dupa divort n/ai mai putut? | ||
elodia Postat pe 14 Decembrie 2009 21:43 |
||
---|---|---|
18 ani?multi inainte...sa va iubiti mult si multa intelegere...sper sa ajung si eu k tine.eu sunt casatorita de 7 ani .nu exista barbatul perfect dar incercam sa il acceptam asa cum e el,..si cu defecte si cu calitati.e drept k pt k sunt toti facuti din acelasi aluat toti au tendinta de a insela...sincer nu stiu ce e mai rau sa te insele si sa nu stii sau sa afli si sa il doara in cot? eu incerc sa fiu aproape perfecta pt sotul meu...sa fac tot posibilul si imposibilul sa fie fericit dar trist e k s-a invatat asa si acum e prea tarziu sa mai fac ceva.oricat m-as chinui sa fac ceva tot nu fac suficient de bn dar il ador,e viata mea e unicul barbat pe care mi-l doresc,e tatal copiilor mei...e TOTUL pt mine...desi eu nici nu m-am gandit sa il insel vreodata nu cred k el nu m-a inselat.e plecat,e sofer si nu stiu dc dar nu cred.si nu cred k exista in lumea asta un barbat care sa fie fidel sotiei lui .... | ||
bruneta24 Postat pe 14 Decembrie 2009 21:46 |
||
18 ani?multi inainte...sa va iubiti mult si multa intelegere...sper sa ajung si eu k tine.eu sunt casatorita de 7 ani .nu exista barbatul perfect dar incercam sa il acceptam asa cum e el,..si cu defecte si cu calitati.e drept k pt k sunt toti facuti din acelasi aluat toti au tendinta de a insela...sincer nu stiu ce e mai rau sa te insele si sa nu stii sau sa afli si sa il doara in cot? eu incerc sa fiu aproape perfecta pt sotul meu...sa fac tot posibilul si imposibilul sa fie fericit dar trist e k s-a invatat asa si acum e prea tarziu sa mai fac ceva.oricat m-as chinui sa fac ceva tot nu fac suficient de bn dar il ador,e viata mea e unicul barbat pe care mi-l doresc,e tatal copiilor mei...e TOTUL pt mine...desi eu nici nu m-am gandit sa il insel vreodata nu cred k el nu m-a inselat.e plecat,e sofer si nu stiu dc dar nu cred.si nu cred k exista in lumea asta un barbat care sa fie fidel sotiei lui .... ma iubeste in felul lui...cum iubeste un barbat | ||
|
||
bruneta24 Postat pe 14 Decembrie 2009 21:47 |
||
De la: bruneta24, la data 2009-12-14 21:47:0318 ani?multi inainte...sa va iubiti mult si multa intelegere...sper sa ajung si eu k tine.eu sunt casatorita de 7 ani .nu exista barbatul perfect dar incercam sa il acceptam asa cum e el,..si cu defecte si cu calitati.e drept k pt k sunt toti facuti din acelasi aluat toti au tendinta de a insela...sincer nu stiu ce e mai rau sa te insele si sa nu stii sau sa afli si sa il doara in cot? eu incerc sa fiu aproape perfecta pt sotul meu...sa fac tot posibilul si imposibilul sa fie fericit dar trist e k s-a invatat asa si acum e prea tarziu sa mai fac ceva.oricat m-as chinui sa fac ceva tot nu fac suficient de bn dar il ador,e viata mea e unicul barbat pe care mi-l doresc,e tatal copiilor mei...e TOTUL pt mine...desi eu nici nu m-am gandit sa il insel vreodata nu cred k el nu m-a inselat.e plecat,e sofer si nu stiu dc dar nu cred.si nu cred k exista in lumea asta un barbat care sa fie fidel sotiei lui .... ma iubeste in felul lui...cum iubeste un barbatDaca te-a inselat si nu stii pacatul lui...Tu stii ca hotul neprins este negustor cinstit...Dar incearca sa fii si tu mai pretentioasa si nu ii mai sufla atata in bors...Mai respectate si tu,,,ca sa te respecte si el... |
||
garbo027119 Postat pe 14 Decembrie 2009 21:53 |
||
am trimis de 2 ori mesajul...sz somnul e de vina...nb ma bag la plapamioara | ||
bruneta24 Postat pe 14 Decembrie 2009 22:07 |
||
De la: bruneta24, la data 2009-12-14 21:47:0318 ani?multi inainte...sa va iubiti mult si multa intelegere...sper sa ajung si eu k tine.eu sunt casatorita de 7 ani .nu exista barbatul perfect dar incercam sa il acceptam asa cum e el,..si cu defecte si cu calitati.e drept k pt k sunt toti facuti din acelasi aluat toti au tendinta de a insela...sincer nu stiu ce e mai rau sa te insele si sa nu stii sau sa afli si sa il doara in cot? eu incerc sa fiu aproape perfecta pt sotul meu...sa fac tot posibilul si imposibilul sa fie fericit dar trist e k s-a invatat asa si acum e prea tarziu sa mai fac ceva.oricat m-as chinui sa fac ceva tot nu fac suficient de bn dar il ador,e viata mea e unicul barbat pe care mi-l doresc,e tatal copiilor mei...e TOTUL pt mine...desi eu nici nu m-am gandit sa il insel vreodata nu cred k el nu m-a inselat.e plecat,e sofer si nu stiu dc dar nu cred.si nu cred k exista in lumea asta un barbat care sa fie fidel sotiei lui .... ma iubeste in felul lui...cum iubeste un barbatPai fii si tu mai pretentioasa....asa cum te gandesti tu la el,,asa si el sa se gandeasca la tine...Depinde cum il educi si il obisnuiesti....Pt ca oamenii din aia cu inima mare sunt unul la 1000....Asa ca principalul la un barbat este cum ti-l educi asa il ai |
||
garbo027119 Postat pe 14 Decembrie 2009 22:10 |
||
Multi confunda Sexul (Au Energie FIZICA mare) cu Iubirea, Dragostea,,, De cele mai multe ori,,, daca vorbim cu noi insine , cu inima noastra, in fata unei oglinzi, uitandu-ne in ochii nostri, vom observa ca in minte vor venii fel si fel de cuvinte, poate in acelasi timp ni se va schimba si fata foarte rapid, capatand alte forme In acel moment cred ca va fi necesar sa scriem pe o hartie toate cuvintele care ne vin in minte,,, cele care se repeta de cel putin trei ori, POZITIVE acela e raspunsul. Deci , in concluzie cei care practica SEXUL dupa casatorie, au o energie FIZICA ,IUBITOARE mai mare si au dorinta sa o impartaseasca, sa o daruiasca si altora care sunt dornici . Sexul cu o persoana din afara casatoriei se produce in momentul in care LIPSESTE Adevarata IUBIRE, Dragoste in CASA, in mmentul in care partenerul de viata neglijeaza familia, SE NEGLIJEAZA pe EL insusi, NU se mai IUBESTE pe EL Insusi,e pesimist (a), barfeste, judeca fara discernamant etc. Daca exista iubire INFINITA in acea Casa ,,, ISPITELE care vor venii in decursul vietii de ambele sexe VOR fi REFUZATE, chiar vor fi si discutii amuzante in familie intre soti, copii, parinti pe tema care au primito ca oferta. Ingerii Iubirii Adevarate sa fie cu Voi, dupa vointa divina si a voastra,,, |
||
GHEORGHITA Postat pe 15 Decembrie 2009 09:08 |
||
da intrdevar e mai putin probabil sa existe asa ceva dar sa nu uitam ca orice e posibil.parerea mea personala e ca exista asemene barbati care nu isi inseala nevasta doar cu conditia ca nevasta sa sa ii ofere sotului tot ce isi doreste si tot timpul sa ii ofere ceva nou.mai multi de jumatate din barbati isi inseala nevasta deoarece nu sunt multumiti de felulu cum decurge relatia intre ei. parerea mea este ca femeia are cea mai mare influenta aspra acestui lucru si daca ia ar fii tot timpul plina de viata si si cat mai diversa ar avea cele mai putine riscuri sa fie inselata | ||
198625 Postat pe 15 Decembrie 2009 10:24 |
||
sunt ft pretentioasa de fel doar k dupa ce ii reprosez cum ar trebui sa fie si dc e altfel...imi spune clar k ma adora,ma iubeste mai mult decat orice si sunt singura femeie din viata lui doar k acum sunt sotia lui nu tb sa ma mai cucereasca k la inceput...dak nu m-ar fi iubit nu m-ar fi luat de sotie si dak nu m-ar iubi nu ar mai sta cu mine.... oricum dupa fiecare discutie imi dau seama k ma iubeste dar altfel..in ceea ce priveste k nu fac totul perfect e vina mea pt k asa s-a invatat cu mine..asa am fost de la inceput si nu intelege dc nu mai sunt sau mai bn zis nu mai vreau sa fiu.sa fiu o sotie perfecta,dulce,tot timpul alaturi de el,o mama perfecta pt copii si o gospodina minunata....dar sunt si vreau sa fiu in continuare doar k sunt pt k vreau eu nu pt k trebuie... | ||
bruneta24 Postat pe 15 Decembrie 2009 11:02 |
||
un barbat trebuie sa-si cucereasca sotia lui toata viata... | ||
sora_ilsi Postat pe 15 Decembrie 2009 11:06 |
||
si invers. | ||
iasomia Postat pe 15 Decembrie 2009 11:07 |
||
ce ma deranjeaza e k nu s-a schimbat doar nu vrea sa imi arate k ma iubeste la fel k la inceput dar oare dc?pt k dupa o discutie serioasa despre relatia noastra,despre iubirea noastra...imi dau seama din argumentele lui k nu tb sa spui sau sa arati mereu k iubesti,e suficient sa stii tu si sa simti tu desi nu ma mai suna k la inceput ,nu mai imi trimite mesaje k la inceput cand e langa mine ma alinta,ma iubeste si nu sta nici un minut fara mine si fereasca d-zeu sa vada vre-un barbat k se uita dupa sau la mine ... il ador cand vad k nu vrea sa arate k e nebun dupa mine si acum dupa 7 ani de casnicie dar in schimb il cuprinde gelozia... cred k intotdeauna cand o persoana e geloasa iubeste...dar dc nu imi arata asa cum ii arat eu lui....??? | ||
bruneta24 Postat pe 15 Decembrie 2009 11:13 |
||
asa da,iaso, dar nu ca gata, te-am cucerit, acu' alta la rand... o femeie desteapta nu e niciodata cucerita pe deplin, intotdeauna mai pastreaza ceva mister... |
||
sora_ilsi Postat pe 15 Decembrie 2009 11:14 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-12-15 11:06:18un barbat trebuie sa-si cucereasca sotia lui toata viata...pai asta nu intelege el..dc tb sa isi cucereasca nevasta?e a lui acum,o iubeste dc trebuie sa ii arate doar ea stie asta |
||
bruneta24 Postat pe 15 Decembrie 2009 11:16 |
||
vorbesti de parca nici nu l-ai cunoaste...poate cauti tu hibe acolo unde nu sunt... si vezi ca nu intotdeauna gelozia e si un semn al iubirii... |
||
sora_ilsi Postat pe 15 Decembrie 2009 11:19 |
||
De la: 198625, la data 2009-12-15 10:24:16da intrdevar e mai putin probabil sa existe asa ceva dar sa nu uitam ca orice e posibil.parerea mea personala e ca exista asemene barbati care nu isi inseala nevasta doar cu conditia ca nevasta sa sa ii ofere sotului tot ce isi doreste si tot timpul sa ii ofere ceva nou.mai multi de jumatate din barbati isi inseala nevasta deoarece nu sunt multumiti de felulu cum decurge relatia intre ei. parerea mea este ca femeia are cea mai mare influenta aspra acestui lucru si daca ia ar fii tot timpul plina de viata si si cat mai diversa ar avea cele mai putine riscuri sa fie inselatachiar crezi asta sincer?eu desi sunt o sotie si o mama dulce si iubitoare,comunicarea exista MEREU ,inca ma fac frumoasa pt el si inca flirtez cu el,oricat de trista as fi 5 minutele la pieptul lui si imi revin k prin farmec.credema k nici monotonia nici lipsa de comunicare,nici necazurile,nimik de fapt nu ma opreste sa fiu mereu cum ii place lui...crezi tu oare chiar dak nu are nici un motiv sa ma insele....NU O FACE???? |
||
bruneta24 Postat pe 15 Decembrie 2009 11:25 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-12-15 11:19:02vorbesti de parca nici nu l-ai cunoaste...poate cauti tu hibe acolo unde nu sunt...asta imi spune si el mereu...acum k o spui si tu poate are dreptate poate dak eu ofer atat de mult simt nevoia sa imi ofere si el la fel.uit k fiecare om iubeste in felul lui... |
||
bruneta24 Postat pe 15 Decembrie 2009 11:29 |
||
pai daca o face inseamna ca e defect, pe la mansarda, p-acolo... | ||
Anouk Postat pe 15 Decembrie 2009 11:29 |
||
ideea e ca intr-o casnicie sunt doi...nu unul si un lemn.... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Decembrie 2009 11:31 |
||
vezi 24, ca e un proverb" de ce ti-e frica de-aia nu scapi"...da' de ce trebuie sa te insele neaparat? si fara motiv? bucura-te, fato, de ce ai, si lasa supozitiile nesanatoase si nemultumirile...ia fii tu fericita, propune-ti asta, ce e asa de greu? | ||
sora_ilsi Postat pe 15 Decembrie 2009 11:35 |
||
24...ce ar fi sa nu te mai stresezi tu atata???? ....relaxeaza-te...ca daca e sa te insele o va face si cu tine incordata si cu tine relaxata.....tu trebuie sa fii cea inteligenta si sa faci in asa fel incat el sa aibe tot ce ii trebuie acasa - inclusiv buna dispozitie si intelegere.... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Decembrie 2009 11:37 |
||
De la: Anouk, la data 2009-12-15 11:29:30pai daca o face inseamna ca e defect, pe la mansarda, p-acolo...asta cred si eu...nebun sa fii sa ai acasa tot ce iti doresti si dai cu piciorul la tot pt 5 minute de nebunie.nu stiu dak m-a inselat pt k nu l-am prins.am 2 banuieli dar nici in ele nu vreau sa cred prea mult.cred in el pana la proba contrarie.as face totul pt el dar nu as putea sa il iert niciodata dak m-ar insela.nu pt simplul contact sexual ci pt k dak eu fac totul sa fie bn la asta ma astept si de la el...nu cred k cer prea mult |
||
bruneta24 Postat pe 15 Decembrie 2009 11:40 |
||
exact...nu e vorba doar ca s-a secsat cu aia...e vorba ca dispare increderea...si p-aia nu ti-o mai recapeti nici daca se jura la 100 de icoane |
||
Anouk Postat pe 15 Decembrie 2009 11:44 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-15 11:37:4424...ce ar fi sa nu te mai stresezi tu atata???? ....relaxeaza-te...ca daca e sa te insele o va face si cu tine incordata si cu tine relaxata.....tu trebuie sa fii cea inteligenta si sa faci in asa fel incat el sa aibe tot ce ii trebuie acasa - inclusiv buna dispozitie si intelegere....are tot ce ii trebuie acasa dar nu vreau sa fiu una din miile de sotii care isi ridik sotul in slavi si afla ultimele k sunt inselate...nu e inselatul cat e minciuna... |
||
bruneta24 Postat pe 15 Decembrie 2009 11:44 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-12-15 11:35:04vezi 24, ca e un proverb" de ce ti-e frica de-aia nu scapi"...da' de ce trebuie sa te insele neaparat? si fara motiv? bucura-te, fato, de ce ai, si lasa supozitiile nesanatoase si nemultumirile...ia fii tu fericita, propune-ti asta, ce e asa de greu?e un singur motiv pt care imi frik sa nu ma insele...pt k e departe si cum barbatii nu prea cunosc cuvantul fidelitate... |
||
bruneta24 Postat pe 15 Decembrie 2009 11:49 |
||
ei, asta-i, daca nu aveai incredere, nu trebuia sa-l lasi departe... | ||
sora_ilsi Postat pe 15 Decembrie 2009 11:52 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-12-15 11:52:23ei, asta-i, daca nu aveai incredere, nu trebuia sa-l lasi departe...pt copii tb sa lasi totul la o parte.e plecat pt noi iar aici in tara nu poti sa faci nimk deci nu pot il chem acasa doar pt k visez eu urat...cat despre frik de ama insela e din cauza lui pt k a dato odata in bara...e drept la inceput dar totusi...si in plus nu pot trai fara el,il ador...e viata mea si poate de asta am incercat mereu sa fiu perfecta pt k nu vreau sa FIU DE VINA EU.... |
||
bruneta24 Postat pe 15 Decembrie 2009 11:58 |
||
cred ca tu n-ai ce face daca gandesti asa...copiii nu au nevoie de banii vostri, ci de timpul vostru petrecut cu ei...alta e problema, vezi ca ai inceput sa-ti amintesti... | ||
sora_ilsi Postat pe 15 Decembrie 2009 12:01 |
||
nu trebuie sa te straduiesti sa fii perfecta pentru el...ce idee...auzi la ea... |
||
Anouk Postat pe 15 Decembrie 2009 12:05 |
||
daca el te vrea asa cum esti tu, si nu perfecta? | ||
sora_ilsi Postat pe 15 Decembrie 2009 12:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Pentru gasca de "jalnici" | 24 | De la: ladyDY 15 Februarie 2010 09:40 |
vreau o parare va rog | 29 | De la: florin_c76 28 Aprilie 2010 13:08 |
se poate sa fi ramas?? | 2 | De la: garbo180411 18 Ianuarie 2012 01:59 |
|
||
http://www.lacoquette.ro/ | 229 | De la: nazirra 17 Noiembrie 2009 17:21 |
Un barbat rezista toata viata | 12 | De la: Dor_marunt 5 Aprilie 2010 07:28 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară