http://www.youtube.com/watch?v=zh6EshYu3zk | ||
phoenix Postat pe 8 Decembrie 2009 11:53 |
||
---|---|---|
De la: phoenix, la data 2009-12-08 11:51:08bine gandit toate pleaca de la femei ...si unde dracu ajunge cand pleaca de la femei??? |
||
cely Postat pe 8 Decembrie 2009 11:57 |
||
De la: cely, la data 2009-12-08 11:57:32se descurca.. vede el ....ii dam o busola sa se orientezeDe la: phoenix, la data 2009-12-08 11:51:08bine gandit toate pleaca de la femei ...si unde dracu ajunge cand pleaca de la femei??? |
||
|
||
phoenix Postat pe 8 Decembrie 2009 12:01 |
||
Cely, cum unde ajung cand pleaca de la femei? La neveste, mamicule! |
||
ready_vivus Postat pe 8 Decembrie 2009 12:36 |
||
sau la alte femei, ready.... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Decembrie 2009 12:38 |
||
generatia asta de oameni in care traim acum....Democratia i-a dat pe oameni peste cap.....Ca oamenii nu mai au frica de Dumnezeu,,,ca casatoria se face pana la moarte....Si barbatii nu isi mai respecta femeile...Oricum barbatii nu respecta nici femeiele sufletiste.oamenii s-au inrait..Traim intr-o generatie de oameni deteriorati sufleteste si moral.... | ||
garbo027119 Postat pe 8 Decembrie 2009 15:12 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-12-08 12:36:56Cely, cum unde ajung cand pleaca de la femei?M-am gandit la ce ai scris tu,,ca barbatul isi bate joc de femei,,,si ca femeile ar putea opri asta....Da ca sa educi un om mare,,este foarte greu daca nu a fost educat cand a fost mic copil....Ca barbatii ateisti sunt rai,,,chiar si cu o femeie credinciossa,cumsecade....Pt ca ateistii sunt mandri si rai ca niste diavoli....Oricum si barbatii sunt batjocoriti in viata,,de sefii,de prieteni....Pt ca exact cum face barbatul asa primeste....Si barbatul si femeia sufera daca sunt ateisti pt ca din cauza rautatilor lor sufera... |
||
garbo027119 Postat pe 8 Decembrie 2009 15:16 |
||
da 119 ..,,casatoria se face pana la moarte"..se face pe draku ..pana la moarte pasiunii vrei sa spui , sau pana la moartea bunului simt si a ,,coloanei vertebrale" a partenerului . hei! a trecut demult secolul ala :-) Si hartia roz nu o sa te ajute decat eventual sa o pui in rama sa o agati undeva si sa-ti amintesti de clipa ,,magica"...Daca ala transforma ,,clipa magica " in kkt ...s-a dus cu ,,casatoria pana la moarte" :-)) | ||
reyya Postat pe 8 Decembrie 2009 15:19 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-12-08 12:36:56Cely, cum unde ajung cand pleaca de la femei?Oamenii s-au inrait si femeile si barbatiii...Nu le pasa decat de bani...Pt ca de copiii nu le pasa,,,pt ca ii fac sa sufere din cauza divorturilor....traim intr-o lume care a inebunit de tot....pt ca barbatii isi bat joc si se folosesc si de femeile sufletiste,,pt ca ei sunt inraiti de la pacate....Si barbatii sufera....Pt ca nu doar femeia trebuie sa se schimbe,,,ci si barbatul trebuie sa se schimbe singur....Nu trebuie sa il schimbe femeia...Ce barbatul nu are creier? |
||
garbo027119 Postat pe 8 Decembrie 2009 15:19 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-12-08 12:36:56Cely, cum unde ajung cand pleaca de la femei?nevestele altora??? |
||
cely Postat pe 8 Decembrie 2009 15:20 |
||
De la: reyya, la data 2009-12-08 15:19:13da 119 ..,,casatoria se face pana la moarte"..se face pe draku ..pana la moarte pasiunii vrei sa spui , sau pana la moartea bunului simt si a ,,coloanei vertebrale" a partenerului . hei! a trecut demult secolul ala :-) Si hartia roz nu o sa te ajute decat eventual sa o pui in rama sa o agati undeva si sa-ti amintesti de clipa ,,magica"...Daca ala transforma ,,clipa magica " in kkt ...s-a dus cu ,,casatoria pana la moarte" :-))PAI OAMENII NU SE GANDESC LA COPIII,CAT SUFERA IN URMA UNUI DIVORT....EU MAI BINE NU MA CASATORESC CU NEBUNI,,CA SA AJUNG LA DIVORT SI SA IMI FAC COPII SA SUFERE...Ptca cu nebuni nu poti trai,ca te baga in pamant...De asta trebuie multa atentie cu cine te casatoresti |
||
garbo027119 Postat pe 8 Decembrie 2009 15:21 |
||
de la nevestele altora pleaca,la ale lor vin | ||
eladaela Postat pe 8 Decembrie 2009 15:21 |
||
is ca rata cu perdelute!!!! | ||
nazirra Postat pe 8 Decembrie 2009 15:24 |
||
Ca parintii mei tot ma intreau...Cand am de gand sa ma marit? Pai am zis ca eu vreau un barbat ca mine,,sufletist,sensibil,cu caracter....Tatal meu mi-a zis ca vreau cam multe.....Ca asa ceva este greu de gasit.....Pt ca nu intalnesc barbati ca mine,,,,prietene femei am ca mine.....Dar nu barbati,,care sa il simt eu ca este ok cu sufletul....Pt ca barbatiii spun multe,,,dar eu ma iau doar dupa ceea ce simt eu si ce vad,,ma uit la fapte si la gandire....Decat sa ma casatoresc sa fac copiii,apoi sa divortez pt ca nu poti trai cu nebuni,,,mai bine lipsa...decat sa ajung la divort | ||
garbo027119 Postat pe 8 Decembrie 2009 15:26 |
||
mda decat sa faca roade ...mai bine face umbra degeaba pamantului | ||
yanyacharberet Postat pe 8 Decembrie 2009 15:27 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-08 15:19:38De la: ready_vivus, la data 2009-12-08 12:36:56Cely, cum unde ajung cand pleaca de la femei?Oamenii s-au inrait si femeile si barbatiii...Nu le pasa decat de bani...Pt ca de copiii nu le pasa,,,pt ca ii fac sa sufere din cauza divorturilor....traim intr-o lume care a inebunit de tot....pt ca barbatii isi bat joc si se folosesc si de femeile sufletiste,,pt ca ei sunt inraiti de la pacate....Si barbatii sufera....Pt ca nu doar femeia trebuie sa se schimbe,,,ci si barbatul trebuie sa se schimbe singur....Nu trebuie sa il schimbe femeia...Ce barbatul nu are creier? asa e 119, ai mare dreptate! barbatii au creer si ei dar l-au pus in slujba diavolului pentru ca barbatii nu vrea decat sa profite de pe urma femeilor care sunt naive si care vreau barbati cumsecade la casa si nu se uita bine inainte de a se marita ca diavolul le ia mintile ca sa ii ia de barbati si sa le ia sufletele dupa aceea ca bine a zis cine a zis femeia si dracu' ca barbatii nu vreau decat la cratita si la facut copii cu sexul care sa aiba ce sa creasca toata viata si ei sa poata sa mearga la alte femei ca asa sint toti barbatiiii ai diavolului.... |
||
ready_vivus Postat pe 8 Decembrie 2009 15:28 |
||
may ..eu ma asteptam ..ca de la femei ..sa ajunga si ei la barbati ...ca poate este liber acum | ||
cely Postat pe 8 Decembrie 2009 15:28 |
||
virusache.....zi iute ....s o dat irinuca la tine!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 8 Decembrie 2009 15:31 |
||
cely Postat pe 8 Decembrie 2009 15:33 |
||
De la: nazirra, la data 2009-12-08 15:31:45virusache.....zi iute ....s o dat irinuca la tine!!!!!!!!!! nu este adevarat irinuca este femeie cu teama de Dumnezeu si nu se da la barbati pentru ca barbatii nu stiu decat bani si femei sa le prosteasca si sa le faca copiiii cu care sa se chinuie tot ele.... Irinuca e femeie serioasa care vrea un barbat bun si cu credinta si eu nu sunt asa pentru ca eu sunt un pacatos si nu sunt bun pentru irinuca care e cea mai inteligenta de aici de pe forum... Ca barbatii si femeile din ziua de azi mai bine ar lua exemplu de la irinuca ca irinuca vrea sa ii invete de bine si ei face mishto de ea si isi bate joc toti de irinuca dar nu va dati seama cata dreptate are ea si cum o sa va rugati si n-o sa va auda atunci si atunci o sa va vad eu... |
||
ready_vivus Postat pe 8 Decembrie 2009 15:36 |
||
pacatoasele de noi! |
||
Helen29 Postat pe 8 Decembrie 2009 15:38 |
||
irinooooooo....te sparg,sa-mi moara ce-am pe casa!!! (he,he,he....n-am casa,stau la bloc ) |
||
eladaela Postat pe 8 Decembrie 2009 15:38 |
||
iote elada e geloasa! "nu e ceea ce crezi!" |
||
Helen29 Postat pe 8 Decembrie 2009 15:39 |
||
ce bre ..esti gelozita??? | ||
cely Postat pe 8 Decembrie 2009 15:40 |
||
zambila Postat pe 8 Decembrie 2009 15:40 |
||
De la: Helen29, la data 2009-12-08 15:39:49iote elada e geloasa!numai ce vezi |
||
cely Postat pe 8 Decembrie 2009 15:41 |
||
De la: Helen29, la data 2009-12-08 15:38:15 pai da... ca femeile si barbatii din ziua de azi nu stie nimeni altceva decat bani si sa isi bata joc de femeile cuminti care merg la biserica si care se roaga pentru barbatul ei... ca voi numai atata stiti pacatosilor sa fugiti dupa bani si sa se fure cat mai mult in Romania ca nu munceste nimeni si de aia nu aveti nici voi ca irinuca munceste in Germania si le ia banii la aia ca aia nu-s fraieri dar nici inteligenti ca irinuca... hai ca plec pap papapppapa pa papa |
||
ready_vivus Postat pe 8 Decembrie 2009 15:41 |
||
virusache.......te o virusat!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 8 Decembrie 2009 15:42 |
||
si ce tanar era cruda soarta |
||
eladaela Postat pe 8 Decembrie 2009 15:43 |
||
o zi placuta! | ||
Helen29 Postat pe 8 Decembrie 2009 15:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
JOANA | 12 | De la: sora_ilsi 7 Ianuarie 2010 00:22 |
De ce totul se rezuma la bani si la sex? | 210 | De la: florin_c76 18 Aprilie 2010 21:00 |
Ce ar trebui sa fac ca sa il uit? | 14 | De la: klarakla 12 Noiembrie 2010 01:25 |
|
||
sarcina??? | 6 | De la: iceboxxx 7 Februarie 2012 03:38 |
prenatal | 1 | De la: martinutza 28 Octombrie 2010 16:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară