ilsi, crinela, lilo....sunteti criminale....nu mai pot de ras...ma tin cu mainile de burta...de unde le scoateti fetelor???? | ||
tutankhamon Postat pe 22 Decembrie 2009 22:56 |
||
---|---|---|
traiasca google!!!! | ||
mcrinelam Postat pe 22 Decembrie 2009 22:59 |
||
tuty..le-am auzit si noi de la alte persoane ,asa mai bine dispuse.. faptul ca te bine-dispune ma bucura... |
||
|
||
LILO Postat pe 22 Decembrie 2009 23:00 |
||
mai vreai, mami? Ia de colea, tut: - Io amu m-oi duce, Marie, ca mi-a sosit ceasul. Asculta aici ce-ti spun. Maria, suspinand: - Zi, Ioane, si asa oi face! - Sa tii gospodaria, Marie, sa nu vinzi nimic, sa aiba copiii astia cand or creste mari. Maria, suspinand: - Asa oi face, Ioane... - Sa dai copiii la scoala, sa iasa invatati, Marie! Maria, suspinand: - Asa oi face, Ioane... - Si mai vreau, Marie, ca dupa ce m-oi duce sa te mariti cu Gheorghe! - Da' Ioane, credeam ca Gheorghe e dusmanul tau cel mai mare. - Pai tocmai de-aia... |
||
sora_ilsi Postat pe 22 Decembrie 2009 23:00 |
||
gata ce cearta s-au lamurit oamenii .cum stau lucrurile .. | ||
phoenix Postat pe 22 Decembrie 2009 23:01 |
||
crinela...da si googalul este o altfel de sursa de umor...eu imi amintesc bancuri de la prieteni | ||
LILO Postat pe 22 Decembrie 2009 23:01 |
||
Q:De ce nu se vopsesc brunetele blonde? A:Nu se asorteaza cu mustata! |
||
mcrinelam Postat pe 22 Decembrie 2009 23:02 |
||
mie mi le trimite o prietena pe mail...unele sunt dementiale... Soacra isi invita ginerele la masa. Ginerele, desi suspicios, accepta invitatia. Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin, ... etc... La un moment dat soacra iese la bucatarie. Ginerele ia o bucatica de carne si i-o da pisicii, care dupa 2, 3 crampe moare sub masa. Nervos tare, apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos. La care pisica de sub masa: - YEESSSSSSS! |
||
sora_ilsi Postat pe 22 Decembrie 2009 23:02 |
||
fetelor......sunt rupta de oboseala...as vrea sa ma duc la nani...dar bancurile voastre ma binedispun.... | ||
tutankhamon Postat pe 22 Decembrie 2009 23:03 |
||
Ion si Maria gradinari... se trezira de dimineata sa plece la targ sa prinda loc pt taraba; incarca caruta cu varza si castraveti si pleaca. Pe drum Maria: - Ioane opreste un pic caruta, da-te jos si vino de ma pupa ca nu mai pot! Opreste Ion, se da jos o pupa pe Maria... si plecara iar la drum. Dupa 10 minute Maria: - Ioane, opreste caruta, da-te jos si vino de ma pupa ca nu mai pot!... - Marie, da esti nebuna! Nu mai prindem targul. - Hai repede Ioane, acu, acu, ca nu mai pot! Se da Ion jos si iar o pupa pe Maria. Dupa vreo 10 minute Maria incepe: - Ah Ioaneee, ah, opreste caruta si vino repede si ma pupa ca nu mai pot! Ion enervat: - Auzi fa Marie... da-te jos de pe castraveti si urca-te pe varza. |
||
sora_ilsi Postat pe 22 Decembrie 2009 23:03 |
||
De la: LILO, la data 2009-12-22 23:01:58crinela...da si googalul este o altfel de sursa de umor...eu imi amintesc bancuri de la prieteni eu n-am mami la varsta mea atata memorie. :)) |
||
mcrinelam Postat pe 22 Decembrie 2009 23:04 |
||
am si io o intrebare de sezon: de ce nu face mos craciun copii??? r: pentru ca isi da drumul pe horn... |
||
tutankhamon Postat pe 22 Decembrie 2009 23:06 |
||
florine sa iti traiasca topicul . :sml-happy01.cum se sinucide un melc...se uita in priza | ||
phoenix Postat pe 22 Decembrie 2009 23:06 |
||
La aniversarea a 20 de ani de casatorie, un ungur cheama la el o familie de prieteni romani. La inceputul mesei, gazda tine un toast, incercand sa vorbeasca romaneste cat mai corect: - As vre se moltomesc lui Dumnezeu pentru cei doizeci ani petrecoti alaturi de sotia me. - Alaturi de sotia mea, il corecta prietenul roman. - Alaturi de sotia te numai de 4 ani. |
||
sora_ilsi Postat pe 22 Decembrie 2009 23:06 |
||
asta cu moshul si baba si bobii de fasole,probabil ca ilstiti la batranete,indrazneste moshul si o intreaba pe baba lui: apoi mai baba hai sa vedem de cate ori ne-am inselat unul pe altul in tineretele noastre.. bun...si sa aducem cate un bob de fasole pt fiecare inselaciune.. incepe moshul si aduce vreo 5 boabe prapadite.. vine si randul babei sa "numere" boabele de fasole baba nu aduce nici un bob.. mosul foarte "falos" zice:va sa zica,tu nu m-ai inselet defel.. la care baba raspunde: ehe,sa fii tu sanatos moshule,de cate ori ti-am facut de mancare din boabele de fasole pe care ma pui sa le numar |
||
LILO Postat pe 22 Decembrie 2009 23:07 |
||
Medicul deseneaz� o linie �i apoi �l �ntreab� pe nebun: -Ce v� sugereaz� asta? - Femei goale... Mai deseneaz� un cerc �i iar: -Dar asta ce v� sugereaz�? - Femei goale... Mai deseneaz� un p�trat: -Ce v� sugereaz� asta? - Femei goale.... Psihiatrul lasa jos creionul din m�n� �i zice: -Vad c� ave�i o idee fix� cu femei goale: -Eu am o idee fix�? Cine a desenat aici toate obscenit��ile astea... |
||
sora_ilsi Postat pe 22 Decembrie 2009 23:09 |
||
United Airlines anulase unul din principalele zboruri ale zile. Func�ionara companiei, o blond� sexy, st�tea tacticoasa dup� tejghea �i reprograma pasagerii pentru urm�toarele zboruri.Se formase o coad� lung� la ghi�eul ei. Dintr-o dat� apare un tip elegant, dar cam ur��el, care o ia �naintea tuturor, �mbr�ncindu-i. Tr�nte�te biletul pe tejghea �i spune: �Trebuie s� iau zborul urm�tor, urgent! �i vreau numai la clasa �nt�i!!� Calm�, blond� spune:�Domnul meu, sunt mul�i al�ii �naintea dvs, face�i bine �i a�tepta�i p�n� v� vine r�ndul �i atunci o s� vedem ce se poate face.� Enervat, tipul spuse scr�nind din din�i:�Ai cumva idee cine sunt eu?� Calm�, blond� lu� microfonul �i vorbi �n el, a�a c� s� aud� toat� lumea: �Avem aici un c�l�tor care nu �tie cine e. Cine poate s�-l ajute s� se identifice este rugat s� se prezinte la ghi�eul num�rul 2.� R�sete de veselie urmar�. Wowww, rosu-negru-albastru s-a f�cut tipul ur�t, �mbr�cat elegant �i spuse printre din�i: �I will f.... you for this!� F�r� a se intimida, blond� spune: �Domnul meu, �i pentru |
||
sora_ilsi Postat pe 22 Decembrie 2009 23:11 |
||
dap crinelo..batrana esti...matusalem te cheama.. |
||
LILO Postat pe 22 Decembrie 2009 23:12 |
||
continuare F�r� a se intimida, blond� spune: �Domnul meu, �i pentru asta o s� trebuiasc� s� sta�i la coad�.� |
||
sora_ilsi Postat pe 22 Decembrie 2009 23:13 |
||
ete c-am gasit metoda s-o potolim pe irinuca....... nu-i plac bancurile, cred. | ||
mcrinelam Postat pe 22 Decembrie 2009 23:14 |
||
De la: LILO, la data 2009-12-22 23:12:11 dap crinelo..batrana esti...matusalem te cheama.. |
||
mcrinelam Postat pe 22 Decembrie 2009 23:15 |
||
Zice-se c� �n perioada r�zboiului rece la o �nt�lnire dintre pre�edin�ii URSS �i SUA ace�tia s-au amuzat aduc�nd o ghicitoare s� le prezic� viitorul na�iunii lor. I-a ghicit prima dat� rusului: - Aoleu, v�d puzderie de capitale: Moscova, Chi�in�u, Kiev, Minsk, Vilnius, Ta�kent, Erevan �i altele de nu mai �ncap �n globul de cristal; vai, �ara asta va fi praf! Z�mbetul rusului �nghea��. Americanul repede o �ntreab� pe ghicitoare: - �n SUA c�te capitale vezi? Se uit� ghicitoarea, se uit�, ghice�te greu... - Una singur�, Washington! - Of, mi-ai luat o piatr� de pe inim�. Dar de ce ai citit a�a greu? - P�i era scris �n arab�. |
||
sora_ilsi Postat pe 22 Decembrie 2009 23:16 |
||
Dou� prietene st�teau de vorb�.. - Te-ai uitat vreodat� �n ochii so�ului t�u �n timp ce f�ceai sex? - Da. - �i ce mutr� avea? - St�tea �n u�� ca prostul!... |
||
sora_ilsi Postat pe 22 Decembrie 2009 23:17 |
||
- Mai Ioane, de ce te-ai �nsurat? - Pentru c� nu-mi pl�cea m�ncarea g�tit� de mine. - �i acum cum e? - Acum �mi place! |
||
sora_ilsi Postat pe 22 Decembrie 2009 23:17 |
||
gata, la nani, ca am inceput sa vorbesc singura ca televizorul sau ca...mai bine nu mai spun ca poate apare... noapte buna forumisti si forumiste, sleep well, bonne nuit, hasta la vista, arivederci, dasfidanie, alea-alea |
||
sora_ilsi Postat pe 22 Decembrie 2009 23:20 |
||
noapte linistita sa aveti. | ||
mcrinelam Postat pe 22 Decembrie 2009 23:22 |
||
noapte buna ilsuca....scuze dar eram, la bucatarie sa dam papa la lupanca....asta mica nu papa decat daca suntem amandoi langa ea.... | ||
tutankhamon Postat pe 22 Decembrie 2009 23:23 |
||
De la: roby_cado, la data 2009-12-22 22:14:31De la: tutankhamon, la data 2009-12-22 21:49:29De la: garbo027119, la data 2009-12-22 21:40:45Asa cum in trup sunt doi ochi si o singura vedere, doua urechi si un singur auz, doua nari si un singur miros, doua picioare si un singur mers, tot asa si intre sot si sotie trebuie sa fie o legatura perfecta. Fiindca in viata de familie nimic nu este particular, totul este al tuturor. salutare mi fratelo! ce faci inteligentule, te iei de femei? Doar atat poti? impotenta se numeste asta! |
||
silver_arrow Postat pe 22 Decembrie 2009 23:24 |
||
ok..fetele..si io pik de somn asa ca pe maine... | ||
LILO Postat pe 22 Decembrie 2009 23:24 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-22 22:32:24De la: yanyacharberet, la data 2009-12-22 22:29:28NIci chiar asa...atunci cand intalnesc un barbat,,care imi place si cum arata fizic si cum gandeste...Incerc sa ma apropii eu de el,,ca sa ii pot intra pe sub pele...Ca nu o sa imi mai scape.de mine... .acum sa nu fie insurat,sau cuplat in vreo relatie...CA nu ma bag peste altii...De la: bestia, la data 2009-12-22 22:28:22da tu esti casatorita ?iuda 119 este un/o "pasiv/a" daca iti place cum arata fizic...sa fii sigura ca o sa ti-o traga ...doar in visele tale! daca gandeste, sa fii sigura ca pune mana pe tamaie si isi stucheste de 3 ori in san cand te-o auzi vorbind! PS. sa ii poti "intra pe sub pele" ??? sau pe sub poule, pardon - am vrut sa scriu piele, dar mi-o alunecat destile pi taste bre! |
||
silver_arrow Postat pe 22 Decembrie 2009 23:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cat de sanatoase sunt relatiile cu barbatii casatoriti........??? | 1104 | De la: eu_geminy 15 Noiembrie 2011 23:57 |
Un sfat bun de la voi conteaza mult pentru mine precum proverbul" un sut in fund e un pas inainte" | 259 | De la: george41 11 Iunie 2010 12:27 |
pot fi insarcinata | 3 | De la: Gyk_Brunetyk_1 8 Iunie 2015 01:48 |
|
||
"Femeia Izvor" - visul barbatilor...dupa ce-i dau de gust! | 140 | De la: garbo090662 3 Martie 2017 14:17 |
Sex si sentimente | 24 | De la: garbo_14136 31 August 2017 11:00 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară