Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

Ma voi stradui ...sa fac loc si mai ales dea incerca si vedea si alt parte a paharului
cinezee
Postat pe 16 Mai 2009 18:47
De la: cinezee, la data 2009-05-16 18:47:10Ma voi stradui ...sa fac loc si mai ales dea incerca si vedea si alt parte a paharului
Deci se poate si mai bine!!!
florin_c76
Postat pe 16 Mai 2009 19:10
Poti sa te uiti si la paharul altuia, nu-i bai.
Ioana007
Postat pe 16 Mai 2009 19:43
Buna dimineata forumiste(forumari)!!Sa aveti o zi senina si plina de evenimente placute!
florin_c76
Postat pe 17 Mai 2009 04:00
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-16 17:42:28yeap...ala gelos, posesiv si care te si inseala

Normal ca cel cu musca pe caciula are tupeul sa acuze. stie ce face el si de aceea ii este frica sa nu fie inselat.
Clm
Postat pe 17 Mai 2009 08:39
Stiti vorba aia: "tot hotul se teme de furat si c u r va de c u r v it".
Micass
Postat pe 17 Mai 2009 09:00
Pai da!
Stie ce face si ii este frica sa n-o pateasca la fel
gabitzza
Postat pe 17 Mai 2009 09:03
De la: Clm, la data 2009-05-17 08:39:29
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-16 17:42:28yeap...ala gelos, posesiv si care te si inseala

Normal ca cel cu musca pe caciula are tupeul sa acuze. stie ce face el si de aceea ii este frica sa nu fie inselat.
Tupeu,nu cred,teama ,da,poate,nu vedeti cita lume inseala,loialitatea in cupluri are un procent redus in ziua de azi,sau cine e frige cu ciorba sufla si-n iaurt,dar si cele scrise de tine pot fi reale,nu neg asta,eu una daca sunt inselata,s-a terminat,m-as simti murdarita,daca vine la mine,dupa ce ar fi fost cu altcineva,socul e mare pentru mine,sentimentele palesc,e drept ca multe femei mai inchid ochii ca nu au unde sa se duca dupa un eventual divort cu copii cu tot,se resemneaza multe,eu una nu,casa e a mea,usa e a ta,punct.
scrichy
Postat pe 17 Mai 2009 09:45
Oare daca se calca stramb intr-o casnicie si se comunica intre soti exista sanse reale ca acea casnicie sa mai fie cam cum a fost inainte?Bine o sa ziceti ca daca femeia il iarta(si invers)se sterge cu buretele dar eu cred ca raman remuscarile si constiinta(daca mai e la moda)devine incarcata.Si chiar de multe ori cel care inseala isi da seama ca tot ce are acasa e mai dulce(nu in toate cazurile)Dar ramane vesnica intrebare:de ce inseala unul pe altul?Uneori iubirea nu ajunge sa tina o relatie ,eu cred ca impotant e pe langa iubire sa comunici cu cel de langa tine,sa-l intelegi ,sa-l ajuti sa treaca peste greutati,sa te bucuri alaturi de el la momente placute ;practic trebuie sa fii o completare a celuilalt.Magnetii se pot atrage sau respinge!Poate ca asa sunt si oamenii.A fost lasat pe pamant liberul arbitru si doar de noi oamenii depinde sa alegem calea ce dorim sa urmam.Sunt ptr.o societate fara probleme:jafuri,violuri,ucidei,adultere,pedofilie,etc.Dar padurea e mare si nu toti copacii devin drepti si frumosi.Nu ma consider un om bun caci am si eu slabiciunile mele dar incerc sa nu fac rau la ceilalti.A se vrea e usor ,insa a se putea e greu.Va las cu bine caci mai las si pe altii sa-si exprime parerile.O zi placuta va doresc!
florin_c76
Postat pe 17 Mai 2009 14:10
Florinel,imi place sa vorbesc cu tine...ai idei si esti si sincer...deci:
-daca ar fi comunicare nu s-ar calca strimb.
-kiar daca unul si-ar reveni(desi sint putine sanse),confesindu-se,comunicind,e imposibil sa nu apara discutii,sau macar aluzii,pe parcurs...dureroase si riscante.
Dupa mine,sint multiple motivele pt care se cauta in afara cuplului ceea ce ar trebui sa fie in interiorul lui.Incepind de la educatie mediu,partener si,in primul rind de la tine in prima persoana.S-apoi e-al dracului de tentant fructu'oprit...tie nu ti se pare???
valentino
Postat pe 17 Mai 2009 15:34
De la: si_totusi, la data 2009-05-15 22:45:36valentino, ai si nu ai dreptate. nu poti fi abstinent o viata doar ca trebuie sa fii fidel.
viata totusi, isi cere drepturile ei.

Depinde ce vrei de la viata...
valentino
Postat pe 17 Mai 2009 15:44
De la: walkiria, la data 2009-05-16 08:01:01
In viata sa nu spui niciodata,niciodata.Cel care sustine sus si tare fidelitatea...acela e cel mai predispus greselii.Viata te poate schimba...iti joaca feste.Asa ca...mai bine hai sa spunem ca "Nu imi doresc sa fac asta...dar nu se stie niciodata ce va fi".Eu cred ca e mai corect asa,in primul rand fata de noi insine.Juramintele si promisiunile...pot deveni vorbe desarte intr-o clipa.Mai bine sa nu ne jucam cu vorbele...

Fiecare avem in viata o strada de facut.Daca se naste cuiva un copil cu probleme,parintii pe ce loc ramin???
Daca se imbonlaveste sau sufera un accident unul din parteneri,nu e tot o skimbare fundamentala a vietii celor in cauza???.
Atunci cum de te poti sacrifica pt un copil cu probleme si pt sot nu???.Daca pot fi foarte sincer,eu pot intelege o scapatela in conditii normale,cind totul merge bine,dar nicidecum cind celalalt sufera... e o atitudine criminala...
valentino
Postat pe 17 Mai 2009 15:52

Sotia isi intreaba sotul:
- Te-ai casatorit cu mine din dragoste sau din interes?
- Cred c-a fost dragoste ca nu ma mai interesezi de mult.

O fetita isi intreaba tatal:
- Care-i diferenta dintre a excita si a enerva?
- Sa-ti dau un exemplu, acum 15 ani mama ta ma excita, acum ma enerveaza
castancopt
Postat pe 17 Mai 2009 15:53
De la: valentino, la data 2009-05-17 15:34:57Florinel,imi place sa vorbesc cu tine...ai idei si esti si sincer...deci:
-daca ar fi comunicare nu s-ar calca strimb.
-kiar daca unul si-ar reveni(desi sint putine sanse),confesindu-se,comunicind,e imposibil sa nu apara discutii,sau macar aluzii,pe parcurs...dureroase si riscante.
Dupa mine,sint multiple motivele pt care se cauta in afara cuplului ceea ce ar trebui sa fie in interiorul lui.Incepind de la educatie mediu,partener si,in primul rind de la tine in prima persoana.S-apoi e-al dracului de tentant fructu'oprit...tie nu ti se pare???

Eu cred ca si rutina zilnica poate duce la infidelitate.
vanesa
Postat pe 17 Mai 2009 16:40
Vanesa, ai dreptate. Dar de ce ti-ai transforma viata in rutina?
blanca
Postat pe 17 Mai 2009 17:47
Viata apare ptr.noi frumoasa daca stim si noi sa o facem placuta.
florin_c76
Postat pe 19 Mai 2009 12:57
sa spunem ca poti ierta, trece cu vederea, dar nu uiti niciodata, asta e sigur!!
gabitzza
Postat pe 20 Mai 2009 00:06
De la: mielutza, la data 2009-05-17 17:47:12Vanesa, ai dreptate. Dar de ce ti-ai transforma viata in rutina?

Un foc,oricit de mare,neintretinut,se stinge...stiai asta???
valentino
Postat pe 20 Mai 2009 10:18
De la: valentino, la data 2009-05-20 10:18:16
De la: mielutza, la data 2009-05-17 17:47:12Vanesa, ai dreptate. Dar de ce ti-ai transforma viata in rutina?

Un foc,oricit de mare,neintretinut,se stinge...stiai asta???
Trebuie sa mai pui lemne adica sa vii mereu cu ceva nou si cu multa comunicare.
florin_c76
Postat pe 20 Mai 2009 12:08
nu cred ca dragostea poate fi asemuita cu un foc. asta ma duce cu gandul la ceva vremelnic. oricat ai intretine flacara mai devreme sau mai tarziu se stinge.

cred ca e ceva mai profund. tot aud de rutina. ce e rutina intr-o casnicie?
nu poti veni mereu cu ceva nou, nu poti juca pe sarma o viata.ar insemna sa ne transformam in niste saltimbaci profesionisti

dragostea e altceva. e un sentiment care poate tine o viata sau numai cativa ani. este sau nu. simplu. de ce se rupe firul? din varii motive. sau chiar fara motive. functioneaza sintagma "c-asa". nu lipsa de noutate e clenciul. te plictisesti cand acel sentiment dispare ca si cand nu ba fost . poti sa comunici , poti sa vii mereu cu "noutati", poti sa stai si-n limba. daca nu mai e acel "ceva" indefinibil, nu ai nici o sansa oricat te-ai stradui
si_totusi
Postat pe 20 Mai 2009 13:43
asa tusa,

spune-le de la obraz,daca nu-i acel ceva,nu e...sa nu se mai strofoace atat.

bai tusica,

bagi lumea in depresii majore....
iasomia
Postat pe 20 Mai 2009 16:03
Dragostea nu e un foc e focul ce arde in inima!
florin_c76
Postat pe 20 Mai 2009 22:45
si fumu' iese pe urechi...
zambil
Postat pe 20 Mai 2009 22:47
Totusica,cind poti sa stii ca persoana cu care esti impreuna e jumatatea ta : la inceputul,la jumatatea sau la sfirsitul relatiei?
Crezi ca atitudinea care o ai fata de respectivul(a),la inceput,va fi mereu aceeasi? si daca degenereaza,care sint motivele,nevorbind de tradare?
Stiai cumva ca toti,absolut toti,neingrijind in fiecare clipa tinuta noastra morala,devenim ca un teren abandonat?
Atunci,cu atit mai mult,trebuie ingrijita relatia in doi,continuu.
valentino
Postat pe 20 Mai 2009 22:58
Dragostea are multe infatisari(variante0dar cea mai placuta e cea care vine din inima si este primita cu caldura sufleteasca de celalalt.Si mai frumos e cand primesti si un raspuns pe masura.
florin_c76
Postat pe 21 Mai 2009 14:03
Buna forumistelor!Mai traiti ca nu prea vad actiune pe topic!?
florin_c76
Postat pe 24 Mai 2009 10:15
Am cam intrat in amorteala Florinel...ia spune tu cum te-ai uitat pe furis la pretena sotiei sau ceva gen ispita,s-ai sa vezi cum se-ncinge topicul...daca tu nu vrei sa ne spui si ce-ti mai trece prin minte,asa,pe shushtache...
valentino
Postat pe 24 Mai 2009 19:06
De la: valentino, la data 2009-05-24 19:06:10Am cam intrat in amorteala Florinel...ia spune tu cum te-ai uitat pe furis la pretena sotiei sau ceva gen ispita,s-ai sa vezi cum se-ncinge topicul...daca tu nu vrei sa ne spui si ce-ti mai trece prin minte,asa,pe shushtache...
Mai omule daca sunt corect de ce vrei sa spun minciuni sau sa fac prostioare??
florin_c76
Postat pe 25 Mai 2009 12:48
Florinache, mai bine fa prostioare, decat sa ne minti...
anakin
Postat pe 25 Mai 2009 17:52
anakin, my friend...how are you ?

tot cu fotbalul ala ?

apropos de fotbal...am fost acum cateva zile la timisoara, si am luat la autostop doua tipe...care despre ce crezi ca au vorbit 40 de kilometri ?

despre fotbal, nene...ca era meciul atomic poli timisoara si nu mai stiu care echipa

ioi, ishtenem...ce-au aberat fomeile alea...imi venea sa opresc masina si sa le las in camp...
wife_de_zmeu
Postat pe 25 Mai 2009 17:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pot fi insarcinata 3 De la: Gyk_Brunetyk_1 8 Iunie 2015 01:48
de ce se inseala si femeile dar si barbatii? 260 De la: anirica 28 Mai 2010 18:54
se poate de inselat sotul daca nu mai traesti cu el? 10 De la: elenita_2 1 Iunie 2012 16:03
Iti place sa calatoresti? Ce anume iti place sa faci atunci cand calatoresti? 19 De la: fleurdelis 23 Decembrie 2009 00:00
marti 13... ...ce facem cu guvernul Boc? 2 De la: sunset474 13 Octombrie 2009 12:00
Setari Cookie-uri