Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

da' rasfatata mai e lupanca voastra, tut...pe maine
sora_ilsi
Postat pe 22 Decembrie 2009 23:30
ciorbica de carnita de vaca, cu legume si paste...ca de orez ni s-o taiat ilsi.... facem fite si mutre....si am trecut-o pe zama....bine, si cu un cremwusrti taiat feliute.....ooooffff.....pe maine scumpo...cand mai apuc ca maine fac sarmalele.... dupa ce vin de la munca....
tutankhamon
Postat pe 22 Decembrie 2009 23:34
http://www.youtube.com/watch?v=Z2fS1geDrK4....
phoenix
Postat pe 22 Decembrie 2009 23:36
De la: roby_un_bou, la data 2009-12-22 23:24:00
De la: roby_cado, la data 2009-12-22 22:14:31
De la: tutankhamon, la data 2009-12-22 21:49:29
De la: garbo027119, la data 2009-12-22 21:40:45Asa cum in trup sunt doi ochi si o singura vedere, doua urechi si un singur auz, doua nari si un singur miros, doua picioare si un singur mers, tot asa si intre sot si sotie trebuie sa fie o legatura perfecta. Fiindca in viata de familie nimic nu este particular, totul este al tuturor.

dobitoacoooo...daca nu ai avea doi ochi, ai avea campul vizual ingustat la jumatate.....daca nu ai avea doua urechi, nu ai auzi cu partea capului unde nu ai ureche....daca nu ai avea doua nari, nu ai putea identifica mirosurile.....si daca nu ai avea doua picioare, ai cadea in cour de imbecila ce esti....imbecila, imbecila, imbecila, imbecila, imbecila....si venita din iad cu toti dreacii in coada ta si in capul tau si in sufletul tau....

tuto...

salutare mi fratelo! ce faci inteligentule, te iei de femei? Doar atat poti? impotenta se numeste asta!

pai daca m-as lua de tine,s-ar numii homosexualitate ba tampitule...
si in afara de asta,nu m-am luat de nimeni,eram mirat de cum a putut sa o lase nervii pe tuta..
iar pentru nik(pik)-ul de la avatar...,ce sa zic..,felicitari
roby_cado
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:22
De la: roby_cado, la data 2009-12-23 00:22:51[quote

salutare mi fratelo! ce faci inteligentule, te iei de femei? Doar atat poti? impotenta se numeste asta!

pai daca m-as lua de tine,s-ar numii homosexualitate ba tampitule...
si in afara de asta,nu m-am luat de nimeni,eram mirat de cum a putut sa o lase nervii pe tuta..
iar pentru nik(pik)-ul de la avatar...,ce sa zic..,felicitari [/quote]

Recunosti deci! ca esti adik...ce zisesi mai sus!

wow, ce m-am speriat! doar atata poate neuronul tau?

sau ai gandit si de data asta cu ce gandesti tu de obicei???
si tot in stilul tau, atat de caracteristic si unic, ai vorbit pe alta gaura?
silver_arrow
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:34
roby_cado......ai facut fixatie pentru mine??? imi vezi numai mie postarile???ia citeste matalutza postarile acestui travestit pe nume irinuca-alias 119, daca nu te prinzi....si vezi acolo expresii triviale si mitocanii la greu.....si normal ca m-au lasat nervii, daca intru sa vorbesc cu prietenii,si sa ma simt bine dupa o zi de munca la servici si treaba acasa pentru craciun..... si dau de tampite pe aici....ai vreo problema ca pe mine ma deranjeaza prostia si nesimtirea???

zile intregi tampita asta cu corp masculin a bagat copy-paste in dreaci si nu te-am vazut ca ai reactionat in vreun fel...oare ti s-a pus pata numai pe anumite persoane???? mai cauta dragule...mai cauta...subsemnata e ocupata....nu te pot incurca...
tutankhamon
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:35
tutan
bestia
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:38
n-am facut nici o fixatie draga mea,relax...
diferenta intre tine si ea,e ca... la ea ma asteptam...
roby_cado
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:39
si voi , ce draq v-ati bate atata pe nick-uri, draq mai stie..de ce nu va deschideti topic ca sa stim pe cine sa pariem
bestia
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:39
faceti un topic sa posteze doar ea ca e unica...si le stie pe toate off
phoenix
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:40
sa o puneti presedinte sa traiti bine
phoenix
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:42
tu de unde mai rasarisi, pheonix-ule ? facusi draq obsesie cu cei doi roby ? parca stiam ca doar pe irinuca si florinel ii cati, da din cate stiu eu si-au baut lapticul demult
bestia
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:43
De la: roby_cado, la data 2009-12-23 00:39:37n-am facut nici o fixatie draga mea,relax...

atunci nu ma mai urmari ce scriu si nu te mai lega de postarile mele...pentru ca eu nu te urmaresc si nu caut cu tot dinadinsul sa ma cert cu tine, si nu te-am criticat niciodata, decat cand ai sarit calul fara motiv, la o postare care nici macar nu-ti era adresata....vad ca tu o cauti mereu....oricum, urmaresti tu ceva....dar pe mine ma lasa rece....imi esti la fel de drag ca chewing-gum-ul lipit pe tocul cizmei mele...hai, ignore ca e mai bine...si daca vrei sa ai ultimul cuvant..te las....be my guest...
tutankhamon
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:44
a spumegat aici eu sunt un ingeras pe linga dansa (ea)ati facut o fixatie ce naiba
phoenix
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:44
bestiutzo...igora-i mama....sfatul meu cel mai bun...daca le dai nas, incep si fac spume la boticuri si se ineaca...si e pacat...ca sunt fiinte taratoare, de care tzara mai are nevoie....
tutankhamon
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:46
mai pheonix .. cre ca se dadu stingerea demult la tine
bestia
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:47
bestiutzo,

cu mine te certi acum?

nu ma bat cu nimeni pe nick-uri, l-am creat pe asta special pt prietenul nostru aici de fatza, ca am auzit ca i s-a spart oglinda!
Si ca sa-si aduca aminte de unde se trage, i-am postat si un album de familie si vreo doua filme de casa, in profilul meu!
Ca tare imi place mie de el cand se ia de persoane care ii sunt vadit superioare, numai asa ca sa poata spune ca ii "pute!" Manca l-ar taica pi el de intelijent ce ii !

m-ai auzit marlane, ca eu iti ridic osanale acilea!
silver_arrow
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:47
De la: bestia, la data 2009-12-23 00:43:37tu de unde mai rasarisi, pheonix-ule ? facusi draq obsesie cu cei doi roby ? parca stiam ca doar pe irinuca si florinel ii cati, da din cate stiu eu si-au baut lapticul demult
uite de ici din forum ma uit si castig
phoenix
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:48
draptate mare ai tu bre, tutan nici macar sa li te adresezi nu mere ca te doare mana de la tastatura
bestia
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:48
bre roby_esti_un_bou a costat mult afacerea ?
bestia
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:49
De la: tutankhamon, la data 2009-12-23 00:44:53
De la: roby_cado, la data 2009-12-23 00:39:37n-am facut nici o fixatie draga mea,relax...

atunci nu ma mai urmari ce scriu si nu te mai lega de postarile mele...pentru ca eu nu te urmaresc si nu caut cu tot dinadinsul sa ma cert cu tine, si nu te-am criticat niciodata, decat cand ai sarit calul fara motiv, la o postare care nici macar nu-ti era adresata....vad ca tu o cauti mereu....oricum, urmaresti tu ceva....dar pe mine ma lasa rece....imi esti la fel de drag ca chewing-gum-ul lipit pe tocul cizmei mele...hai, ignore ca e mai bine...si daca vrei sa ai ultimul cuvant..te las....be my guest...

mai fata,ai o parere asa de buna despre tine...
chiar crezi ca urmaresc ceva, in ce te priveste?
nimic mai gresit...
roby_cado
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:51
noroc cu tine ce se facea lumea fara nu avea cine sa dea in clocot pe ici si sa se faca inteleasa ..dang ....
phoenix
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:51
De la: roby_cado, la data 2009-12-23 00:51:13
De la: tutankhamon, la data 2009-12-23 00:44:53

mai fata,ai o parere asa de buna despre tine...
chiar crezi ca urmaresc ceva, in ce te priveste?
nimic mai gresit...
si tu ai facut o pasiune pt ea ... o fi vreo papusa sadica
phoenix
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:52
De la: bestia, la data 2009-12-23 00:49:52bre roby_esti_un_bou a costat mult afacerea ?

exact cate parale face prietenul nostru comun Roby_cado (ca_bo_u !)
silver_arrow
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:54
De la: bestia, la data 2009-12-23 00:47:36mai pheonix .. cre ca se dadu stingerea demult la tine
ia vezi ca sting becul si te prind baietii pe intuneric
phoenix
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:58
mai oameni .. vine craciunul ...
bestia
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:58
pheonix, nu am decat o vorba, pt tine .. " cainele moare de drum lung, si prostu ' de grija altuia " ... cam asa si cu tine ...
bestia
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:00
bestiutzo...crezi ca pentru ei are valoare craciunul??? de cateva saptamani ambii cauta cearta si raca - si nu numai cu mine - ma gandesc ca, poate, nu le prieste postul....mai stii???
tutankhamon
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:00
tutan, postul ca postul..sau o fi mancat stricat ?
bestia
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:01
De la: bestia, la data 2009-12-23 01:00:01pheonix, nu am decat o vorba, pt tine .. " cainele moare de drum lung, si prostu ' de grija altuia " ... cam asa si cu tine ...
si tu de grija mea
phoenix
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o viata in paralel 162 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:55
:| 11 De la: cricat 24 Februarie 2011 09:47
Scorpionii astia ... 42 De la: full_color 1 Februarie 2014 13:42
Un sfat bun de la voi conteaza mult pentru mine precum proverbul" un sut in fund e un pas inainte" 259 De la: george41 11 Iunie 2010 12:27
O problema 63 De la: pantera_neagra 22 Mai 2011 00:15
Setari Cookie-uri