Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

nu stiu daca o fi fost cumva stricat ceva...dar stiu sigur ca sunt in sevraj din lipsa....acuma...ca o fi de carne.....ca o fi de altceva.....numai bunul dumnezeu stie...
tutankhamon
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:04
De la: bestia, la data 2009-12-23 01:00:01pheonix, nu am decat o vorba, pt tine .. " cainele moare de drum lung, si prostu ' de grija altuia " ... cam asa si cu tine ...

constat si eu bestiutzo, ca pentru unii de pe aici (stim noi care sunt aceia!), e si mai grav...urineaza in propria cenusa!

prietenii stiu de ce!
silver_arrow
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:06
De la: roby_un_bou, la data 2009-12-23 01:06:34
De la: bestia, la data 2009-12-23 01:00:01pheonix, nu am decat o vorba, pt tine .. " cainele moare de drum lung, si prostu ' de grija altuia " ... cam asa si cu tine ...

constat si eu bestiutzo, ca pentru unii de pe aici (stim noi care sunt aceia!), e si mai grav...urineaza in propria cenusa!

prietenii stiu de ce!
iauzi ce constare inteligenta
phoenix
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:12
De la: roby_un_bou, la data 2009-12-23 00:47:53bestiutzo,

cu mine te certi acum?

nu ma bat cu nimeni pe nick-uri, l-am creat pe asta special pt prietenul nostru aici de fatza, ca am auzit ca i s-a spart oglinda!
Si ca sa-si aduca aminte de unde se trage, i-am postat si un album de familie si vreo doua filme de casa, in profilul meu!
Ca tare imi place mie de el cand se ia de persoane care ii sunt vadit superioare, numai asa ca sa poata spune ca ii "pute!" Manca l-ar taica pi el de intelijent ce ii !

m-ai auzit marlane, ca eu iti ridic osanale acilea!

dobitocule...,ridica-le parintilor tai, ca nu te-au omorat cand aveai unghiile crude...
roby_cado
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:13
De la: phoenix, la data 2009-12-23 01:12:10 iauzi ce constare inteligenta

saraca limba romana.......
tutankhamon
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:13
constatare draga nu am ochelarii la mine
phoenix
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:15
sarisi repede ...vezi sa nu te arzi
phoenix
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:16
pai tu cenuso, nici sa auzi , nu ai ochelarii la tine !
pacat de nick-ul frumos, care ti-a picat in ochi!
bestia
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:17
sari, bleago, ca e blonda, si are si parasuta la ea, si daca sare ea, sarim mai multi, spre deosebire de tine, care cazi .. in cap! cu fiecare postare a ta!
bestia
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:18
cum vezi o litera netastata gata ; ia lupa si treci prin forum sa vezi cine mai sare cate una
phoenix
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:18
De la: roby_cado, la data 2009-12-23 01:13:00

cu mine te certi acum?

nu ma bat cu nimeni pe nick-uri, l-am creat pe asta special pt prietenul nostru aici de fatza, ca am auzit ca i s-a spart oglinda!
Si ca sa-si aduca aminte de unde se trage, i-am postat si un album de familie si vreo doua filme de casa, in profilul meu!
Ca tare imi place mie de el cand se ia de persoane care ii sunt vadit superioare, numai asa ca sa poata spune ca ii "pute!" Manca l-ar taica pi el de intelijent ce ii !

dobitocule...,ridica-le parintilor tai, ca nu te-au omorat cand aveai unghiile crude...

Doamne ce imi place sa te citez...nu ma pot abtine cand vad atata inteligenta, sa nu imi insusesc "noi cunostinte"!

Dobitoc ...atata poti?
eu as mai fi gasit cate ceva, dar ai o scuza...in limbajul tau de sofer de camion, e greu sa gaseti expresii mai destepte!
cat despre parinti, las', nu te mai da tu leu - sa nu uitam ca esti un b_zero_u!
silver_arrow
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:24
De la: bestia, la data 2009-12-23 01:18:22sari, bleago, ca e blonda, si are si parasuta la ea, si daca sare ea, sarim mai multi, spre deosebire de tine, care cazi .. in cap! cu fiecare postare a ta!
ma prinzi tu ....ca esti mai proasta..in realitate
phoenix
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:26
proasta oi fi, nu zic nu .. nici cu tine, nu mi-e rusine
bestia
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:28
bine ca recunosti ...eu doar gresesc la tastare dar tu chiar esti
phoenix
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:29
sunt fato, sunt, de aia imi vizitasi profilu' , nu te putusi abtine, vrei sa faci din mine idolul tau
bestia
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:32
ma uit si eu sa vad cu cine ma cert aici de idoli sunt satula ..era unul Elvis idolul multora si acum e in rai
phoenix
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:36
inca ceva, cenuso, pana plec la somnic (nu de alta, dar ma plictisesti) ..

eu nu prind parasute , chiar daca, in avataru' tau pare ca ti-ai dat kilometrajul inapoi , sa stii ca cetesc inca destul de bine (si fara ochelari, musai trebuie precizat )

somn usor !
sanatate si virtute, sa ai bani sa ai ce prinde si tu (din urma)
bestia
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:36
..."eu as mai fi gasit cate ceva, dar ai o scuza...in limbajul tau de sofer de camion, e greu sa gaseti expresii mai destepte! "
dobitocule,care-i diferenta intre a jigni in limbaj de sofer,si a jigni cu cuvinte alese,cum o faci tu?,ha?
ia explica-mi si mie...,poti?
roby_cado
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:43
te duci in rai sau in iar... ca in cap cu minte putina chiar esti ... nu vreau sa iti turtesc prostia ,daca cad cumva pe tine..de ochelari.. am nevoie ca imi pierd timpul cu proaste
phoenix
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:44
De la: roby_cado, la data 2009-12-23 01:43:24..."eu as mai fi gasit cate ceva, dar ai o scuza...in limbajul tau de sofer de camion, e greu sa gaseti expresii mai destepte! "
dobitocule,care-i diferenta intre a jigni in limbaj de sofer,si a jigni cu cuvinte alese,cum o faci tu?,ha?
ia explica-mi si mie...,poti?

daca am sa iti explic (si promit sa fac lucrul asta in cuvinte simple), crezi ca ai sa intelegi???

raspunde la intrebarea asta si am sa-ti explic pe urma, asa cum am promis!
silver_arrow
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:46
http://www.youtube.com/watch?v=otqdwhJiEPQ
phoenix
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:47
somn usor ca avem treaba :sml-aim4..
phoenix
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:49
judecand dupa nik-ul tau,nu cred ca esti in stare sa explici in cuvinte simple,asa ca...,lasa,nu te obosi..
roby_cado
Postat pe 23 Decembrie 2009 01:55
De la: roby_cado, la data 2009-12-23 01:55:19judecand dupa nik-ul tau,nu cred ca esti in stare sa explici in cuvinte simple,asa ca...,lasa,nu te obosi..

Uite domnule, ca stie sa faca si aprecieri corecte!

Aici m-ai ghicit: in cuvinte simple , pe intelesul tau, ai dreptate - nu sunt in stare!
Cred ca asta e consecinta cursului de retorica si oratorie pe care l-am asimilat se pare, cu destula usurinta!
Iar nick-ul meu, desi nu-ti place, e de fapt alter-ego-ul tau!
(vezi dex-online, daca nu ai unul prin casa! )
silver_arrow
Postat pe 23 Decembrie 2009 03:11
FLORINELE DRAGA, FRUMOS SUBIECT...NIMIC DE ZIS...INSA MI-I SE FACE GREATA VAZAND UNDE S-A AJUNS CU DISCUTIA. FERICIRE IN CUPLU SI MULTA STAPANIRE DE SINE ITI UREZ PE VIITOR.
P.S. FOARTE DRAGUTZ BAIETEL AI... SA VA TRAIASCA
gaby_il
Postat pe 23 Decembrie 2009 04:18
De la: roby_un_bou, la data 2009-12-23 01:24:46
De la: roby_cado, la data 2009-12-23 01:13:00

cu mine te certi acum?

Doamne ce imi place sa te citez...nu ma pot abtine cand vad atata inteligenta, sa nu imi insusesc "noi cunostinte"!

Dobitoc ...atata poti?
eu as mai fi gasit cate ceva, dar ai o scuza...in limbajul tau de sofer de camion, e greu sa gaseti expresii mai destepte!
cat despre parinti, las', nu te mai da tu leu - sa nu uitam ca esti un b_zero_u!

unde esti tu Alehandro,sa vezi ce-a mai ramas din ei!si cat te barfira aceasta grupa de "elita"!
alexxandra
Postat pe 23 Decembrie 2009 07:15
pai, mai iulius, daca nu-ti aduci tu aminte de tine apoi, cine sa-si aduca?

da, de ce te cauti? nu stii unde esti? te-ai ratacit pe tine, te?
si_totusi
Postat pe 23 Decembrie 2009 12:01
..."(vezi dex-online, daca nu ai unul prin casa!)"
ei lasa,eu nu incerc sa par ceea ce nu sunt, spre deosebire de tine,si inca vre-o cativa de pe aici...
roby_cado
Postat pe 23 Decembrie 2009 12:09
totusi am si eu o intrebare... ce aveti cu roby? vorbesc de roby_cado
asa cum ceilalti ne permitem sa fim sarcastici cu anumite subiecte, el de ce nu are voie sa taxeze exact ceea ce il doare pe el cel mai mult?
intreb si eu...
ready_vivus
Postat pe 23 Decembrie 2009 12:18
chiar asia....intreb si io??!!!!!
nazirra
Postat pe 23 Decembrie 2009 12:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Virgin la 21 de ani 280 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:55
Muntele lui Venus 107 De la: daria_pet 17 Mai 2011 17:11
Pe 9 Decembrie sa veniti cu toti la VOT ! 4 De la: VOIAJOR 30 Noiembrie 2012 23:48
Daca ai sau daca nu ai "probleme"dupa 40 ani incearca "SENSUAL COFFEE" 6 De la: nazirra 3 August 2010 16:34
UN FOST VIOLATOR AJUTA ACUM FEMEI AGRESATE SEXUAL!!! 99 De la: daria_pet 8 Septembrie 2009 00:33
Setari Cookie-uri