ti-am zis io irino ,tu vrei si cu.....sufletu-n rai | ||
eladaela Postat pe 10 Decembrie 2009 22:10 |
||
---|---|---|
De la: eladaela, la data 2009-12-10 22:10:09ti-am zis io irino ,tu vrei si cu.....sufletu-n raipai da si eu as vrea multe dar nu se poate....Pt ca nu vreau sa patesc ce patesc altiii...Divorteaza si dupa 20 de ani....Asa ca mai bine stau cuminte....Pt ca stiu ce ma asteapta |
||
garbo027119 Postat pe 10 Decembrie 2009 22:12 |
||
Eu sunt constienta Ca viata are doua sensuri....Ori traiesti in pacat si apoi platesti pt ele,,suporti consecintele....Ori alegi o viata curata si asa o sa ai o viata linistita....Dar vezi tu,,ca pacatele ne plac la toti,,,pt ca au dulceata la inceput,,,apoi iti dai seama ca este otrava....Pt ca asa sunt pacatele...Fiecare aveam si oa parte rea in noi si o parte buna....Dar important sa tinem sunt control latura rea... | ||
|
||
garbo027119 Postat pe 10 Decembrie 2009 22:19 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-10 22:19:33Eu sunt constienta Ca viata are doua sensuri....Ori traiesti in pacat si apoi platesti pt ele,,suporti consecintele....Ori alegi o viata curata si asa o sa ai o viata linistita....Dar vezi tu,,ca pacatele ne plac la toti,,,pt ca au dulceata la inceput,,,apoi iti dai seama ca este otrava....Pt ca asa sunt pacatele...Fiecare aveam si o parte rea in noi si o parte buna....Dar important sa tinem sunt control latura rea... |
||
garbo027119 Postat pe 10 Decembrie 2009 22:21 |
||
ai dreptate florine | ||
pik_nik Postat pe 10 Decembrie 2009 22:21 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-12-10 22:21:34ai dreptate florineSi oamenii buni,,care au pacate au probleme....Si APOI SUFERA SI NU INTELEG DE CE...PAI TOATE PROVIN DE LA PACATE... |
||
garbo027119 Postat pe 10 Decembrie 2009 22:23 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=otqdwhJiEPQ | ||
phoenix Postat pe 10 Decembrie 2009 22:51 |
||
119, Incurcate sunt caile domnului! | ||
ladyDY Postat pe 11 Decembrie 2009 11:29 |
||
Ce m� face pe mine cel mai mult �i cel mai mult, off, dup� ce m� minte cum �i vine lui la m�n�, ce s� mai zic de �n�el�ciuni etc.... Cu toat� rabdarea mea, am ticluit, am tolerat, numai yo m-am rugat �i am tras foarte mult de aceast� rela�ie �i, cu greu, cu greu, greu am putu t s�-l schimb, sincer. E foarte adevarat c� "R�bdarea e o floare care nu cre�te �n gr�dina oricui!" a�a c� am r�bdat cum ar r�bda de pild� �un c�ine de foame!� c�te lacrimi n-am v�rsat ptr el, merita oare? C�t am suferit ptr el �i, nici akolo �n locul unde-i mai sensibil nu-l durea de mine, sau, de tot ceea ce simt ptr el, chiar nu-i p�sa de sentimentele mele �i abea abea akum �n al 3 lea an de convie�uire �mpreun�, �mi spune �trezit din somn� : pui te iubesc, iart�-m� c� sunt un prost �i nu te-am apreciat, c� n-am avut niciodat� o rela�ie serioas� �n via�a mea �i nu �tiu cum s� m� port, te rog �nva��-m� s� m� port cum vrei tu ca s� fii �i tu fericit�! A �i s� nu uit c� toate astea l-au determinat, datorit� faptului c� am plecat de la el ptr a-mi gasi lini�tea sufleteasc� de a-l uita �i s�-l las liber s� fac� ce vrea cu via�a lui, s�-�i toarc� to�i banii cu cine �i e mai drag, iar yo eram o proast� care nu murea de banii lui, ci de afec�iune �i dragoste sufleteasc�, �i tot el a venit la proasta de mine, tot yos mai bun� c� nu-i interziceam nici macar s� nu bea, s� nu vin� tirziu acas�, nu-l frecam la melodie cu cin vorbea la tel ca s� nu fie sc�rbit de mine, nu, �i faceam dec�t pe plac, nu i-am interzis aproape nimic �i m� mira foarte mult faptu c�: m� nu-i �in contu la bani sau la alte chestii, oare dc nui mul�umit de mine, oare ce au alea �n plus fa�� de me, s�-l incite faptul c� le pl�te�te ptr pl�ceri? O fi incitant ptr el poate! | ||
Irys_Vanda Postat pe 11 Decembrie 2009 14:11 |
||
Anouk Postat pe 11 Decembrie 2009 14:14 |
||
Ce demonstratie! | ||
florin_c76 Postat pe 11 Decembrie 2009 14:33 |
||
Un sfarsit de saptamana placut va doresc! | ||
florin_c76 Postat pe 11 Decembrie 2009 15:26 |
||
vai, mer�i, tuh irinuco! | ||
pik_nik Postat pe 11 Decembrie 2009 15:27 |
||
iooooi |
||
zambila Postat pe 11 Decembrie 2009 15:41 |
||
Oare ce mai fac barbatii fideli? | ||
florin_c76 Postat pe 11 Decembrie 2009 15:43 |
||
stiu si eu, irinuco??? io nu cunosc nici unu, poate tu te descurci mai bine...aia de pe la biserica or fi mai cuminti |
||
zambila Postat pe 11 Decembrie 2009 15:44 |
||
au murit de mult!!!!e numa oasa si ulcele di ei!!!!!saracii..... | ||
nazirra Postat pe 11 Decembrie 2009 15:45 |
||
Avem o confuzie:eu si Irina.Nu suntem aceeasi persoana!Poate ca unii cred asta dar suntem doi membri ai acestui site.Poate ma sustine Irina in afirmatii dar asta nu o face doar dansa.Sa fiti buni la suflet! | ||
florin_c76 Postat pe 11 Decembrie 2009 15:55 |
||
"Avem o confuzie:eu si Irina..." sa va traiasca si la mai mare! |
||
pik_nik Postat pe 11 Decembrie 2009 16:05 |
||
ioi m am prins!!!!!!..... e impreuna!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 11 Decembrie 2009 16:07 |
||
cam tarziu, nazirro vezi ce fac iegarii luciosi din blonde? |
||
ready_vivus Postat pe 11 Decembrie 2009 16:10 |
||
virusache......is bruneta!!!!!blonda is numa de la 40 de ani!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 11 Decembrie 2009 16:13 |
||
nazi....nuop... irinuca il vrea pe florinelu' fidelu,da' el n-o vrea ca el o iubeste pe alta vesnic si la nemurire si redy o iubeste acum pe irinuca da irinuca nu-l iubeste ca e ateist si are pe....in el si irinuca nu mai vrea sa se marita ca vrea maritat d-ala cu intermitente....o luna da una nu 'nteles blonda mea cu egari luciosi???///// |
||
eladaela Postat pe 11 Decembrie 2009 16:19 |
||
raspouns de blonda:nu!!!! | ||
nazirra Postat pe 11 Decembrie 2009 16:56 |
||
lasa ca-ti mai esplic o data... da' nu acu',ca-i complicata problema |
||
eladaela Postat pe 11 Decembrie 2009 16:57 |
||
di ci??? | ||
nazirra Postat pe 11 Decembrie 2009 16:59 |
||
Hotul striga "hotii". Cu cat se da mai "fidel" Florinel cu atat mi se pare mai penibil si mai dual. | ||
Doara Postat pe 11 Decembrie 2009 17:51 |
||
l-a mai "citit" cineva e suficient sa te uiti prin listele de prieteni ale fetelor cu poze mai aratoase |
||
pik_nik Postat pe 11 Decembrie 2009 17:55 |
||
Hai ca era si greu sa te prinzi. Deschid si eu un topic in care sa ma laud cat sunt de frumoasa, desteapta si devreme acasa. L-as numi: "e greu sa fii in acelasi timp si frumoasa si desteapta si devreme acasa?" Dupa al 20-lea post deja vi s-ar face greata de mine. | ||
Doara Postat pe 11 Decembrie 2009 18:03 |
||
De la: zambila, la data 2009-12-11 15:44:49stiu si eu, irinuco???pai depinde....Ca sunt multi care merg la biserica,,dar tot tampenii fac...Cum mi-a zis preotul...Ca sunt cuminti atunci cand sunt la biserica,,,dar cand iese din biserica,,,merg cu distractia la capat...Merg la biserica,dar fac pacate....Si de asta li se intampla multe rele,,,Asta din cauza la pacate,,pt ca credinta fara fapte,,este moarta...Si omul care face pacat nu este protejat de Dumnezeu...Pt ca Dumnezeu nu se apropie de oamenii care traiesc in murdarie,adica in pacat...Si cu acel om,,diavolul face ce vrea cu el... |
||
garbo027119 Postat pe 11 Decembrie 2009 21:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
caut medic ginecolog bun | 4 | De la: yanyacharberet 13 Octombrie 2009 12:16 |
O problema | 63 | De la: pantera_neagra 22 Mai 2011 00:15 |
sex oral | 843 | De la: AndraMicu 20 Iulie 2009 12:49 |
|
||
Politia de la sectia 1 si 3 contabilizau prostitutia in Bucuresti ? | 40 | De la: SAL 11 Ianuarie 2012 16:27 |
metodele voastre de contraceptie | 3 | De la: charmelen 24 Februarie 2011 14:48 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri