Si eu sunt adepta raspunsului afirmativ, dar acest lucru este posibil doar daca cei doi intr-adevar se pot completa din toate punctele de vedere si daca sunt tot timpul pe aceiasi lungime de unda! | ||
iubi22 Postat pe 20 Decembrie 2009 08:11 |
||
---|---|---|
NU REZISTA NICI UN CU TOATE CA IUBESTE FAMILIA | ||
garbo081672 Postat pe 20 Decembrie 2009 08:23 |
||
am mai spus candva...pe un topic pe aici...ca doar pinguinul e monogam!...eu n-am reusit sa iau unul de barbat...nu l-am convins din gestica...iar pinguineza n-o stiu...asa ca, am abandonat discursul si l-am lasat dupa gratii la zoo...desi...ar fi trebuit sa-l iau acasa fortzat si sa-mi pun barbatul in cusca... ha ha ha |
||
|
||
Ines Postat pe 20 Decembrie 2009 08:32 |
||
Majoritatea barbatilor care scriu pe forumul asta va vor spune ca da, rezista, avand de cele mai multe ori exemplul personal, dar nici unul nu si-a trait inca toata viata ca sa spuna la sfarsit: da eu am fost unul din ala. Chiar daca pana acum au corespuns descrierii din titlul topicului, nimeni nu poate sti ce va urma. Dar trebuie sa va spun ca nu sunt de acord cu unele idei lansate pe aici precum ca desi isi iubeste sotia si familia un barbat va cauta totusi dragoste (sex) in afara cuplului, asta mai mult ca sigur nu e adevarat. Daca o face, atunci e clar ca nu-si iubeste sotia si poate nici restul familiei. E identic cu cazul femeilor care fac acest lucru. Sau au o problema la mansarda, dar nu cred ca trebuie luat in discutie acest caz intru-cat e foarte rar si nu reprezinta majoritatea barbatilor. | ||
ROI2009 Postat pe 20 Decembrie 2009 09:14 |
||
sunt de acord cu tine.exista si barbati care isi iubesc sotiile(iubitele etc..) si nu le-ar insela. ce s-ar intampla daca toti am gandi negativ? totul sta in incredere daca aceasta dispare se duce totul.toti am fi gelosi pe toti!!! deci cu siguranta exista poate sunt pe cale de disparitie dar exista trebuie doar descoperiti | ||
biankoana Postat pe 20 Decembrie 2009 09:23 |
||
Eu cred ca majoritatea rezista si inca bine mersi la fel, de vina e societatea cu sarmalele ei cu tot. Dar sunt si unii care nu rezista, sunt aceia slabi cu nas mic si mers leganat. Atentie, dansa pandeste dupa colt! |
||
garbo059117 Postat pe 20 Decembrie 2009 09:41 |
||
eladaela Postat pe 20 Decembrie 2009 09:45 |
||
Gandesc cam in felul urmator, a insela sau tine de caracterul fiecaruia si de educatia primita, fie ca e barbat sau femeie. In general atunci cand cineva tradeaza cauta o scuza spunand , am gesit, sau da vina pe celalalt ca nu agasit ce cauta in familie, sau te miri ce. Scuze penibile si care nu justifica in nici un fel gestul, ci doar ne arata caracterul celui care o face. daca nu gasesti ceea ce cauti sau te-ai saturat de partenera sau pertener, nimeni nici macar legea nu te tine langa celelalt, te poti desparti si apoi practica sexul liber, care nu creaza obligatii. Cand te casatoresti semnezi un act care e un contract pe care il faci cu foarte multi martori, cu cel mai important om, sau unul din cei mai importanti oameni, din viata ta la momentul respectiv, pe care nu te obliga nimeni sa-l semnezi si care din pacate nu creaza si responsabilitati stipulate sau penalizate legal. Dar nu sant. Probabil ca atunci ar fi si mai multe divorturi. Si atunci se prefera inclcarea acelui contract, Schilodirea sufleteasca a partenerului, si poate a copiilor, de cele mai multe ori chiar cu concursul celui tradat, care accepta umilinta si tradarea, tratandu-le de multe ori ca pe ceva normal. Daca nu inteleg tradarea, cu atat mai putin pot intelege acceptarea acestei tradari. |
||
cremene Postat pe 20 Decembrie 2009 09:47 |
||
Da, foaRTE INTERESANT'.....NICI FEMEILOR NU LE PLACE SA FIE MEDEU DOAR CU UN BARBAT,..MAI ALES DACA ACESTA FACE BURTA, SFORAIE,...BEA.....SI ARE ....;TOT FELUL DE SCAPARI:.. | ||
maryaug_0809 Postat pe 20 Decembrie 2009 09:54 |
||
scapari? pai, daca se scapa " medeu" e clar. nu-i bun |
||
si_totusi Postat pe 20 Decembrie 2009 09:56 |
||
schimba-l.... | ||
eladaela Postat pe 20 Decembrie 2009 09:59 |
||
si_totusi Postat pe 20 Decembrie 2009 10:00 |
||
cu unul care nu "se scapa" totusico | ||
eladaela Postat pe 20 Decembrie 2009 10:02 |
||
adeca sa-nteleg ca toapicul aista e la misto si io dadui tot din casa?! ... "sine cera", bre | ||
sora_ilsi Postat pe 20 Decembrie 2009 10:14 |
||
De la: cremene, la data 2009-12-20 09:47:20 si care din pacate nu creaza si responsabilitati stipulate sau penalizate legal. Cremene, imi place cum gandesti, le spui foarte bine. dai senzatia de soliditate, de stalp, al societatii pe care ne putem baza. Ar fi bine ca multi sa fie ca tine, asa am avea o societate mai curata moral si concurenta ar fi mai mica. Despre citatul de mai sus, mie o pasarica mi-a spus ca s-ar putea sa ai mici scapari... tu mergi la sigur cu ce ai zis? |
||
garbo059117 Postat pe 20 Decembrie 2009 10:17 |
||
eu consider casat. reusita unde e si dragoste si sex; cand ele se exclud reciproc-omul isi cauta in alta parte.. | ||
pantera_dacs Postat pe 20 Decembrie 2009 10:24 |
||
Multe pareri pro ceea ce inseamna ca sunt si oameni care gandesc. | ||
florin_c76 Postat pe 20 Decembrie 2009 10:25 |
||
florine, daca n-ar fi fost pro, nu gandeau? | ||
si_totusi Postat pe 20 Decembrie 2009 10:28 |
||
totusico....nu ti-e clar?? peprincipiu...."cine nu e cu noi e impotriva noastra" by irinel-florinel |
||
eladaela Postat pe 20 Decembrie 2009 10:32 |
||
De la: garbo059117, la data 2009-12-20 10:17:11De la: cremene, la data 2009-12-20 09:47:20 si care din pacate nu creaza si responsabilitati stipulate sau penalizate legal. Ai dreptate, nu e complet, ar trebui spuse mai multe, ca nimeni nue obligat sa stea cu nimeni daca nu vrea acest lucru, iar daca o face, are niste motive. Care sunt nu stiu, dar pot fi multiple. Ca sunt foarte multe casnicii care se transforma intr-un soi de convietuire sub acelasi acoperis, impiedicandu-se unul de celalalat prin casa si in cel mai fericit caz, isi satisfac in comun niste necesitati fiziologice, care nu mai au nimic in comun cu dragostea, cu acea caldura care i-a unit odinioara. |
||
cremene Postat pe 20 Decembrie 2009 10:34 |
||
Cremene n-ai inteles la ce m-am referit si e mai bine. M-am referit la "responsabilitati stipulate sau penalizate legal.", aici ma gandeam oarecum ciudat. nu crezi? |
||
garbo059117 Postat pe 20 Decembrie 2009 10:39 |
||
De la: garbo059117, la data 2009-12-20 10:39:32Cremene n-ai inteles la ce m-am referit si e mai bine. Ok sa presupunem ca ar exista o adevarata institutie acasatoriei, cu un cod de ledi bine definit in care s fie stipulate si anumite pedepse aplicabile celor care calca stramb, adulter de exemplu. sa spunem ca in cazul unui adulter dovedit persoana vinovata ar intra vreo 5 ani la parnaie. Normal ca, atunci decat sa raite parnaia ar divorta. Adulterul e un act de tradare a celui mai important partener din viata ta, dar nu e pedepsit legal. |
||
cremene Postat pe 20 Decembrie 2009 11:08 |
||
akuma totusi depinde si de ea dak il respinge si nui dariueste ce vrea cred k da se va duce la alta....da dak o iubeste si ea ii daruieste ce vrea el nu se va duce :) | ||
aliny Postat pe 20 Decembrie 2009 11:13 |
||
mda....judecati de valoare.... |
||
eladaela Postat pe 20 Decembrie 2009 11:16 |
||
Citesc acest postarile la acest subiect de foarte mult timp si constat cu uimire ca se discuta pe aceasta tema in continuare cu acelasi interes. Parerile sunt pro si contra. Unii spun ca barbatii pot rezista, altii sustin ca nu.Asa cum putem vedea din postari, totul depinde de conjunctura si caracter. Barbatii al caror caracter sau inclinatii tinde spre imoralitate sau diversitate, isi vor insela sotia cu sau fara motiv, cei al caror caracter este statornic, isi vor insela sotia doar datorita unor motive ce tin doar de viata lor de cuplu. Primii au un numar nelimitat de amante (de ocazie) cei din urma au o amanta pentru o perioada mai lunga de timp (ani).Primii sunt cei a caror casnicie merge inainte doar pentru ca sotia inchide ochii, ultimii au un risc mai mare de divort datorita gradului de atasament al barbatului fata de cea de a doua femeie din viata lui (bine inteles asta cu conditia ca sotia sa nu vrea sa participe la rezolvarea problemei de cuplu). In esenta barbatii sunt dispusi sa isi insele sotiile, unii rezista tentatiei, altii nu, si mai sunt cei care nu-si inseala sotia pentru ca nu li se ofera ocazia.Viata de cuplu trebuie sa se bazeze pe o prietenie durabila, pe un respect si un ajutor reciproc si nu in ultimul rand pe comunicare. Esentiala este comunicarea mai ales atunci cand sunt semne ca scartie ceva in menajul lor dar totodata este cat se poate de adevarat ca partenerii se tem de comunicare datorita riscului de a afla lucruri neplacute si automat de degenerare in certuri care sa distruga definitiv echilibrul si asa fragil al relatiei lor. Recomand tuturor cuplurilor sa comunice pentru ca altfel sunt neplacut surprinsi ca viata lor este numai aparent o viata de cuplu, in realitate ea fiind formata din doua vieti paralele. |
||
Sorana71 Postat pe 20 Decembrie 2009 11:37 |
||
da altceva nu mai faci toata viata dupa casatorie ?numa sex? da mai si mananca omu mai doarme, se mai plimba;mai munceste,oare? | ||
garbo074653 Postat pe 20 Decembrie 2009 12:17 |
||
un barbat siiigur rezista sa faca sex(dragoste) cu..."sotia sa" toata viata...dar DOAR nu! | ||
karmenrosa Postat pe 20 Decembrie 2009 12:53 |
||
eladaela Postat pe 20 Decembrie 2009 13:19 |
||
(1) "SOTUL SE INTOARCE DIN DELEGATIE, ISI AGATA HAINA IN CUIER SI-SI SALUTA SOTIA CU O STRANGERE DE MANA. EA: DRAGA, NU MAI VREI NICI MACAR SA MA SARUTI ? EL: HEI, TERMINA CU PROSTIILE ! DUPA 20 DE ANI DE CASNICIE ITI MAI ARDE DE ORGII ?!" (2) "O FEMEIE ISI INTREABA BARBATUL : - DRAGOSTEA TA ESTE DRAGOSTE ADEVARATA SAU MA IUBESTI DIN INTERES ? - PROBABIL ESTE DRAGOSTE ADEVARATA, PENTRU CA NU MA MAI INTERESEZI DE MULT ...." |
||
IOANA_DRAGAN Postat pe 20 Decembrie 2009 13:47 |
||
salutare ...pareri pro si contra sunt si vor fi . | ||
phoenix Postat pe 20 Decembrie 2009 13:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
preludiu lung,dar dupa ramanem amdoi dezbracati si el nu mai face nimic | 6 | De la: Flor60 12 Septembrie 2009 14:06 |
Diferente dintre barbat si femeie | 369 | De la: eu_geminy 12 Octombrie 2010 12:37 |
nu imi gasesc jumatatea | 27 | De la: Flor60 23 August 2009 12:11 |
|
||
Telefonu....... | 20 | De la: nathalie 31 Octombrie 2011 09:12 |
Care este genul preferat de muzica pe care il asculti de obicei ? | 2 | De la: Thor_again 6 Mai 2011 15:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară