GLUMITE,pe topicul lui,FLORIN, | ||
scrichy Postat pe 10 Ianuarie 2010 14:52 |
||
---|---|---|
ce sa spun mai? | ||
fleurdelis Postat pe 10 Ianuarie 2010 14:58 |
||
De la: garbo092630, la data 2010-01-10 14:03:51mai femeilor......sunte-ti timpite????????????? 630, cred ca ai gresit topicul auziti fetelor rezultanta creierului de machios = subjugarea sotiei la orice ora din zi si din noapte si, eventual acrobatii pe sarmaina ca sa nu fuga berbatul la altili cam puti rau prin jurul tau din putul gandirii a lui 630 ? |
||
|
||
ladyDY Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:18 |
||
EHEIII,ce departe de adevar sunt unii | ||
scrichy Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:21 |
||
De la: scrichy, la data 2010-01-10 15:21:25EHEIII,ce departe de adevar sunt unii auuu, am gresit ? |
||
ladyDY Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:25 |
||
sincer?? pe mine am intereseaza fics zero daca cineva rezista! nu cred k asat-i pb! cel puttin pe mine m'ar interesa daca DRAGOSTEA REZISTA! secsuu.... | ||
fleurdelis Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:30 |
||
m-a scos din sarite, si uite asa am gresit topicul | ||
ladyDY Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:35 |
||
Eu cred ca un crestin adevarat urmeaza exemplul lui IISUS...Care a fost trimis ca un exemplu pt noi...Asa ca un crestin,adevarat,trebuie sa isi invete semenii de bine asa cum a facut Hristos cu noi...El i-a certat pe oameni pt ca era rai,,dar nu i-a urat niciodata pt ca mereu ne-a invatat lucruri frumoase cum sa ne iubim unii pe altii...Si ce inseamna Iubirea...Pt ca atunci cand iti iubesti semenii,,,nu intorci rau cu rau..Pt ca oamenii gresesc,sunt slabi...De asta trebuie sa ne rugam la Dumnezeu sa ne dea putere...Un om crestin trebuie sa fie bun...Dar trebuie sa fie Sever..Sa fie Drept. | ||
omulsincer Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:36 |
||
Pt ca oamenii cu sunt slabi si gresesc...Se lasa in voia sortii...Daca ii intorci raul cu rau,,aproapele tau niciodata nu va intelege ca a gresit...Si mai tare l-ai inrait...Si tie tot raul care il faci,ti se va intoarce inapoi.prin alti oameni de la care nici macar nu te astepti.. | ||
||
Nu stiu de unde preotii au scos-o cu ragaciunea,,fara sa sfatuiasca deloc..au ales caile cel mai usoare fara prea multa bataie de cap.Pt ca nu se vad rezultate deloc....Pt ca practic sunt pacatele cel care ne indepartaeaza de Dumnezeu....Oamenii au nevoie mare de sfaturi...pt ca daca te rogi pt el si el triaeste tot in pacate,,si tu nu il sfatuiesti cum sa gaseasca calea cea buna...Nu se vede deloc rezultate.....Pt ca Hristos nu doar s-a rugat pt noi...El ne-a invatat lucruri frumoase de suflet...Cum ar fii iubirea noastra fata de semenii nostri.... | ||
||
Alte crestine pot sa se casatoreasca...Dar eu nu vreau nu simt ca as dori asta....Prefer sa fiu un exemplu asa cum a fost Hristos....Apoi nu toate femeile sunt facute sa casatoreasca...Cum ar fii calugaritele....Eu pot fii o calugarita care traieste intre oameni,in societate.Asa ca nu vreau sa ma casatoresc...Nu vreau sa duc o viata de familie,,eu vreau sa duc o viata sfanta in rugaciune...Pt ca asa imi place mie,asa simt eu... | ||
omulsincer Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:37 |
||
Pe mine ma intereseaza sa fac asa ce imi zice mie inima.....Nu imi place viata de familie,,mie imi place sa am linistea mea...asa cum au si calugaritele....Prefer sa fiu asa...Dar in societate,, | ||
||
Dar nici nu ma duc eu la munastire ca sa ascult de ordinele altor calugarite,care sunt mai vechi....si sa respect regulile lor...Eu o sa imi traiesc viata in credinta asa cum simt eu si cum cred eu.....Eu pot trai intr-o viata sfanta in rugaciune si fara sa merg la munastire si sa execut ordinele la altii oameni....Eu o sa muncesc la fel ca un om normal...O sa invat oamenii de bine,,bineanteles ca nu o sa las pe altii sa profite de mine...Banii se castiga prin munca,,asa cum muncesc eu asa pot munci si alti oameni sanatosi...Nu stiu poate o sa simt sa ma castoresc,dar nu cred....apoi mie imi place viata asta linistita....si in rugaciune... | ||
||
aloooo 965, iar gresisi taica topicul | ||
ladyDY Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:52 |
||
De la: garbo048253, la data 2010-01-09 23:39:43pup si eu fetele dragute si pe Florin in lipsaDe la: buna01, la data 2010-01-09 20:16:52De la: garbo048253, la data 2010-01-09 18:17:05NU conteaza cine sunt,,eu nu sunt aici ca sa imi fac prieteni...Asa ca fara nume...Apropo prietenii mi-i selectez eu...Nu ei pe mine.De la: phoenix, la data 2010-01-09 17:54:08De la: garbo048253, la data 2010-01-09 14:51:09buna 01, nu esti cumva clonta lu irinuca ? |
||
phoenix Postat pe 10 Ianuarie 2010 16:12 |
||
sora_ilsi Postat pe 10 Ianuarie 2010 16:15 |
||
De la: phoenix, la data 2010-01-10 16:12:16Si din partea mea,,un pupik pt Florinel si familia luiDe la: garbo048253, la data 2010-01-09 23:39:43pup si eu fetele dragute si pe Florin in lipsaDe la: buna01, la data 2010-01-09 20:16:52De la: garbo048253, la data 2010-01-09 18:17:05NU conteaza cine sunt,,eu nu sunt aici ca sa imi fac prieteni...Asa ca fara nume...Apropo prietenii mi-i selectez eu...Nu ei pe mine.De la: phoenix, la data 2010-01-09 17:54:08De la: garbo048253, la data 2010-01-09 14:51:09buna 01, nu esti cumva clonta lu irinuca ? |
||
omulsincer Postat pe 10 Ianuarie 2010 20:28 |
||
Asa este...Diavolul provoaca necazurile si bolile pt ca oamenii nu sunt protejati de Dumnezeu de asta,,,diavolul ii baga in tot felul de necazuri si ii face pe oameni sa se urasca intre ei...Diavolul lucreaza prin instictele omului,,daca omul nu se roaga...Si il impinge doar la suferinta,,la greseli...Dar omul daca se roaga,,Dumnezeu este milostiv si il scoate mereu pe oameni din necazuri....si din probleme | ||
omulsincer Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:28 |
||
De la: buna01, la data 2010-01-11 14:28:23Asa este...Diavolul provoaca necazurile si bolile pt ca oamenii nu sunt protejati de Dumnezeu de asta,,,diavolul ii baga in tot felul de necazuri si ii face pe oameni sa se urasca intre ei...Diavolul lucreaza prin instictele omului,,daca omul nu se roaga...Si il impinge doar la suferinta,,la greseli...Dar omul daca se roaga,,Dumnezeu este milostiv si il scoate mereu pe oameni din necazuri....si din problemeSi il ajuta pe om sa fie mai puternic,mai intelept...Ca sa poata lua viata in piept.. |
||
omulsincer Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:29 |
||
De obicei pe oameni ii leaga mult interesul...Cum fiecare nu este corect unul cu altul si fac copromisuri pt ca si ei au interesele lor...De asta pe oamenii ii leaga mult intresul,pt ca ei nu sunt corecti unul cu altul....Pt ca atunci nici nu s-ar mai profita unul de altul,,daca oamenii ar urmari corectitudinea,sa fie corecti unii cu altii....Nici tu sa nu profiti,,dar nici pe altii sa nu ii lasi sa profite de tine.. | ||
omulsincer Postat pe 11 Ianuarie 2010 20:46 |
||
si yote asea, de la lipsa sex cu "wife" timp de un anisor, la piosienie si la abstinenta totala. mai usurel buno, ca ne strici |
||
Bundy Postat pe 12 Ianuarie 2010 03:43 |
||
Corect! Poate curiozitatea, si micsorarea sentimentelor sa-l faca sa se duca cu alta. Totusi 30de ani numai cu una este ceva! Nu? | ||
garbo092473 Postat pe 13 Ianuarie 2010 11:06 |
||
bre bundy, te iei de mine ? ce-ai cu wife ? ha ? | ||
Anouk Postat pe 13 Ianuarie 2010 11:48 |
||
De la: garbo092473, la data 2010-01-13 11:06:54Corect! Poate curiozitatea, si micsorarea sentimentelor sa-l faca sa se duca cu alta. Totusi 30de ani numai cu una este ceva! Nu?Pai poate ca barbatul se ia dupa capul la alti delbedei...Pt ca stii cum sunt oamenii,,sfaturile cele bune le tin pt ei le vand pt bani,,,si te invata pe tine doar lucruri rele,...De asta sunt prosti oameni care lasa pe altii sa gandeasca pt ei...Pt ca la cat de rai sunt oamenii,,,nu ai sa vezi ca te invata lucruri bune ajutatoare in viata....Lucruri pozitive ajutatoare pt viata,se castiga prin rugaciune si sfaturi le la preoti care insista in credinta,,care sunt drepti...De la crestini drepti...Pt ca un om care este om al lui Dumnezeu ar trebui sa fie un om Drept.. |
||
omulsincer Postat pe 13 Ianuarie 2010 13:51 |
||
cautati texte spre folosul tuturor ,si haidati sa sa fim ca o familie ,nu sa fim ca niste oameni straini ,chiar daca nu ne cunoastem sa nu suparam pe nimeni,ca alfel sunt uni care se dezaboneaza si e pacat ,poate putem sa ii ajutam sa le dam un sfat nu sa ridem.sa dam cu pietre,este un forum al tutror oamenilor liberi,oameni care au trecut prin greutati ,oameni care au necazuri si cer un sfat un ajutor,haidati cum vam spus sa fim ca o familie ,ca si asa viata ii grea ,poate sunt oameni de buna credinta care vor sa ajute pe cineva ,DE ACEEA HAIDATI SA ASCULTAM SI SA DAM O PARER SI NU SA DAM CU PIETRE,VA ROG.VA MULTUMESC. | ||
cobra_jimbolia Postat pe 13 Ianuarie 2010 17:09 |
||
deci bagam aia cu la familia, ha? | ||
fleurdelis Postat pe 13 Ianuarie 2010 17:12 |
||
io CRED ca UMORUL,nu face rau nimanui,dimpotriva asa ca: vivat VESELIA http://www.youtube.com/watch?v=uOxjNyuBhoM&feature=related |
||
LILO Postat pe 13 Ianuarie 2010 17:17 |
||
Daca este mai putin potend da | ||
garbo086452 Postat pe 13 Ianuarie 2010 21:15 |
||
Pt ca un crestin adevarat,,isi va dedica viata lui Dumnezeu pt a fii pastor....Asa cum a fost Hristos pt a ajuta oitele pierdute,sa gaseasca drumul drept in viata...De a se conduce unii pe altii,,,in scopuri pozitive asa cum a facut Hristos cu noi...Pt ca noi suntem datori lui Hristos... Noi suntem datori lui Dumnezeu....Si asta este datoria noastra pe acest pamant de a ne construi unii pe altii....De a ne sprijini moral unii pe altii...Pt ca putea trai in pace si in iubire unii cu altii... |
||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 14:36 |
||
De asta un crestin adevarat asculta doar de Dumnezeu si Cuvantul Lui....Si ii este frica doar de pacat...Si pe crestini ii uneste doar iubirea si datoria fata de Dumnezeu....Dar si iubirea unii pt altii...Pt ca din moment ce oamenii crestini sunt curati sufleteste este normal ca o sa predomine si iubirea,,,increderea,,respectul pacea.... Si de asta...Pt a ne putea curati sufletest avem nevoie de Dumnezeu....Sa ne rugam la Hristos sa ne de-a din puterea si curajul Lui....Sa ne dea din iubirea Lui....Pt a ne putea iubi aproapele....Sa ne dea din pacea Lui...De asta avem nevoie de o legatura personala cu Hristos.....Sa ne rugam,,Pt ca este pt binele nostru |
||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 14:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cure de slabire | 12 | De la: Monica_Danisor_1 21 Septembrie 2018 03:40 |
O scrisoare draguta pt barbati | 8 | De la: ameno 22 Iunie 2010 15:01 |
sa rup orice legatura sau sa las timpul sa decida? | 29 | De la: garbo_11706 10 Aprilie 2013 08:09 |
|
||
As vrea sa stiu si eu parerea voastra...a"multimii"...un sfat poate... | 249 | De la: Celleste_ 3 August 2010 21:30 |
ajutati-ma...oare ce sa fac :( | 52 | De la: cricat 3 Mai 2011 19:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară