ladyDY Postat pe 4 Ianuarie 2010 09:13 |
||
---|---|---|
ptr cine???ptr ce??? | ||
eladaela Postat pe 4 Ianuarie 2010 09:16 |
||
De la: Mihu, la data 2010-01-03 23:47:39Consider ca nu .. rare sunt cazurile. In ziua de azi barbatii se cred stapani.. consider ca un barbat nu poate rezista unei femei dar o femeie unui barbat da . DA! NORMAAL!! iiar si iar o femeie poate orice..sa faca,sa dreaga,sa tolereze,sa munceasca sa iubeasca dar un barbat..nu si nu BATMAN-BATMAN cred ca am "dezgropat securea razboiului intersexe |
||
|
||
LILO Postat pe 4 Ianuarie 2010 09:28 |
||
lasa liluta ca eu ma aliez cu tine mama lor de berbati na ca mi-o iau si eu |
||
eladaela Postat pe 4 Ianuarie 2010 09:37 |
||
De la: Mihu, la data 2010-01-03 23:47:39Consider ca nu .. rare sunt cazurile. In ziua de azi barbatii se cred stapani.. consider ca un barbat nu poate rezista unei femei dar o femeie unui barbat da . Pai da o femeie rezista.... pe cand barbatii se cred stapani prin educatia primita de la mamiiiiii, prin constructia lor fizica sau cica unii(cei cu dare de bani) pot cumpara orice sau pe orisicine.Eheee cei si cu barbatii astia! |
||
ladyDY Postat pe 4 Ianuarie 2010 12:55 |
||
Nu toti barbatii vor sa para stapani peste femei.Eu cel putin consider femeia mai mult decat egala barbatului intr-o familie,caci o femeie te poate conduce spre un viitor placut.Dar a nu se considera ca toate femeile pot conduce o familie ci doar acelea care se dedica familiei si nu placerilor lumesti(avere,faima,imbracaminte extravaganta,placeri trupesti in afara familiei,etc).Daca o sotie se considera nedreptatita in relatia ei cu partenerul trebuie sa comunice cu acesta ce probleme au aparut sau de ce nu se simte ok in acea relatie. | ||
florin_c76 Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:47 |
||
o-nceput "rezbelu'" | ||
LILO Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:51 |
||
sa comunice cu acesta ce probleme au aparut sau de ce nu se simte ok in acea relatie. asa ar fi normal...sa COMUNICE...dar daca si are cu CINE(comunica).. parerea mea... |
||
LILO Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:59 |
||
lilo....mie mi o placut aia cu culmile fericirii..... | ||
nazirra Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:02 |
||
Lilo, Florinache are dreptate intr-o oarecare masura si asta din punctul lui de vedere, dar ce te faci cu barbatii care se tin sa fie ei cei care canta de cum se crapa de ziua si pana se innopteaza si mai ales sa stea si deasupra femeii, sa aiba tot timpul dreptate in tot si toate.Sa inceapa razbelul. | ||
ladyDY Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:09 |
||
ha? naziro...cine ii pe culmile fericirii? azi is blonda...da nu ii de mirare.. |
||
LILO Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:10 |
||
poi...253..rezbelul ii inceput...ca am dezgropat securea razboiului...de pana in ziua | ||
LILO Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:11 |
||
stati asa! ca zicea florin ceva ..cu femeile DEDICATE familiei..etc.. apoi muulte consoarte raman cam numai cu DEDICATIA..ca in rest..la ce sa le trebuie un trai normal? |
||
LILO Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:14 |
||
caci o femeie te poate conduce spre un viitor placut.....zice domnu florinache.....lilo.....io am stilizat o numa.... | ||
nazirra Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:18 |
||
da era si greu de "citit" subtilitatea culmilor fericirii | ||
LILO Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:20 |
||
De la: garbo048253, la data 2010-01-04 14:09:49Lilo, Florinache are dreptate intr-o oarecare masura si asta din punctul lui de vedere, dar ce te faci cu barbatii care se tin sa fie ei cei care canta de cum se crapa de ziua si pana se innopteaza si mai ales sa stea si deasupra femeii, sa aiba tot timpul dreptate in tot si toate.Sa inceapa razbelul.Aceste lucruri se intampla doar in romania....Barbatul nu are nici un drept sa domine femeia in favorea lui...Cand se castoreste ce jura...Sa iubeasca si sa respecte femeia pana la moarte,,ca o jumatate a lui...Nu sa domine femeia in favoarea lui...Eu cred ca numai femeile fraiere se lase conduse de barbati in favoarea lor.. |
||
garbo027119 Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:23 |
||
119 iar incepi cu ROMANIKA?!? dar cati nu si-or ucis familiile in america si in germania..mai ales acum cu criza asta nenorocita.. tu batman-batman.. |
||
LILO Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:24 |
||
aha....incepe..... | ||
nazirra Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:25 |
||
Pe mine sotia m-a ajutat sa intemeiez o familie si sunt mandru de ea.pot spune ca ea m-a ajutat sa ma maturizez mai ales ca aveam 21 de ani la o luna dupa casatorie.Consider ca femeia poate face un barbat sa fie fericit in mare masura.Ca ea sa fie fericita(femeia in general)trebuie sa fie inteleasa,iubita si respectata.De forte multe ori se demonstreaza ca barbatul nu poate trai fara femeie pe cand invers e posibil. | ||
florin_c76 Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:26 |
||
De la: LILO, la data 2010-01-04 14:24:58119 iar incepi cu ROMANIKA?!?Romanika ii plina de oameni banditi...Unde barbatilor nu le place munca,isi trimit femeile lamunca sa sunt mai slabe si mai fraiere....Ca daca nu muncesc le mai dau pe cocoasa...Ma mir oare cum pot sta cu asemenea barbati,,,trebuie sa fii prea fraiera...Nu stiu eu nu as putea... |
||
garbo027119 Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:27 |
||
iaca ce zice Florinel: "Dar a nu se considera ca toate femeile pot conduce o familie ci doar acelea care se dedica familiei si nu placerilor lumesti(avere,faima,imbracaminte extravaganta,placeri trupesti in afara familiei,etc)." Va dati seama ca, in traducere libera, femeia trebuie sa-si intrebe barbatul daca e bine cum s-a imbracat?? faima? avere? Deci, daca esti o tipa cunoscuta pt ca te-ai relizat profesional, si deci ai oarecare faima , nu e bine ... daca ai mai multi bani decat sotiorul' iar' nu e bine ...si nu poti conduce o familie ( ce-o fii insemnand ca o conduci ) mai, mai ... |
||
bluelight Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:28 |
||
De la: LILO, la data 2010-01-04 14:24:58119 iar incepi cu ROMANIKA?!?Da oameni nebuni sunt peste tot.Ai dreptate |
||
garbo027119 Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:29 |
||
irinuco....asa i in lumea ta...mica si neagra.... | ||
nazirra Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:30 |
||
De la: bluelight, la data 2010-01-04 14:28:54iaca ce zice Florinel: "Dar a nu se considera ca toate femeile pot conduce o familie ci doar acelea care se dedica familiei si nu placerilor lumesti(avere,faima,imbracaminte extravaganta,placeri trupesti in afara familiei,etc)."pai daca femeia este mai desteapta decat femeia si ajunge sa castige in timp mai mult ca el,,nu ar fii o rusine daca ar fii iubire la mijloc nu? SA fie iubire si respect reciproc,,sa se ajute unul pe altul...Dar un barbat nu poate pretinde ajutor de la o femeie,,doar daca femeia se ofera sa il ajute pt ca considera ca merita....Pt ca multi l dai un degeat si iti iau toata mana...Si asta este foarte urat,,ca nu au o limita si nu sunt deloc recunoscatori |
||
garbo027119 Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:32 |
||
De la: nazirra, la data 2010-01-04 14:30:43irinuco....asa i in lumea ta...mica si neagra....Eu sunt realista si ii vad pe oameni asa cum sunt,,multi dezbracati de caracter....Eu sunt realista. |
||
garbo027119 Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:34 |
||
florine..dupa cate "citim" intre randuri...gandirea ta difera doar ca nuanta fata de mentalitatea majoritatii masculine... adika: 1.femeia sa faca fericit barbatul,dar acesta nu isi pune problema,daca nevasta este cu ADEVARAT fericita... 2.femeia sa se multumeasca cu NIMIK si sa faca TOTUL..asta inseamna dedicatie 3.recunosti ca nu poti trai fara femeie... poi da di ce? ca femeia trebuie sa fie la dispozitia ta...sa faca si sa dreaga.. |
||
LILO Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:36 |
||
De la: garbo027119, la data 2010-01-04 14:32:57Apoi femeia poate sa faca si cariera si sa faca si o familie nu sa stea la mila barbatului.....Ca si femeile sunt inteligente,,ca sunt prea slabe si sensibile asta este partea adoua....Dar cu femeia la cratita a cam trecut vrema...pt ca acum oamenii nu mai sunt asa modesti cum erau inainte...Si nu stau eu la salarul barbatlui ca sa mananc doar paine si ceapa,,,ca nu ma iau eu dupa capul unui barbat..De la: bluelight, la data 2010-01-04 14:28:54iaca ce zice Florinel: "Dar a nu se considera ca toate femeile pot conduce o familie ci doar acelea care se dedica familiei si nu placerilor lumesti(avere,faima,imbracaminte extravaganta,placeri trupesti in afara familiei,etc)."pai daca femeia este mai desteapta decat femeia si ajunge sa castige in timp mai mult ca el,,nu ar fii o rusine daca ar fii iubire la mijloc nu? SA fie iubire si respect reciproc,,sa se ajute unul pe altul...Dar un barbat nu poate pretinde ajutor de la o femeie,,doar daca femeia se ofera sa il ajute pt ca considera ca merita....Pt ca multi l dai un degeat si iti iau toata mana...Si asta este foarte urat,,ca nu au o limita si nu sunt deloc recunoscatori |
||
garbo027119 Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:37 |
||
De la: LILO, la data 2010-01-04 14:36:22florine..dupa cate "citim" intre randuri...gandirea ta difera doar ca nuanta fata de mentalitatea majoritatii masculine...pai pt toate aceste probleme este vinovata biserica...Pt ca mereu a desconsiderat femeia....Si de ce femeile nu pot fii preoti,,,pt ca si noi femeile suntem inteligente,,ca suntem mai sensibile asta este partea a doua.. |
||
garbo027119 Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:39 |
||
De la: garbo027119, la data 2010-01-04 14:39:04Biserica este vinovata cu preotii astia avari cu diavoli in ei....care au desconsiderat femeia,,de asta s-au inrait oamenii asa...Pt ca femeia si barbatul sunt egali...Ca doar atunci cand te casatoresti sa iti iubesti si respecti femeia...Apoi preotii posedati te invata sa suporti barbatii apoi deviii un drac ca si ei....Pt ca mai repede schimbi un om in rau,,decat in bine....Sa fie omul mai bun nu il poti obliga,,,dar sa devii mai rau te poate obliga pt ca iti face atatea rautati pana devine si femeia tot un drac ca si elDe la: LILO, la data 2010-01-04 14:36:22florine..dupa cate "citim" intre randuri...gandirea ta difera doar ca nuanta fata de mentalitatea majoritatii masculine...pai pt toate aceste probleme este vinovata biserica...Pt ca mereu a desconsiderat femeia....Si de ce femeile nu pot fii preoti,,,pt ca si noi femeile suntem inteligente,,ca suntem mai sensibile asta este partea a doua.. |
||
garbo027119 Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:42 |
||
no comment | ||
LILO Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
umilinta | 81 | De la: barlogea 26 Mai 2010 20:10 |
Virginitatea până la căsătorie? Ce părere aveţi? | 324 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:53 |
instalatorul meu Mr.Musculo Gel | 311 | De la: fleurdelis 5 Ianuarie 2010 11:31 |
|
||
nu conteaza ca ai penisul mare,ca sa fi bun la pat! | 221 | De la: yanyacharberet 19 Noiembrie 2009 18:19 |
Monotonia in cuplu | 90 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:53 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară