin_c76, la data 2009-04-08 11:41:07Una e sa se ridice si alta e sa il lasi sa stea cuminte daca gandesti cu capul de sus nu cu cel de jos.Viata iti ofera oportunitati(ocazii)dar daca esti fidel unei persoane faci in asa fel ca sa nu o faci cu a treia(numai animalele nu se opresc la stimulii sexuali) sunt animale care se opresc doar la un/o singur partener/a- pe viata. Lupul este cel mai cunoscut |
||
best Postat pe 1 Decembrie 2009 16:33 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-12-01 15:53:04da, sis, da' vezi ca totusi e una careia "ai" (sic!) place raspunsul si "al" mai si admira! unde anume crezi ca am facut greseli de gramatica??? Una este sa-ti recunosti greselile, alta este sa fi ipocrita! Si....apropo, daca vrei pot sa-ti scriu si ungureste. Vad ca te chinuie talentul de-a scrie si in alta limba. good bless!! |
||
myriam Postat pe 1 Decembrie 2009 21:14 |
||
Animalel uneori stiu sa iubeasca mai bine ca oamenii.Daca se pare ca fiind fidel sotiei par a fi lup atunci asta e.Eu stiu ce pot sa fiu in stare.Si daca cineva nu e de acord ca mai sunt si astfel de persoane asta e parerea lor.Dar nu generalizata.Sa va fie de bine! |
||
florin_c76 Postat pe 1 Decembrie 2009 23:34 |
||
De la: myriam, la data 2009-12-01 21:14:11 myriamo, nu CRED ca ai facut... VAD ca ai facut e o diferenta... "Ami"? Sau "Imi"? Ia mai gandeste-te inainte de a pune intrebari si de a mai face si pe sarcastica ... |
||
ready_vivus Postat pe 1 Decembrie 2009 23:38 |
||
pentru Best-si la animale,este valabil proverbul;'daca,cateaua nu ridica coada,cainele....' | ||
alexxandra Postat pe 1 Decembrie 2009 23:46 |
||
Sexul in doi e mai placut decat orgasmul provocat de unul singur.Fiind nevoie de doi parteneri(minim)atunci cineva face primul pas.Depinde cine. | ||
florin_c76 Postat pe 2 Decembrie 2009 00:18 |
||
seriooos? | ||
fleurdelis Postat pe 2 Decembrie 2009 00:58 |
||
De la: florin_c76, la data 2009-12-02 00:18:27Sexul in doi e mai placut decat orgasmul provocat de unul singur.Fiind nevoie de doi parteneri(minim)atunci cineva face primul pas.Depinde cine.primul pas spre ce...?spre a-si provoca singur orgasm? .chiar te simpatizam... |
||
roby_cado Postat pe 2 Decembrie 2009 01:09 |
||
www.youtube.com/watch?v=GnN8a6NpKrk&NR=1-o melodie superba,despre dragoste,prietenie sincera,speranta,incredere....si multa ,multa iubire.sa vi se implineasca tuturor dorintele si sperantele,sa iubiti si sa fiti iubiti... |
||
alexxandra Postat pe 2 Decembrie 2009 01:34 |
||
ce pacat ca melodia nu e cu orgasme... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Decembrie 2009 02:26 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-12-01 23:38:59De la: myriam, la data 2009-12-01 21:14:11 Cu scuzele de rigoare.... nu sunt deloc sarcastica. Am avut un punct de vedere. Greselile gramaticale nu se reflecta in cuvantul, "Imi" daca-l scrii cu A sau cu I. Normal se scrie cu " �". Greselile gramaticale sunt cele de genul: "urc pana sus","cobor jos","mi-ar place" corect fiind "mi-ar placea", sau cuvantul "fiind" sa se scrie cu un "i", "sti" in loc de 'stii", Si referitor la verbul "a fi" sunt anumite aspecte in folosire: "Fii cuminte" corect, "fi cuminte" incorect, "Nu fi fraier"- corect, " nu fii fraier"-incorect, " sa fii punctual"-corect, "sa fi punctual"- incorect. Sau folosirea conj."sau", care de multe ori este eronat interpretat de multi si este folosit "s-au" cand exprima un raport disjunctiv si leaga doua parti de propozitie sau doua propozitii coordonate. Si referitor la indemnul de a ma mai gandi, chiar nu am de ce sa ma gandesc, pentru ca nu am ce sa te-ntreb. Nu cer sfaturi......eventual am o parere, si nu dau nici cu parul cum fac unii de pe garbo. Toate cele bune. |
||
myriam Postat pe 2 Decembrie 2009 14:30 |
||
myriamo... greseli gramaticale sunt si alea pe care matale le contesti... da' hai ca te iert, pentru prelegerea despre verbul a fi la modul imperativ pozitiv si negativ |
||
ready_vivus Postat pe 2 Decembrie 2009 14:35 |
||
bro, esti tzaca ? te-a pocnit analiza pe text ? lasa femeia, mami |
||
Anouk Postat pe 2 Decembrie 2009 14:37 |
||
sis, facuse fata o imprudenta care nu putea trece netaxata, ca doar ma stii, cand e vorba de valorile nationale, Pruteanu scrie pe mine! myriamo, sper ca nu te suparasi, mami! iote, special pentru tine am folosit perfectul simplu de mai sus. |
||
ready_vivus Postat pe 2 Decembrie 2009 14:41 |
||
Ready te-ai facut rau?Sa-ti cumpar "lant"? | ||
Helen29 Postat pe 2 Decembrie 2009 15:18 |
||
da' ce, Heleno, cizmulitzele alea pana peste genunchi, biciul si catushele cu blanitza roz nu mai sunt bune? | ||
ready_vivus Postat pe 2 Decembrie 2009 15:29 |
||
De la: iulius_cezar, la data 2009-12-01 23:46:08pentru Best-si la animale,este valabil proverbul;'daca,cateaua nu ridica coada,cainele....'Da si barbatii au voie sa faca orice nu? Ca doar ei sunt Dumnezeu? Stii legea junglei se aplica si la oameni...Cel mai puternic mananca pe cel mai slab....Adica barbatul,domina femeia in favoarea lui pt ca ea este mai slaba... |
||
garbo027119 Postat pe 2 Decembrie 2009 15:41 |
||
porci dom'le...ce mai.... | ||
eladaela Postat pe 2 Decembrie 2009 15:43 |
||
hai ca imi vine sa "leg" pe cineva de aici | ||
Helen29 Postat pe 2 Decembrie 2009 15:45 |
||
De la: florin_c76, la data 2009-12-01 23:34:33Animalel uneori stiu sa iubeasca mai bine ca oamenii.Daca se pare ca fiind fidel sotiei par a fi lup atunci asta e.Eu stiu ce pot sa fiu in stare.Si daca cineva nu e de acord ca mai sunt si astfel de persoane asta e parerea lor.Dar nu generalizata.Sa va fie de bine!Lasa sa nu te iei dupa gura lumiii.Ca lumea are gura rea...Si ummaresc doar distrugerea ta,,daca te vede ca esti fericit...Oamenii sunt foarte invidiosi,stii tu ce inseamna invidie nu?ca invidiosii poarta pica la oamenii care sunt fericiti,,si urmaresc distrugerea lor...Ei nu stiu ce este aia concurenta,,,ei sunt dusmanii la oameniii fericiti si care le merg bine.... |
||
garbo027119 Postat pe 2 Decembrie 2009 15:47 |
||
"ei sunt dusmanii la oameniii fericiti si care le merg bine...." |
||
eladaela Postat pe 2 Decembrie 2009 15:50 |
||
ioiiiii mor de ras!!! | ||
Helen29 Postat pe 2 Decembrie 2009 15:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de ce se inseala si femeile dar si barbatii? | 260 | De la: anirica 28 Mai 2010 18:54 |
Mi-am impins barbatu in bratele alteia...ce fac acum | 572 | De la: anisoaraf 25 Martie 2010 14:06 |
CE PARERE AVETI DESPRE BARBATI CARE FAC SEX CU ALTE FEMEI IN TIMPUL CASATORIEI DAR SI DUPA DIVORT? | 69 | De la: mariusboss 9 Iunie 2010 10:20 |
|
||
"Cafeaua verde" | 52 | De la: blondina_X 30 Decembrie 2018 16:30 |
Chimia ori comunicarea ...generatoare de functionare a relatiei ? | 214 | De la: snowflake 16 Decembrie 2009 23:20 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară