Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

si inca ceva: chiar nu ma intereseaza daca ma consideri tu de treaba sau nu, oricum tu nu existi in realitate ca sa conteze asta...si nici chiar daca ai exista...
sora_ilsi
Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:47
Nu am insinuat ci am spus ca nu am avut relatie ptr.care tu sa scrii ca la inceput eram de treaba si acum sunt un imbecil sau mai rau cum zicea o tanti acum vreo 3 zile in urma.
florin_c76
Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:47
florinuco, pas. Nu a spus nimeni ca esti rau, ci doar fatarnic, iar prin anumite locuri cu oameni normali la cap, lucrul asta se digera mai greu. Capisci?
anakin
Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:48
Daca eu nu exist in realitate ale cui sunt pozele mele Ilsi?Vorbim pe mess sa te convingi de felul meu de a fi?
florin_c76
Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:49
De la: anakin, la data 2010-01-05 00:48:20florinuco, pas. Nu a spus nimeni ca esti rau, ci doar fatarnic.
Nu am doua fete ci doar am vrut spectacol si rating la topic.
florin_c76
Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:49
vezi ca te-ai facut singur imbecil, dar, fie cum zici tu...tu ai spus-o...vezi sa nu zici ca am spus eu...

ca eu nu sunt o tanti, sunt o doamna...
sora_ilsi
Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:50
Si Anakine daca inca mai crezi ca Irina sunt eu atunci mai bine nu crede.Ea e ea si eu sunt Florin.
florin_c76
Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:50
iote ca ti-am facut si spectacol...

mai vrei?
sora_ilsi
Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:51
De la: sora_ilsi, la data 2010-01-05 00:50:08vezi ca te-ai facut singur imbecil, dar, fie cum zici tu...tu ai spus-o...vezi sa nu zici ca am spus eu...

ca eu nu sunt o tanti, sunt o doamna...
Spuneam de tanti Tuth.Si imbecil m-au facut altii nu mama.
florin_c76
Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:51
pe tine nu te-a facut o mama?
sora_ilsi
Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:52
Ilsi ma judeci gresit dar tu le stii pe ale tale.Deci vorbim pe mess sa te convingi?Nu in noaptea asta ci cand e ziua.
florin_c76
Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:53
V-ati culcat fara sa va luati ramas bun?
florin_c76
Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:57
Bre florinuco, daca nu esti irina, la cum te exprimi tu, esti sigur un efeminat/travestit (in sensul ca interpretezi un rol masculin fiind de fapt femeie) din cale-afara de tenace. Dar sa trecem peste asta, si iti spun cat pot eu de civilizat ca ai exagerat din cale afara cu topicul asta, pe de o parte; pe de alta, bravada asta a ta suna al naibii de fals, indiferent de unde o citesti (Bucuresti, Pitesti ori Constanta, poate din cartierul tau s-ar vedea altfel), si daca ai avut cumva impresia ca faci un lucru deosebit clamand normalitatea, atunci ori ne iei drept prosti (si asta displace), ori vrei sa ne prostesti in fata pentru a ascunde ce gandesti de fapt.

anakin
Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:01
Poate mai treceti maine pe acest topic si sa va scrieti parerile.Va urez noapte placuta oriunde ati fi!!!!!!!!
florin_c76
Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:02
bai da ce de=a dulce mancaaaaaaatzi!
fleurdelis
Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:02
Anakine tu crezi ca sunt travestit?Cu cine te-ai consultat sa exprimi o astfel de parere?Cu tanti T.?Esti in pom si pomul undeva departe.Daca pozele in care apar iti indica faptul ca sunt femeie cu penis inseamna ca trebuie sa mergi la oftalmolog.Pacat de tine ca esti destept dar influientabil la suetele care le tii cu tabara din care faci parte.O sa ma prapadesc de ras cand iti vei da seama ca sunt asa cum apar in poze.

florin_c76
Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:12
Drept sa-ti spun florinuco, chiar tu erai persoana pe care doream sa o compar cu realitatea...

Si sa nu uit: citeste de cateva ori ce am scris eu ca sa intelegi ce am vrut sa spun. Free advice.
anakin
Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:17
Si tu uita-te cu atentie la pozele mele si vezi daca sunt travestit.Sau crezi ca am pus pozele altora?
florin_c76
Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:20
Noapte buna Anakine si te rog ramai cu mine(de partea mea)
florin_c76
Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:26

florinele, hai ca mi-ai inseninat dimineata...
garbo_C
Postat pe 5 Ianuarie 2010 06:57
REZISTA, DACA FEMEIA DE LANGA EL STIE SI ACCEPTA SA-I DEA BARBATULUI CEEA CE ISI DORESTE.PENTRU CA ALTFEL, CAUTA SI GASESTE IN ALTA PARTE.
alcyona
Postat pe 5 Ianuarie 2010 07:52
drum bun!!!
salutare si-un praz verde
eladaela
Postat pe 5 Ianuarie 2010 08:06
daca mai citesc cuvantul "rezista" crez ca si vomit

alcyona, si cam ce ar trebui sa-i "dea" ? tu zici de pussy ?
Anouk
Postat pe 5 Ianuarie 2010 08:14
mai, ca un idiot si-a deschis un topic tembel cu care "vrea rating", e de inteles, atata il duce gamaliutza aia a lui de-i zice minte. da' de cei ce-i alimenteaza fantasmagoriile, ce dreaq sa mai spui? idiotul isi indeplineste "vointza", desi e mai gretzos decat o margarina mucegaita, si mai e si fericit!
pik_nik
Postat pe 5 Ianuarie 2010 08:19
Nu prea cred ca e fericit, astfel de specimene fierb in sucul lor propriu...pana devin livizi de suparare
lala_cri
Postat pe 5 Ianuarie 2010 08:21
pikusor, io am zis si tot am zis, ideea de "rezistenta" presupune ca exista tentatii, si daca exista tentatii inseamna ca-s oarsice probleme in paradis

io zic ca nenea asta vrea sa-l asiguram noi ca poate rezista
ce nnu inteleg io e de ce ar vrea cineva sa aiba rating la un topic pe un forum oarecare...care-i beneficiul ?
Anouk
Postat pe 5 Ianuarie 2010 08:23
cine naiba sa-l inteleaga? atata il duce capul. probabil listeaza topul subiectelor si se lauda cu el la birtul din sat
pik_nik
Postat pe 5 Ianuarie 2010 08:25
Nu cred ca il duce capul...bate vantul pe acolo
lala_cri
Postat pe 5 Ianuarie 2010 08:26
Buna tuturor chiar si celor din tabara adversa:lala_cri;pik_nik;Anouk;T;etc.Sa fiti sanatosi ca sunteti oameni si aveti minte nu ca mine cum ziceti voi.Fiti bucurosi ca aveti de cine rade dar asta nu ma doare ca sunt mai calculat si corect ca voi.Sunt prea cumsecade(cuminte)ca sa joc cu voi in hora.Va doresc sanatate si multe realizari in viata!Eu macar am avut tupeul sa imi arat moaca in poze nu ca voi ca va ascundeti dupa perdea(de buni ce sunteti).
florin_c76
Postat pe 5 Ianuarie 2010 13:09
ai probleme grave, omule!
mai ia o gura de tort
zambila
Postat pe 5 Ianuarie 2010 13:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Seeeeeeeeeeeeex 14 De la: anirica 13 Aprilie 2010 22:47
Durere vaginala la excitare! 10 De la: garbo223990 1 Aprilie 2015 06:35
Topicul "singuraticilor" -- pentru cei ce nu apartin nici unui grup de pe Garbo 632 De la: tutankhamon 16 Februarie 2010 00:51
Ce sa fac sa devin mamica? 57 De la: garbo077616 9 Iulie 2010 22:42
ajutor!!! 25 De la: Danistef277 19 Ianuarie 2010 19:26
Setari Cookie-uri