Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

doar cu fotbalul, wife.. chiar nu mai am timp de altceva in timpul saptamanii, cel putin pana la vacanta, iar weekendurile prefer sa le petrec in alta parte decat in caldura citadina.
anakin
Postat pe 25 Mai 2009 23:32
eu sincera sa fiu nu cred ca rezista...tentatia este prea mare, iar barbatii sunt niste "vanatori"(prada deja obtinuta nu prea mai prezinta mare interes).as vrea sa cred ca nu este asa, dar eu una,sunt convinsa ca majoritatea barbatilor inseala.si nu inseala pt ca le lipseste ceva acasa, ci pentru ca au "nevoie" de diversitate.
Ihi
Postat pe 26 Mai 2009 15:49
asta in nici un caz cine spune ca nu a inselat macar o data minte pt ca tentatiile sunt la tot pasul,si pt femei si pt barbati
pufoasa67
Postat pe 26 Mai 2009 15:53
atunci uitati-va bine la mine...io is una de-aia care nu a inselat

ce-au tentatiile cu scara de valori si respectul fata de sine ?
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Mai 2009 17:14
De la: Ihi, la data 2009-05-26 15:49:31eu sincera sa fiu nu cred ca rezista...tentatia este prea mare, iar barbatii sunt niste "vanatori"(prada deja obtinuta nu prea mai prezinta mare interes).as vrea sa cred ca nu este asa, dar eu una,sunt convinsa ca majoritatea barbatilor inseala.si nu inseala pt ca le lipseste ceva acasa, ci pentru ca au "nevoie" de diversitate.

ia te uita unde zacea izvorul de intelepciune al campurilor din serengeti.. stii ceva, bre Ihi, nu te mai da antilopa gnu pe campiile misandrismului, ca mai naspa e sentimentul sa nu fii vanata de nici un pradator... adica, sa nu te bage in seama nici macar coiotul Jacky (simbolul loserului african) si sa constati ca din zebra care erai odata ai devenit o hipopotoanca de care se feresc pana si crocodilii, ca sa pastram tenta de safari a postarilor, cat si diversitatea regnului.
anakin
Postat pe 26 Mai 2009 17:24
anakin-baiatu'

da' ce telenovela bagasi,am ametit citind....
iasomia
Postat pe 26 Mai 2009 17:29
anakin e cu popou' in sus...
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Mai 2009 17:35
mami iaso, comprimai la ea cat putui si eu... dar ce sa fac, daca mai apare cate o antilopa de genul asta, care blameaza leii ca nu le alearga si pe ele?
anakin
Postat pe 26 Mai 2009 17:36
asa puiule...fii necrutator...ia du-te tu la: "si barbatii plang",crez ca o sa dezvolti si mai si,o sa te apuce ..si anume..dracii....
iasomia
Postat pe 26 Mai 2009 17:39
bre...da' ce ticaloasa mica esti...
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Mai 2009 17:40
cred ca ma confunzi, iasomico... mai incearca, poate ma nimeresti cumva, mai ales ca am popoul in sus...
anakin
Postat pe 26 Mai 2009 17:41
anakin-baiatu'

daca voiam te nimeream pana acu',am facut sport de performanta,stii ce tinta am?...

iasomia
Postat pe 26 Mai 2009 17:50
s-ar putea sa fi facut parte din acelasi club, dar asta ar insemna sa le dam satisfactie chibitilor de pe margine, care sparg seminte cat ii ziua de lunga.
anakin
Postat pe 26 Mai 2009 17:55
anakin, ai vazut ce-au patit popourile in sus din Braveheart? hmm?
dom'le ce mare chestie de discutat treaba asta cu fidelitatea. oamenii sunt impartiti in fideli si infideli ca si fumatorii cu nefumatorii. ca-s femei, ca-s barbati... ehehe. cine nu poate insela nu poate, cine da chiar da. vorba cantecului: cine are chiar ca are etc.
gianiblue
Postat pe 26 Mai 2009 19:00
anakin, da' ce semnatura pe sufletul meu ai bebe!
eu as adauga la ea ta-na-na ghete... si popouri
gianiblue
Postat pe 26 Mai 2009 19:02
Fidelitatea ca si infidelitatea este legata de conjunctura.Modul de exprimare usor licentioasa a lui Giani, de educatia culturala.
Ioana007
Postat pe 26 Mai 2009 21:30
asa iti scuzi tu, Ioano, infidelitatile? hmm? conjunctura? ha! aia o cream sau o acceptam noi. suntem responsabili.
gianiblue
Postat pe 26 Mai 2009 21:34
giani,

nu te lua de fratele meu,ajunge pt astazi...

hai..ca esti tare frumusica in poza asta,zambeste mai mult....
iasomia
Postat pe 26 Mai 2009 21:41
iaso, fratele tau este tatal meu. cu atat mai mult ma doare o suspiciune de infidelitate. dar stiu ca tatal meu este poet. si nu cred ca am vazut vreo tendinta la el de a impartasi estetica uratului. doar se racorda la realitati... dar eu il prefer cu capul in nori. il trimit ca pe un zmeu in sus!
gianiblue
Postat pe 26 Mai 2009 21:44
Mie imi place semnatura lui ANAKIN,e o trasatura a personalitatii sale
scrichy
Postat pe 26 Mai 2009 21:54
scrichy, se pare ca semnatura ne da destinul real.
gianiblue
Postat pe 26 Mai 2009 21:57
GIANI,nu cred asta,un grafolog ar spune multe dintr-o semnatura,care te caracterizeaza,ca are o implicatie in destin prin felul tau de a fi,de comportament,de trairi,etc,tot ce apartine destinului,este ca esti ceia ce gindesti,exista o lege a atractiei,atragi dupa gindirile din constient,care odata emise "poruncesc" subconstientului,care le transpune in realitate,fiind stocate intodeauna in el.
scrichy
Postat pe 26 Mai 2009 22:05
Scrici, noi suntem ceea ce suntem si gesturile noastre sunt ale fiintei noastre.Este si normal ca gestul sa arate caracterul fiintei.Iar scrisul este forma grafica a gesturilor noastre.
Ioana007
Postat pe 27 Mai 2009 09:05
In ce priveste raspunsul pentru Giani, eu nu imi scuz infidelitatile, pentru ca nu am de ce sa fiu infidel.Singura infidelitate pe care as putea sa o comit ar fi legata de singuratate.Noi credem ca foarte multe lucruri care se intampla ni se datoreaza noua.Uitam varianta ca uneori lucrurile trebuie sa se intample, si prezenta noastra, faciliteaza producerea evenimentului.Sa va dau un exemplu:O femeie traverseaza strada si in clipa urmatoare o calca o masina.Vinovat este soferul, masina, femeia sau strada?Cand nu s-ar fi produs accidentul?Cand ar fi lipsit unul dintre cei mentionati?Posibilitatea ca patru lucruri sa se gaseasca simultan in acelasi loc, este minima, probabilistic.Dar daca intamplarea este prestabilita si ea trebuie sa se produca?De aceea am spus ca fidelitatea cat si infidelitatea sunt legate de conjunctura.Iar faptul ca Giani mi-a pasat mie o infidelitate pe care nu am cum sa o comit, a fost un gest de tandrete din partea ei.
Ioana007
Postat pe 27 Mai 2009 09:45
Observ ca unii sunt pro fidelitate iar altii o contesta.Probabil multe dintre pareri sunt datorita firii fiecaruia dar nu toti suntem la fel deci sunt si fidele si fideli.
florin_c76
Postat pe 27 Mai 2009 13:52
ca cand aud cum canta cucu, ca cam asa-i cantarea lui, ma apuca o jele de nedescris.pai, cum domle? sa nu aiba el, cuib stabil? si-si mai lasa si puii de izbeliste

pai, cine va pune sa nu preferati cintezoi, scatii sau chiar un gugushtiuc? asti-s cica, fidei. ca sa nu zic, fideli
si_totusi
Postat pe 27 Mai 2009 15:37
De la: anakin, la data 2009-05-26 17:24:51
De la: Ihi, la data 2009-05-26 15:49:31eu sincera sa fiu nu cred ca rezista...tentatia este prea mare, iar barbatii sunt niste "vanatori"(prada deja obtinuta nu prea mai prezinta mare interes).as vrea sa cred ca nu este asa, dar eu una,sunt convinsa ca majoritatea barbatilor inseala.si nu inseala pt ca le lipseste ceva acasa, ci pentru ca au "nevoie" de diversitate.

ia te uita unde zacea izvorul de intelepciune al campurilor din serengeti.. stii ceva, bre Ihi, nu te mai da antilopa gnu pe campiile misandrismului, ca mai naspa e sentimentul sa nu fii vanata de nici un pradator... adica, sa nu te bage in seama nici macar coiotul Jacky (simbolul loserului african) si sa constati ca din zebra care erai odata ai devenit o hipopotoanca de care se feresc pana si crocodilii, ca sa pastram tenta de safari a postarilor, cat si diversitatea regnului.

mai coiot Jacky, hai sa lamurim o chestie...antilopa de mine a facut un comentariu, mi-am spus parerea cu privire la topicul lansat de domnul respectiv.eu una nu pricep care este problema ta..ca sunt eu un "izvor de intelepciune" sau nu, nu cred ca te afecteaza pe tine foarte tare. daca insa, te intereseaza pe tine atat de mult cat sunt eu de "inteleapta" la urmatorul subiect pe care il deschizi ai putea sa faci o selectie a oamenilor care posteaza.eventual sa ne dai un test de inteligenta pe care sa-l facem inainte de a indrazni sa intram in vreo discutie cu tine.
P.S. nu te mai agita aiurea, pana la urma este un forum si in opinia mea fiecare poate sa-si spuna parerea...so relax..take it easy...
Ihi
Postat pe 27 Mai 2009 15:40
Va rog multa intelepciune si nu va certati ca e loc ptr.toti.
florin_c76
Postat pe 27 Mai 2009 17:02
las-i mai florinel...ca daca au chef de impuns, tot o fac...chiar daca incerci tu sa dezamorsezi situatia...
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Mai 2009 17:04
sorry!
eu una nu am chef de cearta...probabil am reactionat un pic agresiv la mesajul lui anakin.voi incerca sa fac in asa fel incat sa nu se mai intample lucrul asta.
reverentza in fata dl-ului Skywalker...va doresc o seara relaxanta.
again, scuze ! tha tha
Ihi
Postat pe 27 Mai 2009 17:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna ziua 1 De la: maxalina 7 Octombrie 2012 16:41
Ce fel de persoane sunteti? 36 De la: dor72 8 Iunie 2011 16:24
Ce ar trebui sa fac ca sa il uit? 14 De la: klarakla 12 Noiembrie 2010 01:25
se poate de inselat sotul daca nu mai traesti cu el? 10 De la: elenita_2 1 Iunie 2012 16:03
Dece varsta de 20 de ani ii asa dificila? 69 De la: gmpa 3 Mai 2010 00:28
Setari Cookie-uri