pai, alexa...vorbeste, scumpo...ca avem liber de la florinel sa batem campii... asta e un fel de sport national, pe-aici iote, eu...vreau sa ii zic de dulce vecinului pocait...da' mi-e ca ma cenzureaza adminii |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 12:35 |
||
---|---|---|
anakin...tre' sa-mi fac mea culpa la tine, my friend...ca mare dreptate ai avut... alta data am sa stau in banca mea, nu mai fac pe mama dolores |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 12:38 |
||
Barbatii inseala de cele mai multe ori pentru ca nu performeaza acasa. sau nefiind siguri pe ei au nevoie de altcineva decat nevasta care oricum stie cate parale face, sa le confirme valoarea. Altii cred ca gonoreea este un trofeu de razboi. Sunt o gramada de motive pentru care barbatii nu rezista. wife, baga ca nu te-aude adminu' |
||
|
||
tulipe Postat pe 4 Iunie 2009 12:47 |
||
Draga Wife, te apreciez prea mult, pentru a intra in altercatii cu tine, nici macar o discutie in contradictoriu nu-mi doresc. NU mai fi chiar asa de aspra cu mine pentru ca, chiar nu trebuie. |
||
persidadamian Postat pe 4 Iunie 2009 12:47 |
||
De la: Ihi, la data 2009-06-02 16:08:33pai cred ca usor -usor unii dintre noi vor intelege ca nu are rost sa-si posteze umilele pareri.sunt deja cateva persoane mult prea inteligente care nu pot sa "inghita" parerile oamenilor de rand...toti suntem oameni de rand nimeni nu poate sa fie un dumnezeu! diferenta o face ce avem in cap! si daca o persoana este mai in masura k.... sa dea un raspuns este de apreciat nu de condamnat!!!!!!!!!! |
||
nyky4yoo Postat pe 4 Iunie 2009 12:48 |
||
he...he...tulipa mea...daca bag din top nici nu apuc sa dau click si face forumu' explozie... ce dreaq fac eu cu vecinu' asta dement ? ha ? da-mi place ca e pocait...zice din biblie toata ziulica... ce ti-e si cu credinciosii astia, nene... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 12:55 |
||
Credincios? pai nici nu-i greu. Invita niste prietene la o sedinta de nudism si daca dupa aia o tine vreo luna in post si rugaciune poate se curata repede | ||
tulipe Postat pe 4 Iunie 2009 13:08 |
||
mey...ai nimerit-o la marele fix... chiar aseara vorbeam cu pro ca abia astept sa se incalzeasca sa pot face plaja topless si s-a oripilat coana mare... zice : "vai de mine, te vede vecinu" pai asta e si ideea, maman, dohh... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 13:11 |
||
tulipe Postat pe 4 Iunie 2009 13:17 |
||
Pai ce faci Wife , vrei sa tentezi omu'?? | ||
blanca Postat pe 4 Iunie 2009 13:24 |
||
nu, soro...vreau sa-l oripilez atat de mult, incat sa se gandeasca ca as putea sa mai aduc si "pretene" sa se bronzaleasca si sa nu mai iasa dreaq din casa... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 13:50 |
||
E chiar asa nesuferit? | ||
_alexandra Postat pe 4 Iunie 2009 13:51 |
||
he...he...esti noua, mami...de-aia nu stii de vecinu' as putea sa scriu un roman-fluviu despre el... si sunt sigura ca mai are surprize gen pisicuta de la popa din curte... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 13:54 |
||
Inseamna ca trebuie sa ma pun serios pe citit, sa aflu care-i manevra cu vecinul asta sturlubatic al tau. Vreo sugestie, de unde sa incep? Ah, uitam sa ma prefac si eu ontopic. Barbatul rezista sa faca sex numai cu sotia sa functie de varsta la care se casatoreste. Stiti vorba aia referitoare la diverse lucruri, care spune ca "daca nu traiesti mult, te tine toata viata"? Cam aici se incadreaza si subiectul asta. |
||
_alexandra Postat pe 4 Iunie 2009 13:57 |
||
it's a long story...tre' sa-ncepi de prin decembrie, cred stai ca-ti dau eu varianta scurta e pocait, e dement, ne-a otravit un caine, isi maltrateaza nevasta, fura apa de la hidrant, si ultima isprava e ca ne-a aruncat o pisica moarta in curte sa-l injur, sa nu-l injur...nush ce sa fac... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 14:02 |
||
Pana sa vin cu o alta solutie mai sofisticata si mai delicata, prefer sa te intreb din start: o mama de bataie, d-aia crunta, poti sa-i tragi? | ||
_alexandra Postat pe 4 Iunie 2009 14:13 |
||
nope...ca eu is anti violenta... doar daca mai intra in gradina noastra, s-ar putea sa scap coada de la harlet la picioarele lui, ca mi-a incalcat propietatea... da' intai tre' sa ma lamuresc cum arata harletu' ca inca nu-mi dau seama care este |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 14:17 |
||
Vastele mele cunostinte in domeniu ma fac sa-mi imaginez o scula mica si prapadita prinsa de un mare ciomag. Sa stii ca suna promitator. | ||
_alexandra Postat pe 4 Iunie 2009 14:19 |
||
mda...si cica e si folositor...doar ca inca nu mi-am dat eu seama la ce foloseste vorba lu' zambil...asta se intampla cand ma apuc sa cresc legume ca pe bonsai la mine devine o adevarata aventura |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 14:21 |
||
Cu harletzul mai mult ca sigur ca ... se harletzeshte. Altceva nu-mi pot imagina ca se poate face cu el. De fapt, de-aia-i si zice harletz, nu? | ||
_alexandra Postat pe 4 Iunie 2009 14:25 |
||
Ce faceti fetelor pe aici, ati dat- o pe cafenea,ca eu am dat clic acolo si nici vorba de dialogul din buton,asa ca am dat unde trebuie,uite-ma,iar vecinul,fica mea cred ca il ciomagea de mult,o bataie cum nici covoarele nu au avut parte | ||
scrichy Postat pe 4 Iunie 2009 14:34 |
||
Ma mai opresc la o barfa, ca zaluda, pe unde-mi pica. | ||
_alexandra Postat pe 4 Iunie 2009 14:36 |
||
he...he...orice cauza incepe cu o pauza io fac pauza de-o tigara...ba nu, de doua tigari, nah... scrichy...avem liber de la florinel sa batem campii, fetita... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 14:38 |
||
Eu nu mai bat campii ca se supara IASOMIA,trebuie sa o distrez,nu sa o agresez | ||
scrichy Postat pe 4 Iunie 2009 14:40 |
||
O tigara? MERGE!!! Tocmai mi-am infipt una-n bot si arat ca o parasuta pe centura numarand maruntisul. Sa le tragem, mami, si dupa aia sa ne prefacem ca ne apucam de treaba prin casa. Cand ma uit la patul ala al meu, arata de parca Tom si Jerry s-au cotonogit in el. Ce-ar fi sa ma uit in alta parte? | ||
_alexandra Postat pe 4 Iunie 2009 14:43 |
||
WIFE,intrase ANA,fica, mai devreme si zicea ca nu intelege nimic din ce scriem aici,basca ca se vedea site in gri tot si nu puteai sa dai clic la nimic | ||
scrichy Postat pe 4 Iunie 2009 14:44 |
||
Io nu crez Wife ca-l oripilezi!! Nebunia il apuca fiindca se bate instinctu' cu teoria din el .Deh, nu e bine sa-nghiti teorii carora nu le faci fata. Ca si creierasu' are sitele lui.Mai intra informatia printr-un "cret". Da' acolo o fi lunecus mare.. | ||
blanca Postat pe 4 Iunie 2009 14:46 |
||
De ce nu ai aruncat pisica in curtea lui inapoi,andrisantul cunoscut, | ||
scrichy Postat pe 4 Iunie 2009 14:49 |
||
he...he...si sa dau pisica anonima ? mielushel...vecinu' crez ca e blonda, mami... prea multa informatie tre' sa proceseze scrishy, de ce nu pricepe fie-ta ce scriem ? vorbim in limba noastra, adicatelea ? alexandra...centura e a lu' scrishy, fetita... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 14:55 |
||
fetele...aduceti-mi aminte sa-l omor pe pro cand ajunge acasa mi-a umplut friteoza de untura, cica asa sunt mai gustosi cartofii noi maaai...il omor...cum mai scot io acu' untura aia ? ha ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 15:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Scorpionii astia ... | 42 | De la: full_color 1 Februarie 2014 13:42 |
Netul poate face o femeie nimfomana? | 30 | De la: tusi_Oli 12 Decembrie 2011 19:00 |
Fantezii | 13 | De la: cea_mica 23 Iulie 2009 00:16 |
|
||
Sunt eu dobitoaca...sau restul lumii e nebuna?? | 124 | De la: Rotty 23 Septembrie 2014 09:06 |
barbatul gemeni | 4 | De la: pretty_varza 27 Ianuarie 2010 17:52 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară