eu nu l-as intelege deloc...ce inseamna aia sa se "goleasca" ? hmmm...din ce zici tu aici, inteleg ca barbatul tau nu ar fii fidel... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 12:24 |
||
---|---|---|
crezi ca daca barbatu nu spune la sotie , si el face este o solutie ...sa fim seriosi , multi o fac si sotiile habar nu au ca el a mai calcat si alte praguri | ||
cinezee Postat pe 14 Mai 2009 12:28 |
||
e o chestie de principiu...nu are nicio treaba daca afli sau nu mie mi se pare inacceptabil ca un barbat sa procedeze asa... si problema se pune si in alt mod...daca el ar fii in imposibilitate 2 luni, femeia ce ar trebui sa faca ? ntz...chestia asta nu ma convinge |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 12:31 |
||
din punctul meu de vedere eu as putea sta dupa barbat tz luni , dar eu sunt mai diferita nu imi pun problema asta |
||
cinezee Postat pe 14 Mai 2009 12:32 |
||
nu vreau sa fiu cruda, dar aia nu e iubire daca merge si pe la vecine. | ||
Clm Postat pe 14 Mai 2009 12:32 |
||
exact, dar chestia asta ar trebui sa functioneze bilateral, nu ? nu asa ar fii normal ? parerea mea... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 12:34 |
||
Tu vb de parca ar fi complet de inteles daca un barbat s-ar duce la alta!! Mai, mie, ca barbat, nu mi s-ar parea ok, ceva nu e in regula cu atitudinea asta! Daca tie ti-a interzis doctorul sa faci sex 5 luni inseamna ca el ar trebui, si pt tine ar fi ceva normal, sa aduca o a 2-a in casa, sanatoasa, vaccinata si devreme acasa!! Mie mi se pare cel putin dubios ca esti de acord cu asa ceva. O casnicie sau o relatie avansata nu e la bine si la rau? Tu ce crezi ca iti va spune sotul tau daca el este cel cu restrictii? "Draga mea, prietenul meu Ghita este sanatos tun, e ca un taur comunal, si iti dau voie sa ti-o tragi cu el!" Scuzati expresiile dar altele nu am in cazul de fata!!! |
||
Romeo_Ex Postat pe 14 Mai 2009 12:35 |
||
De acord cu tine Romeo! | ||
gabitzza Postat pe 14 Mai 2009 12:39 |
||
romeo....te iubesc!...good point!....bravo domle! ...mai sunt si barbati care dovedesc ca pot fi credinciosi femeii iubite...si nu numai din vorbe..... | ||
tutankhamon Postat pe 14 Mai 2009 13:06 |
||
aia care pot fi credinciosi bravo lor , felicitarile mele romeo aopai dacas o face si eu stiu sau nu crezi ca incalzeste pe vreo femeie , sa fim seriosi degeba ii spuneu ca medical nu pot nu am voie bla bla , crezi ca ar sta ala( nu neaparat al meu , vb si per general ) fara sex ...hmmm mi-ar placea sa fiu optimista si sa credca va ''suferi'' alaturi de mine , dar ma cam indoiesc ca un barbat ar facea asa oricum inca nu a fost pus in fata faptului sa trebuiasca din punct devedere mediacal sa stea dupa mine stiu ca acum 2 ani , imi baga in cap el ideea ca daca il pun sa faca pauza el isi cauta loc de golit , acum n stiu daca si-a mai inmiat ideea dar cert asta spunea acum 2 ani oricum am sa vad anu asta , ca e in plan bebe |
||
cinezee Postat pe 14 Mai 2009 13:16 |
||
cine....te rog eu muuult...citeste postarea inainte de a o trimite....te roooooogggggg!...nu te supara pe mine! | ||
tutankhamon Postat pe 14 Mai 2009 13:28 |
||
De la: cinezee, la data 2009-05-14 13:16:35aia care pot fi credinciosi bravo lor , felicitarile mele romeo Crede-ma pe cuvat ca un barbat care iubeste o femeie mai mult decat se iubeste pe sine va reusi sa se abtina si un an intreg! Dar pentru asta e nevoie de sentimente puternice, nu vorbe goale!! Nu stiu cum e sotul tau, dar daca el gandeste asa, te rog sa iei relatia ta cu el la revizuit! Iti spun asta mai ales acum cand vreti acel bebe!! |
||
Romeo_Ex Postat pe 14 Mai 2009 13:37 |
||
Eu te cred ...dar intrebarea e asa , mai sunt oameni care iubesc mai presus decat orice partenerul /a decat pe sine Pana la urma fiecare este diferit , nu poti impune nimanuia sa iubeasca asa ... Stiu ca suna ciudat si vi se pare aiurea , dar na nu toatal umea are parte sau poate da sentimente asa de intense sau de puternice |
||
cinezee Postat pe 14 Mai 2009 14:43 |
||
Citesc si imi dau cu mistria in cap.. voi intelegeti ceva din expresia asta?De la: cinezee, la data 2009-05-14 14:43:53 ..dar na nu toatal umea are parte sau poate da sentimente asa de intense sau de puternice.. sau de aici: De la: cinezee, la data 2009-05-14 13:16:35stiu ca acum 2 ani , imi baga in cap el ideea ca daca il pun sa faca pauza el isi cauta loc de golit , acum n stiu daca si-a mai inmiat ideea dar cert asta spunea acum 2 ani iar aici e de putzul gandirii: De la: cinezee, la data 2009-05-14 12:32:37din punctul meu de vedere eu as putea sta dupa barbat tz luni , dar eu sunt mai diferita |
||
anakin Postat pe 14 Mai 2009 15:18 |
||
cred ca a vrut sa spuna ca nu toata lumea e capabila de sentimente intense filozofic vorbind ar insemna ca noi oamenii avem picioare de lut... mie mi se pare teribil de trist ca o femeie gandeste asa... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 15:20 |
||
Din pacate sunt oameni care nu pot avea sau nu pot oferi sentimente atat de intense poate unii/unele au avut un trecut mai rau , mai dur , care si-a lasat cumva amprenta asupra persoanei in cauza , oricat si-ar dorit nu poate mai mult de atata Consider ca fiecare este diferit , si daca partenerul /a il accepta cu rele sau bune si ii ofera stabilitatea si respectul cuvenit ( necesar) se poate construi o relatie , chiar fie ea si de casatorie |
||
cinezee Postat pe 14 Mai 2009 15:33 |
||
astea-s doar vorbe...adica nu pot sa fiu fidel, pentru ca m-a inselat cineva si acum sufar de neincredere ? nope...pe mine nu ma convinge asta si mai cred ca asta e o atitudine extrem de daunatoare...pentru ca gasesti scuze de genul ca vazi doamne, nu rezista... omul e o fiinta superioara, care pe langa instincte mai are si ratiune. si ratiunea iti spune ca faci un lucru gresit. depinde doar ce ce scara de valori ai |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 15:36 |
||
Wife are dreptate! E vorba de principiile care iti guverneaza viata. Eu nu cred in varianta barbatului care nu poate! Care nu vrea, e altceva. Dar de putut, se poate, nu exista asa ceva. Daca iubesti cu adevarat, nu poti sari din pat in pat. Iti doresti femeia, nu alta cotzoharla. Varianta Barbatului care se goleste...hmm.. suna ciudat si aproape animalic. |
||
gabitzza Postat pe 14 Mai 2009 15:41 |
||
Wife de acord cu tine , dar se mai poate si asa : el /ea la inceput sa nu fie capabil/a de asa ceva , dar in timp sa se schimbe , sa isi dea seama ca meritaa sau ca e timpul sa faca o schimbare | ||
cinezee Postat pe 14 Mai 2009 15:41 |
||
De la: cinezee, la data 2009-05-14 15:33:27Din pacate sunt oameni care nu pot avea sau nu pot oferi sentimente atat de intense si daca nu pot oferi stabilitate, incredere, dragoste, atunci, de ce mama masii sa-i mai accepti sau sa te casatoresti cu ei? din suflet caritabil? din masochism? sau pur si simplu din prostie? |
||
si_totusi Postat pe 14 Mai 2009 15:42 |
||
Cine, Adica e capabil doar daca femeia ..hmm ...dovedeste ca merita? asta in opinia ta Ti-a spus asta acum 2 ani si mai esti cu el? |
||
gabitzza Postat pe 14 Mai 2009 15:44 |
||
asta e o atitudine de perdant... in viziunea mea, cel care accepta din start asa ceva, inseamna ca nu se respecta catusi de putin partea buna e ca nici nu e dezamagit cand afla de adulterul celuilalt |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 15:45 |
||
da. un fel de "bine ca sta cu mine". cum, necum, nu mai conteaza. numai sa fie. | ||
si_totusi Postat pe 14 Mai 2009 15:48 |
||
De la: cinezee, la data 2009-05-14 15:41:34Wife de acord cu tine , dar se mai poate si asa : el /ea la inceput sa nu fie capabil/a de asa ceva , dar in timp sa se schimbe , sa isi dea seama ca meritaa sau ca e timpul sa faca o schimbare Eu cred ca nu se merita sa ai o casnicie in care nu este increderea ca el/ea va fi acolo pentru tine si cand ti-e bine si cand ti-e rau, si cand nu ai de mancare decat o paine si un pahar cu apa! Eu unul nu ma voi insura pana nu imi gasesc o femeie pe care sa o iubesc mai mult decat pe mine... iar daca EA imi spune sa ma duc la alta, daca numai se gandeste cat de nefericit sunt eu ca nu-s "golit" atunci acea femeie nu e pt mine! Alegem intr-adevar sa fim monogami, dar numai pt cine merita! |
||
Romeo_Ex Postat pe 14 Mai 2009 15:48 |
||
cum am zis, e foarte trist... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 15:48 |
||
De la: cinezee, la data 2009-05-14 15:41:34Wife de acord cu tine , dar se mai poate si asa : el /ea la inceput sa nu fie capabil/a de asa ceva , dar in timp sa se schimbe , sa isi dea seama ca meritaa sau ca e timpul sa faca o schimbare tine minte un lucru: omul nu se schimba. daca la inceputul unei casnicii - cand dragostea e mai aprinsa, mai infocata - apar astfel de declaratii, iti dai ce va fi cand mai trec anii |
||
si_totusi Postat pe 14 Mai 2009 15:51 |
||
golit ca la clondiru cu mastica prima-ntai |
||
si_totusi Postat pe 14 Mai 2009 15:52 |
||
DA! Direct din tzava !!!... Ghiolban nene!! |
||
gabitzza Postat pe 14 Mai 2009 15:54 |
||
Nu se poate asa ceva intr-o relatie de la omul care vrei sa fie parintele copilului tau! Revizuieste Cinzee tot, relatie, comportamentul unuia fata de altul... ceva nu e in ordine! Si tine cont ca asta iti spune un barbat! |
||
Romeo_Ex Postat pe 14 Mai 2009 15:56 |
||
De la: cinezee, la data 2009-05-14 14:43:53Eu te cred ...dar intrebarea e asa , mai sunt oameni care iubesc mai presus decat orice partenerul /a decat pe sine da, am avut norocul sa intalnesc destule persoane (fie barbati, fie femei) care isi iubesc partenerul/a si isi dedica viata acestuia/acesteia neconditionat si mai presus de ei insisi. De la: cinezee, la data 2009-05-14 11:55:06... Pai e comod asa, dar ce te faci tu cand iti vine asa un dor sa-ti "umpli" sufletul cu niscaiva bucurii? |
||
susidallyama Postat pe 14 Mai 2009 16:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce unele femei accepta sa fie mintite si insealate de barbati doar ca sa aiba un mascul langa ele? Si sa fie ajutata material...Asta inseamna ca nu au demnitate si se vand | 9 | De la: politistul 21 Aprilie 2010 03:01 |
Barbati | 106 | De la: luptatoareacurajoasa 16 Iulie 2010 23:49 |
"ESTE BINE SA TE RETII IN A-TI SPUNE PAREREA?" | 17 | De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 11:50 |
|
||
Loredana isi impinge sotul la (sexting) | 13 | De la: reyya 10 Noiembrie 2009 16:47 |
Nu stiu ce sa fac! | 24 | De la: eagle_1507 1 Aprilie 2015 06:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară