nu stiu...poate k poti fi...mai ales k ..nici nu mai e asa de dimineata | ||
fleurdelis Postat pe 12 Decembrie 2009 07:20 |
||
---|---|---|
love, azi n-am vazut, inca nu m-am barbierit | ||
pik_nik Postat pe 12 Decembrie 2009 07:26 |
||
Zambiluta......deja te-a inselat...visezi crezand ca daca te casatoresti el se va schimba. Dreaming Away | ||
|
||
valyv23 Postat pe 12 Decembrie 2009 07:27 |
||
eu cred ca trebuie sa te speli pe ochisori...ca sa vezi maai bine... | ||
Love_me Postat pe 12 Decembrie 2009 07:27 |
||
buna dimineata pik si nu fi rau!! buna dimineata love!....si restul....e tacere |
||
eladaela Postat pe 12 Decembrie 2009 08:09 |
||
buna dimineata....cred ca lumea inca nu s-a trezit |
||
Love_me Postat pe 12 Decembrie 2009 08:14 |
||
Da a exista fidelaitate, dar mai important este ca exista dragoste pentru totodeauna: am 42 de ani de casatorie, ma iubesc cu sotul meu si acum, si chiar mai dezinvolt ca in tinerete, nu am avut niciunul vreo alta legatura niciodata si este PERFECT! Tine doar de mental si de educatie.... poti sa fi tandru, novator in dragoste oricand, totul este sa nu ai idei preconcepute , sa fi liner si sa iubesti cu adevarat ... Incercati sa fiti fideli, este siguranta unei relatii pe viata. Incercati sa fiti sinceri si va garantati IUBIRIREA ! Va doresc toturor o relatie pe viata ... este cel mai frumos mod de a TRAI !!!!!!!!! |
||
olarudorel25_bv Postat pe 12 Decembrie 2009 08:25 |
||
serios?? si de ce atatia altii spun chestii diferite, ha?? | ||
bluelight Postat pe 12 Decembrie 2009 08:28 |
||
De la: Irenne88, la data 2009-04-08 11:41:37Barbati fideli exista, problema e pentru cat timp sunt fideli? Aici era vorba despre casatorie, asa ca din auzite pot sa spun ca asta inseamna muuuuuulti ani de fidelitate, nu? Pare greu, daca nu imposibil. De asemenea, problema nu trebuie sa fie neaparat a barbatului, ci poate a femeii de langa el. De la: wife, la data 2009-04-08 11:42:50hi...hi...eu as vrea sa ma vad peste 20 de ani...da' nu cred ca ii mai apuc Subscriu in totalitate la cele expuse de Irenne88: eu am avut un mariaj de 12 ani din care a rezultat o printesa de fetita ce are acum 5 anisori. totul devenise tern...fara nici un pic de pigment. educatia primita si bunul meu simt , scara valorica la care ma raportez mereu mi-au impus luarea in cele din urma a DECIZIEI !!! voiam si altceva intrucat doaream din nou sa simt ca...TRAIESC iubesc viata la maxim...sub toate formele ei posibile si imposibile. asa ca... i-am cerut sa divorteze...pentru ca nu puteam sa ii fac una ca asta...sa o insel ...sa o ranesc..sa o...DISTRUG psihic si emotional...Alina mea era totusi mama Andreei noastre, nu ? acum sunt fericit...un om liber de contract cum se spune. imi traiesc la cei 40 ani ai mei ...ceea ce nu am trait la 20. Asa ca ...irenne88 bine a mentionat...EXISTA FIDELITATE...dar pana ...CAND ??? Un oarecare....barbat din zodia GEMENILOR (daca are relevanta ..ex-wife...tot GEMENI ) |
||
zeratus Postat pe 12 Decembrie 2009 09:14 |
||
Barbatii nu insala......ei doar ajuta..... Povestea sotului prins cu pantalonii in...vine Draga mea, nu fi nervoas�, S-a-nt�mplat netam-nesam: Cu ma�ina �nspre cas� Prin furtun� conduceam. C�nd deodat' din �an� apare Drept �n fata ochilor O... ceva, o ... ar�tare, �i-am fr�nat s� n-o omor. Era palid� �i tras�, Ud�, plin� de noroi �i-am zis "hai, te iau acas� S� m�n�nci ceva la noi." S-a sp�lat, i-am dat m�ncare �i-o cama��, dar nu-i bai Era dintre cele care Tu nu le mai foloseai. I-am dat fusta de matas� �i-un pulover galben-pai. Fiindca te f�ceau cam gras�, Tu nu le mai foloseai. Rup�i, pantofii din picioare I-am schimbat � o bucurai! � Cu acel model pe care Tu nu �l mai foloseai. C�nd s� plece de la mine M-a-ntrebat pe-un ton �optit: "Nu mai ai cumva cre�tine �i-altceva nefolosit?" |
||
garbo052257 Postat pe 12 Decembrie 2009 09:21 |
||
nu v-am zis eu? gemeni de acum, sa-mi dati dreptate, cand fac horoscoape |
||
si_totusi Postat pe 12 Decembrie 2009 09:21 |
||
barbatii nu inseala...ei doar compara.... | ||
Love_me Postat pe 12 Decembrie 2009 09:25 |
||
buna poezeaua | ||
si_totusi Postat pe 12 Decembrie 2009 09:27 |
||
Poate o femeie sa reziste fara sex un an de zile.... | ||
garbo046323 Postat pe 12 Decembrie 2009 09:28 |
||
323...si daca ar rezista ,poate nu vrea ... | ||
l_flory Postat pe 12 Decembrie 2009 09:45 |
||
eu consider ca acest raspus variaza de la om la om, daca ai ce-ti trebuia de sa sa cauti altceva?? | ||
garbo047081 Postat pe 12 Decembrie 2009 09:47 |
||
am 55 de ani, eu zic ca NU,depinde si de conjunctura,mi-am iubit sotia intotdeauna dar cind am inselat-o a fost doar SEX si atit.Tot timpul am fost in prajma femeilor frumoase,..de aceea mau placut. Nici o clipa nu m-am gindit sa ma indragostesc de alta. | ||
garbo062986 Postat pe 12 Decembrie 2009 09:58 |
||
Mda, o intrebare simpla si nu prea. Depinde si de barbat si de jumatatea lui. Daca exista o prietenie f stransa intre aceste doua persoane, comunicare si mai ales respect, se poate dar cu greu. Eu una cred ca orice barbat inseala macar o data partenera in viata lui, deci.....cuplu perfect nu exista. Criza, criza, dar de femei usoare.....slava Domnului sunt destule si ar fi mai bn ca barbatii mai ales cei insurati, sa tina cont de consecintele ce vor urma. Prt o clipa de placere, poti plati ptr tot restul vietii si nu se merita. Sunt si femei f inconstiente care isi inseala barbatul, dar asta e alta poveste....... | ||
Margareta_Aurelia Postat pe 12 Decembrie 2009 10:15 |
||
adica, daca el inseala, e ceva normal la femei, nu mai e asa. e inconstienta. brava ! |
||
si_totusi Postat pe 12 Decembrie 2009 10:21 |
||
De la: fleurdelis, la data 2009-12-12 07:14:02stii tu?? da stiu,,,,,,,,, si cei mai fideli sant infideli........ |
||
vyva Postat pe 12 Decembrie 2009 10:21 |
||
Sicer, da. Stiu o asemenea persoana. DE SEX SE POATE LIPSII, DAR DE FACUT DRAGOSTE...NU STIU, depinde de caracterul persoanei respective. Sunt femei care pot trece cu brio de aceata chestie si sincer va spun ca exista. Unele femei pot rezista, altele nu pot sau nu vor, dar exista. Se stie ca o femeie poate rezista un timp mai lung fara a intretine raporturi sexuale, ceea ce nu pot spune acelasi lucru si in privinta sexului masculin. |
||
Margareta_Aurelia Postat pe 12 Decembrie 2009 10:22 |
||
De la: Margareta_Aurelia, la data 2009-12-12 10:22:41Sicer, da. Stiu o asemenea persoana. DE SEX SE POATE LIPSII, DAR DE FACUT DRAGOSTE...NU STIU, depinde de caracterul persoanei respective. ai dreptate, o femee rezista fara sex, chiar f mult timp, invers nu, adica barbatul........ |
||
vyva Postat pe 12 Decembrie 2009 10:26 |
||
Da, foarte tare. Uneori se adeveresc aceste faze. | ||
Margareta_Aurelia Postat pe 12 Decembrie 2009 10:27 |
||
De la: Margareta_Aurelia, la data 2009-12-12 10:15:52 ..cred ca orice barbat inseala macar o data partenera in viata lui... mai ca imi vine sa strig:"mihaela, dragostea mea!" De la: Margareta_Aurelia, la data 2009-12-12 10:22:41 Se stie ca o femeie poate rezista un timp mai lung fara a intretine raporturi sexuale, ceea ce nu pot spune acelasi lucru si in privinta sexului masculin. Astea-s demne de pus in perete ca maxime ale zilei... Nu te supara, dar de unde stii tu atatea? nu cumva de la cercetatorii britanici? |
||
anakin Postat pe 12 Decembrie 2009 10:30 |
||
Intr-adevar, e "foarte tare? Anakinu, eu zic ca pana sa o puna ca maxima a zilei, merita sa o punem noi ca dovada de prezenta a noptii profunde... (in mintea unora ) |
||
ready_vivus Postat pe 12 Decembrie 2009 10:32 |
||
"Se stie ca o femeie poate rezista un timp mai lung fara a intretine raporturi sexuale, ceea ce nu pot spune acelasi lucru si in privinta sexului masculin." bre margareto...s-au inventat...alternative,si ptr unii si ptr altii |
||
eladaela Postat pe 12 Decembrie 2009 10:34 |
||
Poate de noapte polara, redi.. ca aste e mostra de gandire de iglu, cu gheturi, morse, pirogi si intreg harnasamentul din dotare, desi banuiam ca eschimosii aia sunt ceva mai echilibrati, taticu'... | ||
anakin Postat pe 12 Decembrie 2009 10:34 |
||
eh... au si ei specimenele lor, ce credeai? numai ca exemplarele lor nu scapa pe garbo, ca ale noastre nu de alta da' e mai dificil sa vii cu sania pe gheatza decat cu pluta... |
||
ready_vivus Postat pe 12 Decembrie 2009 10:43 |
||
niciodata!hai sa nu exageram!sot fidel???unde dragelor?trebuie sa il cunosc si eu! | ||
helenarbrt Postat pe 12 Decembrie 2009 10:43 |
||
iote Anakine ... de parca mai era nevoie de vreo dovada a faptului ca accesul la pluta e mai facil |
||
ready_vivus Postat pe 12 Decembrie 2009 10:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sex oral | 843 | De la: AndraMicu 20 Iulie 2009 12:49 |
Pe cine votam in 2009? | 90 | De la: cinezee 8 Noiembrie 2009 00:44 |
Histerosalpingografia | 14 | De la: garbo_394157 15 Noiembrie 2016 20:15 |
|
||
Îmi place sexul la Nebunie | 2 | De la: garbo_493900 4 Decembrie 2018 20:40 |
as dori ceva sfaturi in legatura cu relatia cu un coleg de servici | 41 | De la: liaiedera 11 Aprilie 2010 21:06 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară