aaa...deci sa inteleg ca sunteti doi in unu?? precum nessul cu lapte????mistoooo...deci florinele ...ai dubla personalitate????dar stii ca asta e subiect de psihopupu??? | ||
tutankhamon Postat pe 18 Decembrie 2009 23:01 |
||
---|---|---|
aham...e dusmanul deci | ||
lala_cri Postat pe 18 Decembrie 2009 23:02 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-18 23:01:12aaa...deci sa inteleg ca sunteti doi in unu?? precum nessul cu lapte????mistoooo...deci florinele ...ai dubla personalitate????dar stii ca asta e subiect de psihopupu???Nu mai face-ti pe imbeciliii.cA EU VORBESC SERIOS |
||
|
||
garbo027119 Postat pe 18 Decembrie 2009 23:03 |
||
deci sa sintetizam: florinelu' este personajul "finut", care vorbeste despre torturi si se plange ca nu e in stare sa isi insele nevasta, iar irinuca este cealalta fatzeta a lui florinelu', atinsa de sindromul balacarelii, ca in real nu are curaj sa spuna nici macar "Du-te naibii!" ... cum ii zicea Tuth? Lalo, amu chiar ca ma enervezi!!! astia-s unu' singur, bre, ce dreaq e asa greu de priceput? ce tot o dai pe dupa dud? |
||
ready_vivus Postat pe 18 Decembrie 2009 23:04 |
||
auzi dobitoaco...imbecila esti tu....si cred ca ar trebui sa-ti iei pastilele si sa te duci dreaq la culcare.... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Decembrie 2009 23:04 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-12-18 23:04:12deci sa sintetizam: florinelu' este fatalaul "finut", care vorbeste despre torturi si se plange ca nu e in stare sa isi insele nevasta, iar irinuca este cealalta fatzeta a lui florinelu', atinsa de sindromul balacarelii, ca in real nu are curaj sa spuna nici macar "Du-te naibii!" ... cum ii zicea Tuth?Eu nu trimit pe nimeni la naiba,pt ca este pacat....Eu il trimit la Dumnezeu sfantul...Nu injur de dracul,,,din principiu...si este pacat sa trimiti la dracul,,,pt ca daca ala nu vrea sa mearga tre sa ma duc eu |
||
garbo027119 Postat pe 18 Decembrie 2009 23:06 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-12-18 23:04:12deci sa sintetizam: florinelu' este personajul "finut", care vorbeste despre torturi si se plange ca nu e in stare sa isi insele nevasta, iar irinuca este cealalta fatzeta a lui florinelu', atinsa de sindromul balacarelii, ca in real nu are curaj sa spuna nici macar "Du-te naibii!" ... cum ii zicea Tuth?De ce sa demostrezca sunt ca el....Eu nu trimit pe nimeni la dracul..pt ca este foarte pacat asta....Si asa se aprpie dracul de tine,,, |
||
garbo027119 Postat pe 18 Decembrie 2009 23:08 |
||
ready_vivus Postat pe 18 Decembrie 2009 23:08 |
||
Doi in unul grav...dubla personalitate ar trebui sa mearga la doctoru'de minte | ||
lala_cri Postat pe 18 Decembrie 2009 23:09 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-12-18 23:04:12deci sa sintetizam: florinelu' este personajul "finut", care vorbeste despre torturi si se plange ca nu e in stare sa isi insele nevasta, iar irinuca este cealalta fatzeta a lui florinelu', atinsa de sindromul balacarelii, ca in real nu are curaj sa spuna nici macar "Du-te naibii!" ... cum ii zicea Tuth?Pai florin ii barbat destept ca nu isi inseala nevasta....Pt ca are o femeie harnica si fruumoasa ca il iubeste si are grija de el....De ce sa isi bata joc de ea si sa o faca sa sufere....Are suflet bun,,de asta....Ceea ce voua va lipseste |
||
garbo027119 Postat pe 18 Decembrie 2009 23:10 |
||
sa mori tu ca e pacat????? dar sa-ti bati sistematic joc de noi nu e pacat???? florineleeeee...suntem dreaq in postul craciunului....iti faci pacateeee......ai copii...ce dreaq.....nu te gandesti un pic???? si aberatiile alea despre dumnezeu....ai mai tata....ce dreaq.... |
||
tutankhamon Postat pe 18 Decembrie 2009 23:10 |
||
buna seara Tuth, Ready, Lala si celorlalti prieteni! Saru'mana de interventie pe celalalt topic. Singurul lucru de care nu duce tara asta lipsa din pacate, sunt asemenea dezaxacti. Deci lasati nebunul/nebuna...sa se racoreasca, oricum ceea ce debiteaza nu are nicio noima! Mizeriile pe care le tot scuipa la adresa mea sunt exact pe masura noncaracterului ce il/o caracterizeaza...nici nu ne putem astepta la altceva ! Parerea mea e ca a uitat sa-si ia fenobarbitalul in seara asta, asa ca e de inteles, si daca il/o mai bagati mult in seama, s-ar putea sa se enerveze si mai rau, si nu in virtual, ci in realitate...si-atunci ii va casuna pe vreun nevinovat, doamne fer' ! ...N-am stat sa-i urmaresc aberatiile de prin topicuri, dar ma indoiesc de faptul ca s-a mai dezlantuit vreodata pe cineva in asa hal, si ma simt in al 9-lea cer ca am reusit sa-i alimentez neuronul cu ceva de rontait la noapte! PS. eu una ii acord nota 10 in seara asta...a fost magnific !...si daca stau bine sa ma gandesc...si niscaiva circumstante atenuante... retardul mental ar fi una dintre ele... tulburarea de personalitate, ar fi alta...si daca m-as obosi sa ma gandesc mai mult la asta, as mai gasi cateva... Sper doar un lucru...daca ajunge vreodata in postura de acuzat, sa nu cumva sa-i fiu desemnata avocat din oficiu...ca ma duc si ma impusc ! |
||
girnasemena Postat pe 18 Decembrie 2009 23:10 |
||
Lalo, in sfarsit!!! Hai ca nu esti chiar asa de blonda, ca nu a trebuit sa iti desenam | ||
ready_vivus Postat pe 18 Decembrie 2009 23:11 |
||
Unde esti Irina?Ca s-au pus oamenii pe noi. | ||
florin_c76 Postat pe 18 Decembrie 2009 23:12 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-18 23:10:36sa mori tu ca e pacat????? dar sa-ti bati sistematic joc de noi nu e pacat????Pai florin ii barbat destept ca nu isi inseala nevasta....Pt ca are o femeie harnica si fruumoasa ca il iubeste si are grija de el....De ce sa isi bata joc de ea si sa o faca sa sufere....Are suflet bun,,de asta....Ceea ce voua va lipseste |
||
garbo027119 Postat pe 18 Decembrie 2009 23:13 |
||
De la: florin_c76, la data 2009-12-18 23:12:28Unde esti Irina?Ca s-au pus oamenii pe noi.Au dat dracul in ei |
||
garbo027119 Postat pe 18 Decembrie 2009 23:13 |
||
nu mai sunt blonda pana la vara...acum sunt la culoarea mea naturala... | ||
lala_cri Postat pe 18 Decembrie 2009 23:13 |
||
Semeno, pe ce nevinovat sa-i casuneze, mamicule? ca pe asta il dobori cu o flegma, ce naiba! la cum se comporta in virtual, fii sigura ca in real nici nu ridica ochii de teama sa nu-si ia castane | ||
ready_vivus Postat pe 18 Decembrie 2009 23:14 |
||
bai, ia lasati dreaq secsuiala... io am o drama existentiala ici sha...nu stiu ce zodie e barbata'miu |
||
Anouk Postat pe 18 Decembrie 2009 23:15 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-18 23:13:36Ca dracii se multiplica,,,iese din unii si intra in altii....Apoi sunt consta la crestini.....Eu sunt protejata ca pazesc poruncile...Dar altele crestine,,care nu respecta poruncile dar cred in Dumnezeu,,,au o viata foarte grea in familie,daca se casatoresc cu ateistiDe la: florin_c76, la data 2009-12-18 23:12:28Unde esti Irina?Ca s-au pus oamenii pe noi.Au dat dracul in ei |
||
garbo027119 Postat pe 18 Decembrie 2009 23:15 |
||
florinele, iti merg bine mozilla si internet explorer-ul simultan? nu-ti da cu virgula? vezi ca au fost situatii cand la un moment dat antivirusul asimila mozilla cu un virus daca il foloseai in paralel cu IE... nu de alta da' sa nu te trezesti ca-ti fumega hardul | ||
ready_vivus Postat pe 18 Decembrie 2009 23:16 |
||
Sis, cre' ca stiu io in ce zodie e G Eu crez ca el e intr-o zodie nenorocoasa... baiat tanar si frumos sa moara maine cand o da nas in nas cu matale pentru o amarata de lipsa de lumina in pod! ... |
||
ready_vivus Postat pe 18 Decembrie 2009 23:18 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-18 23:13:36Oamenii fara caracter nu pot accepta ca altii sa fie mai buni ca ei....Daca vrei sa intri in gasca lor,tre sa devii ca ei....Pt ca invidiosii nu se pot impreteni cu oameni care le merge bine,...Ei pot fii prieteni doar cu oameni tot nefericiti ca ei....asa ca stai departeDe la: florin_c76, la data 2009-12-18 23:12:28Unde esti Irina?Ca s-au pus oamenii pe noi.Au dat dracul in ei |
||
garbo027119 Postat pe 18 Decembrie 2009 23:18 |
||
florinele esti jalnic....inca o data te-ai dat de gol......de unde stie mama irinuca cum e nevasta-ta frate??? nu-i asa ca te-a luat mozilla pe dinainte???? | ||
tutankhamon Postat pe 18 Decembrie 2009 23:20 |
||
ready, ziceam si eu asa, ca sa ma aflu in treaba chestia cu casunatul! e clar ca asta tresare si de umbra lui... dar nu-i pacat sa nu-i acorzi macar beneficiul indoielii?...poate se da pe brazda...sau si mai bine...sub brazda! |
||
girnasemena Postat pe 18 Decembrie 2009 23:20 |
||
n-a fo' in pod...a fo' in toata casa | ||
Anouk Postat pe 18 Decembrie 2009 23:21 |
||
florinucooo...ia vzi ca te cheama prea iubita si prea frumoasa doamna a ta...in patutz...ia vezi.....poti sa o incalzesti???...ca ii e cam frig...da circular mama...ca si crema de tort...sa nu se taie.... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Decembrie 2009 23:21 |
||
semeno, in nici un caz nu merg cu asta pe principiul in dubio pro reo nu merita asta trebuie bagat direct in camasa de forta. |
||
ready_vivus Postat pe 18 Decembrie 2009 23:22 |
||
cine e in pod | ||
lala_cri Postat pe 18 Decembrie 2009 23:22 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-18 23:20:28florinele esti jalnic....inca o data te-ai dat de gol......de unde stie mama irinuca cum e nevasta-ta frate??? nu-i asa ca te-a luat mozilla pe dinainte????PAI CE NU AM VAZUT-O IN FOTO,,,II HARNICA FACE TORTURI....cA NU TOATE FEMEILE FAC ASA CEVA.....cA MIE NU IMI PLACE IN BUCATATIE.....EU CRED CA BUCATARIA ESTE PT BARBATI,,CA DE MUNCA NU MUNCESC,,,BANU NU ADUC ASA CA LA CRATITA CU EI |
||
garbo027119 Postat pe 18 Decembrie 2009 23:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Îmi place sexul la Nebunie | 2 | De la: garbo_493900 4 Decembrie 2018 20:40 |
Suntem chiar asa redusi cand vine vorba despre sex? | 37 | De la: Alex4andra 9 Ianuarie 2016 12:33 |
A devenit sexul ghilotina omenirii? | 148 | De la: KNIGHT_31 25 Septembrie 2010 20:38 |
|
||
sal lume!!! | 6 | De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 00:21 |
o parere as vrea..... | 109 | De la: Dor_marunt 3 Ianuarie 2010 20:22 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară