Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

De la: tutankhamon, la data 2009-12-23 23:09:04
De la: garbo027119, la data 2009-12-23 22:48:38
Idiotul fiecare scrie ce vrea el...Nu ce vrei tu...fa-ti forum privat si scrie ce vrei tu...ca eu scriu ce vreau eu,nu ce vor altiii....Ca nu ma las eu...ca nu aveti dreptate

nu crezi ca a venit timpul sa-ti faci tu insati propriul forum si sa postezi acolo pana nu mai poti??? si cine va vrfea sa intre cu tine in vorba nu are decat??[/quote] Pai fa-ti tu...ca eu nu deranjez daca nu sunt deranjata...Ca nu plec eu asa ca zici tu...asa ca dispari............
garbo027119
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:11
o fi vreun blestem ceva?!
sora_ilsi
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:12
bre tut...ce dreaq mamicule...ai bolunzit ?

las-o-n plata domnului, cu ea iti consumi tu neuroni ?
Anouk
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:12
anoukule....mama ...io fac cu nervii in fiecare seara...cand intru si vad bula plina de copy-paste-urile ei...ce mama dreaqului??? a ajuns o tampita sa monopolizeze un forum intreg??? si sa le fie frica unora sa se contreze cu ea????ce dreaq mai.....
tutankhamon
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:15
tut...asta si vrea, sa enerveze...

pe mine, sincer iti spun, prostia ei ma distreaza
e atat de perfect si deplin imbecila incat o compatimesc
Anouk
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:17
Am si eu o rugaminte: nu o ignorati pe irinuca, dar nici nu o mai jigniti.
Sa o lasam sa posteze pana termina cu insultele si isi da seama ca nu o mai jigneste nimeni.
Irinuco, hai ca iti iau apararea. Esti in stare sa opresti insultele?
ready_vivus
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:17
te lovi spiritu' craciunului, bro ?
de pe mine, poti sta linistit...nu-mi pun io mintea cu ea...
Anouk
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:19
fratilor...jur...nu as avea nimic impotriva daca si-ar deschide dreaq un topic numai al ei si ar posta numai imbecilitatile ei...dar tot forumul e plin numai de ea....cine dreaq se crede??? cine dreaq se crede sa ne faca ea intai pe noi imbecili, tampiti si mai stiu eu cum???? ziceti voi, cei impaciuitori.....si, daca gasiti o explicatie rezonabila sunt gata sa va ascult...

vaaaai...io acuma m-am prins.......a venit cu muuulta drag oste.....
tutankhamon
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:21
pai isi deschisese ieri unul, dar nu i-a placut sa vorbeasca singura...
sora_ilsi
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:23
bre tut, e o vorba..."lasa boul cu ata lunga ca se-mpiedica singur"
Anouk
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:23
Sis, nu era pentru tine rugamintea aia ca stiu ca tu nu te bagi
Nici pentru totushica
Tuth, hai sa ne oprim pana maine seara, ce zici?
ready_vivus
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:24
De la: tutankhamon, la data 2009-12-23 23:21:36fratilor...jur...nu as avea nimic impotriva daca si-ar deschide dreaq un topic numai al ei si ar posta numai imbecilitatile ei...dar tot forumul e plin numai de ea....cine dreaq se crede??? cine dreaq se crede sa ne faca ea intai pe noi imbecili, tampiti si mai stiu eu cum???? ziceti voi, cei impaciuitori.....si, daca gasiti o explicatie rezonabila sunt gata sa va ascult...

Pai fa-ti forum privat,,asa poti sa fii sef si sa spui la oameni sa scrie asa cum vrei tu....Tu nu esti seful,SAU SEFA MEA meu asa ca nu imi dictezi mie ce sa fac....Daca nu iti convine de florin,ba ca ii fraier ca nu isi inseala nevasta...Ba de mine,,ba de altcineva...Psi facti forum privat si scrie ce vrei si i-ati si prietenii cu tine care sunt ca tine te rog,,asa noi astia buni avem si noi liniste...
garbo027119
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:28
De la: tutankhamon, la data 2009-12-23 23:21:36fratilor...jur...nu as avea nimic impotriva daca si-ar deschide dreaq un topic numai al ei si ar posta numai imbecilitatile ei...dar tot forumul e plin numai de ea....cine dreaq se crede??? cine dreaq se crede sa ne faca ea intai pe noi imbecili, tampiti si mai stiu eu cum???? ziceti voi, cei impaciuitori.....si, daca gasiti o explicatie rezonabila sunt gata sa va ascult...

Pai fa-ti forum privat,,asa poti sa fii sef si sa spui la oameni sa scrie asa cum vrei tu....Tu nu esti seful,SAU SEFA MEA meu asa ca nu imi dictezi mie ce sa fac....Daca nu iti convine de florin,ba ca ii fraier ca nu isi inseala nevasta...Ba de mine,,ba de altcineva...Psi facti forum privat si scrie ce vrei si i-ati si prietenii cu tine care sunt ca tine te rog,,asa noi astia buni avem si noi liniste...
garbo027119
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:28
Craciun Fericit si tie, irino...
Anouk
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:30
Ca daca incep sa vorbeasca oamneii buni,,se baga aia rai...Si comenteaza de parca ei ar fii sefiii...Ce oamenii rai sunt sefiii.....si noi oamenii buni si cu caracter ne putem exterioria,,ca se baga oamenii rai...Apoi vor sa li se vorbeasca frumos....PAI DACA NU NI SE VORBESTE FRUMOS,EU DE CE SA VORBESC FRUMOS....a FII BUN NU inseamna ca esti si prost...
garbo027119
Ca daca incep sa vorbeasca oamneii buni,,se baga aia rai...Si comenteaza de parca ei ar fii sefiii...Ce oamenii rai sunt sefiii.....si noi oamenii buni si cu caracter ne putem exterioria,,ca se baga oamenii rai...Apoi vor sa li se vorbeasca frumos....PAI DACA NU NI SE VORBESTE FRUMOS,EU DE CE SA VORBESC FRUMOS....a FII BUN NU inseamna ca esti si prost...
garbo027119
De la: Anouk, la data 2009-12-23 23:30:43Craciun Fericit si tie, irino...
Multumesc si tie craciun fericit si sa iti aduca mosul tot ce doresti
garbo027119
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:31
Care-i atmosfera pe aici?Irina te-ai culcat?Gasca vesela unde e?
florin_c76
Postat pe 24 Decembrie 2009 00:30
gascha vesela ii la corindat...
LILO
Postat pe 24 Decembrie 2009 00:49
Bine lilo ca tu ramasei cu mine de vorba!
florin_c76
Postat pe 24 Decembrie 2009 00:52
cetinita cetinioara, linu-i lin, trei pastori, florile dalbe
sora_ilsi
Postat pe 24 Decembrie 2009 00:52
De acum merge si-o colinda ca se calmara spiritele.
florin_c76
Postat pe 24 Decembrie 2009 00:57
De la: garbo027119, la data 2009-12-23 23:08:42 Iti strici seara degeaba...Ca nu imi impui mie ce sa fac....Ca nu esti tu Dumnezeu sa imi conduci tu mie viata...Asa ca lasa-ma in pace si vaza-ti de treaba ta...

dar tu cine esti fai de ne impui sa te ascultam si sa ne inveti pe noi ce si cum sa facem??? ha???
tutankhamon
Postat pe 24 Decembrie 2009 01:06
De la: garbo027119, la data 2009-12-23 23:11:44
Pai fa-ti tu...ca eu nu deranjez daca nu sunt deranjata...Ca nu plec eu asa ca zici tu...asa ca dispari............

nu vrei sa dispari tu cu tot cu steaua aia care lumineaza de trei ori si cu mos craciun si cu sarmalele cu mamaliguta????te-ai dat de gol cu privatul pe care mi l-ai trimis.....vezi ca eu stiu exact acuma cine esti.....si ti-ai dat si tu seama de asta....ai facut greseala sa-mi trimiti azi privat de pe alt id.....maaaare greseala.....
tutankhamon
Postat pe 24 Decembrie 2009 01:10
De la: garbo027119, la data 2009-12-23 23:28:33 Pai fa-ti forum privat,,asa poti sa fii sef si sa spui la oameni sa scrie asa cum vrei tu....Tu nu esti seful,SAU SEFA MEA meu asa ca nu imi dictezi mie ce sa fac....Daca nu iti convine de florin,ba ca ii fraier ca nu isi inseala nevasta...Ba de mine,,ba de altcineva...Psi facti forum privat si scrie ce vrei si i-ati si prietenii cu tine care sunt ca tine te rog,,asa noi astia buni avem si noi liniste...

ti-as sugera sa iti masori cuvintele si sa nu mai faci acuzatii nefondate....nu l-am criticat niciodata pe florinel ca nu si-a inselat nevasta...ci, din contra, i-am zis sa nu mai minciuneasca ca a calcat pe bec sau isi doreste sa sparga becul ala odata....e totusi o diferenta....

iar cu forumul....nu cred ca sunt atat de nebuna ca tine incat cei de aici sa doresca plecarea mea.....aici e un forum public, dar asta nu-ti da tie dreptul sa tai si sa spanzuri si sa faci flood - ca stii la ce fac referire ca te-ai laudat mai demult (cu alta identitate) ca le ai cu compurile...floodul in strainatate costa amenzi grele.....
tutankhamon
Postat pe 24 Decembrie 2009 01:15
Sa inteleg ca in final Irina nu e clona mea?Asa e tuth?Asta e parerea ta acum?Caci in acest caz astept scuze caci m-ai cacalit pe tot topicul degeaba.
florin_c76
Postat pe 24 Decembrie 2009 01:30
De la: si_totusi, la data 2009-12-23 22:59:20tuth, asculta-ma! nu-i mai da atentie. e cineva foarte cunoscut. nu te mai enerva .

oare cine poate sa fie aceasta specie pe cale de disparitie si care ne mananca sufletul si neuronii seara de seara?
mcrinelam
Postat pe 24 Decembrie 2009 03:33
oameni buni calmati-va , macar acu in ajun de craciun, IRINOOOOOOOOOO, imputisi atmosfera aici pe garbo cu idiotenile tale , fa si tu un sacrificiu si un bine omenirii de pe garbo , si nu mai posta "idioteni"asa ca sa ne ticneasca si noua craciunul, merci
yanyacharberet
Postat pe 24 Decembrie 2009 10:47
CRACIUN FERICIT!
LILO
Postat pe 24 Decembrie 2009 11:13
CRACIUN FERICIT la toata lumea!!!
mcrinelam
Postat pe 24 Decembrie 2009 11:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Loredana isi impinge sotul la (sexting) 13 De la: reyya 10 Noiembrie 2009 16:47
TRAGI LA RAME ,TRAIESTI MULT ! 6 De la: GIOVANI 27 Februarie 2012 13:03
cum se poate explica absenta dorintei fizice (erectia) desi un barbat sustine ca doreste o femeie si o iubeste? 71 De la: 77 10 Noiembrie 2015 14:00
Ce parere aveti despre barbatii care terorizeaza femeile care nu vor sa aiba nimic cu ei? 117 De la: luptatoareacurajoasa 9 August 2010 19:51
Dar femeia ?......rezista ...sa aiba doar un singur barbat... toata viata ??? 8 De la: nelly05 27 Februarie 2010 14:51
Setari Cookie-uri