Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

florinel...m-ai dat pe spate
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Mai 2009 20:20
cine, acum poti sa-mi scrii

Iubeste-te mai mult pe tine insati si capul sus! Esti o femeie intreaga si invata sa ai incredere in tine!
gabitzza
Postat pe 14 Mai 2009 20:21
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-14 20:20:33 florinel...m-ai dat pe spate
Am scris foarte adevarat.Sunt pro-femeile(adica tin de multe ori in viata parte la femei in disputele cu barbatii).Vezi sa nu cazi pe spate(e o gluma)
florin_c76
Postat pe 14 Mai 2009 20:36
am cazut deja, nene...

noi o luasem psihologic si filozofic, aberam pe tema...si tu ...ai venit ...ai postat...si ai dat si solutia...

ioi, ishtenem...ca mult m-ai desfatat
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Mai 2009 20:39
Cinezee, ai primit sfaturi suficiente pt ati da seama unde gresesti.
Invata sa te pretuiesti, invata sa doresti mai mult de la viata.

Mi se pare lipsa de respect acea afirmatie a lui, daca tu nu poti atunci el se duce la alta.
Nu cred ca un barbat care isi iubeste sotia si o respecta poate scoate asa ceva pe gura.

Clm
Postat pe 14 Mai 2009 21:20
bai nene, mor de ras acilea..

florineleee, mai aveai putin si-l intreceai pe zambilu`

Tare , tare!! Nici nu pot sa scriu de ras...auzi la el ..o tzara de puta, bestial!!
gabitzza
Postat pe 14 Mai 2009 21:26
fetelor! florin_c76 si-a pus sufletul pe "tava" (adica ecran) si voi radeti de el?
imi place sa aud de barbati care adora fidelitatea. Felicitari si multi ani de casnicie!
kriszta15
Postat pe 15 Mai 2009 02:31
De la: cinezee, la data 2009-05-14 18:48:07

Daa am avutr pretentii dar degeaba le spun daca eu vb eu aud si in final tot ca el face , eu incerc sa dreg sa vedem si daca nu si nu , la anu divort si basta cozi , efectiv am obosit

Da wife nu am nici un fel de asteptari in viata , de fiecare data m-am multumit cu putin , si paote aici e greseala mea ca asa am aplicat si in relatia mea cu el

Cinezee un cont e "sa te multumesti cu putin" si un alt cont e sa nu te apreciezi pe plan personal; nu e chestia ca "am avut pretentii, dar degeaba le spun daca eu vb eu aud si in final tot ca el face" ci, din ce povestesti tu rezulta ca ai o autostima foarte scazuta, il pui pe el in prim plan mereu. Dar tura ta cand vine? Parerile tale cat conteaza?
susidallyama
Postat pe 15 Mai 2009 10:53
krista, n-am ras de el !!

Am spus doar ca a fost amuzant, ceea ce e cu totul altceva !!
a fost ..suculenta postarea
gabitzza
Postat pe 15 Mai 2009 11:34
Florin felicitarile mele
cinezee
Postat pe 15 Mai 2009 12:22
cata sinceritate pe florinel,mami!!!alo copilu'!

da' nu trebuie sa ne povestesti chiar tot!

vaaaai ,ce m-am distrat.

si voi pupezelor?!bucurie mare,ha?
iasomia
Postat pe 15 Mai 2009 13:40
Ma bucur ca si voi va bucurati citindu-mi postarile.Sunt un sincer si cu timpul ma veti cunoaste mult mai bine.Sa traiti bine fetelor si sa continuati cu postarile sa ne mearga cat mai usor la suflet.Daca va mai pot spune cate ceva o voi face cu mare bucurie.Doar intrebati-ma!Sa aveti o zi buna si un wekend linistit si placut!!!!!
florin_c76
Postat pe 15 Mai 2009 21:13
De la: florin_c76, la data 2009-05-14 20:17:03Deci treaba sta cam asa:cine vrea sa se goleasca sa o faca langa femeia lui nu la alta.Sunt "n"metode de a te goli fara sa mergi la alta(o face ea cu mana,faci o labuta mica,sex oral,etc),dar stai cu ea daca are problem o sa le rezolve si va fi iar ca inainte.Deci NU merge sotul la alta ca femeia lui nu poate sa-i dea otara de puta ci sa gandeasca cu capul cel mare nu cu surubul.Eu cam asa am facut la situatii de criza.In legatura cu multumirea de putin cred ca se subestimeaza doamna si ar trebui sa creada mai mult in personalitatea ei ,sa fie mai dornica de mai mult ca nu suntem pe timpul lui nea Ceasca (1986)sa ne multumim cu portia (ratia).Toate cele bune si fiti niste luptatori adevarati ptr.familiile voastre.Asa sa va ajute Cel De Sus!!!!

Floricele mama, sa ma faci tu pe mine, femeie batrina, sa ramin cu gura cascata?????

Eu cred ca e o asociere intre nume si persoana.Mai cunosc eu un Florin care gindeste exact ca si tine!!!!!
Aemulus
Postat pe 15 Mai 2009 21:23
Florinel,as avea ceva intrebari,tinind cont de spiritul tau,apreciabil,de fidelitate si altruism...Deci:
-In momentul cind unul din parteneri nu este in forma fizica sau psihica,pt o determinata perioada de timp,a apela la ;;n. metode de golire" cit sint de fidele sau oneste??? Cum demonstrezi ca-ti pasa de suferinta lui(ei) cautind egoist sa te golesti in timp ce el(ea) nu o poate face???
-Ce diferenta e in a te ,,goli linga el(ea) si nu cu el(ea),sau a te goli cu un altul(a)???
-Ce gust gasesti in masturbare tinind cont de conditiile despre care vorbim???
valentino
Postat pe 15 Mai 2009 21:53
iaca, m-am cam rusinat
si_totusi
Postat pe 15 Mai 2009 22:26
Vad ca ai largit conceptul si motivele abstinentei...cum nu-s femeie,pot spune,respectind spiritul fidelitatii,ca,indiferent ce ar aduce in fata viata,ramin fidel.Cum adica,daca unul are un accident,raminind definitiv inactiv,celalalt are dreptul sa o ia razna???...Poate ca in acest caz se poate practica ce spuneai prima.Oricum,imi pare o gindire,mai mult hormonala,decit inteligenta.
valentino
Postat pe 15 Mai 2009 22:34
valentino, ai si nu ai dreptate. nu poti fi abstinent o viata doar ca trebuie sa fii fidel.
viata totusi, isi cere drepturile ei.
si_totusi
Postat pe 15 Mai 2009 22:45
De la: valentino, la data 2009-05-15 22:34:37Vad ca ai largit conceptul si motivele abstinentei...cum nu-s femeie,pot spune,respectind spiritul fidelitatii,ca,indiferent ce ar aduce in fata viata,ramin fidel.Cum adica,daca unul are un accident,raminind definitiv inactiv,celalalt are dreptul sa o ia razna???...Poate ca in acest caz se poate practica ce spuneai prima.Oricum,imi pare o gindire,mai mult hormonala,decit inteligenta.

In viata sa nu spui niciodata,niciodata.Cel care sustine sus si tare fidelitatea...acela e cel mai predispus greselii.Viata te poate schimba...iti joaca feste.Asa ca...mai bine hai sa spunem ca "Nu imi doresc sa fac asta...dar nu se stie niciodata ce va fi".Eu cred ca e mai corect asa,in primul rand fata de noi insine.Juramintele si promisiunile...pot deveni vorbe desarte intr-o clipa.Mai bine sa nu ne jucam cu vorbele...
walkiria
Postat pe 16 Mai 2009 08:01
Eu nu cred ca exista un astfel de barbat.Si daca exista ,poate fi o raritate.Barbatii sint facuti sa fie poligami ,dar oare femeile de ce nu pot fi?
vanesa
Postat pe 16 Mai 2009 14:04
De la: vanesa, la data 2009-05-16 14:04:49Eu nu cred ca exista un astfel de barbat.Si daca exista ,poate fi o raritate.Barbatii sint facuti sa fie poligami ,dar oare femeile de ce nu pot fi?
Pentru ca raportul de7femei la 1barbat reduc sansele femeilor de a avea mai mult de2barbati(e o gluma!!!)Serios vorbind si femeile mai merg cu 2 in loc de unul dar ele de obicei sunt mai conservatoare,au mult mai multa treaba acasa in familie(mancare,copii,curatenie,cumparaturi)aici vorbind despre femeia traditionala si astfel nu au nici timp sa insele.Cred ca prin constructia lor barbatilor le misca hormonii mai mult decat femeilor(sunt niste vanatori)Si totutsi exista si exceptii care fac sa intareasca regula.In fiecare tabara exista oameni buni si rai dar nu trebuie criticati decat ptr.rautatile ce le pot face si ajutati in rezolvarea problemelor pe care le intampina intr-o viata de om.Sunt si curvari si curvare asa cum sunt si fideli si fidele.Depinde de noi in ce tabara apreciem sa fim.O zi buna sa aveti.
florin_c76
Postat pe 16 Mai 2009 14:27
face-ti diferenta intre a avea erectie si aface sex.ce voi cucoanelor nu va curg ochii dupa alti barbati si totusi nu va culcati cu ei? eu cred ca daca exista dragoste si multa comunicare se poate ajunge la aceasta performanta. BRAVO FLORINE
mirelaadina
Postat pe 16 Mai 2009 15:12
that's too deep for me
wife_de_zmeu
Postat pe 16 Mai 2009 16:14
mirelo,

face-m fetitza , he, he.. sa n-ai indoieli..

florine, esti tare nene, scrie inainte ca esti bestial !!
gabitzza
Postat pe 16 Mai 2009 17:14
De aceea am incercat eu sa dovedesc ca oarecum in viata asta nu toala lumea este fidel/a

Eu sper ca nu m-ati jujdecat prea tare , ptr ca am arata si aceasta fata , dar totusi sunt si acest gen de barbati
De la: walkiria, la data 2009-05-16 08:01:01
In viata sa nu spui niciodata,niciodata.Cel care sustine sus si tare fidelitatea...acela e cel mai predispus greselii.Viata te poate schimba...iti joaca feste.Asa ca...mai bine hai sa spunem ca "Nu imi doresc sa fac asta...dar nu se stie niciodata ce va fi".Eu cred ca e mai corect asa,in primul rand fata de noi insine.Juramintele si promisiunile...pot deveni vorbe desarte intr-o clipa.Mai bine sa nu ne jucam cu vorbele...

Walkira scuze ca dau citat mesajului tau dar tu ai enuntat cel m ai bine realitatea
cinezee
Postat pe 16 Mai 2009 17:15
cine, eu cred ca nimeni nu te-a judecat aici...dimpotriva...mi se pare ca toata lumea a priceput ca tu ai o problema si a incercat sa iti explice asta
wife_de_zmeu
Postat pe 16 Mai 2009 17:18
nu te-a judecat nimeni, poate si-au exprimat nedumerirea..
gabitzza
Postat pe 16 Mai 2009 17:28
TF e foarte limitativa impartirea ta.Mai exista cel putin o a treia categorie de barbati.
Aemulus
Postat pe 16 Mai 2009 17:34
yeap...ala gelos, posesiv si care te si inseala
wife_de_zmeu
Postat pe 16 Mai 2009 17:42
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-16 17:42:28yeap...ala gelos, posesiv si care te si inseala

completare: si care mai e si urit ca drakl
Aemulus
Postat pe 16 Mai 2009 17:53
De la: cinezee, la data 2009-05-16 18:06:02Eu mereu am crezut si cred ca a 2--a varianta este mai buna , avand parte in viata de amandoua variantele , DIN 2 RELE alegi pe aia mai putin rea
De la: TF_, la data 2009-05-16 17:28:21ma gandeam cum ar fi mai bine,sa ai un sot care sa nu te insele niciodata dar sa fie extrem de gelos si de posesiv,sa ai o viata de kkt,sau sa ai un sot care sa te especte,sa ai o viata buna alaturi de el cu toate ca poate vreodata calca stramb....voi ce parere aveti???

Va multumesc ptr intelegere ...sper candva viata sa imi dea si parti bune , ca de rele sunt satula

FOARTEEE ADEVARATA SI ACEASTA VARIANTAAA
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-16 17:42:28yeap...ala gelos, posesiv si care te si inseala

Cinzee , tu esti o fata desteapta . Lasa modestia la o parte ! Sigur ca viata o sa-ti dea si parti bune da' trebuie sa le faci loc.
blanca
Postat pe 16 Mai 2009 18:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sex oral 63 De la: florin_c76 8 Mai 2010 01:14
femeia buna la pat! 182 De la: pantera_neagra 18 August 2010 15:53
sexul virtual ? 40 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:50
imbunatatirea creierului 81 De la: Ciresica 3 Iunie 2010 18:58
Mai poate fi ce a fost candva??? 16 De la: reyya 6 Mai 2010 23:54
Setari Cookie-uri