Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

SUNT DE ACORD CU TINE,NOUL INTR-O CASNICIE DE DURATA,TANDRETEA TREBUIE MENTINUTA,INTELEGEREA,CHIMIA INTR-UN CUPLU ESTE FT.IMPORTANTA SI MAI ALES INCREDEREA.TOTUL ESTE CA AMANDOI SA AIBA INITIATIVE NOI SI SA NU FIE O MONOTONIE ZILNICA.INCERCA-TI SI VE-TI VEDEA REZULTATELE IN TIMP.MULTA BAFTA TUTUROR.VA GARANTEZ!
garbo068020
Postat pe 13 Decembrie 2009 10:56
In princiupiu nu rezista, dar sunt si persoane care reusesc
hmp_costy
Postat pe 13 Decembrie 2009 11:06
da, al meu o sa reuseasca, pentru ca altfel va fi ultima incercare din viata lui...
sora_ilsi
Postat pe 13 Decembrie 2009 11:09

soro, ASTA e raspunsul la intrebarea lui florinelu!!!
ready_vivus
Postat pe 13 Decembrie 2009 11:14
8020, si ce zbieri asa?
Armonizeaza-te...
quasaria
Postat pe 13 Decembrie 2009 11:20
eu cred ca depinde de conceptul pe care l-a preluat din familia in care a crescut si s-a maturizat...depinde de temperament...
miss_ashlee_89
Postat pe 13 Decembrie 2009 11:49
Da, dar n-as folosi cuvantul `rezista`, este prea jignitor la adresa sotiei d-voastra, caci ea este cheia casniciei, si nu `broasca` ei! Spuneti ce vretzi, d-lor, laudati-va cat vretzi cu fidelitatea voastra, dar recunoasteti ca este o problema de inteligenta sentimentala, pe care putini o aveti, sa puteti cultiva o relatie de-a lungul anilor cu aceeasi daruire cu care o fac femeile.
Orice barbat are nevoie zilnic sa fie mangaiat, laudat, apreciat din priviri, dar nu simte neaparat nevoia sa intoarca aceste daruri minunate sitiei lui, cu toate ca o iubeste. Ce fel de iubire mai este asta, domnilor?
Si mai pretindeti ca voi ati fi cei care `rezista`?!
nattysor
Postat pe 13 Decembrie 2009 12:09
De la: nattysor, la data 2009-12-13 12:09:59Da, dar n-as folosi cuvantul `rezista`, este prea jignitor la adresa sotiei d-voastra, caci ea este cheia casniciei, si nu `broasca` ei! Spuneti ce vretzi, d-lor, laudati-va cat vretzi cu fidelitatea voastra, dar recunoasteti ca este o problema de inteligenta sentimentala, pe care putini o aveti, sa puteti cultiva o relatie de-a lungul anilor cu aceeasi daruire cu care o fac femeile.
Orice barbat are nevoie zilnic sa fie mangaiat, laudat, apreciat din priviri, dar nu simte neaparat nevoia sa intoarca aceste daruri minunate sitiei lui, cu toate ca o iubeste. Ce fel de iubire mai este asta, domnilor?
Si mai pretindeti ca voi ati fi cei care `rezista`?!

nu cumva se cheama ïubire egoista"...sau mai mult iubire de sine decat de altii?
ziceam ceva ieri de rezistenta materialelor
TheDarkRose
Postat pe 13 Decembrie 2009 12:30
Intrebarea e jignitoare oricum o formulezi...
quasaria
Postat pe 13 Decembrie 2009 12:36
imdaaa.. nu mi se pare onorant...nici sa innsele dar nici sa afli!
fleurdelis
Postat pe 13 Decembrie 2009 12:44
"Onorant" este sa nu privesti relatia ca pe o obligatie. Sa casti bine ochii si sa te intrebi daca linga femeia aia, AIA, VREI sa stai pina mori. Indiferent ca ia 20 de kg, slabeste 20 de kg, cu sani, fara sani, cu fund, fara fund, cu riduri, fara riduri.
Daca raspunsul e nu, nu te insori.
Nu te obliga nimeni sa te sacrifici. "Sacrificiul" nu exista decit in minti inguste. Oamenii nu de aia se nasc. Se nasc sa fie fericiti. Si sa aleaga ce le e mai bine.

Iar daca raspunsul initial e da si pe parcurs devine nu, cind devine "nu" isi iei frumos boccelutza si te duci.
Unde vezi cu ochii.

Lucrurile sint foarte simple.
quasaria
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:04
precii, nu-ti mai vaz genele!!!
bluelight
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:09
eu inventez uneori cuvintele...e o "regula" a jocului pe care mi'l arog aici!
dar sa explic ce am vrut sa zic....cu ...daca as iubi nu mi-as dori sa aflu! si nici sa simt, dc inseala!
daca, de ex tu, ii promiti lui ca tii cura de slabire, pt ca asa vrea El...si intr-o zi ai pofta de o ciocolata si o mananci....cum e??
unii sunt doar copii si simt nevoia "gustului" din cd in cd... si asta nu prea are de-a face cu iubirea, cred eu!
fleurdelis
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:12
sister....ioi viata mea...si tu de cate ori pe zi esti copil????
tutankhamon
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:15
"a insela" inseamna "a minti" si are de-a face cu mai mult decit iubirea.
Un om care ma minte pentru mine, de ex., nu valoreaza nici cit o ceapa degerata. Prefer sa imi spuna ca i s-a pus invers pe fundul aleia si vrea sa o incerce - o data,de doua ori, de sapte ori - si mi-ar fi mai simplu sa inteleg, sau sa nu inteleg dar sa o iau ca atare, decit sa ma intreb daca intre ei doi nu este mai mult de atit.

Si da, daca eu vreau sa maninc o ciocolata ii spun ca maninc o ciocolata si asta e - poate sa se dea in fund si in cap. Nu e discutabila decizia.
quasaria
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:15
Q, si daca ti-ar spune ca a incercat-o o data si mai vrea o data, ca tot nu i s-a dus pata, chiar nu te-ai intreba daca nu cumva acolo s-a infiripat ceva mai mult?
Eu nu cred ca ai sta mai linistita...
garbo_C
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:21
Ei nu!
Cine o opreste sa il mai lase la aia? De tot!
ready_vivus
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:22
greu. ma intreb cine iubeste si intelege? si dupa ce intelege, daca nu-si pune intrebarea cum e posibil sa vedem in culori atat de diferite. si daca e posibil daca e dragoste sau doar o ceata mai groasa pe ochi care o face sa para ce nu e ...sa continui??
bluelight
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:23
In mod cert, genul de barbati cu care am eu de-a face s-ar duce, daca li s-ar pune pata, indiferent de opinia mea.
S-ar duce si cu mine agatata de ei si implorindu-i sa NU.
Asa ca prefer sa stiu adevarul si sa decid ce vreau sa fac in continuare.
Sa imi ia dreptul asta, de a decide in ce fel de relatie vreau sau nu vreau sa fiu in continuare, mi se pare josnic. Asta e de fapt adevarata "inselare". Nu faptul ca s-a intimplat si sa pompeze in alta parte.
quasaria
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:35
Q ...
Nu pari genul care sa aiba un job prin preajma shantierelor... parol!
ready_vivus
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:37
Nu. Si nici in preajma gradinilor de zarzavat.
quasaria
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:40
Pai si-atunci?
ready_vivus
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:41
Eu mi-l inchipui pe Florinel cum se chinuie el saracu' sa reziste sa faca dragoste doar cu sotia lui.
Doara
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:44
atunci, ce? Sau atunci, cind?
quasaria
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:45
lasa ca se da de trei ori peste cap, se transforma in irinuca, si face dragoste cu popa.....
tutankhamon
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:45
cand vrei
tu dai cafeaua si eu berea

doruletz, rezista, rezista, ca doar una-i dragostea
cu sexu' ala e mai greu ...
ready_vivus
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:46
De la: Dor_marunt, la data 2009-12-13 13:44:18Eu mi-l inchipui pe Florinel cum se chinuie el saracu' sa reziste sa faca dragoste doar cu sotia lui.

vaai deci mor! mor de ras!ce nebune sunteti!
fleurdelis
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:46
sincer!nu cred ca rezista....orice barbat la un moment dat inseala,ca e el destept si nu se afla este alceva!
irinacos
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:47
De la: tutankhamon, la data 2009-12-13 13:45:51lasa ca se da de trei ori peste cap, se transforma in irinuca, si face dragoste cu popa.....

in mod pios.
quasaria
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:47
irinooo...iara ti-ai schimbat identitatea??? fataaa...te tradeaza stilul literar....
tutankhamon
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Punctul G la femei 21 De la: adina72 25 August 2016 18:04
Netul poate face o femeie nimfomana? 30 De la: tusi_Oli 12 Decembrie 2011 19:00
asa ceva!!! 5 De la: garbo_485388 16 Martie 2018 12:39
Cum sa nu te mai lasi manipulat de cei din jur 12 De la: ingerasulluptator 22 Mai 2012 20:04
Scorpionii astia ... 42 De la: full_color 1 Februarie 2014 13:42
Setari Cookie-uri