Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

Irinuca sa iti spun ceva serios:daca erai casatorita cu mine cred ca aveai o impresie buna despre barbati.Sigur nu mai improscai cu noroi in ei.Dar fiindca nu esti cu mine roaga-te sa primesti un barbat care sa te merite.Sa fii placuta e usor dar sa fii inteleasa e greu.sa ai o noapte plina de surprize placute de la mosul!
florin_c76
Postat pe 6 Decembrie 2009 00:49
De la: florin_c76, la data 2009-12-06 00:42:30
De la: pik_nik, la data 2009-12-05 22:43:08pe topicul asta s-au molipsit toti de la cretinismul initiatorului, asa ca numai cei de teapa idiotului continua sa posteze aici
E o rusine sa spui despre atata lume ca sunt idioti.Tu ce cauti pe aici?Pe mine?Ma gasesti la profilul:florin_c76.sa te duci in locul mosului sa te mai aerisesti ca deja e prea multa ciuda pe tine.Sa fii iubit de specia umana!
la el toti sunt asa si pe dincolo numai el s-a nascut inteligent dar l-a parasit intre timp
phoenix
Postat pe 6 Decembrie 2009 01:04
Poate ca are prea multa inteligenta si vrea sa ne dea si noua.
florin_c76
Postat pe 6 Decembrie 2009 01:12
in casatoriile de tip monogam nici nu se mai pune problema de o a treia persoana ! daca unul dintre parteneri nu este stabil sexual sau emotional ,oricit de mult ar iubi partenera ''principala'' ,as recomanda sa n-o faca ,adica pasul spre casatorie!
dar nimeni nu spune ca lucrul asta este batut in cui ! daca unul din parteneri stie ca nu poate sa se ''abtina'' , atunci e cazul sa discute cu partenerul/a ,si sa fie admisa si o a treia persoana in relatie !
johnathanC
Postat pe 6 Decembrie 2009 06:10
De la: quasaria, la data 2009-12-05 23:11:35nt, nt... pai e crestineste irino ce zici tu aici?

Vezi ca toti popii aia zic sa asculti de barbat. In general, de barbat. Nu neaparat de unu'. De toti!
Asa ca verifica si tu si, daca sint barbatzi, ciocu' mic, ca incalci poruncile presfintzilor tocmai acu', de sarbatori!
Amin!

Mai lasa-ma cu popiii ca multi nici macar nu inteleg nici ei biblia....Nu trebuie sa asculti de barbat...Intr-o casatorie barbatul si femeia comunica...Nimeni nu comada,pt ca atunci ce casatorie ar fii sa stai doar cu gura pe el.....Ca asta si promite barbatul cand se castoreste...Sa iubeasca si sa respecte femeia....Daca el nu isi respecta juramintele,nici eu nu mi le respect pe ale mele...Ma comport cu el,exact cum se comporta el cu mine...Si ofer exact ce primesc....
garbo027119
Postat pe 6 Decembrie 2009 12:37
De la: florin_c76, la data 2009-12-06 00:49:41Irinuca sa iti spun ceva serios:daca erai casatorita cu mine cred ca aveai o impresie buna despre barbati.Sigur nu mai improscai cu noroi in ei.Dar fiindca nu esti cu mine roaga-te sa primesti un barbat care sa te merite.Sa fii placuta e usor dar sa fii inteleasa e greu.sa ai o noapte plina de surprize placute de la mosul!
Florin sunt multe femei care si-ar dori un barbat ca tine.....Dar din pacate sunt foarte putine exemplare,,,care gandesc ca tine....Lasa ca oricum eu nu ma incurc cu idioti....Eu nu sunt casatorita si nici prieten nu am...Pt ca nu ma incurc cu toti imbeciliii care imi iese in cale.....
garbo027119
Postat pe 6 Decembrie 2009 12:39
La Multi Ani ptr.toti ce isi serbeaza ziua de nume!
florin_c76
Postat pe 6 Decembrie 2009 12:40
De la: phoenix, la data 2009-12-06 01:04:02
De la: florin_c76, la data 2009-12-06 00:42:30
De la: pik_nik, la data 2009-12-05 22:43:08pe topicul asta s-au molipsit toti de la cretinismul initiatorului, asa ca numai cei de teapa idiotului continua sa posteze aici
E o rusine sa spui despre atata lume ca sunt idioti.Tu ce cauti pe aici?Pe mine?Ma gasesti la profilul:florin_c76.sa te duci in locul mosului sa te mai aerisesti ca deja e prea multa ciuda pe tine.Sa fii iubit de specia umana!
la el toti sunt asa si pe dincolo numai el s-a nascut inteligent dar l-a parasit intre timp
Barbatii sunt invidiosi....Pt ca stii tu ca cei care sunt invidiosi,,nu stiu ce inseamna aia concurenta....Ei vor sa fie iubiti,,,dar ei nu vor sa iubeasca...Sa respecte femeia,,si sa ii fie fidela...Pt ca daca esti fidel,,si sufletist femeia nu se duce...Acum sa fie si un pic exigent si barbatul daca el este corect,,,si sa nu se incurce cu femei rele...Pt ca sunt oameni si oameni...De asta este bine,sa cunosti bine persoana si sa te impeetenesti cu ea....Apoi sa va faceti o relatie.....Nu hop,top....In pat cu toate necunoscutele si necunoscutiii....Apoi plang ca sufera....PAI SUFERA DIN CAUZA PROSTIILOR LOR
garbo027119
Postat pe 6 Decembrie 2009 12:43
De la: garbo027119, la data 2009-12-06 12:37:43 Mai lasa-ma cu popiii ca multi nici macar nu inteleg nici ei biblia....[quote]

bingo.

Poti sa scrii asta peste tot pe unde ne explicai ca rau facem ca nu sintem oitzele domnului? Sau macar sa incetezi cu predicile religioase?

nu de altceva, da' in fraza assta e prima data cind ai si tu dreptate.
quasaria
Postat pe 6 Decembrie 2009 12:58
Hai la vot ca este placut sa pui stampila odata la 5 ani ptr.seful statului.Sa castige cel mai bun!
florin_c76
Postat pe 6 Decembrie 2009 13:04
De la: quasaria, la data 2009-12-06 12:58:37
De la: garbo027119, la data 2009-12-06 12:37:43 Mai lasa-ma cu popiii ca multi nici macar nu inteleg nici ei biblia....[quote]

bingo.

Poti sa scrii asta peste tot pe unde ne explicai ca rau facem ca nu sintem oitzele domnului? Sau macar sa incetezi cu predicile religioase?

pai cine esti tu ca sa imi spui ce sa fac.....eu imi spun parerea asa cum gandesc eu.....Daca pe tine nu te intereseaza nu citi,,fa ce stii tu,,,ca si eu fac doar ce stiu eu si nu ma iau dupa altiii...ca nu altii imi dau mie de mancare..mie Dumnezeu imi da de mancare...asa ca doar de el ascult
garbo027119
Postat pe 6 Decembrie 2009 14:51
De la: garbo027119, la data 2009-12-06 14:51:00

bingo.

pai cine esti tu ca sa imi spui ce sa fac.....eu imi spun parerea asa cum gandesc eu.....Daca pe tine nu te intereseaza nu citi,,fa ce stii tu,,,ca si eu fac doar ce stiu eu si nu ma iau dupa altiii...ca nu altii imi dau mie de mancare..mie Dumnezeu imi da de mancare...asa ca doar de el ascult
Si crede-ma ca Dumnezeu imi da mancare buna,nu ca barbatii mamaliga cu ceapa....Si apoi nu mai vor ca femeile sa mearga la munca in stainatate,,ca sa stea ei calare pe ele si nici macar bani in casa nu aduc...Ca parce sexul tine de foame,sau rezolva problmele...Dragostea trece prin stomac...Nu poti faci dragoste pe burta goala...Asa ca mai scuteste-ma si cu barbatii astia....Ca eu tot cu Dumnezeu tin si mereu o sa tin
garbo027119
Postat pe 6 Decembrie 2009 14:54

bingo.

Fa ce vrei tu....Eu imi scriu doar parerea,,daca vorbesc mai urat,,este pt ca ma scoate-ti voi din sarite..Tu nu fii oita Domnului,,,fii oita barbatului,,,ca merita.....Eu o sa fiu oita lui Dumnezeu,,nu o sa fiu oita barbatului,,ca sa ajung in noroi....
garbo027119
Postat pe 6 Decembrie 2009 14:57
ce chestie sadica si in religia asta. oile domnuli. din start suntem facuti fraieri
si_totusi
Postat pe 6 Decembrie 2009 15:18
irino,
nu stiu ce iti da dumnezeul ala al tau de mincare si nu barbat nu-ti da, da' daca ai avea creier si n-ai fi oaie, asa cum spui, ti-ai lua singura. N-ai avea nevoie sa iti dea nimeni nimic.
quasaria
Postat pe 6 Decembrie 2009 15:40
De la: si_totusi, la data 2009-12-06 15:18:35ce chestie sadica si in religia asta. oile domnuli. din start suntem facuti fraieri
Fraiaere sunt femeile care sunt oile barbatului.....Care le conduce doar in favoarea lor....Si barbatii atei au instincte negative,,,,de asta si femeile se inraiesc.....Isi fac rau unul la altul....
garbo027119
Postat pe 6 Decembrie 2009 15:42
De la: quasaria, la data 2009-12-06 15:40:31irino,
nu stiu ce iti da dumnezeul ala al tau de mincare si nu barbat nu-ti da, da' daca ai avea creier si n-ai fi oaie, asa cum spui, ti-ai lua singura. N-ai avea nevoie sa iti dea nimeni nimic.
Eu pai si sa curat dupa un barbat pe gratis? Si barbatul sa fie doar cu ordinele? Daca femeia nu este oita Domnului este oita barbatului,,,care fiind ateu,,are instincte negative,o inraieste si se rabuna unul pe altull pe altul...Inseala barbatul inseala si femeia....Se manaca ca cainii...Eu mai bine sunt oita Domnului,,,pt cA Domnul imi da Pace ca sa nu fac rau nimanui
garbo027119
Postat pe 6 Decembrie 2009 15:44
De la: si_totusi, la data 2009-12-06 15:18:35ce chestie sadica si in religia asta. oile domnuli. din start suntem facuti fraieri
Tu daca esti ateu,,te casatoresti tot cu o femeie ateu...Si va faceti rau unulla altul...Eu vreau pace in viata mea.....Si in casa mea...De asta prefer sa slujesc pe Domnul
garbo027119
Postat pe 6 Decembrie 2009 15:46
io nu am nemica cu fetili care posteste si vorbeste despre almanahele in care sicrie de pa goagal si copieste si pasteste din carte sfanta in care vorbeste despre fetele care trebe sa fie cuminti si sa nu preacurveste ca e pacat ca tu ca fata sa te duci cu mai multi barbati deodata ci e mai bine cu cate unul pe rand eventual chiar in aceeasi noapte ca sa faci bani si sa nu ii mai ceri la baba bani de parfumuri si de alte odicoloane ca baba nu are si daca iti da te spune la fata ei care are un copil mic si mai pleaca de acasa si atunci fata posteste pe internetele din alte tari si atunci vorbeste de barbatii care nu merita fetele care e cuminti si daca se da barbatii la fetele cuminti astea le bate peste gura ca asa trebuie fetele sa faca azi sa carpeasca barbatii si sa nu-i lase sa cante precum cocosul ca fetele trebuie sa conduca casa si barbatul trebuie sa fie supusul ei si sa nu iasa de sub papucul ei ca altfel e porc si nu mai merita increderea ei si nici nu merita sa-i faca copii ca nu ii va creste cu el si ea nu are din ce sa ii creasca ca ea muunceste cinstit ca se duce si la munastire si se roaga dar nu se duce la popa ala pacatos care o trage de limba ca ala nu stie nici macar sa citeste din biblie si o sa vada ea ca o sa-i spuna ca nu stie sa citeasca cartea aia si o sa-l invete ea cum se citeste.....
tutankhamon
Postat pe 6 Decembrie 2009 15:48
Lasa sa fiu eu fraiera,,tu fii baiat ateu,si traieste-ti viata alaturi tot de atei,si scoteti-va ochii...Pt ca doar cei care slujesc in Domnul au pace...Dar mie nu imi trebuie atei,,ca aia au draci in ei...Si Dracul pe mine ma uraste ca nu slujesc lui....
garbo027119
Postat pe 6 Decembrie 2009 15:51
io nu am nemica cu fetili care posteste si vorbeste despre almanahele in care sicrie de pa goagal si copieste si pasteste din carte sfanta in care vorbeste despre fetele care trebe sa fie cuminti si sa nu preacurveste ca e pacat ca tu ca fata sa te duci cu mai multi barbati deodata ci e mai bine cu cate unul pe rand eventual chiar in aceeasi noapte ca sa faci bani si sa nu ii mai ceri la baba bani de parfumuri si de alte odicoloane ca baba nu are si daca iti da te spune la fata ei care are un copil mic si mai pleaca de acasa si atunci fata posteste pe internetele din alte tari si atunci vorbeste de barbatii care nu merita fetele care e cuminti si daca se da barbatii la fetele cuminti astea le bate peste gura ca asa trebuie fetele sa faca azi sa carpeasca barbatii si sa nu-i lase sa cante precum cocosul ca fetele trebuie sa conduca casa si barbatul trebuie sa fie supusul ei si sa nu iasa de sub papucul ei ca altfel e porc si nu mai merita increderea ei si nici nu merita sa-i faca copii ca nu ii va creste cu el si ea nu are din ce sa ii creasca ca ea muunceste cinstit ca se duce si la munastire si se roaga dar nu se duce la popa ala pacatos care o trage de limba ca ala nu stie nici macar sa citeste din biblie si o sa vada ea ca o sa-i spuna ca nu stie sa citeasca cartea aia si o sa-l invete ea cum se citeste.....
tutankhamon
Postat pe 6 Decembrie 2009 15:52
se vede ce multa pace ai dupa faptul ca te injuri cu toata lumea.
Esti zen de-a dreptul.

Nu vrei barbati, sa stii ca nu sint obligatorii. Nu esti in stare sa ii iubesti DEGEABA, fara sa ai vreun avantaj, nu-i iubi. Stai singura si nu cureti dupa nimeni. Probabil nici nu meriti pe cineva daca il judeci dupa avantaje. Dumnezeul tau a uitat sa te invete ca daca esti bun nu inseamna ca esti fraier.
quasaria
Postat pe 6 Decembrie 2009 15:52
De la: quasaria, la data 2009-12-06 15:52:52se vede ce multa pace ai dupa faptul ca te injuri cu toata lumea.
Esti zen de-a dreptul.

Nu vrei barbati, sa stii ca nu sint obligatorii. Nu esti in stare sa ii iubesti DEGEABA, fara sa ai vreun avantaj, nu-i iubi. Stai singura si nu cureti dupa nimeni. Probabil nici nu meriti pe cineva daca il judeci dupa avantaje. Dumnezeul tau a uitat sa te invete ca daca esti bun nu inseamna ca esti fraier.
Pai ateii sunt sarlatani ca niste diavoli.....Pt ca ei slujesc lui dracul....trebuie sa iubesti dar nu sa stai cu atei,pt ca asa te chinuie pana te fac sa ajungi ca ei...Ca ateii au draci in ei,,pt ca ei nu il accepta pe Dumnezeu,de asta fac dracii ce vor cu ei...
garbo027119
Postat pe 6 Decembrie 2009 15:55
De asta nu ii bine sa ai prieteni atei...Pt ca ateii cu cretinii nu se impaca,,,Pt ca au energii diferite...Ateiii slujesc lui dracul...si crestinii slujesc lui Dumnezeu
garbo027119
Postat pe 6 Decembrie 2009 15:57
crestinismul spune ca trebuie sa fii bun cu toata lumea. Si daca altii nu sint buni cu tine. Ia mai citeste-ti biblia aia o data.
quasaria
Postat pe 6 Decembrie 2009 15:58
De la: quasaria, la data 2009-12-06 15:52:52se vede ce multa pace ai dupa faptul ca te injuri cu toata lumea.
Esti zen de-a dreptul.

Si barbatul si femeia trebuie sa isi respecte atributiile....Ca asa nu ar mai insemna dreptate...Pt ca ateiii cu cretinii nu pot sta impreuna....Pt ca ateii atrag la rau pe crestini....Si eu nu vreau sa duc o viata mizerabila alaturi de ei....
garbo027119
Postat pe 6 Decembrie 2009 15:59
De la: quasaria, la data 2009-12-06 15:58:57crestinismul spune ca trebuie sa fii bun cu toata lumea. Si daca altii nu sint buni cu tine. Ia mai citeste-ti biblia aia o data.
Eu sunt buna dar sunt severa...Este o diferenta...Daca ai citit biblia,,de ce nu faci ce scrie in ea? De ce imi spui mie ce sa fac? Din cate stiu ateiii nu au revelatiii de la Dumnezeu..Ateiii au revelatii de la diavol,,care iii invata sa fie sarlatani si rai
garbo027119
Postat pe 6 Decembrie 2009 16:01
poarta-te tu frumos cu ei cind ei se poarta urit cu tine si atrage-i tu la bine in loc sa te atraga ei la rau - si dupa aia vorbim cit esti de crestina. Ca daca tot o dai cu religia pe toate gardurile, afla ca religia aia in care zici ca ai crede chiar asta spune. Exact ce tu nu faci.
quasaria
Postat pe 6 Decembrie 2009 16:03
Trebuie sa fii bun,dar sa fii sever...Eu sunt buna,,dar sunt severa....Nu ma razbun,,eu doar pun oamenii care nu ma respecta la locul lor...Pt ca nu vreau sa fiu partasa la pacatele lor....Tu fa cum crezii tu,,eu fac cum cred eu....Punct
garbo027119
Postat pe 6 Decembrie 2009 16:04
De la: quasaria, la data 2009-12-06 16:03:21poarta-te tu frumos cu ei cind ei se poarta urit cu tine si atrage-i tu la bine in loc sa te atraga ei la rau - si dupa aia vorbim cit esti de crestina. Ca daca tot o dai cu religia pe toate gardurile, afla ca religia aia in care zici ca ai crede chiar asta spune. Exact ce tu nu faci.
Tu veza-ti de pacatele tale.....Si eu imi spun doar parerea,,cine vreav se schimba,,cine nu ramane asa....Toti sunt liberi sa isi spuna parerea....Eu fac cum consider eu ca este bine si mai lasa-ma cu lectiile tale de ateu....Ca nu imi plac ateiii,,ca aia slujesc pe dracul...Eu cert lumea care ma supara,,pt ca daca vrei respect,,respecta....Si nu mai lua pe mine cu povesti din bilblie,mai ales ca nu o intelegi...
garbo027119
Postat pe 6 Decembrie 2009 16:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere aveti despre calugaritele care traiesc in munastiri dar ele cand se convertesc la Hristos trebuie sa respecte regulile lui Papa sau capul altor religii,,care nici ala nu este un sfant 24 De la: ingerasulluptator 7 Mai 2012 21:20
un mic sfat:* 12 De la: pinkx 7 Aprilie 2010 16:33
Chimia ori comunicarea ...generatoare de functionare a relatiei ? 214 De la: snowflake 16 Decembrie 2009 23:20
Nedumerire 2 De la: garbo_506925 27 August 2020 07:25
Cat de sanatoase sunt relatiile cu barbatii casatoriti........??? 1104 De la: eu_geminy 15 Noiembrie 2011 23:57
Setari Cookie-uri