http://www.youtube.com/watch?v=oUch2z69NsU | ||
phoenix Postat pe 2 Februarie 2010 22:07 |
||
---|---|---|
De la: phoenix, la data 2010-02-02 22:04:55pai femeile sunt frustrate pt ca sau saturat de tampeniile barbatilor...De la: CrossX, la data 2010-02-02 14:00:04eu am toate vitaminele la mineDe la: buna01, la data 2010-02-01 20:28:55De la: sierra_ig, la data 2010-02-01 16:08:55Eh, raportez pe naiba. Ca si cum e vina cuiva ca s-a nascut cu juma de creier. Eu nu pun la inima jigniri si zero e deocamdata singura care mi-a zis ca-s prost N-am nici timp nici chef s-o conving de contrariu. Sa stea in universul ala al ei, nemuritoare si rece. Macar ne mai distram si noi.Normal ca o sa fiu rece,,cu oamenii care merita sa fiu rece...Ca doar nu ai vrea sa fiu inferbantata ca o mata in calduri..Stiu eu ca doar femeile astea va plac voua..Apoi va plangeti ca femeile sunt usuratice..De parca voi barbatii a-ti fii mai breji..Femeile s-au luat dupa voi..Ca multe sunt prea slabe sa lupte..Si asculta de toate tampeniile care le bagati in cap,care toate sunt in favoarea voastra |
||
omulsincer Postat pe 2 Februarie 2010 22:09 |
||
o seara placuta ... | ||
|
||
phoenix Postat pe 2 Februarie 2010 22:20 |
||
multumesc la fel o seara faina | ||
omulsincer Postat pe 2 Februarie 2010 22:21 |
||
Atatea idiotenii mai citesc pe topicul acesta ca ma gandesc de ce sunt oamenii asa de rai?!Dar am si raspunsul. | ||
florin_c76 Postat pe 2 Februarie 2010 22:29 |
||
De la: florin_c76, la data 2010-02-02 22:29:44Atatea idiotenii mai citesc pe topicul acesta ca ma gandesc de ce sunt oamenii asa de rai?!Dar am si raspunsul.Salutare Florine ,BUNA ,va doresc o zi placuta... :sml-love0038si celorlalti |
||
phoenix Postat pe 3 Februarie 2010 11:38 |
||
bine..este evident ca eu singur nu pot vorbi in numele barbatilor,precum nici tu nu poti vorbi in numele femeilor,este adevarat in ce spui..oarecum...dar daca consideri femeia asa de usor dusa de nas,si exploatata de barbat atunci cred ca ai o problema,in ziua de astazi ni se ofera sansa sa alegem,daca sunt exemple care iti intaresc spusele asta e din vina lor...a femeilor....pentru ca confunda altele ce tin de latura fizica,sau chiar mai rau...ce tin de modul de viata al prietenelor probabil...deci a influentei anturajului....cu dragostea.Dragostea trebuie sa vina din ambele sensuri,aici scuza-ma...dar cred sincer ca e vina lor.Nu uita Buna01 omul atata barbatul cat si femeia sunt IMPERFECTI ca fizic si ca spirit...``sau nush sa ma exprim dar ma intelegi ce vreau sa spun ca esti fata isteata`` INSA IMPREUNA SUNT PERFECTI.bine...hai sa nu mai obosim topicul asta,mie imi plac discutiile contradictorii sincer sa fiu,pentru ca doar asa iese realitatea la suprafata,daca vrei continuam in PM sau YM unde doresti..asta daca doresti | ||
Lupin Postat pe 3 Februarie 2010 12:04 |
||
De la: CrossX, la data 2010-02-03 12:04:15bine..este evident ca eu singur nu pot vorbi in numele barbatilor,precum nici tu nu poti vorbi in numele femeilor,este adevarat in ce spui..oarecum...dar daca consideri femeia asa de usor dusa de nas,si exploatata de barbat atunci cred ca ai o problema,in ziua de astazi ni se ofera sansa sa alegem,daca sunt exemple care iti intaresc spusele asta e din vina lor...a femeilor....pentru ca confunda altele ce tin de latura fizica,sau chiar mai rau...ce tin de modul de viata al prietenelor probabil...deci a influentei anturajului....cu dragostea.Dragostea trebuie sa vina din ambele sensuri,aici scuza-ma...dar cred sincer ca e vina lor.Nu uita Buna01 omul atata barbatul cat si femeia sunt IMPERFECTI ca fizic si ca spirit...``sau nush sa ma exprim dar ma intelegi ce vreau sa spun ca esti fata isteata`` INSA IMPREUNA SUNT PERFECTI.bine...hai sa nu mai obosim topicul asta,mie imi plac discutiile contradictorii sincer sa fiu,pentru ca doar asa iese realitatea la suprafata,daca vrei continuam in PM sau YM unde doresti..asta daca dorestiPai problema ca barbatii nu au bun simt deloc... |
||
omulsincer Postat pe 3 Februarie 2010 14:34 |
||
Barbatii sunt barbati si femeile sunt femei.A nu se incurca unul cu altul ca iesse altceva! | ||
florin_c76 Postat pe 3 Februarie 2010 16:15 |
||
si vara nu-i ca iarna! bai ce dishtept esti...! |
||
pik_nik Postat pe 3 Februarie 2010 16:41 |
||
ON TOPIC NU va rezista niciodata fara sa faca SEX cu alta femeie,pt dragoste.parerile cred ca sunt impartite,dar KLAR nici unul nici altul nu sunt USI de BISERICA.Orele de sexologie ne invata ca si Flirtul este tot o mica inselaciune.Buna01 da-mio PM cu adresa de YM sa iti spun ceva ON TOPIC | ||
Lupin Postat pe 3 Februarie 2010 16:49 |
||
Adresa mea nu o vrei? | ||
florin_c76 Postat pe 3 Februarie 2010 19:28 |
||
Care-i treaba fratilor?Mai ziceti ceva? | ||
florin_c76 Postat pe 3 Februarie 2010 20:55 |
||
De la: CrossX, la data 2010-02-03 16:49:26ON TOPIC NU va rezista niciodata fara sa faca SEX cu alta femeie,pt dragoste.parerile cred ca sunt impartite,dar KLAR nici unul nici altul nu sunt USI de BISERICA.Orele de sexologie ne invata ca si Flirtul este tot o mica inselaciune.Buna01 da-mio PM cu adresa de YM sa iti spun ceva ON TOPICPai spune-mi aici ce ai de spus..Ca eu nu am secrete |
||
omulsincer Postat pe 3 Februarie 2010 21:24 |
||
De la: florin_c76, la data 2010-02-03 20:55:19Care-i treaba fratilor?Mai ziceti ceva?Buna florine ce mai faci? |
||
omulsincer Postat pe 3 Februarie 2010 21:26 |
||
Fac bine buna fata!Tu te mai chinui pe topicuri cu acei forumisti "de treaba"? | ||
florin_c76 Postat pe 4 Februarie 2010 13:18 |
||
eu nu am vazut barbat fidel unei singure femei |
||
Begonia Postat pe 4 Februarie 2010 13:23 |
||
Atunci mai trebuie sa cauti. Exista. Stiu sigur. | ||
sierra_ig Postat pe 4 Februarie 2010 13:26 |
||
Pai sa caute ca poate e chiar langa ea si nici nu-l observa! | ||
florin_c76 Postat pe 4 Februarie 2010 14:09 |
||
De la: florin_c76, la data 2010-02-04 13:18:50Fac bine buna fata!Tu te mai chinui pe topicuri cu acei forumisti "de treaba"?De treaba? astia sunt rai ca niste ciume..Nu toti,,dar sunt |
||
omulsincer Postat pe 4 Februarie 2010 14:52 |
||
De la: Begonia, la data 2010-02-04 13:23:29eu nu am vazut barbat fidel unei singure femeiPai mai sunt si barbati linistiti..Numai ca poate sunt corupti de altii barbati..Pt ca barbatii au cam multa libertate..Si ispitele sunt mari |
||
omulsincer Postat pe 4 Februarie 2010 14:54 |
||
eu una trec printr-o perioada de minciuni spuse de sot ca nu el nu ma inseala( -nu fizic cel putin)zice el,dar cam toate actiunile il tradeaza.,dar sunt convnsa sau inca mai sper pt omenire ca mai exista si bun simt pe lumea asta in familie.Succes fetelor | ||
mary_lmn Postat pe 4 Februarie 2010 15:49 |
||
bine zis !!! |
||
mary_lmn Postat pe 4 Februarie 2010 15:51 |
||
Deci fizic nu te inseala dar tu il banuiesti ca nu ar fi asa.Ce e de facut?Vrei sa iti demonstreze fidelitatea sau sa te minta? | ||
florin_c76 Postat pe 4 Februarie 2010 19:32 |
||
De la: Begonia, la data 2010-02-04 13:23:29eu nu am vazut barbat fidel unei singure femei Mi-am propus sa nu mai comentez dar nu ma pot abtine! Ai dreptate Begonia...nu le putem pretinde fidelitate, nu-i putem axfisia cu prezenta noastra,dar atat timp cat pasul facut in laturi mi-l readuce acasa mai tandru, mai respectos si cu zambetul pe fata, ce conteaza? Depinde doar de noi sa nu-i facem ,,vant" din interiorul caminului conjujgal, plictisit de aceiasi monotona viata!Atata timp cat ,,expeditia" in exterior mi l-a readus mai indragostit de mine, este ok!Intotdeauna vor face comparari intre ce? au acasa si ce au descoperit...niciun barbat nu va renunta la confortul caminului, atata timp cat acolo, se simt macho...se simt admirati ( chiar daca este doar de fatada)!Nu trebuie sa-i facem a se simti inutili,inferiori,si mai ales ,,in plus"!Trebuie sa stim a-i asculta ( chiar daca vorbesc de fotbal, voi iubi si eu fotbalul pe langa altele), sa-i invatama a comunica cu noi, asa cum comunica sa spunem cu eterna sau noua colega de birou, servici...sa-i facem sa-si deschida sufletul in fata noastra, sa ni-l ofere in permanenta si...al nostru va fi!Escapadele de moment nu vor face decat a le incarca bateriile si de a ne oferi tot noua, intr-un final, energia pozitiva de care suntem...dependente! All the best for you! |
||
Castelana Postat pe 4 Februarie 2010 22:09 |
||
De la: Castelana, la data 2010-02-04 22:09:59Eu cred ca si tie iti lipsesc cam multe doage..Ca barbatii sa ne insele,sa ii inselam si noi femeile..Pai halal educatie pt copii...De la: Begonia, la data 2010-02-04 13:23:29eu nu am vazut barbat fidel unei singure femei |
||
omulsincer Postat pe 4 Februarie 2010 22:12 |
||
Ca ziceati voi barbatii ca nu va plac femeile rele..Dar ce voi barbatii sunteti mai buni?De la voi femeile au invatat sa fie rele..Poate mai sunt si femei bune..Dar sunt naive,pt ca fac compromise,apoi vin si mai multe compromise pana ajung barbatii sa nu mai dea 2 bani pe ele..Pt ca barbatii nu au limita si nici bun simt...Cu toti vreti femei bune si cinstite..Dar la voi de ce nu va uitati? Daca nu va plac femeile rele..Invatata-le sa fie mai bune,nu va mai bate-ti joc de ele..Pt ca nu aveti nici un drept sa le judecati |
||
omulsincer Postat pe 4 Februarie 2010 23:10 |
||
buna ,prietenii mei ,va doresc o seara placuta .. | ||
phoenix Postat pe 4 Februarie 2010 23:40 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=uJZglz_Zky0 | ||
phoenix Postat pe 4 Februarie 2010 23:41 |
||
salutii,sunteti rai,barbati fideli exista la inceputul relatie,cand ea e noua si greu de descoperit,dureaza ceva timp,deci exista barbati fideli,kre sunt cateva luni,un an,cand voi afla continuarea voi spune | ||
pisiMic Postat pe 5 Februarie 2010 08:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum ne putem ajuta reciproc in timp de criza?!! | 1 | De la: nicole58 11 Martie 2010 02:06 |
Vreau sfaturi..va implor...ce sa fac? | 10 | De la: amyyy 3 August 2009 11:18 |
De ce inseala barbatii? | 294 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:55 |
|
||
Elena Udrea a lipsit dela noaptea lui Hitler... | 1 | De la: VOIAJOR 30 Noiembrie 2012 15:34 |
Dragostea vietii mele | 20 | De la: garbo_1794 2 Mai 2012 15:54 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară