Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

pot rezista mai ales daca iti iubesti familia mult.Cat despre noutati inseamna pozitii noi,alte mangaieri,comunicare permanenta incredere este cheia intre soti eu imi fac greu o prietena dar atunci cand o fac tin de ea si nu mai imi trebuie alta
garbo089807
Postat pe 26 Decembrie 2009 09:18
normal ca rezista , femeia in schimb nu .
garbo088042
Postat pe 26 Decembrie 2009 10:59
De la: tutankhamon, la data 2009-12-25 23:53:41mai irino...tu chiar nu ai pic de bun simt in tine femeia lui dumnezeu????nici chiar de sfintele sarbatori nu renunti sa vorbesti in dodii si fara nici o noima????ziceai sa nu ma mai iau de tine, ha???? dar cine esti tu mai??? esti cumva a cezarului?????sau a regelui danemarcei????intoxici un forum intreg cu aberatiile tale si dai copy/paste la porcariile tale pe aici....nu crezi ca ar fi mai bine sa-ti faci tu insati blog si sa postezi tu frumusel acolo tot ce-ti doreste sufletelul si cine vrea sa intre ....foarte bine.....???asta ca sa nu te mai bruieze nimeni si sa nu-ti mai spuna ce sa faci.....iti faci blog, scrii tot ce-ti trece prin cap si gata....daca te deranjeaza cineva, il dai afara...e dreptul tau.....aici insa e forum public, si cred ca vorbesc in numela a 90% dintre postantii de aici care nu te vor printre ei.....e un procent destul de mare nuuu????
Tu chiar esti handicapat? Mai bine invata-te pe tine cum sa te comporti cu lumea....Nu mai da tu lectii,,pe care tu nu le pui in practica...Asa ca hai fa pasi
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 11:44
De la: garbo088042, la data 2009-12-26 10:59:48normal ca rezista , femeia in schimb nu .
Depinde de seriozitatea fiecaruia....Ca sunt si femei neserioase nu doar barbati neseriosi....Depinde cum gandesc
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 11:45
Si romanii se comporta urat unii cu altii,,,pt ca sunt dependenti intre ei.....Spre exemplu in germania oamenii se comporta frumos unii cu altii,,pt ca sunt independenti...Dar ia sa fii dependent de cineva sa vezi ce face cu tine....Exact cum fac nemtii cu alte nationalitati care sunt sarace,romani,polonezi si stiu ca nu au bani si ca sunt la mana lor....Asa ca nici nemtii nu sunt mai civilizati si mai buni....Tot un drac sunt...
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 12:07
Cel mai bine sa fii independent si sa nu trebuiasca sa fii la mana nimanui,sa nu depinzi de nimeni....Ca sa faca ce vrea din tine...Pt ca multi oameni sunt spurcati si rai...
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 12:09
De la: garbo027119, la data 2009-12-26 12:07:46Si romanii se comporta urat unii cu altii,,,pt ca sunt dependenti intre ei.....Spre exemplu in germania oamenii se comporta frumos unii cu altii,,pt ca sunt independenti...Dar ia sa fii dependent de cineva sa vezi ce face cu tine....Exact cum fac nemtii cu alte nationalitati care sunt sarace,romani,polonezi si stiu ca nu au bani si ca sunt la mana lor....Asa ca nici nemtii nu sunt mai civilizati si mai buni....Tot un drac sunt...
In romania lipsesc regulile....Sau sunt reguli dar nu le respecta nimeni,,de asta este un haos....Dar nici nemtii nu sunt mai buni,,dar ei au reguli stricte..Si politia este severa..nu ca la noi in romania
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 12:10
Romanii fiecare face ce il taie capul si problema ca pe multi romani nu prea ii taie capul aproape nimic,,de asta s-a dus tara asta de rapa.....Pt ca nimeni nu o conduce corect,,,ii doar exploateaza pe romani si isi bate joc de ei...
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 12:14
Alt adev�r este c� merit�m s� pl�tim pentru p�catele noastre. Problema este �ns� c� plata p�catului este moartea. Dar Iisus Hristos a murit �n locul nostru, din dragoste pentru noi, ca s� nu fie nevoie s� murim f�r� Dumnezeu. Pe Cruce Iisus a luat asupra Sa toate p�catele noastre, pl�tind astfel pentru ele. �Hristos, de asemenea, a suferit o dat� pentru p�cate, El, Cel neprih�nit, pentru cei nelegiui�i, ca s� ne aduc� la Dumnezeu..�4 �...El ne-a m�ntuit, nu pentru faptele f�cute de noi �n neprih�nire, ci pentru �ndurarea Lui...�5 Fiindc� Iisus a murit pe cruce �n locul nostru, acum nu mai este nevoie s� tr�im desp�r�i�i de Dumnezeu din cauza p�catelor noastre.
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 12:43
Multi barbati din Romania se cred buricul pamantului...Cum politia nu face nimic in romania,,,ca daca bate o femeie,,,le mai bate si politatiul.....In romania este tara,,,necivilizata pt ca nu se respecta regulile si barbatii fac ce vor ei...Si faptul ca situatia financiara din Romania,,nu ii da posibiltate femeii si a multor oameni sa fie independenti....De asta sefii isi bat joc de ei,,pt ca stiu ca sunt la mana lor,ca nu au bani...Si oamenii se lasa manipulati si fac si ei la fel,,manipuleaza tot la fel...Daca daca oamenii din romania ar putea fii independenti finaciar nu ar mai fii aceasta dezordine in Romania...Ca bine ar fii daca oamenii din romania ar fii mai uniti si ar face un miting ceva..ca asa ar starni si pe altii..
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 14:59
Mosul duce un sac in spate/Incarcat e cu de toate/Si la tine a sosit/Spune iute ce-ai primit?
florin_c76
Postat pe 26 Decembrie 2009 15:07
De la: florin_c76, la data 2009-12-26 15:07:47Mosul duce un sac in spate/Incarcat e cu de toate/Si la tine a sosit/Spune iute ce-ai primit?
Pai am primit un trening si o cutie de ciocolata....La valoarea mea,eu merit mult mai mult decat atata...Lasa ca imi fac eu singura un cadou,,mai mare si fain...Ca daca nu am eu grija de mine nu are nimeni...Doar Dumnezeu
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 15:15
VISE...MINUNATE...
sa se implineasca toate
LILO
Postat pe 26 Decembrie 2009 15:15
De la: florin_c76, la data 2009-12-26 15:07:47Mosul duce un sac in spate/Incarcat e cu de toate/Si la tine a sosit/Spune iute ce-ai primit?
Tie ce ti-a adus mosul Florin?
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 15:19
Un ucenic l-a �ntrebat pe P�rintele Cleopa: - Ce este rug�ciunea curat�? - S� zici cu gura, s� �n�elegi cu mintea �i s� sim�i cu inima. P�rintele Cleopa a zis: Nu te poate schimba nimeni dac� ai �n inima ta pe �Doamne Iisuse� Dar trebuie s� ai o treapt� a rug�ciunii. C�nd zici �Doamne Iisuse� se cutremur� tot iadul, numai s� zici din inim�!...Sf. Serafim de Sarov a zis: Scopul vie�ii omului nu este convertirea neamurilor, ci dob�ndirea Duhului Sf�nt. Iar c�nd omul dob�nde�te pe Duhul cel Sf�nt, atunci mii de oameni se vor converti �n jurul lui..
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 15:56
Un ucenic l-a �ntrebat pe P�rintele Cleopa: - Ce este rug�ciunea curat�? - S� zici cu gura, s� �n�elegi cu mintea �i s� sim�i cu inima. P�rintele Cleopa a zis: Nu te poate schimba nimeni dac� ai �n inima ta pe �Doamne Iisuse� Dar trebuie s� ai o treapt� a rug�ciunii. C�nd zici �Doamne Iisuse� se cutremur� tot iadul, numai s� zici din inim�!.
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 15:57
.Sf. Serafim de Sarov a zis: Scopul vie�ii omului nu este convertirea neamurilor, ci dob�ndirea Duhului Sf�nt. Iar c�nd omul dob�nde�te pe Duhul cel Sf�nt, atunci mii de oameni se vor converti �n jurul lui..
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 15:57
Nu cred ca exista un astfel de barbat cum nu cred ca exista o astfel de femeie, mai mult decat atat e bine sa nu ai o prietene foarte buna precum si barbatul un prieten foarte bun pentru ca primul pericol de-aici vine... Si daca vrei sa mai stii ceva, cand o faci cu sotul sau cu sotia dupa o aventura de fiecare data v-a fi mai diferit si mai placut, important sa nui incurcu sau sa nu le incurci
garbo088037
Postat pe 26 Decembrie 2009 19:10
fiecare judeca dupa sine!
panty_C
Postat pe 26 Decembrie 2009 19:14
De la: garbo088037, la data 2009-12-26 19:10:41Nu cred ca exista un astfel de barbat cum nu cred ca exista o astfel de femeie, mai mult decat atat e bine sa nu ai o prietene foarte buna precum si barbatul un prieten foarte bun pentru ca primul pericol de-aici vine... Si daca vrei sa mai stii ceva, cand o faci cu sotul sau cu sotia dupa o aventura de fiecare data v-a fi mai diferit si mai placut, important sa nui incurcu sau sa nu le incurci
Halal casatorie....Cu asa barbati nu m-as casatori niciodata...
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 21:47
Acum mai mult ca oricind am convingerea ca majoritatea barbatilor nu rezista...si cind afirm asta am un exemplu trait chiar de mine. Am trait cu aceasta iluzie multi ani, am vrut sa cred ca pot, stiam ca-s putini dar ma amageam singura sperind ca am intilnit un astfel de barbat. Soarta a facut sa descopar ca am fost mintita. Este cumplit gustul amar si durerea din suflet,...insa cu toate acestea eu nu l-asi insela nici acum,... cind am aflat crudul adevar. Ma respect mult prea mult si nu sint de acord cu razbunarea. Voi pune capat relatiei si pe viitor sper sa fiu mult mai atenta la barbatul care v-a face parte din viata mea.Nu vreau sa supar pe cineva cu afirmatia facuta insa timpul si experienta acumulata in decursul anilor traiti mi-a dovedit ca 99%n nu rezista.
garbo025535
Postat pe 26 Decembrie 2009 23:59
Deocamdata nu mai vreau nici un barbat care sa-mi fie alaturi, nici nu stiu bine ce drum urmeaza sa parcurg...timpul v-a decide.
garbo025535
Postat pe 27 Decembrie 2009 00:04
Nevasata stie ca da rezist (nu are probe)
garbo086452
Postat pe 27 Decembrie 2009 00:39
Irina cred ca este cineva care te va intelege o viata intraga!
florin_c76
Postat pe 27 Decembrie 2009 00:41
De la: garbo088042, la data 2009-12-26 10:59:48normal ca rezista , femeia in schimb nu .
doamne ,nici eu nu pot sa rezist cand te vad aici
phoenix
Postat pe 27 Decembrie 2009 01:06
PE TINPUL LUI CEAUSESCU NU ERAU ATATEA DIVORTURI DAR ACUM DACA TE UITI IN REGISTRU SA VEZI CATE DIVORTURI SUNT TE SPERI SI DECE PE TIMPUL LUI CEAUSESCU FETELE NU SE DEZBRACAU ASA IN HALUL ASTA DAR ACUM VEZI FETE PE STRADA DEZBRACATE PANA ACOLO STITI VOI SI CUNOSC FETE CARE AU SOT ARE BARBAT SI TOT SE DEZBRACA SI E CEVA NORMAL CA SI IO SUNT BARBAT SI DACA VAD O FATA CA ARATA SEXY MA LEG DE EA SI DACA TINE ASTA E SI IA DACA ARE BARBAT DEJA EA ISI INSALA SOTUL SI DE AICI VIN DIVORTURILE DAR BARBATI DECE NU SE DEZBRACA SUNT MAI CORECTI DECAT FEMEILE FEMEILE DUPA PAREREA MEA SUNT NISTE NERUSINATE .....
garbo065398
Postat pe 27 Decembrie 2009 09:50
O FATA CORECTA SI CINSTITA TREBUIE SA FACA CONCURS CU TARFELE DECE EA DACA ARE O PRIETENA SI ARATA SEXY DEZBRACATA TREBUIE SA SE EA DUPA EA SI SA SE DEZBRACE SI EA CASA FACA SOTUL DIFERENTA INTRE IELE CA DACA PRIETENA ARATA MAI BINE ATUNCI ASTA CINSTITA A PIERDUT SI DE CE ASA SUNT FETELE...
garbo065398
Postat pe 27 Decembrie 2009 09:59
Da! DA-DA-DA! de 3x DA. Categoric, un barbat rezista si la supliciul asta, daca trebuie. Conditia e sa nu aiba parte de o viata prea lunga.
garbo090662
Postat pe 27 Decembrie 2009 10:06
IO AM SOTIE SI AM INSELATO DE 3 ORI SI CU CINE AM INSELATO CU PRIETENA EI CEAMAI BUNA FINDCA PRIETENA EI SE DEZBRACA SEXY SI ARATA FOARTE ATRAGATOARE SI NU AM REZISTAT CASA NU O INCERC ASTA E ADEVARUL....
garbo065398
Postat pe 27 Decembrie 2009 10:07
De la: garbo065398, la data 2009-12-27 09:50:22PE TINPUL LUI CEAUSESCU NU ERAU ATATEA DIVORTURI DAR ACUM DACA TE UITI IN REGISTRU SA VEZI CATE DIVORTURI SUNT TE SPERI SI DECE PE TIMPUL LUI CEAUSESCU FETELE NU SE DEZBRACAU ASA IN HALUL ASTA DAR ACUM VEZI FETE PE STRADA DEZBRACATE PANA ACOLO STITI VOI SI CUNOSC FETE CARE AU SOT ARE BARBAT SI TOT SE DEZBRACA SI E CEVA NORMAL CA SI IO SUNT BARBAT SI DACA VAD O FATA CA ARATA SEXY MA LEG DE EA SI DACA TINE ASTA E SI IA DACA ARE BARBAT DEJA EA ISI INSALA SOTUL SI DE AICI VIN DIVORTURILE DAR BARBATI DECE NU SE DEZBRACA SUNT MAI CORECTI DECAT FEMEILE FEMEILE DUPA PAREREA MEA SUNT NISTE NERUSINATE .....

mey...pai de ce sa te legi tu de alea "dezbracate" ? las`sa se lege ele de tine! Nu zisei ca ele sunt piaza rea? Si ce are ca`s dezbracate, macar asa mai admiram si noi frumusetile naturii. Ar fi mai bine daca ar iesi pe strada in veston, incheiat pana sub barba?
Le putem admira cat sunt de frumoase cat mai dezbracate, fara sa ne dam la ele pe strada, ca doar nu suntem caini in calduri.
garbo090662
Postat pe 27 Decembrie 2009 10:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femeile peste 35 de ani 228 De la: yves 21 Februarie 2011 22:46
Fantezii... 121 De la: garbo063800 19 Octombrie 2009 15:08
Ce faci când nu te mai vrea ? 24 De la: Adina_Mihaela_2 29 Iulie 2016 00:49
Relatia cu Tatal Nostru Dumnezeu 17 De la: estela 30 Mai 2010 03:15
CE IUBESC BARBATII? 1053 De la: anisoaraf 19 Februarie 2011 08:47
Setari Cookie-uri