Eu cred ca atunci oamenii cand se casatoresc se schimba MULT...Pt ca deja se simt proprietate unul pe altul....De parca acel act nu s-ar putea anula.....Poate acea hartie ofera siguranta si fiecare incepe sa isi arate coltii si resentimentele,care poate lea inghitit de frica sa nu i se dea papuciii..Pt ca despatirile fara acte sunt mai rapide ca divorturile.... | ||
garbo027119 Postat pe 7 Decembrie 2009 21:48 |
||
---|---|---|
Am cunoscut femei,,,care au suportat multe de la barbati pana sa se casatoreasca cu ele....Dupa ce s-au vazut cu ce vroiau cu nunta....Pt ca femeilor le place sa fie cerute de neveste....Dar problema ca barbatii le cer de neveste dupa o proba lunga de lucru...Ce le determina pe femei,nu stiu ceva o racire....Dar poate ca multe nu isi dau seama....Atunci cand se vad cu ce au dorit,,,casatoria....Se simte in siguranta si incepe sa isi arate resentimentele....De asta cred ca ii bine,,sa te comporti asa cum esti de fapt...Si cu bune si cu rele...Cine te iubeste te accepta asa cum esti...Si daca este jumatatea ta... | ||
garbo027119 Postat pe 7 Decembrie 2009 21:48 |
||
iote acum ce ati facut! v-am zis sa nu ii mai pomeniti numele ca iar apare!tulai doamne! |
||
|
||
Helen29 Postat pe 7 Decembrie 2009 21:50 |
||
Multe femei accepta multe compromisuri daca nu este casatorita...Dupa casatorie incepe sa nu le mai faca,,,ceea ce barbatul nu poate accepta daca asa l-ai invatat de la inceput....Nu cred ca trebuie sa suporti toate doar ca sa ai un barbat langa tine....Cine te iubeste,,te accepta asa cum esti,si cu bune si cu rele.... | ||
garbo027119 Postat pe 7 Decembrie 2009 21:51 |
||
io v-am zis ca asta ii ca scaiul...cu cata atentie ii dai mai multa, cu atata se tampeste si posteaza mai mult... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Decembrie 2009 21:53 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-07 21:51:27 Multe femei accepta multe compromisuri daca nu sunt casatorite,ca le este frica sa nu li se dea papuciii..Pt ca barbatii nu stau la discutie,,...Dupa casatorie incepe sa nu le mai faca,,,ceea ce barbatul nu poate accepta daca asa l-ai invatat de la inceput....Nu cred ca trebuie sa suporti toate doar ca sa ai un barbat langa tine....Cine te iubeste,,te accepta asa cum esti,si cu bune si cu rele.... |
||
garbo027119 Postat pe 7 Decembrie 2009 21:54 |
||
Pt ca sunt multe cazuri asa,,,si familiii divortate din cauza asta...Pt ca femeile tac,pana sunt luate de neveste,apoi isi scot coltiii...Ceea ce este foarte rau....Daca o femeie este ipocrita si ii arata la un barbat altfel cum este....Cel mai bine,,ii arati asa cum esti in realitate...Comunici sa spui ce iti place..ce nu iti place.Daca cu adevarat ii place de tine,,,te accepta...Daca nu asta este,,,mai sumt batbati... | ||
garbo027119 Postat pe 7 Decembrie 2009 21:57 |
||
Sunt multe femei care fac multe compromisuri,numai ca sa aiba un barbat langa ele...De asta nu cauta,se incurca cu cine le iese in cale....Eu cred ca cel mai inteligent este...Ca sa ii arati un om defectele si calitatile tale....Ca sa stie daca poate trai cu tine sau nu....Pt ca nu toate caracterele se potrivesc....De asta ii bine sa fii sincer,,ca apoi ai si tu de suferit si el..Si copiii | ||
garbo027119 Postat pe 7 Decembrie 2009 21:59 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-07 21:59:58Sunt multe femei care fac multe compromisuri,numai ca sa aiba un barbat langa ele...De asta nu cauta,se incurca cu cine le iese in cale....Eu cred ca cel mai inteligent este...Ca sa ii arati un om defectele si calitatile tale....Ca sa stie daca poate trai cu tine sau nu....Pt ca nu toate caracterele se potrivesc....De asta ii bine sa fii sincer,,ca apoi ai si tu de suferit si el..Si copiiipt ca daca el este jumatatea ta...Te accepta si cu bune si cu rele....pt ca nici un om nu este perfect....cu totiii suntem imperfecti....De asta este bine sa ne aratam asa cum suntem in realitate,,ca sa stim daca ne putem suporta unii pe altii,intr-o casatorie... |
||
garbo027119 Postat pe 7 Decembrie 2009 22:01 |
||
Noapte buna | ||
garbo027119 Postat pe 7 Decembrie 2009 22:03 |
||
aqi ma...pleci? nu ne spui si noua cine a fraudat alegerile?? | ||
fleurdelis Postat pe 7 Decembrie 2009 22:07 |
||
De la: fleurdelis, la data 2009-12-07 22:07:21aqi ma...pleci? nu ne spui si noua cine a fraudat alegerile??Pai habar nu am...Dar sigur la cate smeecherii se fac in romania.si la cata coruptie...Tot ce mai tare ii ales....Numai Dumnezeu mai poate salva Romania..... |
||
garbo027119 Postat pe 7 Decembrie 2009 22:10 |
||
aiiciaa nash putea spune k nu ai dreptate! | ||
fleurdelis Postat pe 7 Decembrie 2009 22:11 |
||
Ca daca s-ar uni oamenii viata ar fii mai buna in romania...Si romanii ar deveni mai muncitori....Ca Presedintele poate doar legile sa fie stabile,,,dar totul depinde si de oameni....De asta se intampla ce se intampla in romania,pt ca nu sunt reguli stabile..... | ||
garbo027119 Postat pe 7 Decembrie 2009 22:12 |
||
Dar aia de sus,,ai si ei afaceri de asta nu fac reguli....Pt ca doar de reguli are nevoie tara asta.... | ||
garbo027119 Postat pe 7 Decembrie 2009 22:14 |
||
Pt ca si in germania oamenii sunt rai...Dar aici sunt reguli....Care ii obliga sa respecte regulile.....Ca daca s-ar impune muncitorii,la sef sa faca majorari de salar..Sa fie mai uniti,in loc sa se manace unii pe altii...Ca unde sunt mai multi puterea creste,,,Dar patronii cand vad atata manacatorie si rautate in oameni...De asta nici nu le pasa de angajati... | ||
garbo027119 Postat pe 7 Decembrie 2009 22:16 |
||
Pt ca totul ti se intoarce....De asta ii bine sa se uneasca,,,romanii....Ca poate viata lor ar fii mai buna si ma usoara....Pt ca unde sunt multi ajutorul creste,,,se ajuta unii pe altiii.Nu neaparat cu bani,,dar cu locuri de munca,,cu sfaturi....Pt ca noi oamenii avem nevoie unii de altii.... | ||
garbo027119 Postat pe 7 Decembrie 2009 22:19 |
||
Noapte buna pupici | ||
garbo027119 Postat pe 7 Decembrie 2009 22:20 |
||
bineinteles k un barbat rezista sa-i fie fidel sotiei toata viata...mai greu este pt sotie sa-i fie fidela,bineinteles nu in toate cazurile ci doar in 90%din infidelitati se datoreaza din partea sotiilor,scria o statistica | ||
danut_lucian Postat pe 8 Decembrie 2009 08:07 |
||
bre danut,ia zi-ne sinnoua unde ai gasit tu statistica aia?? ca realitatea spune altceva.... |
||
eladaela Postat pe 8 Decembrie 2009 08:11 |
||
pff, practic imposibil , de ce oare trebuie sa puneti intrebari stanjenitoare ? barbatii nu rezista nici in ziua nuntii sa fie fideli , nici nu e necesar de altfel | ||
cici_cici74 Postat pe 8 Decembrie 2009 10:06 |
||
depinde la ce varsta se casatoreste barbatul... (daca mai apuca...) | ||
violete Postat pe 8 Decembrie 2009 10:09 |
||
l_flory Postat pe 8 Decembrie 2009 10:10 |
||
De la: danut_lucian, la data 2009-12-08 08:07:47bineinteles k un barbat rezista sa-i fie fidel sotiei toata viata...mai greu este pt sotie sa-i fie fidela,bineinteles nu in toate cazurile ci doar in 90%din infidelitati se datoreaza din partea sotiilor,scria o statisticasa mori uh!?! |
||
cely Postat pe 8 Decembrie 2009 11:36 |
||
danut ....adevarat!!!! | ||
nazirra Postat pe 8 Decembrie 2009 11:38 |
||
sigur vorbea in somn omul si acum ne agatam de el ....infidelelor ce suntem | ||
cely Postat pe 8 Decembrie 2009 11:43 |
||
danut,mai treci pe la noi | ||
elodia Postat pe 8 Decembrie 2009 11:44 |
||
cind te trezesti!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 8 Decembrie 2009 11:47 |
||
De la: danut_lucian, la data 2009-12-08 08:07:47bineinteles k un barbat rezista sa-i fie fidel sotiei toata viata...mai greu este pt sotie sa-i fie fidela,bineinteles nu in toate cazurile ci doar in 90%din infidelitati se datoreaza din partea sotiilor,scria o statisticabine gandit toate pleaca de la femei ... |
||
phoenix Postat pe 8 Decembrie 2009 11:51 |
||
ihi... chiar si incalzirea globala si moartea balenelor orca |
||
eladaela Postat pe 8 Decembrie 2009 11:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
... | 6 | De la: quasaria 31 Iulie 2011 15:51 |
secret | 16 | De la: pustietate_in_floare 21 Octombrie 2011 16:34 |
daca as avea 20 de ani.. | 55 | De la: rica_mld 23 Septembrie 2009 18:13 |
|
||
sex cu alta fata,el priveste | 31 | De la: Alex4andra 30 Iulie 2018 15:29 |
sfarsitul unui eveniment e inceputul altui eveniment..sper sa fie mai bun | 10 | De la: ANTA 1 Octombrie 2009 12:02 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară