Netul este o cale mai usoara,,de schimba parerile la oameni...Sa devina mai pozitivi..ca sa te impui,face to face,este mia greu..Si iti da prea multa bataie de cap,,mai ales mie..Pt ca eu sunt impulsiva si ma aprind repede daca imi zice ceva vreun om tampit..Si ii mai bag si doua in freza daca ma scoate din papuci.. | ||
omulsincer Postat pe 1 Februarie 2010 15:59 |
||
---|---|---|
am facut greseala de a te citi - ceea ce e diferit de "a cita" - maaaaaaaaaaare greseala... si iar bate vantul si iar au inceput cateii sa latre a pustiu... |
||
panty_C Postat pe 1 Februarie 2010 16:00 |
||
|
||
LILO Postat pe 1 Februarie 2010 16:01 |
||
De la: buna01, la data 2010-02-01 15:59:33Netul este o cale mai usoara,,de schimba parerile la oameni...Sa devina mai pozitivi..ca sa te impui,face to face,este mia greu..Si iti da prea multa bataie de cap,,mai ales mie..Pt ca eu sunt impulsiva si ma aprind repede daca imi zice ceva vreun om tampit..Si ii mai bag si doua in freza daca ma scoate din papuci..Acum o sa inceapa barbatii sa zica..pai nu asa se comporta o crestina..Bla,la bla,,abureli de a lor...Ca femeia tre sa taca si barbatul trebuie sa isi bata joc...Cata prostie mai poate debita capul unui barbat.... |
||
omulsincer Postat pe 1 Februarie 2010 16:02 |
||
"ma aprind repede daca imi zice ceva vreun om tampit..Si ii mai bag si doua in freza daca ma scoate din papuci." Not so very christian of you. |
||
sierra_ig Postat pe 1 Februarie 2010 16:02 |
||
sa aveti o zi buna,,broscoi mincinosi | ||
omulsincer Postat pe 1 Februarie 2010 16:03 |
||
De la: sierra_ig, la data 2010-02-01 16:02:20"ma aprind repede daca imi zice ceva vreun om tampit..Si ii mai bag si doua in freza daca ma scoate din papuci."Acum o sa inceapa barbatii sa zica..pai nu asa se comporta o crestina..Bla,la bla,,abureli de a lor...Ca femeia tre sa taca si barbatul trebuie sa isi bata joc...Cata prostie mai poate debita capul unui barbat.... |
||
omulsincer Postat pe 1 Februarie 2010 16:04 |
||
Raporteaza abuz de limbaj | ||
panty_C Postat pe 1 Februarie 2010 16:04 |
||
Lolz... got me. Dar ar fi bine sa-ti mai schimbi parerile. Nu ti-a spus nimeni sa taci. Doar ca ai idei fixe si din pacate si proaste. Fa ceva in privinta asta. Si ca fapt divers... stii ca iadul e pavat cu bune intentii. Nu mai incerca sa ne faci pe noi mai optimisti si increzatori si alte alea. Noua ne place sa fim depresivi. | ||
sierra_ig Postat pe 1 Februarie 2010 16:05 |
||
Eh, raportez pe naiba. Ca si cum e vina cuiva ca s-a nascut cu juma de creier. Eu nu pun la inima jigniri si zero e deocamdata singura care mi-a zis ca-s prost N-am nici timp nici chef s-o conving de contrariu. Sa stea in universul ala al ei, nemuritoare si rece. Macar ne mai distram si noi. | ||
sierra_ig Postat pe 1 Februarie 2010 16:08 |
||
ce-i prea mult deja strica/sufoca si infesteaza tot forumul las' ca am raportat eu - nu am retineri din alea, nu in cazul de fata - a recidivat de prea multe ori! |
||
panty_C Postat pe 1 Februarie 2010 16:12 |
||
habar n-aveti cata culoare da acestui forum userul "buna01". Numai cand stai pe tusha, poti remarca asta. Daca ea ar pleca de aici, va spun sigur ca i-am simti lipsa! Si mai este si rezistenta...la cate bobarnace incaseaza din toate partile, este de admirat. Se bate ca un ninja! | ||
Reflex Postat pe 1 Februarie 2010 16:13 |
||
hopaaaaaaa - admiratori? | ||
panty_C Postat pe 1 Februarie 2010 16:14 |
||
unde bre????vriau si io....2 | ||
nazirra Postat pe 1 Februarie 2010 16:17 |
||
se leaga o IDILA pam pam | ||
LILO Postat pe 1 Februarie 2010 16:20 |
||
nazi, nu vrei, crede-ma, nu pentru asa ceva! | ||
panty_C Postat pe 1 Februarie 2010 16:20 |
||
pai atunciaa...nu vrei sa stai mai mult pe tusa? ma intreb si eu... |
||
fleurdelis Postat pe 1 Februarie 2010 16:21 |
||
@pantera...dupa ce esti in hora asta de ceva vreme, este cam greu sa vezi ce am vazut eu de pe margine, pana nu am intrat aici. E fain cand fiecare isi pastreaza personalitatea. | ||
Reflex Postat pe 1 Februarie 2010 16:22 |
||
si io totusi nu-mi "iesplic" un lucru.. cum mama frasului ii ea rezistenta cand suntem obligati vrand nevrand sa parcurgem kilometri de idiotenii EI1 POMPILICA cine ii rezistent? eaZERO+1 sau nuoi |
||
LILO Postat pe 1 Februarie 2010 16:23 |
||
De la: Reflex, la data 2010-02-01 16:22:29@pantera...dupa ce esti in hora asta de ceva vreme, este cam greu sa vezi ce am vazut eu de pe margine, pana nu am intrat aici. E fain cand fiecare isi pastreaza personalitatea. |
||
LILO Postat pe 1 Februarie 2010 16:24 |
||
pai trebuie neaparat sa le parcurgi? mai sari peste ele. | ||
Reflex Postat pe 1 Februarie 2010 16:25 |
||
reflex, la studiul 01, nu ma intreci. asa e. dar, vezi tu ? tipul exagereaza. face niste greseli. il mai astept. o sa dau niste exemple prin martie. din contul acesta scriu 2 oameni | ||
si_totusi Postat pe 1 Februarie 2010 16:26 |
||
NU LE CITESC..ca as lua-o razna rau di tat.. dar tre sa ajung cumva sa postez si eu dupa sirul de perle de sticla |
||
LILO Postat pe 1 Februarie 2010 16:27 |
||
io zic ca este o femeie si este numai una. urmareste mai cu atentie. | ||
Reflex Postat pe 1 Februarie 2010 16:28 |
||
totusico abia asteptam primavara cu "gheoceii" | ||
LILO Postat pe 1 Februarie 2010 16:28 |
||
fetele, eu va caut, si voi pe topicul frustratilor?! | ||
sora_ilsi Postat pe 1 Februarie 2010 16:30 |
||
de acum un an si ceva tot urmaresc . cei vechi de pe garbo stiu. nu e femeie . sau, mai bine zis, nu e numai o femeie. floricica de ea |
||
si_totusi Postat pe 1 Februarie 2010 16:31 |
||
lil, daca nu uit. am o cunostinta care poate verifica. cand e vorba de securitatea nationala,totul e posibil. | ||
si_totusi Postat pe 1 Februarie 2010 16:35 |
||
ilsi totusico - ori e un om cu personalitate multipla ori sunt mai multi - dar sunt doua variante si aici - ori isi bate joc de noi - ceea ce inclin mai tare sa cred - ori e caz patologic... |
||
panty_C Postat pe 1 Februarie 2010 16:35 |
||
ultima varianta psihopati | ||
si_totusi Postat pe 1 Februarie 2010 16:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
pot fi insarcinata | 3 | De la: Gyk_Brunetyk_1 8 Iunie 2015 01:48 |
FERICITI SUNT BARBATII LA BATRINETE ,AU MAI MULT TIMP PENTRU DRAGOSTE SI SEX ! | 110 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:00 |
ce vrea ? | 8 | De la: apaminerala 19 Februarie 2010 05:39 |
|
||
Contra plictiselii | 58 | De la: garbo265966 26 August 2012 11:49 |
cum se poate explica absenta dorintei fizice (erectia) desi un barbat sustine ca doreste o femeie si o iubeste? | 71 | De la: 77 10 Noiembrie 2015 14:00 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară