irino...ia o pauza!!! tu nu ai nici o treaba cu credinta sau cu ce spune biblia si asta se vede din tot ce spui problema ta cred ca e....medicala sinu cred ca esti tu de vina... dar inca mai poti face ceva... |
||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 16:09 |
||
---|---|---|
De la: quasaria, la data 2009-12-06 16:03:21poarta-te tu frumos cu ei cind ei se poarta urit cu tine si atrage-i tu la bine in loc sa te atraga ei la rau - si dupa aia vorbim cit esti de crestina. Ca daca tot o dai cu religia pe toate gardurile, afla ca religia aia in care zici ca ai crede chiar asta spune. Exact ce tu nu faci.Daca un om nu iti respecta principiile si se ia de tine atei,normal ca trebuie sa ii pun in banca lor...Eu nu ma razbun pe ei,sa fur sa mint...Eu ii pun doar la punct...pt ca asa este si corect....Cine tace este egoist,pt ca nu vrea sa isi faca probleme lui si mai bine tace si face si el la fel....Omul trebuie sa se exteriorizeze |
||
garbo027119 Postat pe 6 Decembrie 2009 16:09 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-06 16:07:07De la: quasaria, la data 2009-12-06 16:03:21poarta-te tu frumos cu ei cind ei se poarta urit cu tine si atrage-i tu la bine in loc sa te atraga ei la rau - si dupa aia vorbim cit esti de crestina. Ca daca tot o dai cu religia pe toate gardurile, afla ca religia aia in care zici ca ai crede chiar asta spune. Exact ce tu nu faci.Tu veza-ti de pacatele tale.....Si eu imi spun doar parerea,,cine vreav se schimba,,cine nu ramane asa....Toti sunt liberi sa isi spuna parerea....Eu fac cum consider eu ca este bine si mai lasa-ma cu lectiile tale de ateu....Ca nu imi plac ateiii,,ca aia slujesc pe dracul...Eu cert lumea care ma supara,,pt ca daca vrei respect,,respecta....Si nu mai lua pe mine cu povesti din bilblie,mai ales ca nu o intelegi... io nu am nemica cu fetili care posteste si vorbeste despre almanahele in care sicrie de pa goagal si copieste si pasteste din carte sfanta in care vorbeste despre fetele care trebe sa fie cuminti si sa nu preacurveste ca e pacat ca tu ca fata sa te duci cu mai multi barbati deodata ci e mai bine cu cate unul pe rand eventual chiar in aceeasi noapte ca sa faci bani si sa nu ii mai ceri la baba bani de parfumuri si de alte odicoloane ca baba nu are si daca iti da te spune la fata ei care are un copil mic si mai pleaca de acasa si atunci fata posteste pe internetele din alte tari si atunci vorbeste de barbatii care nu merita fetele care e cuminti si daca se da barbatii la fetele cuminti astea le bate peste gura ca asa trebuie fetele sa faca azi sa carpeasca barbatii si sa nu-i lase sa cante precum cocosul ca fetele trebuie sa conduca casa si barbatul trebuie sa fie supusul ei si sa nu iasa de sub papucul ei ca altfel e porc si nu mai merita increderea ei si nici nu merita sa-i faca copii ca nu ii va creste cu el si ea nu are din ce sa ii creasca ca ea muunceste cinstit ca se duce si la munastire si se roaga dar nu se duce la popa ala pacatos care o trage de limba ca ala nu stie nici macar sa citeste din biblie si o sa vada ea ca o sa-i spuna ca nu stie sa citeasca cartea aia si o sa-l invete ea cum se citeste..... |
||
|
||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 16:10 |
||
foarte bine ca faci cum crezi tu, dar nu te mai miorlai cu dumnezeu in sus si in jos cind habar n-ai ce vorbesti. Eu nu le respect pentru ca nu vreau. Si nici nu pretind ca le respect. Dar macar stiu care sint alea. Tu stii? |
||
quasaria Postat pe 6 Decembrie 2009 16:10 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-06 16:09:21De la: quasaria, la data 2009-12-06 16:03:21poarta-te tu frumos cu ei cind ei se poarta urit cu tine si atrage-i tu la bine in loc sa te atraga ei la rau - si dupa aia vorbim cit esti de crestina. Ca daca tot o dai cu religia pe toate gardurile, afla ca religia aia in care zici ca ai crede chiar asta spune. Exact ce tu nu faci.Daca un om nu iti respecta principiile si se ia de tine atei,normal ca trebuie sa ii pun in banca lor...Eu nu ma razbun pe ei,sa fur sa mint...Eu ii pun doar la punct...pt ca asa este si corect....Cine tace este egoist,pt ca nu vrea sa isi faca probleme lui si mai bine tace si face si el la fel....Omul trebuie sa se exteriorizeze io nu am nemica cu fetili care posteste si vorbeste despre almanahele in care sicrie de pa goagal si copieste si pasteste din carte sfanta in care vorbeste despre fetele care trebe sa fie cuminti si sa nu preacurveste ca e pacat ca tu ca fata sa te duci cu mai multi barbati deodata ci e mai bine cu cate unul pe rand eventual chiar in aceeasi noapte ca sa faci bani si sa nu ii mai ceri la baba bani de parfumuri si de alte odicoloane ca baba nu are si daca iti da te spune la fata ei care are un copil mic si mai pleaca de acasa si atunci fata posteste pe internetele din alte tari si atunci vorbeste de barbatii care nu merita fetele care e cuminti si daca se da barbatii la fetele cuminti astea le bate peste gura ca asa trebuie fetele sa faca azi sa carpeasca barbatii si sa nu-i lase sa cante precum cocosul ca fetele trebuie sa conduca casa si barbatul trebuie sa fie supusul ei si sa nu iasa de sub papucul ei ca altfel e porc si nu mai merita increderea ei si nici nu merita sa-i faca copii ca nu ii va creste cu el si ea nu are din ce sa ii creasca ca ea muunceste cinstit ca se duce si la munastire si se roaga dar nu se duce la popa ala pacatos care o trage de limba ca ala nu stie nici macar sa citeste din biblie si o sa vada ea ca o sa-i spuna ca nu stie sa citeasca cartea aia si o sa-l invete ea cum se citeste..... |
||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 16:10 |
||
De la: eladaela, la data 2009-12-06 16:09:18irino...ia o pauza!!!Tu ramai asa,ca nu te obliga nimeni sa te schimbi...Dar sa nu ceri ajutor de la mine,,daca duci o viata de ateu...Pt ca nici pe mine nu ma ajuta Dumnezeu pe gratis,eu sunt cuminte....Daca un om vrea sa fie ateu,,sa se descurce singur si sa nu incerce sa fie prietenii mei...Pt ca eu nu suport ateiii |
||
garbo027119 Postat pe 6 Decembrie 2009 16:11 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-06 16:11:40De la: eladaela, la data 2009-12-06 16:09:18irino...ia o pauza!!!Tu ramai asa,ca nu te obliga nimeni sa te schimbi...Dar sa nu ceri ajutor de la mine,,daca duci o viata de ateu...Pt ca nici pe mine nu ma ajuta Dumnezeu pe gratis,eu sunt cuminte....Daca un om vrea sa fie ateu,,sa se descurce singur si sa nu incerce sa fie prietenii mei...Pt ca eu nu suport ateiii io nu am nemica cu fetili care posteste si vorbeste despre almanahele in care sicrie de pa goagal si copieste si pasteste din carte sfanta in care vorbeste despre fetele care trebe sa fie cuminti si sa nu preacurveste ca e pacat ca tu ca fata sa te duci cu mai multi barbati deodata ci e mai bine cu cate unul pe rand eventual chiar in aceeasi noapte ca sa faci bani si sa nu ii mai ceri la baba bani de parfumuri si de alte odicoloane ca baba nu are si daca iti da te spune la fata ei care are un copil mic si mai pleaca de acasa si atunci fata posteste pe internetele din alte tari si atunci vorbeste de barbatii care nu merita fetele care e cuminti si daca se da barbatii la fetele cuminti astea le bate peste gura ca asa trebuie fetele sa faca azi sa carpeasca barbatii si sa nu-i lase sa cante precum cocosul ca fetele trebuie sa conduca casa si barbatul trebuie sa fie supusul ei si sa nu iasa de sub papucul ei ca altfel e porc si nu mai merita increderea ei si nici nu merita sa-i faca copii ca nu ii va creste cu el si ea nu are din ce sa ii creasca ca ea muunceste cinstit ca se duce si la munastire si se roaga dar nu se duce la popa ala pacatos care o trage de limba ca ala nu stie nici macar sa citeste din biblie si o sa vada ea ca o sa-i spuna ca nu stie sa citeasca cartea aia si o sa-l invete ea cum se citeste..... |
||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 16:12 |
||
De la: quasaria, la data 2009-12-06 16:10:12foarte bine ca faci cum crezi tu, dar nu te mai miorlai cu dumnezeu in sus si in jos cind habar n-ai ce vorbesti.pai nu ti-am scris mesaj in privat sa te schimbi...Eu am scris pe forum...Putin imi pasa de ce faci tu...Fiecare isi traieste viata asa cum vrae el....Mie nu imi plac ateii si numma impretenesc cu ei....Eu am scris pe forum,,,parerea ,mea pt ca forumul este public...TU ramai asa,,daca sa vrei |
||
garbo027119 Postat pe 6 Decembrie 2009 16:13 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-06 16:13:40De la: quasaria, la data 2009-12-06 16:10:12foarte bine ca faci cum crezi tu, dar nu te mai miorlai cu dumnezeu in sus si in jos cind habar n-ai ce vorbesti.pai nu ti-am scris mesaj in privat sa te schimbi...Eu am scris pe forum...Putin imi pasa de ce faci tu...Fiecare isi traieste viata asa cum vrae el....Mie nu imi plac ateii si numma impretenesc cu ei....Eu am scris pe forum,,,parerea ,mea pt ca forumul este public...TU ramai asa,,daca sa vrei io nu am nemica cu fetili care posteste si vorbeste despre almanahele in care sicrie de pa goagal si copieste si pasteste din carte sfanta in care vorbeste despre fetele care trebe sa fie cuminti si sa nu preacurveste ca e pacat ca tu ca fata sa te duci cu mai multi barbati deodata ci e mai bine cu cate unul pe rand eventual chiar in aceeasi noapte ca sa faci bani si sa nu ii mai ceri la baba bani de parfumuri si de alte odicoloane ca baba nu are si daca iti da te spune la fata ei care are un copil mic si mai pleaca de acasa si atunci fata posteste pe internetele din alte tari si atunci vorbeste de barbatii care nu merita fetele care e cuminti si daca se da barbatii la fetele cuminti astea le bate peste gura ca asa trebuie fetele sa faca azi sa carpeasca barbatii si sa nu-i lase sa cante precum cocosul ca fetele trebuie sa conduca casa si barbatul trebuie sa fie supusul ei si sa nu iasa de sub papucul ei ca altfel e porc si nu mai merita increderea ei si nici nu merita sa-i faca copii ca nu ii va creste cu el si ea nu are din ce sa ii creasca ca ea muunceste cinstit ca se duce si la munastire si se roaga dar nu se duce la popa ala pacatos care o trage de limba ca ala nu stie nici macar sa citeste din biblie si o sa vada ea ca o sa-i spuna ca nu stie sa citeasca cartea aia si o sa-l invete ea cum se citeste..... |
||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 16:14 |
||
Eu imi scriu parerea,pt ca imi place sa vorbesc despre Dumnezeu,,,Daca tie nu iti place,nu citi si nu te schimba....Dar eu imi scriu parerea....Pt ca este dreptul meu | ||
garbo027119 Postat pe 6 Decembrie 2009 16:15 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-06 16:13:40Eu imi scriu parerea,pt ca imi place sa vorbesc despre Dumnezeu,,,Daca tie nu iti place,nu citi si nu te schimba....Dar eu imi scriu parerea....Pt ca este dreptul meu....Nu iti mai raspund la mesaje pt ca nu ma intereseaza sa fiu prietena cu tine...Pt ca nu suport ateiii....De la: quasaria, la data 2009-12-06 16:10:12foarte bine ca faci cum crezi tu, dar nu te mai miorlai cu dumnezeu in sus si in jos cind habar n-ai ce vorbesti.pai nu ti-am scris mesaj in privat sa te schimbi...Eu am scris pe forum...Putin imi pasa de ce faci tu...Fiecare isi traieste viata asa cum vrae el....Mie nu imi plac ateii si numma impretenesc cu ei....Eu am scris pe forum,,,parerea ,mea pt ca forumul este public...TU ramai asa,,daca sa vrei |
||
garbo027119 Postat pe 6 Decembrie 2009 16:16 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-06 16:15:04Eu imi scriu parerea,pt ca imi place sa vorbesc despre Dumnezeu,,,Daca tie nu iti place,nu citi si nu te schimba....Dar eu imi scriu parerea....Pt ca este dreptul meu io nu am nemica cu fetili care posteste si vorbeste despre almanahele in care sicrie de pa goagal si copieste si pasteste din carte sfanta in care vorbeste despre fetele care trebe sa fie cuminti si sa nu preacurveste ca e pacat ca tu ca fata sa te duci cu mai multi barbati deodata ci e mai bine cu cate unul pe rand eventual chiar in aceeasi noapte ca sa faci bani si sa nu ii mai ceri la baba bani de parfumuri si de alte odicoloane ca baba nu are si daca iti da te spune la fata ei care are un copil mic si mai pleaca de acasa si atunci fata posteste pe internetele din alte tari si atunci vorbeste de barbatii care nu merita fetele care e cuminti si daca se da barbatii la fetele cuminti astea le bate peste gura ca asa trebuie fetele sa faca azi sa carpeasca barbatii si sa nu-i lase sa cante precum cocosul ca fetele trebuie sa conduca casa si barbatul trebuie sa fie supusul ei si sa nu iasa de sub papucul ei ca altfel e porc si nu mai merita increderea ei si nici nu merita sa-i faca copii ca nu ii va creste cu el si ea nu are din ce sa ii creasca ca ea muunceste cinstit ca se duce si la munastire si se roaga dar nu se duce la popa ala pacatos care o trage de limba ca ala nu stie nici macar sa citeste din biblie si o sa vada ea ca o sa-i spuna ca nu stie sa citeasca cartea aia si o sa-l invete ea cum se citeste..... |
||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 16:16 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-06 16:16:21Care merg la Dumnezeu doar atunci cand au nevoie de ceva...Eu sunt recunoscatoare si il iubesc pe Dumnezeu si la bine si la rau....De la: garbo027119, la data 2009-12-06 16:13:40Eu imi scriu parerea,pt ca imi place sa vorbesc despre Dumnezeu,,,Daca tie nu iti place,nu citi si nu te schimba....Dar eu imi scriu parerea....Pt ca este dreptul meu....Nu iti mai raspund la mesaje pt ca nu ma intereseaza sa fiu prietena cu tine...Pt ca nu suport ateiii....De la: quasaria, la data 2009-12-06 16:10:12foarte bine ca faci cum crezi tu, dar nu te mai miorlai cu dumnezeu in sus si in jos cind habar n-ai ce vorbesti.pai nu ti-am scris mesaj in privat sa te schimbi...Eu am scris pe forum...Putin imi pasa de ce faci tu...Fiecare isi traieste viata asa cum vrae el....Mie nu imi plac ateii si numma impretenesc cu ei....Eu am scris pe forum,,,parerea ,mea pt ca forumul este public...TU ramai asa,,daca sa vrei |
||
garbo027119 Postat pe 6 Decembrie 2009 16:17 |
||
Nu il caut pe Dumnezeu doar atunci cand am nevoie de ceva....Oamenii sunt atei,cand sunt sanatosi...Dar cand sunt bolnavi devin foarte credinciosi,,ca niste cersetori....Nu suport oamenii astia nerecunoscatori.... | ||
garbo027119 Postat pe 6 Decembrie 2009 16:19 |
||
tu scrii minciuni nu iti scrii parerea. Daca esti crestina respecta ce spune religia ta, daca nu esti recunoaste ca faci ce te taie capul ala pe care nu-l ai. Asa ca scuteste-ne de predici ca nu sintem timpiti. |
||
quasaria Postat pe 6 Decembrie 2009 16:19 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-06 16:19:11Nu il caut pe Dumnezeu doar atunci cand am nevoie de ceva....Oamenii sunt atei,cand sunt sanatosi.fac doar tampenii,fac doar rele..Dar cand sunt bolnavi devin foarte credinciosi,,ca niste cersetori....Nu suport oamenii astia nerecunoscatori....Mie mi-ar fii rusine sa ma rog la Dumnezeu sa ma ajute,,mai ales sa stie ca sunt o nerecunoscatore...Eu nu sunt asa...Si nici nu vreau sa fiu....Doamne ferestema |
||
garbo027119 Postat pe 6 Decembrie 2009 16:21 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-06 16:21:03De la: garbo027119, la data 2009-12-06 16:19:11Nu il caut pe Dumnezeu doar atunci cand am nevoie de ceva....Oamenii sunt atei,cand sunt sanatosi.fac doar tampenii,fac doar rele..Dar cand sunt bolnavi devin foarte credinciosi,,ca niste cersetori....Nu suport oamenii astia nerecunoscatori....Mie mi-ar fii rusine sa ma rog la Dumnezeu sa ma ajute,,mai ales sa stie ca sunt o nerecunoscatore...Eu nu sunt asa...Si nici nu vreau sa fiu....Doamne ferestema io nu am nemica cu fetili care posteste si vorbeste despre almanahele in care sicrie de pa goagal si copieste si pasteste din carte sfanta in care vorbeste despre fetele care trebe sa fie cuminti si sa nu preacurveste ca e pacat ca tu ca fata sa te duci cu mai multi barbati deodata ci e mai bine cu cate unul pe rand eventual chiar in aceeasi noapte ca sa faci bani si sa nu ii mai ceri la baba bani de parfumuri si de alte odicoloane ca baba nu are si daca iti da te spune la fata ei care are un copil mic si mai pleaca de acasa si atunci fata posteste pe internetele din alte tari si atunci vorbeste de barbatii care nu merita fetele care e cuminti si daca se da barbatii la fetele cuminti astea le bate peste gura ca asa trebuie fetele sa faca azi sa carpeasca barbatii si sa nu-i lase sa cante precum cocosul ca fetele trebuie sa conduca casa si barbatul trebuie sa fie supusul ei si sa nu iasa de sub papucul ei ca altfel e porc si nu mai merita increderea ei si nici nu merita sa-i faca copii ca nu ii va creste cu el si ea nu are din ce sa ii creasca ca ea muunceste cinstit ca se duce si la munastire si se roaga dar nu se duce la popa ala pacatos care o trage de limba ca ala nu stie nici macar sa citeste din biblie si o sa vada ea ca o sa-i spuna ca nu stie sa citeasca cartea aia si o sa-l invete ea cum se citeste..... |
||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 16:21 |
||
De la: quasaria, la data 2009-12-06 16:19:26tu scrii minciuni nu iti scrii parerea. Daca esti crestina respecta ce spune religia ta, daca nu esti recunoaste ca faci ce te taie capul ala pe care nu-l ai.Stiu eu ce spune religia mea,,mai bine decat tine....Asa scuteste-ma tu de criticile tale ca nu ma intereseaza..... |
||
garbo027119 Postat pe 6 Decembrie 2009 16:22 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-06 16:22:27De la: quasaria, la data 2009-12-06 16:19:26tu scrii minciuni nu iti scrii parerea. Daca esti crestina respecta ce spune religia ta, daca nu esti recunoaste ca faci ce te taie capul ala pe care nu-l ai.Stiu eu ce spune religia mea,,mai bine decat tine....Asa scuteste-ma tu de criticile tale ca nu ma intereseaza..... io nu am nemica cu fetili care posteste si vorbeste despre almanahele in care sicrie de pa goagal si copieste si pasteste din carte sfanta in care vorbeste despre fetele care trebe sa fie cuminti si sa nu preacurveste ca e pacat ca tu ca fata sa te duci cu mai multi barbati deodata ci e mai bine cu cate unul pe rand eventual chiar in aceeasi noapte ca sa faci bani si sa nu ii mai ceri la baba bani de parfumuri si de alte odicoloane ca baba nu are si daca iti da te spune la fata ei care are un copil mic si mai pleaca de acasa si atunci fata posteste pe internetele din alte tari si atunci vorbeste de barbatii care nu merita fetele care e cuminti si daca se da barbatii la fetele cuminti astea le bate peste gura ca asa trebuie fetele sa faca azi sa carpeasca barbatii si sa nu-i lase sa cante precum cocosul ca fetele trebuie sa conduca casa si barbatul trebuie sa fie supusul ei si sa nu iasa de sub papucul ei ca altfel e porc si nu mai merita increderea ei si nici nu merita sa-i faca copii ca nu ii va creste cu el si ea nu are din ce sa ii creasca ca ea muunceste cinstit ca se duce si la munastire si se roaga dar nu se duce la popa ala pacatos care o trage de limba ca ala nu stie nici macar sa citeste din biblie si o sa vada ea ca o sa-i spuna ca nu stie sa citeasca cartea aia si o sa-l invete ea cum se citeste..... |
||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 16:24 |
||
religia ta? Aia a vaduvelor negre, poate... daca nu te intereseaza dispari - asta si vroiam, sa nu te mai retinem. |
||
quasaria Postat pe 6 Decembrie 2009 16:33 |
||
De la: quasaria, la data 2009-12-06 16:33:24tu vorbesti? tu nu ai nici o religie esti ateista |
||
garbo027119 Postat pe 6 Decembrie 2009 16:36 |
||
ba da. Eu sint vrajitoare. Nu sint atee. Maninc creier de om. Si tu n-ai asa ceva, deci acest lucru ma indispune. da' tu ce esti? |
||
quasaria Postat pe 6 Decembrie 2009 16:37 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-06 16:36:09De la: quasaria, la data 2009-12-06 16:33:24tu vorbesti? tu nu ai nici o religie esti ateista io nu am nemica cu fetili care posteste si vorbeste despre almanahele in care sicrie de pa goagal si copieste si pasteste din carte sfanta in care vorbeste despre fetele care trebe sa fie cuminti si sa nu preacurveste ca e pacat ca tu ca fata sa te duci cu mai multi barbati deodata ci e mai bine cu cate unul pe rand eventual chiar in aceeasi noapte ca sa faci bani si sa nu ii mai ceri la baba bani de parfumuri si de alte odicoloane ca baba nu are si daca iti da te spune la fata ei care are un copil mic si mai pleaca de acasa si atunci fata posteste pe internetele din alte tari si atunci vorbeste de barbatii care nu merita fetele care e cuminti si daca se da barbatii la fetele cuminti astea le bate peste gura ca asa trebuie fetele sa faca azi sa carpeasca barbatii si sa nu-i lase sa cante precum cocosul ca fetele trebuie sa conduca casa si barbatul trebuie sa fie supusul ei si sa nu iasa de sub papucul ei ca altfel e porc si nu mai merita increderea ei si nici nu merita sa-i faca copii ca nu ii va creste cu el si ea nu are din ce sa ii creasca ca ea muunceste cinstit ca se duce si la munastire si se roaga dar nu se duce la popa ala pacatos care o trage de limba ca ala nu stie nici macar sa citeste din biblie si o sa vada ea ca o sa-i spuna ca nu stie sa citeasca cartea aia si o sa-l invete ea cum se citeste..... |
||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 16:42 |
||
q mama...sa nu te sochezi...cand nu-i convine ceva sau o prinzi cu ceva.....isi ia talpasita.... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 16:43 |
||
tuth, eu nu mai sint demult socabila. | ||
quasaria Postat pe 6 Decembrie 2009 16:45 |
||
De la: quasaria, la data 2009-12-06 16:37:25ba da. Eu sint vrajitoare. Nu sint atee.Ba da am creier,,dar nu este comestibil pt vrajitoare...Creierul meu este protejat de ruafacatori si vrajitoare |
||
garbo027119 Postat pe 6 Decembrie 2009 16:45 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-06 16:45:10De la: quasaria, la data 2009-12-06 16:37:25ba da. Eu sint vrajitoare. Nu sint atee.Ba da am creier,,dar nu este comestibil pt vrajitoare...Creierul meu este protejat de ruafacatori si vrajitoare io nu am nemica cu fetili care posteste si vorbeste despre almanahele in care sicrie de pa goagal si copieste si pasteste din carte sfanta in care vorbeste despre fetele care trebe sa fie cuminti si sa nu preacurveste ca e pacat ca tu ca fata sa te duci cu mai multi barbati deodata ci e mai bine cu cate unul pe rand eventual chiar in aceeasi noapte ca sa faci bani si sa nu ii mai ceri la baba bani de parfumuri si de alte odicoloane ca baba nu are si daca iti da te spune la fata ei care are un copil mic si mai pleaca de acasa si atunci fata posteste pe internetele din alte tari si atunci vorbeste de barbatii care nu merita fetele care e cuminti si daca se da barbatii la fetele cuminti astea le bate peste gura ca asa trebuie fetele sa faca azi sa carpeasca barbatii si sa nu-i lase sa cante precum cocosul ca fetele trebuie sa conduca casa si barbatul trebuie sa fie supusul ei si sa nu iasa de sub papucul ei ca altfel e porc si nu mai merita increderea ei si nici nu merita sa-i faca copii ca nu ii va creste cu el si ea nu are din ce sa ii creasca ca ea muunceste cinstit ca se duce si la munastire si se roaga dar nu se duce la popa ala pacatos care o trage de limba ca ala nu stie nici macar sa citeste din biblie si o sa vada ea ca o sa-i spuna ca nu stie sa citeasca cartea aia si o sa-l invete ea cum se citeste..... |
||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 16:45 |
||
De la: quasaria, la data 2009-12-06 16:45:00tuth, eu nu mai sint demult socabila.Tu esti vrajitoare si mananci creiere doar de oameni slabi si prosti |
||
garbo027119 Postat pe 6 Decembrie 2009 16:46 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-06 16:46:20De la: quasaria, la data 2009-12-06 16:45:00tuth, eu nu mai sint demult socabila.Tu esti vrajitoare si mananci creiere doar de oameni slabi si prosti io nu am nemica cu fetili care posteste si vorbeste despre almanahele in care sicrie de pa goagal si copieste si pasteste din carte sfanta in care vorbeste despre fetele care trebe sa fie cuminti si sa nu preacurveste ca e pacat ca tu ca fata sa te duci cu mai multi barbati deodata ci e mai bine cu cate unul pe rand eventual chiar in aceeasi noapte ca sa faci bani si sa nu ii mai ceri la baba bani de parfumuri si de alte odicoloane ca baba nu are si daca iti da te spune la fata ei care are un copil mic si mai pleaca de acasa si atunci fata posteste pe internetele din alte tari si atunci vorbeste de barbatii care nu merita fetele care e cuminti si daca se da barbatii la fetele cuminti astea le bate peste gura ca asa trebuie fetele sa faca azi sa carpeasca barbatii si sa nu-i lase sa cante precum cocosul ca fetele trebuie sa conduca casa si barbatul trebuie sa fie supusul ei si sa nu iasa de sub papucul ei ca altfel e porc si nu mai merita increderea ei si nici nu merita sa-i faca copii ca nu ii va creste cu el si ea nu are din ce sa ii creasca ca ea muunceste cinstit ca se duce si la munastire si se roaga dar nu se duce la popa ala pacatos care o trage de limba ca ala nu stie nici macar sa citeste din biblie si o sa vada ea ca o sa-i spuna ca nu stie sa citeasca cartea aia si o sa-l invete ea cum se citeste..... |
||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 16:47 |
||
irino,ultimul lucru pe care l-as dori ar fi ajutorul sau prietenia ta... fato,tu nu ai inteles un lucru....TU ai nevoie de ajutor,de unul de specialitate!!!! |
||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 16:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna | 7 | De la: vuvuzela 22 Septembrie 2010 02:20 |
Virginitate dupa 20 de ani | 23 | De la: lennaria 9 Octombrie 2013 10:10 |
As vrea sa stiu si eu parerea voastra...a"multimii"...un sfat poate... | 249 | De la: Celleste_ 3 August 2010 21:30 |
|
||
Dezvirginare imposibila | 104 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:50 |
Sexul dupa sarcina | 44 | De la: cristina1985 2 Octombrie 2011 13:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară