Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

De la: florin_c76, la data 2010-01-23 12:34:23Daca nu i-ar mai folosi de ce se mai oboseste sa mearga la biserica???Si in plus de ce se mai casatoreste daca nu isi respecta sotia?
Pai barbatii nu se duc la biserica ca sa se roage...Ei se duc sa vaneze femei credincioase pt ca stiu ca sunt inofensive...Ca sa le joace asa cum vor ei...Ca cica vor femei bune ca sa ii faca mai buni...Pai doar Dumnezeu te poate face mai bun,,daca ai credinta si te rogi nu un om...Pe un om il poti doar controla,,dar nu il poti schimba daca el nu vrea..Pe un om il poate schimba doar Dumnezeu,,asta daca doreste si el si are credinta se roaga...
omulsincer
Postat pe 23 Ianuarie 2010 14:20
Irinuco, iar trecu lupul pe la tine in locul lupoaicei si te-a stropit cu apa vie?

Ma nene, tu ori nu ai sesizat diferenta dintre ei, ori a cam inceput sa iti placa, nu-i asa ?
anakin
Postat pe 23 Ianuarie 2010 14:20
De la: buna01, la data 2010-01-23 14:17:24
De la: florin_c76, la data 2010-01-23 12:34:23Daca nu i-ar mai folosi de ce se mai oboseste sa mearga la biserica???Si in plus de ce se mai casatoreste daca nu isi respecta sotia?
Pai se casatoresc ca sa aiba cine sa ii gateasca sa faca curat dupa el...Sa imi mai dea si bani..Ca asa este in Romania....Apoi toti smecherii vor fete cumsecade care sa le prosteasca ei asa cum vor...Dar fraiere sunt femeile care se lasa prostite

Bine ca al meu gateste cand sunt eu ocupata cu scoala !
Kid0
Postat pe 23 Ianuarie 2010 14:22
De la: buna01, la data 2010-01-23 14:17:24
Pai se casatoresc ca sa aiba cine sa ii gateasca sa faca curat dupa el...Sa imi mai dea si bani..Ca asa este in Romania....Apoi toti smecherii vor fete cumsecade care sa le prosteasca ei asa cum vor...Dar fraiere sunt femeile care se lasa prostite

Bine ca al meu gateste cand sunt eu ocupata cu scoala !
Kid0
Postat pe 23 Ianuarie 2010 14:22
Pai barbatii nu se duc la biserica ca sa se roage...Ei se duc sa vaneze femei credincioase pt ca stiu ca sunt inofensive...Ca sa le joace asa cum vor ei...Ca cica vor femei bune ca sa ii faca mai buni...Pai doar Dumnezeu te poate face mai bun,,daca ai credinta si te rogi nu un om...Pe un om il poti doar controla,,dar nu il poti schimba daca el nu vrea..Pe un om il poate schimba doar Dumnezeu,,asta daca doreste si el si are credinta se roaga...
omulsincer
Postat pe 23 Ianuarie 2010 14:29
De la: buna01, la data 2010-01-23 14:29:39Pai barbatii nu se duc la biserica ca sa se roage...Ei se duc sa vaneze femei credincioase pt ca stiu ca sunt inofensive...Ca sa le joace asa cum vor ei...Ca cica vor femei bune ca sa ii faca mai buni...Pai doar Dumnezeu te poate face mai bun,,daca ai credinta si te rogi nu un om...Pe un om il poti doar controla,,dar nu il poti schimba daca el nu vrea..Pe un om il poate schimba doar Dumnezeu,,asta daca doreste si el si are credinta se roaga...
De asta o femeie credincioasa,,trebuie sa se uite ce barbat isi ia..Nu sa spere ca el se va schimba...Lupul isi schimba parul,,dar naravul ba daca nu vrea...Pt ca majoritatea barbatilor sunt egoisti si au firi tari,nu ii poti schimba tu ca femeie daca el nu vrea...Asa ca mai bine femeia sa se uite bine si sa se intereseze inainte sa se incurce cu vreun barbat....
omulsincer
Postat pe 23 Ianuarie 2010 14:31
Mai bunao1 ce le zici tu pe toate!
florin_c76
Postat pe 23 Ianuarie 2010 14:45
De la: florin_c76, la data 2010-01-23 14:45:09Mai bunao1 ce le zici tu pe toate!
Pai nu eu..Ci Doamne Doamne....pt ca eu cum nu sunt pacatoasa si ma feresc cat pot de pacate...Las duhul sfant sa lucreze prin mine ca sa ii ajute pe Oameni...Asa fac si eu ce pot pt Dumnezeu si pt oamenii care ii iubeste Dumnezeu chiar daca sunt asa cum sunt
omulsincer
Postat pe 23 Ianuarie 2010 14:48
pai pana si preotii te invata doar lucruri care sunt in favoarea barbatilor...Pt ca foarte putini preoti sunt cinstiti....Pt ca se imbogatesc din banii la saraci...Ce crezu ca pe aia ii ajuta Dumnezeu si le da intelepciune sa ii ajute pe oameni?
Este naspa pt ca toti preotii sunt barbatii...Ca femei preotese care sa invete oamenii nu sunt...De asta si preotii care nu sunt cinstiti,,,aia invata femeile doar lucruri care sunt in favoarea barbatilor..Nicidecum in favoarea femeii..De asta fiti atente de la cine luati sfaturi...Foarte atente
omulsincer
Postat pe 23 Ianuarie 2010 15:12
Pai nu se lasa agatate credincioasele ca sa se culce cu ei....Ci poate sa se casatoreasca....Pun ochii pe ele,,se prefac ingerasi...Si apoi dupa ce se vede cu sacii in caruta,schimba barbatul foia..Eu spre exemplu...Era o fata tare cumintica..a cunoscut un baiat care ala era tare vagabont...Dar el asa se preafacea un ingeras,,mergea si la biserica...Pana un amic de al meu..L-a intrebat pe golanul ala care umbla cu fata cuminte...Da ma dar tu mergi la biserica? Zice golanul...Scopul scuza mijloacele...Pana se insoara cu ea,,ca dupa aia ii arata el cum sta treaba...De asta trebuie foarte mare atentie...Pt ca barbatii sunt tare prefacuti si mincinosi..Nu toti,,,dar trbuie foarte mare atentie..Pt ca daca barbatul are naravuri rele,,nu se schimba daca el nu vrea[/quote]
omulsincer
Postat pe 23 Ianuarie 2010 15:20
Pai normal ca sarlatani sunt peste tot..De asta trebuie foarte mare grija..Pt ca fete cuminti vor toti,,ca sa le joace ei asa cum vor,sa le insele sa le frece la melodie..Ca stie ca femeia crestina este inofensiva...Barbatii unbla cu toate curvele,apoi cand sa se insoare isi cauta femei cuminti...Ce crezi ca un barbat care s-a culcat cu munte femei...Se va schimba dupa casatorie? nu cred,,,pt ca daca asa este obisnuit...Nu se schimba
Tot la curve o sa umble..Chiar daca se insoara...Pt ca asa a fost educat...Si asa s-a obisnuit
omulsincer
Postat pe 23 Ianuarie 2010 15:26
Pai normal ca sarlatani sunt peste tot..De asta trebuie foarte mare grija..Pt ca fete cuminti vor toti,,ca sa le joace ei asa cum vor,sa le insele sa le frece la melodie..Ca stie ca femeia crestina este inofensiva...Barbatii unbla cu toate curvele,apoi cand sa se insoare isi cauta femei cuminti...Ce crezi ca un barbat care s-a culcat cu munte femei...Se va schimba dupa casatorie? nu cred,,,pt ca daca asa este obisnuit...Nu se schimba
Tot la curve o sa umble..Chiar daca se insoara...Pt ca asa a fost educat...Si asa s-a obisnuit
omulsincer
Postat pe 23 Ianuarie 2010 15:27
Pai prefera bisericita pt ca stie ca este femeie de casa ca ii buna....Ca nu inseala...Dar asta nu inseamna ca el o sa fie bisericit...Pe credincioasa o tine la cratita,si el merge la curve si se intoarce atunci cand vor muschii lui..Pt ca stie ca crestina are principiii si o sa il ierte....Barbatii sunt niste diavoli fara suflet...Nu toti,,dar foarte multi
omulsincer
Postat pe 23 Ianuarie 2010 15:34
A luat-o pagina razna de atatea " monoloage "...
eu_vio
Postat pe 23 Ianuarie 2010 16:11
Nui prima data cind rapund la acest topic si va repet ,,cind babo face oua si pupaza mugure o sa ave-ti cu sotia toata viata dreptate la ceiai ce raspunde-ti?Da curios dar adevarat cind in Romania guvernu va avea controlu asupra bauturi total atunci barba-ti in general creerul lor nu va mai pluti in tuica atunci vor invata cei aia familie nevasta si asa mai departe,disciplina e mama corectudini ,asa ca exista posibilitati de a face sex si dragoste o viata daca baetei vor fi educati mai bine inainte sa devina barba-ti sa invete cei aia orgoliu fata de familie si prieteni respectul fata denevasta si copii atunci toate se vor schimba total dar repet numai 3 genera-tii si totul se va schimba ,si sa nu dam vina numai pe barbati ca si muerile noastre tre sa cobore mintea lor din pod si totul va fi perfrct ok.
garbo082991
Postat pe 23 Ianuarie 2010 19:25
De la: garbo082991, la data 2010-01-23 19:25:59Nui prima data cind rapund la acest topic si va repet ,,cind babo face oua si pupaza mugure o sa ave-ti cu sotia toata viata dreptate la ceiai ce raspunde-ti?Da curios dar adevarat cind in Romania guvernu va avea controlu asupra bauturi total atunci barba-ti in general creerul lor nu va mai pluti in tuica atunci vor invata cei aia familie nevasta si asa mai departe,disciplina e mama corectudini ,asa ca exista posibilitati de a face sex si dragoste o viata daca baetei vor fi educati mai bine inainte sa devina barba-ti sa invete cei aia orgoliu fata de familie si prieteni respectul fata denevasta si copii atunci toate se vor schimba total dar repet numai 3 genera-tii si totul se va schimba ,si sa nu dam vina numai pe barbati ca si muerile noastre tre sa cobore mintea lor din pod si totul va fi perfrct ok.
Da sa coboare din pod si sa sparga nucile
omulsincer
Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:53
Pai da,,ca femeile isi lasa copiii baieti sa faca sex de la 12 ani...Ce crezi ca un barbat care a avut o multime de fenei in viata lui...Crezi ca dupa ce se casatoreste,o sa ii ajunga doar o femeie?
omulsincer
Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:54
De la: buna01, la data 2010-01-23 20:54:48Pai da,,ca femeile isi lasa copiii baieti sa faca sex de la 12 ani...Ce crezi ca un barbat care a avut o multime de femei in viata lui...Crezi ca dupa ce se casatoreste,o sa ii ajunga doar o femeie?
omulsincer
Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:55
Nu mai inteleg scrisul!
florin_c76
Postat pe 23 Ianuarie 2010 22:16
De la: florin_c76, la data 2010-01-23 22:16:08Nu mai inteleg scrisul!
A luat-o pagina razna
omulsincer
Postat pe 23 Ianuarie 2010 22:18
aham..o luat-o pe ARATURA
LILO
Postat pe 23 Ianuarie 2010 22:22
Nu stiu ce are topicul asta ca s-a dus undeva...
florin_c76
Postat pe 24 Ianuarie 2010 00:04
n-am mai rezistat nici el, saracul
panty_C
Postat pe 24 Ianuarie 2010 00:07
Dar de ce pe acest topic?Cine l-a blestemat?Sau l-au facut mai interesant!
florin_c76
Postat pe 24 Ianuarie 2010 01:42
probabil nu mai este nimic de comentat,...
ladyDY
Postat pe 24 Ianuarie 2010 12:05
De la: florin_c76, la data 2010-01-24 01:42:51Dar de ce pe acest topic?Cine l-a blestemat?Sau l-au facut mai interesant!
Poate isi revine el
omulsincer
Postat pe 24 Ianuarie 2010 14:09
ei da, isi revine pe pagina urmatoare...
panty_C
Postat pe 24 Ianuarie 2010 14:25
Eu nu suport barbatii care vorbesc urat despre femei...Ca zic ca femeile sunt rele....pai femeile sunt rele pt ca asa le-au inrait barbatii...Dar barbatii sunt mai rai de 100 de ori decat femeile...Pt ca ei fac totul constient...Nu imi plac barbatii care judeca femeile,,ca fac si dreg si pe ei nu se vad..
omulsincer
Postat pe 24 Ianuarie 2010 14:27
De la cat le-ati exploatat de asta s-au inrait femeile...Si asta s-a transmis de la generatie la generatie....Pt ca femeia care sufera normal ca se inraieste...De asta daca vreti femei bune,,imbunati-le fiti cinstiti,,invatata-le si pe femei sa fie mai bune si cinstite...Pt ca barbatii au o influenta mare asupra femeilor pt ca au caracter mai puternic si sunt foarte insistenti...Asa ca voi puteti obtine ceea ce doriti daca insistati..Adica femei mai bune
omulsincer
Postat pe 24 Ianuarie 2010 14:27
ia sa vem daca isi revine pagina,....
ladyDY
Postat pe 24 Ianuarie 2010 17:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
metodele voastre de contraceptie 3 De la: charmelen 24 Februarie 2011 14:48
as vrea si eu un sfat ! nu reprosuri .. 40 De la: garbo105755 5 Septembrie 2010 22:42
sex 30 De la: roxanitza12 2 Martie 2012 09:36
Sexul dupa sarcina 44 De la: cristina1985 2 Octombrie 2011 13:30
Notiuni generale 8 De la: VOIAJOR 21 Decembrie 2012 14:39
Setari Cookie-uri